Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان همایش مددکاری اجتماعی و سلامت اجتماعی به همت معاونت اجتماعی اداره کل بهزیستی استان برگزار شد.

سخنرانان ویژه این همایش آنلاین دکتر فاطمه عباسی  مدیرکل دفتر توانمند سازی خانواده و زنان سازمان بهزیستی کشور و علیرضا ایزدپور مدیرکل بهزیستی استان سمنان بودند، دبیری همایش مددکاری اجتماعی و سلامت اجتماعی با ساره امیرجان معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی استان سمنان بود که این همایش ویژه مددکاران مراکز دولتی و غیر دولتی تحت نظارت بهزیستی استان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دیگر سخنرانان این همایش احمد پیوندی معاون امور توانبخشی و ساره امیرجان معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی استان سمنان بودند.

معاونین، روسای ستادی، کارشناسان و مددکاران اجتماعی ستاد استان با رعایت پروتکل های بهداشتی در محل سالن شهید شاهورانی اداره کل در محل همایش حضور و روسای شهرستان ها، کارشناسان شهرستان و مددکاران مراکز دولتی و غیر دولتی نیز از طریق فضای مجازی در این همایش حضور داشتند.

فاطمه عباسی مدیرکل دفتر توانمند سازی خانواده و زنان سازمان بهزیستی کشور در این همایش با موضوع مددکاری اجتماعی و ارتقاء همبستگی و سلامت اجتماعی سخنرانی داشتند که اهم سخنان ایشان تاکید بر نهاد خانواده و توسعه یافتگی جامعه در پرتو سلامت اجتماعی بود.

ایشان رشد و تعالی هر جامعه را منوط به اهداف توسعه که تعریف و برنامه ریزی می شود بیان که این توسعه یافتگی در سایه هم بستگی اجتماعی، سلامت اجتماعی و مشارکت عمومی به تحقق می یابد برشمردند و افزودند : مددکاران اجتماعی با توجه به دانش، ارزش و مهارت که در سالیان متوالی کسب می نمایند متولیان اصلی در افزایش سطح اجتماعی، انسجام و سلامت اجتماعی محسوب می شوند.

دکتر فاطمه عباسی جامعه ی را جامعه توسعه یافته دانستند که توجه به سلامت در هر دو بخش اجتماعی و جسمی مورد اهمیت قرار گیرد و جایگاه و نقش این موضوع در جامعه زمانی مشخص می شود که فرد با دارا بودن سلامت اجتماعی بتواند نقش اجتماعی خود را در جامعه به درستی ایفا کند. ایشان جایگاه خانواده را در کسب سلامت اجتماعی مهم و شرایط خانواده سالم را منسجم و دارای ثبات بیان و تصریح کردند :  فرد دارای سلامت اجتماعی می تواند در فعالیت های جمعی و گروهی مشارکت و نقش کلیدی داشته باشد.

مدیرکل دفتر توانمند سازی خانواده و زنان سازمان بهزیستی کشور در جمع بندی سخنان خود ضمن بیان این مطلب که حضور مددکاران بعنوان متخصصین سلامت اجتماعی در جامعه می تواند در توسعه کشور نقش مهمی و سازنده ی ایفا کند ابراز داشتند : حضور کلیدی و سازنده مددکاران در جامعه باعث ارتقاء سلامت اجتماعی و در نهایت توسعه یافتگی جامعه و کشور می شود و این نقش آفرینی توسط مددکاران در کشورهای توسعه یافته شناسایی و بکار گیری شده است.

علیرضا ایزدپور مددکار اجتماعی و مدیرکل بهزیستی استان سمنان دیگر سخنران این همایش بودند که ایشان نیز سلامت را در دو بعد روانی اجتماعی و جسمی دانستند و افزودند : سالم کسی است که هر دو بعد سلامت را داشته باشد و در شرایط فعلی ما نیاز داریم بمنظور ارتقاء سطح سلامت جامعه هم افزایی و کار تیمی داشته باشیم و هر فرد در جایگاه و تخصص خود مشغول فعالیت باشد.

ایشان در ادامه : بین ۶۰ تا ۶۵ درصد عوامل اجتماعی سلامت فرد بر جامعه تاثیرگذار است. با توجه به تجربه یک سال گذشته در مورد کرونا که خیلی از مسائل و مصایب جامعه را عریان کرد و ضعف ها و مسائل را نشان داده است. کرونا به عنوان یک مساله اجتماعی نیز مطرح است و حال که در آستانه برنامه هفتم توسعه هستیم باید بتوانیم از تجربیات یک سال گذشته به مسائل اجتماعی و بحث سلامت اجتماعی استفاده ویژه ببریم.

ایزدپور تصریح کرد : با نگاهی به برنامه های توسعه ای ششم مشخص می گردد که در بحث اجرایی به دلیل تداخلات مختلف مانند موازی کاری، نبود شرایط و زیر ساخت ها و ... موفق نبوده ایم و برخی از آنها به تحقق نرسیده است که لازم است در برنامه توسعه هفتم به این موضوع توجه شود.

مدیرکل بهزیستی استان ضمن بیان این مطلب که یکی از مسائلی که کمتر به آن پرداخته شده است بحث بازاریابی اجتماعی است و مطالعات نشان می دهد هر جا بازاریابی اجتماعی در حوره های مختلفی مانند شهروندی، اعتیاد و ... وارد شده موفقیت لازم را داشته و به عنوان یک رویکرد نوین برای تغییر رفتارهای فرهنگی، اجتماعی و سیاسی باید مد نظر قرار گیرد. به طور کلی رهیافت بازاریابی اجتماعی تحقق اهداف اجتماعی به استفاده از فنون بازاریابی است که با تاثیر گذاری بر عقاید و رفتار جامعه موجبات ایجاد الگویی جهت تغییر در نگرش و رفتار مردم خواهد شد.

ایشان در پایان : آن چه حائز اهمیت است طراحی و استفاده درست از بازاریابی اجتماعی و جانمایی آن در برنامه هفتم توسعه در راستای سلامت اجتماعی می باشد که اگر بخواهیم در این حوزه موفق باشیم نیاز است فرماندهی واحدی به مسائل اجتماعی جامعه بپردازد و همه ی جامعه در راستای این فرماندهی واحد عمل نمایند.

احمد پیوندی معاون توانبخشی اداره کل بهزیستی استان در این همایش نگاه تک بعدی به سلامت را خطا دانسته و اظهار داشتند : این اشتباه باعث بروز پیامدهای منفی خواهد شد. ایشان عدم سلامت جسمی را منجرب  به آسیب به یک نفر دانستند که این آسیب در بخش سلامت اجتماعی منجرب به آسیب به افراد جامعه و در پی آن از بین رفتن نیروی انسانی می شود.

ایشان مددکاران اجتماعی را مهمترین افراد جامعه بیان داشتند که می توانند مسئولیت سلامت اجتماعی را برعهده بگیرند که در این خصوص مددکاران باید شرط فعال بودن و آگاهی به دانش روز را داشته باشند تا بتوانند عهده دار این مسئولیت شوند.

ساره امیرجان دبیر همایش و معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی استان سمنان در بخش سخنان خود با اشاره به انجام مطالعه و تحقیق در خصوص مقایسه انجام تفریحات با فعالیت های نوع دوستانه ابراز داشتند : با نظرسنجی انجام شده حس خوب بعد از تفریحات در مقایسه با حس کمک به هم نوع خیلی کمرنگتر است و خشنودی و رضایت مندی در کار انسان دوستانه پایدارتر و مستمرتر است.

ایشان با تاکید بر تقویت و حضور فعال تر کلینیک های مددکاری در جامعه خواستار عرضه تخصص و تجربه ایشان در جامعه شدند و افزودند : باید جایگاه و نقش مددکاران اجتماعی بیش از پیش در سلامت و نشاط اجتماعی مورد توجه قرار گیرد و این جایگاه در سیاسگذاری های کلان دیده شود.

در ادامه این همایش مسعود جهانسیر و محمد نسیمی به ترتیب روسای ادارت بهزیستی شهرستان شاهرود و گرمسار به مسائل و مشکلات مددکاران در مراکز دولتی و غیر دولتی پرداخته و پیشنهاداتی را در رفع این مشکلات ارائه کردند و در بخش پایانی نیز ساره امیرجان دبیر همایش پاسخگوی سوالات مطرح شده توسط اعضای شرکت کننده در همایش بودند.

46

کد خبر 1492046

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان سمنان اجتماعی اداره کل بهزیستی استان کل بهزیستی استان سمنان بازاریابی اجتماعی مددکاری اجتماعی مددکاران اجتماعی سلامت اجتماعی معاون امور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۹۷۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت بیش از ۷۰ مرکز خدمات مشاوره‌ای در استان اردبیل

مدیرکل بهزیستی استان اردبیل از فعالیت بیش از ۷۰ مرکز خدمات مشاوره‌ای و روانشناسی در سطح استان خبرداد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، حامد رضایی در گفت‌وگو با برنامه رادیویی «سلام ساوالان» ضمن تبریک روز روانشناس اظهار کرد: شعار روز روانشناس سال‌جاری «امیدآفرینی با توسعه خدمات روانشناسی، مشاوره و مشارکت مردم» است و سازمان بهزیستی به عنوان متولی امر و ادارات کل بهزیستی استان‌ها و ادارات بهزیستی شهرستان‌ها نیز به تبع این اداره، مسئولیت‌های ویژه‌ای در حوزه خدمات روانشناسی دارند و ما نیز سعی داریم تا با تلاش همکاران در این زمینه، بهترین خدمات را به جامعه هدف ارائه کنیم.

وی افزود: یکی از خدمات ویژه بهزیستی، مشاوره رایگان، امن و محرمانه خط تلفنی ۱۴۸۰ است که همه مردم می‌توانند از ساعت هشت صبح تا ۱۲ شب از این خدمات مشاوره‌ای در زمینه‌های خانواده، تحصیلی، تربیت فرزند، اختلالات روانی، ازدواج، شغلی و کودک و نوجوان استفاده کنند.

مدیرکل بهزیستی استان اردبیل ادامه داد: در سطح استان بیش از ۷۰ مرکز روانشناسی و مشاوره، خدمات متفاوتی را به مردم ارائه می‌کنند و همگی سعی دارند تا آلام مرتبط با روح و روان انسان‌ها را کاهش دهند.

رضایی افزود: ما نیز سعی داریم تا آموزش‌هایی را مطابق با علم روز روانشناسی به روانشناسان و افرادی که در این حوزه فعالیت می‌کنند، ارائه دهیم تا ضمن پیشرفت این حوزه، خدمات بهتر و تخصصی به جامعه هدف ارائه کنیم.

وی اظهار داشت: از طرف بهزیستی برای حمایت از اقشار کم‌درآمد جامعه به جهت استفاده از خدمات روانشناسی، یاری برگ ارائه می‌کنیم که به روانشناسان مربوطه تحویل داده می‌شود و هزینه جلسات مشاوره افراد تحت پوشش را بهزیستی متقبل می‌شویم.

رضایی گفت: همچنین در این زمینه دغدغه مهمی که در دولت سیزدهم پیگیر آن هستیم، تحت پوشش قرار گرفتن خدمات مشاوره و روانشناسی است تا عموم مردم بتوانند به راحتی از این خدمات استفاده کنند.

کد خبر 748819

دیگر خبرها

  • تفاهم نامه ارائه خدمات رونشناختی در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی کارگران امضا شد
  • آغاز طرح غربالگری بینایی‌سنجی کودکان ۳ تا ۶ سال در کرمانشاه
  • تدوین منشور مشاوره خانواده نهایی شد
  • سازش ۶۷ درصد پرونده‌های ارجاعی به مشاوران کلانتری‎های سیستان و بلوچستان
  • همایش ملی «نماز، دانشگاه، بایسته‌ها و شایسته‌ها» برگزار می‌شود
  • روانشناسان نقش بسیار کلیدی در سلامت فردی و اجتماعی دارند
  • بازوان توانمند کارگران تضمین کننده توسعه و رونق تولید در جامعه است
  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد
  • فعالیت بیش از ۷۰ مرکز خدمات مشاوره‌ای در استان اردبیل
  • برپایی ایستگاه سلامت در سیب و سوران