Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-26@23:26:05 GMT

اطلاعیه اتحادیه کشوری فروشگاه‌های زنجیره‌ای

تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۰۱۴۶۷

اطلاعیه اتحادیه کشوری فروشگاه‌های زنجیره‌ای

اطلاعیه اتحادیه کشوری فروشگاه های زنجیره ای پیرامون نشر اخبار خلاف واقع مربوط به توزیع اقلام اساسی با کارت ملی  و اطمینان بخشی از وجود کالا در شعب تحت پوشش را در ادامه می‌خوانیم

مردم شریف ایران

اصحاب محترم رسانه

سلام علیکم؛

پیرو انتشار برخی اخبار با مضامینی همچون:" کمبود روغن در بازار" ،"فروش روغن با کارت ملی" ،" پیش فروش روغن در بازار و تحویل در سال 1400" و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. و  بازنشر آن در شبکه های اجتماعی و فضای مجازی و انجام تبلیغات منفی با موضوع " کمبود کالاهای اساسی" در کشور که موجب نگرانی مردم شریف و بروز مشکلاتی در فرایند خدمت رسانی برخی از فروشگاه های زنجیره ای شده است موارد زیر جهت استحضار مردم شریف کشور و اصحاب محترم رسانه بیان می شود.

فروشگاه های زنجیره ای عضو این اتحادیه همواره در همراهی با دولت محترم و مشارکت در امر توزیع اقلام اساسی موردنیاز مردم در قالب " اقلام تنظیم بازار" کوشیده اند تا ظرفیت های خود را در خدمت هموطنان قرار داده و با ایجاد آرامش در بازار از حیث وفور کالا از خرید هیجانی جلوگیری کنند. امری که باعث شد در ایام شیوع بیماری کووید 19 قفسه های فروشگاه های زنجیره‌ای هرگز خالی از کالا نشود. این در حالی است که پذیرش این مشارکت نه تنها موجب فشار مضاعف بر پرسنل فروشگاهی و به خطر افتادن سلامت ایشان شده است؛ بلکه به دلیل تفاوت قیمت میان اقلام تنظیم بازار و قیمت بازار آزاد موجب شده است که دلالان برای کسب سود بیشتر و بعضا برخی هموطنان نیز برای تامین نیازهای خود به فروشگاه های زنجیره ای مراجعه کرده و باعث ایجاد تجمع و ایجاد اخلال در سیستم مدیریت فروشگاهی می شود. این در حالی است که در صورت مدیریت خرید و پرهیز از خرید هیجانی هیچ گونه کمبود کالایی وجود ندارد. برخی از گزارش ها ادعا نموده اند که فروشگاه های زنجیره ای برای ارائه برخی کالاها از جمله روغن اقدام به اخذ کارت ملی می کنند. این موضوع به فوریت توسط هیات مدیره اتحادیه و بازرسان اتحادیه کشوری فروشگاه های زنجیره ای مورد بررسی قرار گرفته و مشخص شد که اولا هیچ یک از فروشگاه های زنجیره ای عضو این اتحادیه دستورالعملی جهت اخذ کارت ملی از مشتریان در قبال فروش اقلام اساسی و از جمله روغن نداشته اند. ثانیا چنانچه برخی از شعب فروشگاه های زنجیره ای، به تشخیص خود و نه بواسطه وجود چنین سیاست و دستورالعمل ابلاغی نسبت به چنین موضوعی اقدام کرده باشند( که صحت آن توسط بازرسان این اتحادیه، محرز نشده است) این اقدام را می توان تلاش برای جلوگیری از فروش کالا به دلالان و رسیدن آن به مصرف کننده واقعی تعبیر کرد تا شهروندان امکان دسترسی به کالاهای تنظیم بازاری را داشته باشند. با این حال؛ این اتحادیه، هرگونه الزام به ارائه کارت ملی جهت خرید اقلام تنظیم بازار توسط شعب فروشگاهی اعضا را رد نموده و از اصحاب محترم رسانه درخواست می کند اطلاعات دقیق خود را جهت رسیدگی و پیگیری در اختیار اتحادیه قرار دهند. اتحادیه کشوری فروشگاه های زنجیره ای در خصوص ادعای پیش فروش روغن و ثبت نام جهت تحویل آن در سال آینده، ضمن رد این ادعا خاطرنشان می سازد از آنجایی که صیانت از حقوق مصرف کننده یکی از اولویت های مهم این اتحادیه به شمار می رود طی تماس با خبرنگاران و تنظیم کنندگان اخبار مذکور، مستندات ، نشانی دقیق شعب و همکاری در جهت رفع شائبه، درخواست شده که متاسفانه از ارائه اطلاعات لازم خودداری شده است. از آنجایی که رسالت رسانه، طرح موضوع و پیگیری در جهت رفع آن است انتظار می رود رسانه ها در صورت در اختیار داشتن مستندات دقیق، آن را جهت پیگیری به این اتحادیه ارائه نمایند. اتحادیه کشوری فروشگاه های زنجیره ای و به تبع آن فروشگاه های زنجیره ای عضو این اتحادیه به پشتوانه شبکه گسترده و کارآمد تامین کنندگان خود و نیز ناوگان توزیع و شعب فروشگاهی خود در تمامی استان ها و شهرهای کشور به مردم شریف کشور این اطمینان خاطر را می دهد که همچون گذشته که با تلاش های شبانه روزی کارکنان خود، اجازه نداده است تهیه اقلام موردنیاز مردم دچار وقفه شود اکنون نیز و با وجود  دشواری های متعدد اقتصادی و فراگیری ویروس کرونا که ارائه خدمات را با دشواری های فراوانی مواجه نموده است تلاش خواهد نمود تا با رعایت حداکثری دستورالعمل های بهداشتی، خدمات همیشگی خود را به مردم و هموطنان به صورت منظم و مستمر تداوم بخشد.

