Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر راه و شهرسازی در هشتمین نمایشگاه حمل و نقل ریلی، صنایع و تجهیزات وابسته از امضای تفاهم نامه ساخت واگن داخلی با شرکت‌ها در این نمایشگاه خبر داد.

به گزارش برنا به نقل از  وزارت راه و شهرسازی، سعید رسولی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران در هشتمین نمایشگاه حمل و نقل ریلی، صنایع و تجهیزات و خدمات وابسته و ششمین نمایشگاه پرواز و صنایع وابسته که در نمایشگاه بین‌المللی در حال برگزاری است، ضمن تقدیر از تلاش خانواده بزرگ راه آهن در سال جهش تولید و مشکلات ناشی از کرونا برای نشان دادن توانمندی‌ها و ابتکار صنایع داخلی ریلی و تولیدهای این بخش از حمل ونقل، گفت: نمایشگاه با مشارکت ۵۲ شرکت از خانواده بزرگ راه‌آهن در محل نمایشگاه‌های دائمی تهران در حال برگزاری است که امسال پربارتر از نمایشگاه هفتم شاهد حضور شرکت‌ها هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران در حمایت از تولید داخل، سامانه رونق و جهش تولید بیش از ۴۶۰۰ قطعه‌ای که توسط صنعتگران، تولید‌کنندگان و شرکت‌های دانش بنیان کشور تاکنون از قطعات و تجهیزات ریلی ساخته شده را راه‌اندازی و بارگذاری کرد که هم‌اکنون اطلاعات کامل تولیدکننده و مشخصات کامل قطعه در اختیار عموم مصرف‌کنندگان و تقاضاکنندگان قرار داد.

مدیرعامل شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران راه‌اندازی سامانه رونق و جهش تولید قطعات و تجهیزات ریلی را گام بزرگی در حمایت از تولیدات داخل اعلام کرد و افزود: با وجود راه‌اندازی سامانه، زین پس، ثبت سفارش خارجی برای تولید قطعات و تجهیزات ریلی نخواهیم داشت و با حمایت جدی از تولیدکنندگان در کنار آن‌ها برای توسعه تولیدات آن‌ها هستیم.

رسولی خاطرنشان کرد: در سامانه نزدیک به ۱۴۰۰ قطعه‌ای که هنوز وارداتی هست با مشخصات کامل بارگذاری شد و هم اکنون از طریق شبکه اینترنت در اختیار عموم صنعتگران، شرکت‌های دانش بنیان و علاقمندان به تولید این قطعات قرار گرفته و بارها اعلام کردیم راه آهن از تولید داخل شدن این قطعات حمایت مادی و معنوی می‌کند. بنابراین برای جهاد خودکفایی ریلی فراخوان دادیم.

وی از داخلی‌سازی برخی از قطعات ریلی از سوی شرکت‌های شرکت کننده در نمایشگاه به عنوان دستاوردهای این دوره از نمایشگاه یاد کرد و گفت: با تکیه بر توانمندی‌های داخل سند عملیاتی حمایت از تولید داخل در حوزه ناوگان ریلی بین وزارت راه و شهرسازی به نمایندگی شرکت راه‌آهن، وزارت صمت و وزارت نفت در حال تدوین است. بخشی از آن آماده شده و قرار است ظرف یک هفته با مسئولیت معاونان این سه مجموعه اینکار نهایی شود و به زودی به تصویب برسد.

رسولی تصریح کرد: حمایت دولت و شرکت راه‌آهن برای خودکفایی در صنعت ریلی امروز وجود دارد و این نویدی برای اهالی صنعت کشور، فعالان صنعت ریلی و صنعتگران و متخصصان است که درهای راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران به روی آن‌ها باز است. شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد تا با اهالی صنعت گام بلندی برای استفاده حداکثری از صنعت ریلی کشور بردارد و این سرمایه گرانبهایی برای توسعه است.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه امسال در غرفه راه‌آهن، بخش مرکز جهادی پیشرفت، لیست موضوعات اولویت‌دار را تعیین کرده است، توضیح داد: کارگروه‌های جهادی راه‌آهن، متشکل از استادان دانشگاه، بازنشستگان، اهالی صنعت، بخش غیردولتی و کارکنان و اهالی راه‌آهن برخی از دستاوردها را ارایه شده است که از همه دعوت می‌کنیم تا در این جهاد شرکت کنند.

رسولی گفت: اثرات دستاوردهای چشمگیر راه‌آهن در اقتصاد ملی نمایان است و بیش از گذشته خواهد شد. امید است این نمایشگاه در طی ۴ روز برگزاری مثل نمایشگاه هفتم منشا اتفاقات ارزشمندی باشد.

وی با اعلام تشریک مساعی با شرکت‌های حمل ونقل ریلی و قدردانی از زحمات آن شرکت‌ها در ایام کرونا، گفت: امسال هر ماه شاهد افتتاح ناوگان جدید ساخته توسط تولیدکنندگان داخل بودیم. امروز نیز در این مراسم، یک دستگاه ریل باس را تحویل می‌دهیم.

رسولی همچنین از امضای تفاهم‌نامه ساخت واگن داخلی در کشور با سفارش شرکت‌های حمل و نقل ریلی خبر داد و یادآور شد: ظرفیت حمل و نقل ریلی در بورس کالا عرضه می‌شود. با اینکار این شرایط به شکل همزمان برای خریداران کالا فراهم می‌شود تا بلیت حمل و نقل آن را نیز خریداری کنند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جمهوری اسلامی ایران حمایت از تولید راه آهن نفت وزارتخانه راه آهن جمهوری اسلامی ایران معاون وزیر راه و شهرسازی حمایت از تولید حمل و نقل ریلی تولید داخل شرکت راه آهن شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۰۰۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: جریان وقف می‌تواند نمای جدیدی به جامعه دهد و به جهش اقتصادی در کشور کمک می‌کند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، سومین نشست هم‌اندیشی و بررسی چالش‌های پیش رو در حوزه شرکت‌های دانش‌بنیان با حضور حجت الاسلام سید مهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه و مدیران شرکت‌های دانش‌بنیان و اساتید علمی در نمایشگاه دستاوردهای وقف برگزار شد.

رئیس سازمان اوقاف در این نشست طی سخنانی خاطرنشان کرد: فعالیت سازمان اوقاف و امور خیریه در حوزه مولدسازی تنها به ساختمان‌سازی محدود نمی‌شود. بلکه سرمایه‌گذاران باید صبور باشند زیرا در کمیسیون بهره‌وری اقتصادی برنامه‌ها بررسی می‌شود و هر اندازه بتوانیم در وقف حمایت می‌کنیم.

خاموشی با بیان اینکه می‌توان پول عایدات وقف را که ده برابر شده به صندوق دهیم تا این‌ حمایت‌ها توسعه پیدا کند، تصریح کرد: حلقه‌های نیروی انسانی قوی در کشور وجود دارد که به نظر می‌رسد برخی حلقه‌های ضعیف هم در زنجیر وجود دارد و کار ما این است از ضعیف‌ها حمایت کنیم.

 

حضور 39 شرکت دانش‌بنیان در نمایشگاه دستاوردهای سازمان اوقاف

 

او با تأکید به حمایت از حلقه‌های ضعیف اظهار داشت: هر کدام از غرفه‌های نمایشگاه اوقاف به این حلقه‌ها توجه می‌کنند. به عنوان مثال در مبحث در آبزی‌پروری درصدد تأمین 20 درصد از خوراک کشور هستیم. این در حالی است که در برخی استان‌ها امکان تولید میلیون‌ها تن تولید دریایی را داریم.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه با تأکید بر ارزان‌سازی هزینه‌های درمان برای بیماران، گفت: جریان وقف می‌تواند نمای جدیدی به جامعه دهد و به جهش اقتصادی در کشور کمک می‌کند.

او یادآوری کرد: دانش‌بنیان‌ها طرح تجاری خود را ارائه دهند، ما پس از بررسی‌های کارشناسی لازم و واجد شرایط بودن آنها را حمایت می‌کنیم. 

