Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-07@10:41:08 GMT

نمکی: مردم فعلا به هیچ وجه فکر سفر نکنند

تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۹۸۱۲۸

نمکی: مردم فعلا به هیچ وجه فکر سفر نکنند

‍‍‍‍‍‍

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، سعید نمکی روز چهارشنبه درباره آخرین وضعیت بیماری کووید ۱۹ و وضعیت ویروس جهش یافته کرونا در کشور افزود: بدانید که ما در کنار مردم هستیم. اگر کسی قصور کرده باشد، در پذیرش بیماری او حتی اگر پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نکرده باشد، هرگز مورد بی توجهی قرار نمی‌گیرد و خودمان را برای موج‌های سنگین آماده کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تقاضای ما این است که مردم خود را گرفتار تخت‌های بیمارستان و آی سی یو نکنند. تقاضای ما این است که مردم رعایت کنند. در حال حاضر خریدهای نوروزی انجام می‌شود.

اما از حالا بار و بندیل سفر را نبندید

 وی ادامه داد: امیدواریم مردم نوروز کم خطری را طی کنند، اما از حالا بار و بندیل سفر را نبندید، زیرا اصلا معلوم نیست چه وضعیتی داریم و تدارک سفر را حتی در ذهن هم تصور نکنید، ولی اگر اسفند بی‌خطری را طی کنیم، می‌گوییم با چه پروتکل‌هایی می‌توانید به سفر بروید.

نمکی افزود: همه ما روزها و شب‌های بسیار سختی را گذراندیم. شاید بیشتر از همه مردم ایران دچار فشار روحی و فکری بوده و شبانه روزی با روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی در ارتباط هستیم. باز هم باید صبوری کرده و بیش از پیش احتیاط کنیم.

وضعیت فوتی‌های کرونا در ۲۴ ساعت گذشته

وزیر بهداشت اظهار کرد: مشکل ویروس کووید ۱۹ به خصوص با ویروس جهش یافته اکثر کشورها را تحت تاثیر قرار داده است. در ۲۴ ساعت گذشته، آمریکا بالاترین آمار فوتی را با هزار و ۹۸۹ مرگ دارد. همچنین در ۲۴ ساعت گذشته، برزیل هزار و ۷۲۶ مرگ، روسیه ۴۴۱ مرگ، مکزیک ۴۳۷ مرگ، آلمان ۴۰۱ مرگ، انگلستان ۳۴۳ مرگ، ایتالیا ۳۴۳ مرگ، فرانسه ۳۳۰ مرگ، هلند ۲۱۶ مرگ، پرو ۲۰۹ مرگ و ایران ۸۶ مرگ به علت ابتلا به کرونا داشته‌اند.

بیشترین درگیری با کرونا را در خوزستان داریم

نمکی بیان کرد: با وجود ورود ویروس جهش یافته کرونا، تلاش شده که مرگ و میرهای روزانه بیش از دو رقمی نشود. برای ۲۴ ساعت تعداد مرگ‌های سه رقمی را تجربه کردیم و بعد دوباره به کمتر از دو رقمی بازگشت.

وی ادامه داد: بیشترین درگیری با ویروس کرونا را در استان خوزستان داریم. اکثر شهرهای این استان گرفتار شده‌اند. شهرهای شمالی استان خوزستان مثل شوشتر و دزفول که قبلا مرگ و میر به خصوص با ویروس جهش یافته کرونا نداشتیم نیز گرفتار شدند. همان طور که پیش بینی می‌شد این ویروس چهره متفاوتی با ویروس ووهان دارد.

سرعت بیماری به شدت در ویروس جهش یافته بالاست

وزیر بهداشت اظهار کرد: در ویروس جهش یافته به سرعت شدت بیماری بالا رفته و افراد بدحال شده و جوان‌ترها گرفتار می‌شوند. ابتدا فکر می‌کردیم افراد دیر مراجعه می‌کنند، اما بعد دیدیم کسانی که زود مراجعه می‌کنند نیز در عرض ۴۸ ساعت به مرحله گرفتاری سخت ریوی وارد می‌شوند. از ۷۰ بیمار انتوبه شده در بیمارستان‌های خوزستان متاسفانه در یک شبانه روز، ۳۰ نفر فوت کردند که این نشان دهنده هجوم سنگین بیماری به ریه‌هاست.

وی ادامه داد: چند هفته قبل تمام این تذکرات را داده بودیم و گفتیم که اگر گرفتار چنین مصیبتی شویم، کار بسیار سخت‌تر می‌شود.

هنوز برای سوار شدن به هواپیما و قطار تست الزامی نیست

نمکی گفت: استاندار جدید خوزستان به شدت همراه است و کار را مدیریت می‌کند. البته هنوز گلایه‌هایی داریم. در هندوستان با پیدا شدن موارد ویروس جهش یافته کرونا، همه پروازها لغو شد. در نیوزلند با یک مورد گزارش بیماری، تعطیلی عمومی در خیلی از فعالیت‌ها ایجاد شد. در استرالیا و کشورهای اروپایی به شدت محدودیت ایجاد شده است.

وی افزود: رییس دانشگاه علوم پزشکی اهواز می‌گوید که هنوز انجام تست برای سوار شدن به هواپیما و قطار الزامی نشده است. در این زمینه نامه‌ای نوشتم که اگر کانون سنگین آلودگی ویروس جهش یافته داریم، حداقل اجازه ندهیم به جاهای دیگر سرایت کند. کافی است سه یا چهار استان دیگر با وضعیت خوزستان داشته باشیم. در آن صورت کنترل از دست همکاران ما خارج می‌شود.

هنوز رعایت پروتکل‌های بهداشتی در خوزستان پایین است

وزیر بهداشت بیان کرد: کمبود اکسیژن ساز در خوزستان را به سرعت برطرف کردیم. همکاران ما تلاش کردند تخت‌هایی اضافه شود تا مشکل کمبود تخت وجود نداشته باشد. تا این لحظه نیز همکاران ما با تسلط کامل در حال مدیریت کار هستند.

وی افزود: با وجود تذکرهای مکرر هنوز هم رعایت پروتکل‌های بهداشتی در استان خوزستان پایین است. اگرچه در برخی جاها بهتر شده، اما هنوز به نسبت متوسط کشوری، رعایت پروتکل‌های بهداشتی در استان خوزستان پایین است. این نشان می‌دهد که برای جلوگیری از اشاعه بیشتر بیماری با این وضعیت دشوار است.

هشدار به استان‌های همجوار خوزستان

نمکی گفت: به استانداران و مسئولان اجرایی در استان‌هایی مثل لرستان، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، اصفهان، هرمزگان و بوشهر که با خوزستان همجوار هستند هشدار می‌دهیم. مردم ترددهای بین استانی دارند و نباید اجازه بدهیم این اتفاق بیفتد. اگر ناچار هستیم و این اتفاق می‌افتد، حداقل می‌توانیم خواهش کنیم که مراقب باشند تا آتش بیماری به استان‌های همجوار خوزستان نیفتد. در آن شرایط نقشه قرمز گسترده‌تر می‌شود. زیرا در این صورت کار بسیار دشوارتر خواهد شد.

کمک‌های مومنانه را ادامه بدهید

وی بیان کرد: فردا روز احسان و نیکوکاری است و از مردم می‌خواهیم کمک‌های مومنانه را در راستای مدیریت کووید ۱۹ در کشور ادامه بدهند. روز جمعه، روز درخت کاری است و از همه مردم می‌خواهیم به یاد سرو قامتان مدافع سلامت و شهدای سلامت، درختی بکارند.

خبر درحال تکمیل است...

حجم ویدیو: 4.65M | مدت زمان ویدیو: 00:02:32 دانلود ویدیو پربیننده ترین ویتامینی که شما را از ابتلای شدید به کرونا در امان نگه می‌دارد هشدار! دیگر منتظر علایم ظاهری کرونا نمانید ۸دلیل تنگی نفس هنگام راه رفتن تولید انبوه واکسن کرونا از هفته آینده آغاز می‌شود مرگ ۹تهرانی در اثر ویروس جهش یافته

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ویروس ویروس کرونا برجام ویروس جهش یافته کرونا پروتکل های بهداشتی استان خوزستان ۲۴ ساعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۹۸۱۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود

ایتنا - دبیرکل سازمان جهانی بهداشت از کشورها خواست تا با امضای تفاهم‌نامه‌ای برای کمک به مبارزه با همه‌گیری‌های آینده موافقت کنند.
تفاهم‌نامه جدید و مجموعه‌ای از به‌روزرسانی‌های قوانین موجود در مقابله با همه‌گیری‌ها، به منظور تقویت دفاع جهانی در برابر عوامل بیماری‌زای جدید پس از همه‌گیری کووید-۱۹ که جان میلیون‌ها تن را گرفت، تدوین شده است.

کشورهای عضو این سازمان قرار است در روز ۲۱ اردیبهشت مذاکرات بر سر این توافق را نهایی کنند تا بتوانند آن را در نشست سالانه سازمان بهداشت جهانی در اواخر ماه به تصویب برسانند، ولی اختلافات بزرگی بر سر متن این تفاهم‌نامه وجود دارد.

تدروس آدهانوم، دبیر‌کل سازمان جهانی بهداشت، در نشست ژنو با اشاره به اهمیت این توافق به کشورهای جهان گفت: «به مردم دنیا، مردم کشورهای تان، و مردمی که نماینده آنها هستید، آینده امنی بدهید.»

یکی از اصلی‌ترین اختلافات میان کشورهای ثروتمند و کشورهای در حال توسعه، موضوع به اشتراک‌گذاری عادلانه داروها و واکسن‌ها برای جلوگیری از تکرار معضلات دوران کرونا است.

دسترسی به پاتوژن‌های شناسایی شده در داخل کشورها، دسترسی به محصولات مبارزه با بیماری همه‌گیر مانند واکسن‌های تولید شده؛ و توزیع عادلانه نه تنها آزمایش‌ها، درمان‌ها و واکسیناسیون‌های ضد همه‌گیر، بلکه ابزار تولید آنها از موضوعات مورد بحث میان کشورها است.

شماری از سیاستمداران در کشورهایی مانند آمریکا و استرالیا استدلال می‌کنند که این توافق که الزام قانونی دارد، قدرت زیادی را به سازمان بهداشت جهانی می‌دهد.

دبیرکل سازمان بهداشت جهانی این استدلال را رد می‌کند و می‌گوید تفاهم‌نامه به کشورها کمک می‌کند تا در برابر شیوع همه‌گیری بهتر از شهروندانشان محافظت کنند.

سازمان بهداشت جهانی در هفته‌های اخیر در مورد رشد تصاعدی آنفولانزای مرغی با نگرانی در مورد اینکه در صورت شروع انتقال آن بین انسان‌ها چه اتفاقی خواهد افتاد، زنگ‌های خطر را به صدا درآورد و این موضوع، فوریت رسیدن به این توافق را برجسته‌تر کرد.

در تاریخ ۷۵ ساله این نهاد وابسته به سازمان ملل متحد، تنها باری که کشورهای عضو توانستند با یک معاهده قانونی الزام‌آور موافقت کنند، معاهده کنترل دخانیات در سال ۲۰۰۳ میلادی بود.

سازمان بهداشت جهانی پس از همه‌گیری کووید-۱۹ به دلیل رویکرد خود در پیدا کردن منشاء ویروس آماج انتقادهای فراوان قرار گرفت.

در این ارتباط، این سازمان، یک بازدید به شدت کنترل شده از چین داشت و به این نتیجه رسید که «بسیار بعید» است که ویروس کرونا از آزمایشگاهی در شهر ووهان به انسان منتقل شده باشد.

با این حال سازمان بهداشت جهانی در پی فشارها، گزارش تحقیقی دیگری منتشر کرد و در آن، گروه متخصصان این سازمان گفتند که داده‌های لازم برای توضیح چگونگی شروع همه‌گیری وجود ندارد.

گروه متخصصان سازمان بهداشت جهانی همچنین گفت که نمی توان نظریه «حادثه آزمایشگاهی» را نادیده گرفت اما تأکید کرد که چین اطلاعاتی به این نهاد بین‌المللی ارائه نکرده است که در آن احتمال ابتلا به ویروس کرونا ناشی از نشت آزمایشگاهی ارزیابی شده باشد.

دیگر خبرها

  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • جزئیات تازه از دادگاه پسران معاون اول سابق قوه قضائیه | سهم‌ ۱۴۰ میلیارد تومانی در پرونده ۹۰۰ میلیاردی در قیطریه | قاضی از متهمان خواست فحاشی نکنند!
  • شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را واریز نکنند منتظر برخورد سازمان بورس باشند
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • نیروگاهها، فروش برق خود را به هفته پایانی هر ماه موکول نکنند
  • تولید زباله مسافران، نمکی روی زخم بی‌درمان گیلان!/ اقداماتی که گردشگران باید برای بحران پسماند انجام دهند + عکس
  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس