Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@23:35:08 GMT

نیروی انتظامی و دانشگاه فردوسی تفاهمنامه امضا کردند

تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۰۵۹۲۴

نیروی انتظامی و دانشگاه فردوسی تفاهمنامه امضا کردند

سردار محمدکاظم تقوی و دکتر محمد کافی به همین منظور عصر دیروز در نشستی با حضور معاونان فرماندهی انتظامی خراسان رضوی و دانشگاه فردوسی پیرامون این تفاهمنامه گفتگو کردند. 

دانشگاه فردوسی مشهد به نقل از فرمانده نیروی انتظامی خراسان رضوی در این نشست گزارش داد: نیروی انتظامی همواره کنار دانشگاه بوده و با بکارگری همه امکانات سعی دارد دانشگاه را در رسیدن به اهداف و رسالتهایش یاری نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

سردار محمدکاظم تقوی نیروی انتظامی را نهادی هوشمندی و علم‌گرا توصیف و بیان کرد: این نیرو همواره سعی کرده در مسیر پیشرفت و ترقی ساختار گام بر دارد زیرا فعالیت هوشمندانه و علمی سرلوحه کار پلیس است. 

وی افزود: تغییرات و تحولات ساختاری در پلیس با تاسیس دفتر مطالعات و تحقیقات، معاونت اجتماعی و دیگر بخشهای مرتبط تاییدکننده همین رویکرد نیروی انتظامی است. 

فرمانده نیروی انتظامی خراسان رضوی گفت: دفتر مطالعات و تحقیقات و معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی خراسان رضوی ارتباط تنگاتنگی با جامعه علمی دانشگاهی کشور از جمله دانشگاه فردوسی دارند و تلاشهایشان با امضای تفاهمنامه مضاعف و اثربخش‌تر می‌شود. 

رییس دانشگاه فردوسی مشهد نیز در این نشست گفت: دانشگاه فردوسی همیشه قدردان زحمات و تلاشهای نیروی انتظامی برای ایجاد امنیت و آرامش در محیط شهر مشهد و استان خراسان رضوی است.

دکتر محمد کافی افزود: نیروی انتظامی می‌تواند از زیرساختها و ظرفیتهای دانشگاه در مسیر پیشبرد اهداف خود بهره‌گیری نماید.

وی به جایگاه علمی پژوهشی دانشگاه فردوسی مشهد در رتبه‌بندیهای بین‌المللی نیز اشاره و بیان کرد: این مرکز آموزش عالی علاوه بر اینکه در میان ٥٠٠ دانشگاه برتر جهان قرار دارد همچنین پس از دانشگاه تهران برترین دانشگاه جامع علمی در ایران محسوب می‌شود. 

رییس دانشگاه فردوسی مشهد همچنین به امضای تفاهمنامه با فرماندهی انتظامی خراسان رضوی اشاره و بیان کرد: این همکاریها با توجه به زیرساختهای علمی و پژوهشی دانشگاه با شتاب اجرایی خواهند شد. 

۲۰۰ واحد کلانتری و پاسگاه انتظامی در سطح استان شش میلیون و ۸۷۰ هزار نفری خراسان رضوی حفظ نظم اجتماعی را در ابعاد گوناگون و تامین امنیت عمومی بر عهده دارند. از این تعداد ۷۰ واحد انتظامی، ۳۴ کلانتری و هشت سرکلانتری در محدوده شهرستان سه میلیون و ۵۰۰ هزار نفری مشهد مستقر هستند.

همچنین مشهد تنها شهر در سطح کشور است که "کلانتری ویژه بانوان" دارد. این کلانتری با بکارگیری بانوان پلیس به صورت کامل تمام ماموریتهای حوزه بانوان را انجام می‌دهد.

دانشگاه ۷۰ ساله فردوسی مشهد نیز در قالب دانشکده‌های‌ "ادبیات و علوم انسانی، الهیات و معارف اسلامی، علوم، مهندسی، کشاورزی، علوم ریاضی، علوم اداری و اقتصادی، دامپزشکی، علوم تربیتی و روانشناسی، منابع طبیعی، علوم ورزشی، معماری و شهرسازی، حقوق و علوم سیاسی" ۲۵ هزار دانشجو و ۸۲۰ نفر عضو هیات علمی دارد. 

این دانشگاه به‌ عنوان بزرگترین مرکز آموزش عالی در شرق کشور، هفت پژوهشکده تخصصی نیز دارد. 

برچسب‌ها امضای تفاهمنامه مشهد نیروی انتظامی خراسان رضوی دانشگاه فردوسی مشهد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: امضای تفاهمنامه مشهد نیروی انتظامی خراسان رضوی امضای تفاهمنامه مشهد نیروی انتظامی خراسان رضوی دانشگاه فردوسی مشهد اخبار کنکور انتظامی خراسان رضوی دانشگاه فردوسی مشهد نیروی انتظامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۰۵۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد از طرح نور

محمدرضا دهقانی اشکذری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد در دیدار با فرمانده نیروی انتظامی استان، دانشگاه آزاد اسلامی یزد را یک خانواده ۲۲هزار نفری با بیش از ۱۷۵۰۰ دانشجو، چهار هزار و ۵۰۰ دانش آموز، قریب هزار استاد و معلم و ۸۰۰ کارمند برشمرد.

