Web Analytics Made Easy - Statcounter

متخصص بیوتکنولوژی پزشکی و فوق تخصص مهندسی ژنتیک از ویژگی های اصلی کرونای انگلیسی را قدرت انتقالش بیشتر، علائمش خطرناکتر، مبتلای سنین جوان، سرعت ریه در درگیر با ویروس دانست و افزود: بعضی از واکسن ها اثرگذاری خود را در رابطه با کرونای انگلیسی از دست داده اند اما در واکسن ایرانی به دلیل اینکه کل پیکره ویروس را در ساخت واکسن در نظر گرفتیم اثرگذاری واکسن ایرانی بر ویروس از بین نرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ۸دی، پروفسور علی کرمی، متخصص بیوتکنولوژی پزشکی و فوق تخصص مهندسی ژنتیک در لایو اینستاگرامی به سؤالاتی در رابطه با کرونا و جهش یافتن این ویروس پاسخ داد.

وی با بیان اینکه یک عده افراد متوهم در فضای مجازی مردم را گمراه می کنند و می گویند کرونا فریب قرن است و این جهش ها ساختگی است!، گفت: کرونا یک ویروس همه‌گیر است، این واقعیتی غیرقابل انکار است که از یک جایی پخش شده و در دنیا منتشر شده و در گذشته هم انواع فراوانی از این ویروس های همه گیر داشته ایم.

وی با طرح این سؤال که منشاء این ویروس چیست، آیا طبیعی و دست‌ساز است یا اینکه کسانی قصد استفاده از این ویروس برای اهداف سیاسی، اقتصادی  و... داشتند، افزود: ویروس کرونا به دلیل اینکه رفتارهای مشکوکی از خود نشان می دهد ویروس مشکوکی است و می‌تواند یک تهدید بیولوژیک و ساخته دست بشر باشد اما اینکه یک عده‌ای می گویند این ویروس اصلا وجود ندارد! یا اینکه می گویند فریب قرن است و... این عبارات حرف های خطرناک و بدون پشتوانه علمی است، این افراد به دنبال مشهور شدن و جذب مخاطب هستند که متاسفانه پزشک‌نماهایی هم در این بین هستند که حرفهای بی اساسی می‌زنند لذا مردم برای حفظ سلامت خود به هیچ وجه نباید به حرف اینگونه افراد توجه کنند.

پروفسور کرمی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه منشا این ویروس هنوز مشخص نیست، گفت: آمریکایی ها  سابقه عجیبی در راه اندازی جنگ های بیولوژیک دارند، در سال ۲۰۰۳ ویروس سارسی که در چین منتشر شد با توجه به اسناد منتشر شده در رابطه با  این ویروس به نظر می آید که آمریکایی ها درنظر داشتند که ضربه اقتصادی به چین بزنند.

وی در ادامه افزود: کمیته تخصصی دانشمندان از سوی سازمان جهانی بهداشت طی ۲هفته ای که در ووهان چین بودند با بررسی که از آزمایشگاه ها و بازار حیوانات و طی مصاحبه ای که با صدها دانشمند داشتند به این نتیجه رسیدند که مرکز انتشار ویروس کرونا ووهان چین نمی باشد. بنابر فرضیات دانشمندان سازمان جهانی بهداشت امکان انتشار از ووهان چین به دلیل گوشتهای منجمدی است که وارد چین می شود به این صورت که گوشتی را آلوده و وارد بازار چین کرده اند یا اینکه فردی مبتلا به ویروس کرونا وارد چین شده و با عطسه ای باعث انتشار ویروس در چین شده است. طی مقالاتی که منتشر شده، دانشمندان بسیاری  آمریکا را متهم کرده و می گویند آمریکا می‌خواسته به چین ضربه بزند اما ناخواسته ویروس از کنترلش خارج شده و اینگونه خود آمریکا قربانی شماره یک جهان است.

آیا جهش‌های کرونا واقعی است؟

پروفسور  کرمی گفت: ویروس ها به دلیل زنده ماندن جهش می دهند که این کار طبیعی ویروس ها است. ویروس ایدز، هپاتیت ب، آنفولانزا هم این کار را انجام می دهند به همین دلیل است که هرسال یک واکسن جدیدی برای آنفولانزا می آید، اما ویروس کرونا تاکنون بیش از ۴هزار جهش داشته که شاید برخی از این جهش ها قدرت انتقال و بیماری زایی را افزایش ندهد.

وی با اشاره به اینکه جهش کرونای انگلیسی ۴ ماه گذشته اتفاق افتاده است، گفت: این جهش باعث شده در نوک شاخک ویروس، از آنجایی که به گیرنده سطح سلولی متصل می‌شود یک اسید آمینه به یک اسید آمینه دیگر تبدیل و میزان اتصال و سرایتش بیشتر شود به همین خاطر است که  هشدارهایی در رابطه با کرونای انگلیسی می دهند.

ویژگی کرونای انگلیسی و میزان اثرگذاری واکسن ایرانی بر آن

پروفسور از ویژگی های اصلی کرونای انگلیسی را قدرت انتقالش بیشتر، علائمش خطرناکتر، مبتلای سنین جوان، سرعت ریه در درگیر با ویروس دانست و افزود: بعضی از واکسن ها اثرگذاری خود را در رابطه با کرونای انگلیسی از دست داده اند اما در واکسن ایرانی به دلیل اینکه کل پیکره ویروس را در ساخت واکسن در نظر گرفتیم اثرگذاری واکسن ایرانی بر ویروس از بین نرفته است.

پرهیز از توجه به شایعات و حرف های بی اساس در فضای مجازی

پروفسور کرمی در بخشی دیگر از سخنان خود گفت: هرآنچه که در فضای مجازی گفته می شود صحیح نیست و مردم به شایعات توجه نکنند.

وی در پاسخ به سؤالی در رابطه با دو بار ماسک زدن، گفت: ۲عدد ماسک زدن در فضاهای شلوغ هیچ ایرادی ندارد، به حرف های عجیبی که زده می شود گوش ندهید، اینکه می گویند ماسک تنفس و سیستم ایمنی را دچار مشکل می کند از آن دست حرف های عجیبی است که باعث به خطر انداختن سلامت شما می شود، فریب اینگونه افراد در فضای مجازی را نخورید و وقتتان را هدر ندهید بلکه به جای آن کتاب بخوانید و مقالات علمی را دنبال کنید.

پروفسور  کرمی تصریح کرد:  امیدواریم با رعایت پروتکل ها، فاصله گذاری اجتماعی، زدن ماسک و سفر نرفتن مراقب سلامت خود باشید تا ان‌شاالله در اواسط سال آینده از دست این ویروس خلاص شویم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: رابطه با کرونا کرونای انگلیسی فضای مجازی ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۹۷۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی گوگل معلم زبان انگلیسی می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گیزموچاینا، «گوگل سرچ لبز» (Google Search Labs) برای افرادی که سعی دارند صحبت کردن به زبان انگلیسی بدون برخورد رو در رو را تمرین کنند، یک راه حل ارائه کرده است. یکی از کاربران توییت گوگل یک ویژگی آزمایشی به نام Speaking Practice ابداع کرده که از هوش مصنوعی مولد برای کمک به بهبود مهارت های انگلیسی صحبت کردن فرد از طریق تمرین مکالمه استفاده می کند.

کاربران برای دستیابی به این ویژگی نخست باید گزینه «سرچ لبز» را در تنظیمات جستجوی گوگل خود فعال کنند. هنگامیکه این ویژگی فعال شد، قابلیت Speaking Practiceبا کلیک روی گزینه «آزمایش یک نمونه» داخل همین گزینه فعال می شود. همچنین کاربران می توانند با استفاده از ترجمه به یا از زبان انگلیسی در بخش جستجوی گوگل در دستگاه های اندروید به قابلیت مذکور دسترسی یابند.

در حال حاضر ویژگی Speaking Practice در آرژانتین، کلمبیا، هندوستان، اندونزی،مکزیک و ونزوئلا در حال آزمایش است.

کد خبر 6089466 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • قرآن فضای گفتگوی بسیاری درباره هنر دارد
  • هوش مصنوعی گوگل معلم زبان انگلیسی می‌شود
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود
  • برگزاری دومین همایش بین المللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس