Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/بوشهر معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان بوشهر گفت: در انتخابات پیش رو ما باید با استفاده از تمام ظرفیت‌ها از قبیل تمامی رسانه ها، شبکه‌های دولتی، روابط عمومی ها و غیره در صدد ایجاد انتخاباتی پرشور و پر از آرامش باشیم که بی شک نتیجه آن سربلندی نظام اسلامی خواهد بود.

الماس گشتاسبی در نشست ستاد پیشگیری و رسیدگی به تخلفات و جرائم انتخاباتی استان بوشهر عنوان کرد: انتخابات مهم ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی را در پیش رو داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در اینکه همه عزیزان نقش و اهمیت و جایگاه انتخابات و تعیین سرنوشت در نظام اسلامی را می دانند شکی نیست، با این حال ستاد پیشگیری و رسیدگی به تخلفات و جرائم انتخاباتی استان بوشهر نیز بنا بر تکلیف قانونی که در قوانین انتخابات ریاست جمهوری، و شوراها و مجلس شورای اسلامی وجود دارد، در دادگستری استان بوشهر تشکیل شده است.
 
وی افزود: قبل از انتخابات مجلس شورای اسلامی در سال ۹۸ هم چنین جلسه ای در همین مکان برگزار شد که با توجه به ورود ویروس کرونا به کشور فرصت و امکان تقدیر و تشکر از مجریان و اصحاب رسانه پیش نیامد. لذا این فرصت را غنیمت شمرده و از زحمات و خدمات  دستگاه های اجرایی، نظارتی،  انتخاباتی، مردم و اصحاب رسانه در انتخابات سال ۹۸ قدردانی می کنم. بحمدالله در آن انتخابات شاهد امنیت بسیار زیادی بودیم که در کنار شور فراوان با یک آرامش خاصی همراه بود و این جز با همّت، تلاش شبانه روزی و هم افزایی شما عزیزان به وجود نمی آمد.

این مسئول اظهار کرد: خداوند در قرآن مجید به قلم و آنچه که از آن می تراود قسم یاد می کند و این نشان از جایگاه و اهمیت این موضوع دارد. همچنین در جاهای متعددی می فرماید اگر کسی برای شما خبری آورد و سخن گفت در مورد آن تحقیق کنید، و همچنین نهی می کند از ظن و گمان بد. لذا شایسته است تمامی ما به ویژه اصحاب رسانه همانند سابق این موارد را به خودمان متذکر شویم و بر اساس آن سخن بگوییم.
 
دبیر ستاد پیشگیری و رسیدگی به تخلفات و جرائم انتخاباتی استان بوشهر افزود: در دوره کنونی مردم در شرایط خاص اقتصادی و معیشتی هستند و هم جایگاه فضای مجازی و رسانه اهمیت بسیار بیشتری پیدا کرده است. در این شرایط تاکنون تصمیم بر آن است که تمامی تبلیغات انتخاباتی در فضای مجازی انجام شود. دیگر شاهد ستاد و تبلیغات حضوری و فیزیکی نخواهیم بود و تجمعاتی که در دوره های قبل شاهد آن بودیم قطعا وجود نخواهد داشت. با توجه به این شرایط رسانه ها و فضای مجازی کانون توجهات خواهند بود. لذا شایسته است اصحاب رسانه با ایجاد فضای مناسبی هم در صدد مشارکت حداکثری مردم در انتخابات و هم تعیین کننده خط مشی برای مردم و کنترل کننده افکار عمومی باشند، که بی شک می توان گفت افکار عمومی امروز در دست فضای مجازی است.

گشتاسبی تاکید کرد: تمامی ما باید از این فضای مجازی و بستر رسانه ها به نحو احسن بهره ببریم و این ها نقاط قوت ما باشند. در این فرصت پیش رو آگاهی های عمومی را باید همانند آگاهی های حقوق شهروندی افزایش بدهیم. همانطور که شاهد بودیم تمامی رسانه ها با آگاهی دادن به موقع و گسترده مردم را جهت مبارزه با بیماری کرونا آشنا کردند. شایسته است که این اتحاد، همدلی و هم افزایی در انتخابات پیش رو صورت بپذیرد.
 
معاون دادگستری بوشهر بیان کرد: رسانه ها باید در زمینه ایجاد انسجام ملی و انسجام استانی نقش آفرینی کنند. از تخریب چهره افراد موثر جلوگیری کنند. انتشار دهنده خدمات نظام، فرهنگ ایثار و شهادت باشند. شبهات مرتبط با انتخابات هم در مراحل اولیه و هم در تبلیغات و رای گیری از مسئولین امر جهت شفافیت پرسیده شود.
 
وی ادامه داد: در انتخابات پیش رو ما باید با استفاده از تمام ظرفیت‌ها از قبیل تمامی رسانه ها، شبکه‌های دولتی، روابط عمومی ها و غیره در صدد ایجاد انتخاباتی پرشور و پر از آرامش باشیم که بی شک نتیجه آن سربلندی نظام اسلامی خواهد بود.

الماس گشتاسبی تصریح کرد: بر اساس قانون، تبلیغات زودهنگام ممنوع بوده و جرم محسوب می شود؛ چه در فضای حقیقی و چه در فضای مجازی. رسانه ها با تبین این موضوع، نقش مهمی در آگاه سازی جامعه نسبت به تخریب و یا مطرح  کردن غیرقانونی چهره ها ایفا خواهند کرد.
 
معاون قضایی و پیشگیری دادگستری استان بوشهر گفت: سوء استفاده از امکانات دولتی در انتخابات به نفع و یا علیه کاندیداها ممنوع است، لذا باید اطلاع رسانی شود. 

وی عنوان کرد: در ماده ۷۴۶ که در مورد نشر اکاذیب در فضای رایانه ای و مخابراتی است به صراحت قید شده چنین اقداماتی مجرمانه بوده و از یک روز تا دو سال حبس خواهد داشت. از آنجایی که شأن این جلسه اطلاع رسانی و پیشگیری است پس لازم است که با آگاهی بخشیدن به عموم مردم آنها را نسبت به این جرائم مطلع نماییم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دادگستري بوشهر استان بوشهر اصحاب رسانه فضای مجازی رسانه ها پیش رو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۹۲۶۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزنامه نگاری با قدرت تیتر

به گزارش همشهری آنلاین،‌ دکتر مراد عنادی، تحلیل گر ارشد مسائل سیاسی و رسانه در یادداشتی درباره قدرت تیتر در رسانه ها نوشت: بدون شک مزیت نسبی روزنامه‌ ها در قدرت تیتر آنها نهفته است. گرچه گزارش میدانی ذیل روزنامه نگاری تحقیقی یا خبر تحلیلی و سوژه یابی هوشمندانه همگی ابزار قدرت رسانه های مکتوب محسوب می شوند اما این قدرت تیتر و خلاقیت در تیترزنی جذاب است که همچنان نبض تپنده دنیای روزنامه نگاری به شمار می رود.

به اعتقاد کارشناسان قدرت صدا در رادیو، قدرت تصویر در تلویزیون و سرعت انتشار خبر در فضای مجازی از مزیت های نسبی این رسانه ها هستند که در این بین قدرت تیتر که در نیم تای بالای صفحه یک روزنامه ها درج می شود مزیت نسبی و اختصاصی مطبوعات است.

در دنیای امروزی ممکن است مخاطبان با ذائقه های فست فودی فرصت خواندن همه صفحات روزنامه ها را نداشته باشند اما بدون شک از مخاطبان خاص و وفادار تا مخاطبان عام همگی در نگاه نخست تیتر یک مطبوعات را از نظر می گذرانند و این یعنی دیده شدن.

با این نگاه هر چند با رشد روزافزون رسانه های نوظهور و چالش آنها با رسانه های با قدمت بیشتر از جمله رسانه های مکتوب، از میزان تیراژ یا شمارگان روزنامه ها کاسته شده است اما روزنامه ها با قدرت تیتر یک و فتو تیتر یا همان تیتروعکس همچنان محل توجه مخاطبان و اثرگذاری در فضای رسانه ای هستند.

صرفنظر از قدرت تیتر و به رغم برداشت بعضا تهدید محور از سهم خواهی رسانه های نوظهور مجازی به نظر می رسد رسانه های مکتوب و حتی رادیو وتلویزیون با بهره گیری از بستر فضای مجازی به عنوان فرصت می توانند بر میزان برد و اثرگذاری خود بیافزایند.

در سال های اخیر برخی رسانه های مکتوب با هوشمندی توانسته اند با تولید گزارش های میدانی و تیترهای جذاب که در فضای مجازی به اشتراک گذاشته اند نه تنها خلا کاهش تیراژ را پر کنند که حتی بیشتر دیده شوند و مخاطبان میلیونی پیدا کنند.

با این اوصاف و به رغم این که خرید روزنامه در کیوسک ها یا دکه های فروش مطبوعات رفته رفته جای خود را به پیشخوان روزنامه در فضای مجازی و گوشی همراه علاقمندان داده است اما روزنامه ها همچنان پرفروغ در عرصه رقابت فشرده رسانه ها حضور داشته و در باشگاه رسانه ای و بازیگران جدید آن با قدرت تیتر خودنمایی می کنند.

کد خبر 848172 برچسب‌ها رسانه - خبرگزاری روزنامه

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی شورای فضای مجازی در استان بوشهر
  • جرم انتشار عکس جعلی وایرال شده از ترانه علیدوستی و پدرش چیست؟
  • حکمرانی رسانه را جدی بگیریم
  • نظام استکباری غرب با چالش بزرگ خیزش افکار عمومی روبه‌رو است
  • شعری که در فضای مجازی ۱۰ میلیون بازدیدکننده داشت
  • روزنامه نگاری با قدرت تیتر
  • شعر «موسی عصمتی» در فضای مجازی ۱۰ میلیون بازدیدکننده داشت
  • رئیس قوه قضائیه : به افکار عمومی بی‌توجه نیستیم، اما تابع فضاسازی ها تصمیم قضایی نمی‌گیریم
  • دستورات و تاکیدات اژه‌ای در راستای اقناع افکار عمومی
  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد