Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از رودسر، امروزه بسیاری از خدمات در بستر شبکه اینترنت و به‌صورت مجازی ارائه می‌شود به‌گونه‌ای که با چند کلیک کاربران در آن‌سوی شهرها خرید می‌کنند، خدمات ارائه می‌دهند و حتی محتوای آموزشی نیز در آن تعلیم و تعلم‌ داده می‌شود.

شیوع کرونا ویروس باگذشت بیش از یک سال در کشور و به‌تبع در استان گیلان نیاز مشترکان به این مهم را دوچندان کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از ماه‌ها از شیوع ویروس کرونا و تحت تأثیر قرار گرفتن آموزش در مقاطع مختلف، سیستم آموزشی کشور از آموزش‌وپرورش تا دانشگاه‌ها لاجرم رو به‌سوی آموزش مجازی آورده و اکنون در غیاب اینترنت آموزش به‌طورکلی در کشور تعطیل می‌شود، درست مثل پلی که صدها دانش‌آموز باید برای رفتن به مدرسه به آن نیازمند باشند و با سیلابی از بین برود.

سطح برخورداری اینترنت در استان گیلان در اغلب نقاط با توجه به همت و تلاش دست‌اندرکاران آن قابل‌قبول است اما گاها در برخی از نقاط این سطح دسترسی به صفر می‌رسد و مردم به‌ویژه دانش‌آموزان، دانشجویان، صاحبان صنوف مجازی و سایرین با مشکلات عدیده روبرو هستند.

روستای لسبو اشکورات رحیم‌آباد در شهرستان رودسر یکی از روستاهایی است که مردم آن دیار به‌شدت از نعمت اینترنت محروم هستند.

به گفته اهالی، روستای لسبو فاقد اینترنت و زیرساخت‌های اینترنتی است و طی سال‌های اخیر به‌خصوص از سال گذشته با شیوع ویروس کرونا، بسیاری از فعالیت‌ها به‌صورت اینترنتی انجام می‌شود؛ و نبود اینترنت موجب بازماندن دانش‌آموزان و مردم این روستاها از آموزش‌های مجازی و بسیاری از فعالیت‌های دیگر شده است.

خانواده‌های لسبویی در گفت‌وگو با فارس گفته‌اند نداشتن اینترنت مشکل اصلی دانش‌آموزان است و آموزش مجازی و شبکه شاد، در این روستا هیچ معنایی برای دانش‌آموزان ندارد و مجبورند در فصل سرما و برف برای شرکت در کلاس درس مجازی هرروز حدود یک کیلومتر یا بیشتر راه را طی کنند تا به بالای کوه رفته و شاید در نقطه‌ای از کوه که اینترنت با سرعت کم وصل می‌شود بتوانند درس بخوانند.

مسؤولین محلی لسبو معتقدند بهبود وضعیت زیرساختی و همچنین برقراری اتصال دائمی به اینترنت بخش زیادی از مشکلات مردم این روستاها را کاهش خواهد داد و ازاین‌رو نامه‌ای نیز از بخشداری گرفته تا به شخص وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نوشته‌اند.

ارزیابی‌ها نشان می‌دهد در صورت اختصاص کد سایت همراه اول، ارتباطات سیار گیلان و مخابرات شهرستان با نصب رادیو و میکرو BTS، مشکل اینترنت و آنتن‌دهی در لسبو اشکورات حل خواهد شد؛ اهالی لسبو حتی این نظریه کارشناسی را نیز به وزیر جوان دولت پیر در قالب نامه‌ای مطرح کرده‌اند.

حالا باگذشت تمامی مشکلاتی که در روستا موجود بود، بی اینترنتی نیز به آلام لسبو‌ای‌ها افزوده‌شده و آن‌ها علاوه بر اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات گیلان، دست به دامان استاندار و وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات شده‌اند تا جهت تأمین زیرساخت‌ها و اتصال اینترنت وارد میدان شوند.

آبان ماه امسال بود که دانش‌آموزان بلوکاتی‌ رودبار برای ادامه درس‌ومشق‌های روزانه خود و به جهت آمدوشدهای داده‌های مجازی، بر کف خیابان نشسته و این موضوع به اطلاع وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات رسیده بود.

گفتنی است وزیر ارتباطات نیز در پی این اقدام دانش‌آموزان بلوکاتی‌ به مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات گیلان دستور داده بود هر چه سریع‌تر مشکل اینترنت آن منطقه را رفع و تا معضل حل‌نشده و مشکل آنتن دهی بهبود پیدا نکرده به رشت برنگردد.

انتهای پیام/۸۴۰۰۸

منبع: فارس

کلیدواژه: دانش آموزان اینترنت آموزش برف ارتباطات و فناوری اطلاعات وزیر ارتباطات دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۰۵۶۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح «ایران دیجیتال» در کردستان اجرا می‌شود

‌به گزارش خبرنگار مهر، میثم عابدی پیش از ظهر چهارشنبه در جمع فعالان حوزه ICT کردستان که در پارک علم و فناوری برگزار شد، اظهار کرد: وزارت ارتباطات مبتنی بر ظرفیت‌های استان از فعالیت‌های حوزه ارتباطات حمایت می‌کند و باید زیرساخت‌ها و خلاءها بررسی شود تا نیاز استان را بسنجد و بر اساس نیازها کمک کند.

وی افزود: هم مرزی استان کردستان با حضور عراق از مزایای استان است که برای توسعه اقتصاد دیجیتال و خدمات نرم‌افزاری می‌تواند مورد توجه قرار گیرد.

معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه سال گذشته در ۱۰ استان کشور فعالیت دیجیتالی ویژه دانش‌آموزان انجام دادیم، افزود: سعی براین است تا امسال در کردستان نیز طرح‌های دیجیتالی با عنوان «ایران دیجیتال» اجرا شود.

عابدی بیان کرد: در شش ماه اول سال گذشته ۳۰۰ میلیارد تومان و در شش ماه دوم ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان برای تأمین مالی شرکت‌ها پرداخت کردیم.

پیش از این جلسه عابدی از مجتمع نوآوری نور سنندج بازدید کرد و در این بازدید از آموزش ۱۰ هزار دانش‌آموز کردستانی در حوزه آموزش مهارت‌های دیجیتال خبر داد و گفت: با همکاری وزارت آموزش و پرورش امسال ۳۰۰ هزار دانش‌آموز متوسطه مهارت‌های دیجیتال را آموزش می‌بینند.

کد خبر 6087452

دیگر خبرها

  • همزمانی کنکور فرهنگیان با کنکور نوبت اول نقطه قوت است
  • ۴۲ مدرسه در شهرستان گناباد بازسازی شد
  • وعده تأمین اینترنت برای روستاهای بالای ۲۰ خانوار کشور
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • نخستین کارسوق سواد رسانه‌ای ویژه دانش آموزان درآمل برگزار شد
  • برگزاری کلاس های آموزشی در مدارس شهرستان بوکان به مناسبت هفته زمین پاک
  • ۱۴۰ هزار دانش‌آموز خوزستانی در امتحانات نهایی شرکت می‌کنند
  • طرح «ایران دیجیتال» در کردستان اجرا می‌شود
  • برگزاری نخستین کارسوق سواد رسانه‌ای ویژه دانش آموزی درآمل