Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-28@21:54:44 GMT

منابع طبیعی متعلق به همه نسل ها است

تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۰۲۹۴۹

منابع طبیعی متعلق به همه نسل ها است

مدیر حوزه علمیه شهرستان دهلران گفت: منابع طبیعی نه تنها به نسل حاضر، بلکه به تمامی نسل های آینده کشور تعلق دارد و باید به خوبی حفظ و به آیندگان سپرده شود.

حجت‌الاسلام «قدرت نوروزی» در جمع کارکنان اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دهلران اظهار کرد: با نگاهی به آیات و روایات و سیره اهل بیت (ع) روشن می گردد که هیچ مکتبی مانند اسلام به طبیعت و محیط زیست اهمیت نداده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی تصریح کرد: منابع طبیعی جنگل بستر حیات انسان ها و زیربنای توسعه پایدار جوامع است لذا حفظ، صیانت و نگهداری از منابع طبیعی و استفاده و بهره برداری اصولی و علمی از این منابع بسیار پراهمیت است.

 

مدیر حوزه علمیه شهرستان  دهلران به نقش طلاب در حوزه منابع طبیعی اشاره کرد و  افزود: با کمک‌های مالی خیران و مشارکت نیرو‌های جهادی تا کنون هزار اصله درخت میوه در مناطق محروم بخش زرین‌آباد شهرستان دهلران کاشته شده است.

 

حجت‌الاسلام نوروزی تصریح کرد: با توزیع و کاشت درخت میوه در منطقه  محروم زرین آباد علاوه بر اشتغال‌زایی، سودآوری و درآمد برای مردم  منطقه، به احیای محیط زیست هم بسیار کمک می‌شود.


وی بیان کرد:تهیه درختان میوه با توجه به شرایط اقلیمی و آب و هوایی مناطق انجام می‌شود تا درختان، بیشترین سازگاری را با محیط داشته و بیشتر ثمر دهند و طرح کاشت درختان میوه در روستا‌های محروم دهلران همچنان در دستور کار خود داریم.

 

نوروزی یادآور شد: یکی از اقدماتی که باید در دستور کار همه ما قرار بگیرد آموزش لازم در خصوص منابع طبیعی و اهمیت آن به کودکان و دانش آمورزان است چراکه آموزش های ابتدایی به کودکان می تواند بستر ساز حفاظت از منابع طبیعی ومحیط زیست باشد.

 

مدیر حوزه علمیه دهلران اظهار داشت: خوشبختانه اقدامات منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دهلران در حوزه جنگل کاری و توسعه و گسترش نهال کاری  در سالهای قابل تقدیر است.

 

وی خاطرنشان کرد: طلاب و روحانیون حوزه علیمه در بحث ترویج منابع طبیعی و آمادگی کامل را دارند و قطعا در هفته منابع طبیعی همکاری لازم با منابع طبیعی دهلران خواهند داشت.

پایان پیام/684

منبع: شبستان

کلیدواژه: هفته درختکاری و منابع طبیعی حوزه علمیه دهلران شهرستان دهلران منابع طبیعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۰۲۹۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گیاهان دارویی بومی ایلام، در خطر انقراض

ایسنا/ایلام مدیر مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام گفت: برداشت بی‌رویه گیاهان دارویی بومی توسط افراد بومی و غیر بومی در استان ایلام، وجود برخی از این گیاهان را در انقراض قرار داده است.

«علی فرضی‌نژاد» در گفت‌وگو با ایسنا با بیان این مطلب، اظهار کرد: از حدود ۱۰۰۰ گونه گیاه دارویی شناخته شده کشور ۳۵۰ گونه در استان ایلام وجود دارد که در هر منطقه از طبیعت استان بسته به شرایط آب و هوایی و خاک رشد می‌کنند و مردم برای مصارف درمانی و همچنین برخی صرفه اقتصادی و فروش، به برداشت آن‌ها مبادرت می‌کنند.

وی با بیان اینکه گیاهان دارویی، داروخانه کوچک طبیعت محسوب می‌شوند، خاطرنشان کرد: متأسفانه برداشت بی‌رویه و بهره‌برداری غیراصولی به‌واسطه عدم شناخت از نحوه برداشت این گیاهان، آن‌ها را در خطر انقراض قرار داده است.

 مدیر مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام افزود: کنگر، پاقازه، ترگ، پیچگ و ونگی و ازبوه، تشنه‌داری بلاورو گیاهانی هستند که بیشترین استفاده را دارند و بیشترین خطر متوجه این گیاهان است.

فرضی‌نژاد گفت: برای پیشگیری از انقراض این گیاهان باید سیاست‌های ابلاغی سازمان منابع طبیعی کشور و استان در خصوص ممنوعیت‌ها و میزان برداشت گیاهان دارویی را اجرایی کرد.

وی با بیان اینکه حفاظت، احیا و توسعه گیاهان دارویی کار منابع طبیعی استان است عنوان کرد: سازمان منابع طبیعی به تنهایی از عهده این مهم برنمی‌آید و باید همه مردم و بهره‌برداران برای این کار آموزش ببینند تا این این گیاهان برای نسل‌های بعدی حفظ شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گرامیداشت یاد شهید ناصر پیروی در رشت
  • انهدام باند قاچاق و تهیه زغال از چوب آلات جنگلی در گلبهار/۴ نفر از اتباع بیگانه دستگیر شدند
  • تولید بیش از ۱۹ هزار تن دانه‌های روغنی از مزارع کلزا شهرستان دهلران
  • گیاهان دارویی بومی ایلام، در خطر انقراض
  • رفع تصرف ۲۸۰۰ مترمربع از اراضی ملی شهرستان جیرفت
  • آفت ملخ در تاغزارهای چند شهرستان خراسان رضوی طغیان کرد
  • توقیف چوب جنگلی قاچاق در آمل
  • مشارکت پنج هزار خانواده اصفهانی در طرح تبدیل زباله میوه و سبزی به خشکاله
  • احداث بند‌های سنگی و خاکی یکی از موثرین راه‌های جذب روان آب‌ها
  • برداشت موز گلخانه‌ای در شهرستان داراب