روابط عمومی اتحادیه کشوری فروشگاه های زنجیره ای

منبع خبر: اتحادیه کشوری فروشگاه های زنجیره ای

منبع: فرارو

کلیدواژه: انتخابات 1400 فروشگاه زنجیره ای اتحادیه کشوری فروشگاه های زنجیره ای تنظیم بازار مردم شریف کارت ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۰۱۴۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از سرگیری صادرات دام زنده مازاد در کشور

ایرج نوری دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان دام زنده استان کرمانشاه با اشاره به ممنوعیت چند ساله صادرات دام زنده در کشور، گفت : هر سال تقاضا داریم با هدف حمایت از تولیدکنندگان دام زنده، صادرات از سر گرفته شود و امسال چنین درخواستی داریم.

وی با بیان اینکه چنانچه قرار باشد صادرات دام زنده انجام شود باید این کار در ماه‌هایی از سال که کمبود نداریم و دام زیاد است انجام شود، افزود: معمولا در طی سال دو بار دام زیاد یا به اصلاح «گله‌ریزان» داریم. یک بار از اوایل اردیبهشت تا ۱۵ تیر و یک بار هم از ۱۵ مهر تا اواخر آذر.

دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان دام زنده استان کرمانشاه معتقد است، چنانچه قرار باشد صادرات دام زنده از سر گرفته شود، نباید فرصت کنونی که در زمان مناسب صادرات قرار داریم را از دست بدهیم.

نوری با بیان اینکه طی سنوات اخیر صادرات دام زنده ممنوع بوده، ادامه داد: تنها در سال ۱۴۰۱ و آن هم برای مدت سه ماه صادرات دام زنده آزاد شد که در زمان مناسبی هم صورت نگرفت.

وی از ظرفیت قابل توجه صادرات دام زنده خصوصا در استانی مانند کرمانشاه یاد کرد و با بیان اینکه در سال‌هایی که پیک صادرات را داشتیم تا ۷۰۰ هزار راس دام سبک نیز توسط صادرکنندگان کرمانشاه صادر شد، خاطرنشان کرد: کمترین میزان صادراتی که در سال داشتیم نیز حدود ۲۲۰ هزار راس بوده که آن نیز به دلیل محدودیت‌های اعمال شده از سوی دولت بود.

دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان دام زنده استان کرمانشاه اشاره‌ای هم به مزایای صادرات دام زنده داشت که در درجه اول حمایت از تولیدکننده است و گفت: وقتی تولیدکننده دام مازاد را در بازار خارجی می‌فروشد، پول خود را نقد دریافت می‌کند، اما در بازار داخلی گاهی پول تولیدکننده چهار تا شش ماه بعد پرداخت می‌شود.

نوری اظهار کرد: از سوی دیگر وقتی تولیدکننده امکان صادرات دام خود را داشته باشد، رغبت بیشتری برای تولید خواهد داشت و افزایش تولید هم می‌تواند به تعدیل قیمت‌ها در بازار داخلی نیز کمک کند.

وی با بیان اینکه صادرات دام سبک زنده عامل گرانی گوشت قرمز در بازار نیست، گفت: بار‌ها این موضوع را به صورت کارشناسی و با دلایل مطرح کرده ایم، اما مورد توجه قرار نگرفته است.

دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان دام زنده استان کرمانشاه اظهار کرد: صادرات دام زنده صرفا برای دام‌های مازاد بر نیاز داخل انجام می‌شود و از همین رو باعث کمبود در بازار نخواهد شد.

نوری تاکید کرد: طی چند سال اخیر که امکان صادرات دام زنده فراهم نبود، باز هم شاهد افزایش قیمت گوشت قرمز در بازار بوده‌ایم که این امر تایید می‌کند صادرات دام زنده عامل گرانی گوشت نیست .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • ‌بازار دائمی صادرات ۱۵ میلیون قطعه‌ای مرغ
  • جزییات طرح ممنوعیت عرضه رایگان کیسه‌های پلاستیکی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای
  • از سرگیری صادرات دام زنده مازاد در کشور
  • توزیع بیش از ۲۴ تن اقلام اساسی طرح تنظیم بازار در سپیدان
  • ممنوعیت عرضه رایگان کیسه‌های پلاستیکی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای
  • ممنوع شدن توزیع رایگان کیسه‌های پلاستیکی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای
  • اعلام نرخ اقلام اساسی بازار سمنان در روز چهارشنبه پنجم اردیبهشت
  • واکنش شهردار تهران به واگذاری فروشگاه شهروند به بخش خصوصی
  • واکنش زاکانی به واگذاری فروشگاه شهروند به بخش خصوصی
  • تامین مالی فروشگاه‌ها از طریق تسهیلات