Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا فخاریان قمی روز چهارشنبه در گفت‌و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: به جز تعداد معدودی از پزشکان،  تقریبا تمام مراکز درمانی قم طرف قرارداد با بیمه سلامت هستند.

وی اضافه کرد: ۱۲۵ پزشک عمومی، ‌سه فلوشیب، ‌۸۲ پزشک متخصص،‌ ۲۴ پزشک فوق‌تخصص، ‌۱۴۵ داروخانه، ۲۴ آزمایشگاه، ‌۳۵ فیزیوتراپی، ‌۶ مرکز جراحی محدود، ‌۹ بیمارستان، ۲۰ مرکز تصویربرداری،‌ یک مرکز رادیوتراپی، ‌۱۸ دندانپزشک، ‌۲۲ درمانگاه خصوصی، ‌۲ درمانگاه دولتی دانشگاهی،‌ ۸ درمانگاه تخصصی،‌ سه درمانگاه دولتی غیردانشگاهی،‌ ۱۲ درمانگاه خیریه و ۶ مرکز ترک اعتیاد مراکز طرف قراداد هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی، ۱۴ مرکز بهداشتی درمانی روستایی و ۳۵ مرکز بهداشتی درمانی شهری از دیگر مراکز درمانی طرف قراداد با بیمه سلامت می‌باشند.

فخاریان گفت: از ابتدای سال‌جاری تاکنون،‌ حدود ۱۹۰ میلیارد تومان به مراکز طرف قرارداد پرداخت شده که حدود ۸۵ میلیارد تومان بدهی سنواتی و ۱۰۵ میلیارد تومان نیز مربوط به هزینه‌های امسال بوده است.

وی افزود: به‌صورت میانگین ماهانه در بخش دولتی دانشگاهی ۹ میلیارد تومان و در بخش غیردولتی دانشگاهی نیز  ۹ میلیارد و ۱۴۰ میلیون تومان پرداخت شده است.

وی اضافه کرد: در بخش غیردولتی دانشگاهی ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان برای بیمارستان‌ها،‌ چهار میلیارد تومان صرف دارو،‌ ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان برای موسسه های خصوصی شامل پزشک،‌ درمانگاه و آزمایشگاه و ۴۹۵ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان نیز برای خسارت‌های متفرقه پرداخت شده است.

به گفته مدیرکل بیمه سلامت قم،‌ حرکت به سمت حذف دفترچه که از سوءاستفاده‌ها و اتلاف منابع ملی جلوگیری خواهد کرد و باعث ‌سرعت عمل و دقت در فعالیت‌های تشخیصی درمانی خواهد شد،‌ از مهم‌ترین برنامه‌های سال آینده سازمان خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: اجرای نسخه‌نویسی الکترونیک از برنامه‌های امسال بیمه سلامت بود و هزینه مراکز درمانی که به‌صورت نسخه‌نویسی الکترونیک ارسال می‌شود،  تا روز دهم ماه بعد پرداخت می‌شود.

وی اضافه کرد: در حال حاضر ۹۲ درصد پزشکان طرف قراداد،‌ ‌۹۷ درصد داروخانه‌ها، ۱۰۰ درصد ‌مراکز آزمایشگاهی و تصویربرداری و ۷۶ درصد درمانگاه‌ها نسخه نویسی الکترونیک دارند.

فخاریان ادامه داد: از ابتدای اردیبهشت‌ماه سال آینده دفترچه بیمه سلامت حذف خواهد شد و بیمه شده‌ها با کد ملی می‌توانند به مراکز درمانی مراجعه کنند.

وی در ادامه با بیان این‌که خدمات خاص و خوبی از زمان شیوع کرونا در بیمه سلامت به بیمه‌شده‌ها ارائه شد، گفت: در شرایطی که استان قم در وضعیت قرمز قرار داشت،‌ مراجعه بیمه شده‌ها به بخش خصوصی کاهش یافت، ولی پس از رفع وضعیت قرمز، تعداد مراجعه‌کننده‌ها به حالت سابق بازگشت.

وی افزود: با توجه به این‌که پس از شیوع کرونا،‌ ۸۲ تخت به مجموعه تخت‌های استان اضافه شد و ۲ داروی کرونا تحت پوشش بیمه قرار گرفت،‌ هزینه‌ها در بیمارستان‌های دولتی افزایش قابل توجهی داشت.

به گفته فخاریان،‌ هر دوره درمانی یک دارو حدود ۴ تا ۵ میلیون تومان برای بیمه‌ها هزینه داشت و متوسط بستری بیماران کرونایی در قم حدود هفت روز بود که عمدتا در بخش ویژه بستری بودند.

تا پایان بهمن‌ماه امسال، تعداد بیمه‌شده‌های بیمه سلامت در این استان،‌ ۳۰۷ هزار و ۲۰۱ نفر در قالب پنج صندوق می‌باشد؛ از این تعداد، ۸۴ هزار و ۱۳۰ نفر عضو صندوق بیمه سلامت همگانی، ۱۶ هزار و ۵۱۹ نفر نیز عضو صندوق بیمه ایرانیان،‌ ۵۴ هزار و ۲۲۳ نفر عضو صندوق بیمه روستاییان، ۹۱ هزار و ۶۶۰ نفر عضو صندوق سایر اقشار و ۶۰ هزار و ۶۶۹ نفر عضو صندوق کارکنان دولت هستند.

برچسب‌ها بیمه سلامت قم سازمان بیمه سلامت ایران وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بیمه سلامت قم سازمان بیمه سلامت ایران بیمه سلامت قم سازمان بیمه سلامت ایران وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اخبار کنکور دولتی دانشگاهی میلیارد تومان نفر عضو صندوق مراکز درمانی میلیون تومان بیمه شده ها بیمه سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۹۲۸۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر میثم معزی ظهر امروز در گفت و گویی رسانه‌ای گفت: تمامی بیمارستان‌های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی در آماده‌باش کامل برای ارائه خدمات به بیماران دچار تنگی نفس هستند..

وی افزود: به علت آلودگی هوا در ۲۴ ساعت گذشته یک هزار و ۶۹ نفر به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز مراجعه کرده‌اند.

معزی ادامه داد: از این تعداد ۲۵۴ نفر امروز به علت وقوع گرد و خاک در استان به مراکز درمانی و بیمارستانی دانشگاه مراجعه کرده‌اند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: افرادی که دچار بیماری‌های قلبی، عروقی و تنفسی هستند در شرایطی که هوا آلوده است در فضای باز تردد نکنند و در صورت درد و یا سوزش قفسه سینه به بیمارستان مراجعه کنند.

کد خبر 6092187

دیگر خبرها

  • سگ گزیدگی؛ ماموریت روزمره در مراکز درمانی! | حجم بالای حمله سگ های بدون صاحب به شهروندان | ویدئو
  • الزام مراکز طرف قرار داد بیمه سلامت به ارائه خدمات پوشش بیمه‌ای
  • ارائه خدمات درمانی رایگان به معلمان در مراکز درمانی یزد
  • توسعه و ارتقا مراکز درمانی موقوفه از اولویتهای سازمان اوقاف است
  • افزایش استعفای دسته جمعی پرستاران / سلامت مردم در خطر است
  • ارایه خدمات رایگان تخصصی سلامت روان در البرز
  • افزایش استعفای پرستاران سلامت مردم را نشانه گرفته است
  • سرزده با دوربین روشن در درمانگاه مطهری
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