Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-28@03:33:30 GMT

پیش بینی تولید ۴۰۰ هزار تن کلزا در کشور

تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۰۵۵۲۴

پیش بینی تولید ۴۰۰ هزار تن کلزا در کشور

تولید ۴۰۰ هزار تن کلزا در سال جاری هدفگذاری شده است.

 

به گزارش پول نیوز، معاون طرح دانه های روغنی وزارتخانه در گفت و گو با خبرنگار ما با اعلام این مطلب درباره روند کشت کلزا در پاییز امسال اظهار داشت: در پاییز سال جاری ۲۲۳ هزار هکتار کلزا کشت شده که ۲۰۱ هزار هکتار آن، سطح سبز است.

غلام حسین خدرایی اضافه کرد: از ۲۲۳ هزار هکتار کشت کلزا، نزدیک به ۴۰ هزار هکتار کشت دیم و مابقی کشت آبی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خدرایی پیش بینی کرد: در صورت بارش های مناسب و نبود مشکل سرمازدگی و خشکی از سطح موجود زیر کشت کلزا نزدیک به ۴۰۰ هزار تن محصول تولید شود.

به گفته وی استان خوزستان با ۷۴ هزار هکتار و استان گلستان با حدود ۶۰ هزار هکتار، بیشترین سطح کشت کلزا را به خود اختصاص داده اند.

معاون طرح دانه های روغنی وزارت جهاد کشاورزی درباره کشت قراردادی کلزا اذعان داشت: امسال هشت کارخانه روغن کشی در سطح ۶۰ هزار هکتار از ۲۲۳ هزار هکتار کلزا، با کشاورزان کشت قراردادی منعقد کرده اند.

وی افزود: مقرر شده این کارخانه های روغن کشی در قالب کشت قراردادی، کلزای تولید شده را با قیمت ۵ تا ۱۰ درصد بیشتر از قیمت تضمینی از کشاورزان خریداری کنند.

خدرایی با بیان این که کارخانه های روغن کشی قسمتی از هزینه های تولید مانند کود، سم، بذر و بخشی از حق بیه کشاورزان را به صورت مساعده به آنان پرداخت کرده اند، گفت: این کارخانه ها بابت هزینه های هر هکتار کشت کلزا ۱.۵ تا ۳ میلیون تومان به کشاورزان مساعده پرداخت کرده اند.

وی درباره مزیت کشت قراردادی کلزا اظهار داشت: کشت قراردادی علاوه بر کاهش هزینه های مالی و اعتباری دولت، موجب افزایش عملکرد تولید می شود، زیرا کارخانه ها به موقع نهاده های تولید و توصیه های فنی را در اختیار کشاورزان قرار می دهند.

معاون طرح دانه های روغنی وزارت جهاد کشاورزی پیش بینی کرد که در سال های اینده، سطح کشت قراردادی دانه های روغنی افزایش یابد.

وی در مورد اعتبارات دانه های روغنی نیز اذعان داشت: در حال حاضر در مرحله نخست، ۱۳ میلیارد تومان از اعتبارات دانه های روغنی بین استان ها توزیع شده که در زمینه تغذیه گیاهی، مبارزه با آفات، بیماری و علف های هرز و هزینه برداشت به کشاورزان کمک می شود.

خدرایی افزود: مرحله دوم تامین و پرداخت اعتبارات دانه های روغنی در شرف انجام است.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: کلزا پول نیوز کشت کلزا کشاورزی روغن کشی دانه های روغنی کشت قراردادی هزار هکتار کشت کلزا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۰۵۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۳۰درصدی قیمت خرید برگ سبز چای/ پیش‌بینی تولید ۱۴۵ هزار تن برگ سبز چای

به گزارش قدس آنلاین، حبیب جهان ساز در خصوص وضعیت برداشت و میزان تولید برگ سبز چای شمال کشور، اظهار داشت: اکنون تولید چای در سطح ۲۲ هزار هکتار از اراضی شمال کشور به ویژه در استان گیلان تولید می‌شود.

وی با بیان اینکه طی چند سال اخیر بخشی از اراضی چای شمال کشور احیا شده است اظهار داشت: تقریباً ۶ هزار هکتار اراضی چای غیرفعال دیگر در شمال کشور داریم که با مدیریت و اقدامات حمایتی می‌توان آنها را نیز احیا کرد.

رئیس سازمان چای کشور خاطرنشان کرد: اکنون سطح زیرکشت چای شمال کشور به ۲۲ هزار هکتار رسیده که در سال‌های گذشته این میزان حدود ۱۵ هزار هکتار بوده است.

جهان ساز گفت: اکنون قیمت مصوب هر کیلوگرم برگ سبز چای درجه یک ۱۸ هزار تومان و برگ سبز چای درجه دو ۱۵ هزار تومان تعیین شده که نسبت به سال گذشته ۳۰ درصد رشد را نشان می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: این در حالی است که سال گذشته قیمت خرید هر کیلوگرم برگ سبز چای درجه یک ۱۳ هزار و ۹۹۰ تومان و برگ سبز چای درجه دو ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان بوده است.

رئیس سازمان چای کشور تصریح کرد: امسال قیمت خرید تضمینی برگ سبز چای متناسب با هزینه‌های تمام شده تولید و نرخ تورم متناسب‌سازی شده است و با توجه به شرایط اقتصادی و صرفه بازار کارخانه‌ها برای حمایت از چایکاران ممکن است این محصول را بیش از مبلغ مذکور خریداری کنند.

آغاز خرید برگ سبز چای از نیمه اردیبهشت ماه

جهان ساز گفت: برداشت برگ سبز چای همه ساله اوایل اردیبهشت ماه انجام می‌شود امسال به دلیل شدت بارندگی‌ها و سرد شدن هوا این مهم به تعویق افتاده است.

وی بیان کرد: به نظر می‌رسد برداشت برگ سبز چای از اواسط اردیبهشت ماه انجام شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی برداشت ۳۰ هزار تن گندم مازاد از مزارع آبدانان
  • روز مزرعه دانه های روغنی در لرستان
  • افزایش ۷۰ هزار تنی تولید کلزا در کشور
  • هشدار به کشاورزان برای مبارزه با آفت سن گندم
  • تولید کلزا به ۲۵۰ هزارتن می‌رسد
  • تولید بیش از ۱۹ هزار تن دانه‌های روغنی از مزارع کلزا شهرستان دهلران
  • سلسله قطب تولید کلزای لرستان
  • پیش بینی برداشت افزون بر ۶ هزار تن غلات در گراش
  • پیش بینی کشت ۲۰ هزار هکتار پنبه در گلستان
  • افزایش ۳۰درصدی قیمت خرید برگ سبز چای/ پیش‌بینی تولید ۱۴۵ هزار تن برگ سبز چای