در این نشست مدیرعامل صندوق پژوهش ماندگار با بیان اینکه این صندوق دومین صندوق از بین 75 صندوق علم و فناوری است، گفت: دو سال و نیم از افتتاح این صندوق می‌گذرد. تاکنون 250 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری مستقیم در حوزه دانش‌بنیان‌ها داشته‌ایم.

او با اشاره به اینکه حدود 480 میلیارد تسهیلات پرداخت شد، گفت: امروز دو قرارداد در حوزه دیالیز و کیت تشخیص سرطان منعقد شد.

همچنین مدیرعامل شرکت سینا فناوران ماندگار  با اشاره به حوزه فعالیت این شرکت در عرصه تکثیر گاوهای پربازده اظهار داشت: این کار در حال حاضر کاری که در کشورهای پیشرفته انجام می‌شود.

او ادامه داد: از  15 سال قبل در این زمینه وارد شدیم و از گاوهای برتر که 40 شاخص دارند تخمک می‌گیریم، لقاح انجام می‌شود و سپس جنین منجمد می‌شود و بعد در رحم قرار می‌گیرد و گوساله متولد می‌شود. از هر گاو در سال 20 گوساله می‌توانیم تولید کنیم.

او با اشاره به نیاز برای سرمایه‌گذار دلسوز اظهار داشت: شرکت فناور برای توسعه نیاز به سرمایه گذار دلسوز دارد و سازمان اوقاف می‌تواند در این زمینه کمک‌کننده خوبی باشد.

در این نشست همچنین به تولید دو دستگاه درمان سرطان توسط یک شرکت دانش‌بنیان اشاره شد که از سال 95 آغاز به کار کرده اما در زمینه تجاری‌سازی با مشکلات زیاد مواجه بوده و از حمایت سازمان اوقاف برخوردار شد.

بر اساس اظهار مسئولان این شرکت دانش‌بنیان، با حمایت سازمان اوقاف این شرکت طی 5 ماه گذشته به اندازه فعالیت 3 سال پیشرفت داشتند و با وجود اینکه مقاومت حوزه درمان از استفاده از دستگاه‌های داخلی وجود دارد، اما سازمان اوقاف همواره تأکید داشته که این دستگاه‌ها تولید و به بهره‌برداری برسند.

در این نشست همچنین طرح‌های شرکت فعال در حوزه فناوری تولید واکسن مورد بحث و بررسی قرار گرفت. از جمله چالش‌هایی که در این حوزه مطرح شد این بود که تولید واکسن به صورت سنتی هزینه زیادی داشت و وقت زیادی صرف می‌شد. اما اکنون این شرکت آمادگی تولید واکسن کرونا در سویه‌های جدید را دارد و پیش‌بینی شده تا شش سال آینده برای درمان تمامی انواع سرطان، ژن درمانی صورت پذیرد.

به همین منظور یک پلتفرم چابک طراحی و ساخته شده که انواع محصول در این زمینه را در داخل کشور تولید می‌کند. هرچند فعالان این عرصه نیازمند حمایت هستند و تاکنون سازمان اوقاف حمایت از این شرکت را بر عهده گرفته است.

نکته قابل توجه آن است که این شرکت ظرفیتی دارد که هفتصد نفر از نخبگان می‌توانند مشغول به کار شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حضور ۱۰ شرکت تولیدی کشاورزی مازندران در نمایشگاه اکسپو
  • قانون حمایت از صنایع پایین‌دستی نفت خام و میعانات گازی به تولید و اشتغال منجر می‌شود
  • در نمایشگاه امسال خودروی پکن خبری از خودروهای بنزینی نیست
  • ۵ محصول زنجیره ارزش راهبردی استان کرمان در نمایشگاه تهران
  • زورآزمایی جی ای سی (JAC) با غول های خودروسازی جهان در نمایشگاه پکن 2024
  • تشکیل کنسرسیوم کشتی‌سازی تمام ایرانی امضا شد
  • پانزدهمین اجلاس روسای راه‌آهن‌ کشورهای اکو برگزار می‌شود 
  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند
  • پانزدهمین اجلاس روسای راه‌آهن‌های کشور‌های اکو برگزار می‌شود
  • نمایش توانمندی‌های استان کرمان در ایران اکسپو ۲۰۲۴