 وی گفت: با انجام برنامه‌های فرهنگی در این دانشگاه، دانشجویان به ارزش‌های معنوی احترام می‌گذارند. وی، ارتقا تعلیم و تربیت اجتماعی را شامل پنج گام اساسی برشمرد و ابراز کرد: گام نخست شامل تبیین عالمانه و حکیمانه است که دانشجو، استاد، خانواده و مدیران نظام باید آگاه شده و با فلسفه و اهداف این طرح آشنا شوند. در گام دوم، مشارکت هم افزای تمام بخش‌ها و نیرو‌ها در حوزه تعلیم وتربیت اجتماعی است.

دهقانی اشکذری گفت:گام سوم شامل رصد و پایش مستمر است تا موانع برطرف شود. تعلیم و تربیت یک موضوع مقطعی و کوتاه مدت نیست. گام چهارم شامل مراقبت والدانه است، به این معنا که ما در حوزه تربیبت به یک نظام والدانه نیاز داریم. گام آخر شامل مواجه مقتدرانه با عوامل یا افرادی است که مانع از گسترش تربیت در بین دانشجویان می‌شوند.

 رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد ادامه داد: در اصل مواجه مقتدرانه ۲۰درصد کل ساماندهی حجاب و عفاف را شامل می‌شود. این در حالی است که به علت نبود هم افزایی رسانه، سازمان‌ها و ارگان‌ها اکثریت کار بر روی دوش نیروی انتظامی است.

وی، آمادگی دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد را برای بهتر اجرا شدن این طرح و انجام وظیفه دینی و شرعی اعلام کرد. حجت الاسلام حسن زارع مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری گفت: حضرت آقا در بیانات خود با اینکه موضوعات مهمی در امور بین الملل و تحولات پیچیده جهانی داشتیم، بحث حجاب را از مسئولین مطالبه کردند که نشان از مهم بودن آن است.

حجت الاسلام زارع ادامه داد: دشمن در صحنه نظامی مایوس شده و تنها امیدش در جنگ نرم و ترکیبی است. ما باید توجه داشته باشیم کار فرهنگی، طولانی مدت و نامحسوس است و باید آن را جدی گرفت و در نهایت طبق فرمایش قرآن هدایت و پذیرفتن مبانی اسلام برای شخص نامعلوم و خداوند از سرانجام کار افراد آگاه است.

 وی قانون را برای اجتماع لازم دانست و گفت: جوامع مختلف با مذاهب و آیین‌های گوناگون به قانون احترام گذاشته و به آن پایبند می‌باشند بنابراین حجاب از منظر قانونی برای کسانی که در جامعه اسلامی زندگی می‌کنند رعایت آن لازم و با متخلفان برخورد قانونی می‌شود. اگر در انجام امر به معروف و نهی از منکر جدی بودیم معضلات اجتماعی به مراتب کاهش می‌یافت بنابراین کوتاهی پدران، مادران، معلمان و اساتید مشکل عدم رعایت حجاب در جوانان را به وجود آورده است و تنها راه حل این است که مردم وارد صحنه شوند و در رفع آن بکوشند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، نیروی انتظامی را از خود مردم و دارای روحیه معنوی و متفاوت از نظام شاهنشاهی دانست و گفت: ۴۵ سال از عمر انقلاب می‌گذرد و ما شاهدیم که نیروی انتظامی با همه مسئولیت‌های فراوانی که در حوزه امنیتی و اجتماعی داشته، اهتمام ویژه به مسائل فرهنگی جامعه نیز دارد.

 سردار عباسعلی بهدانی‌فرد فرمانده نیروی انتظامی استان یزد در این نشست گفت: طرح نور با هدف حفاظت از حریم عفاف و حجاب و ارزش‌های اصیل نظام اسلامی و برخورد قانونی با هنجارشکنانی که به حریم و حرمت ارزش‌های ایرانی و اسلامی مردم ایران تعدی می‌کنند، به اجرا گذاشته شده است.

 بهدانی فرد با تجلیل از دانشگاه آزاد اسلامی یزد به واسطه نداشتن موردی از دستگیری دانشجو در آشوب‌های سال قبل از همکاری و همراهی دانشگاهیان در اجرای موفق طرح نور قدردانی کرد.

وی ادامه داد: طرح نور از همان ابتدای اجرا با استقبال گسترده‌ای از سوی مردم متدین، شهیدپرور و ولایی استان همراه بوده است و در راستای اجرای طرح نور، مشکل خاصی تا این لحظه در سطح استان وجود نداشته است و تعداد انگشت‌شمار مورد کشف حجاب در سطح استان بوده که با تذکر و توجه ابتدایی پلیس برطرف شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • جذب بیش از ۱۵۰ بهورز در مشهد؛ امسال
  • جذب بیش از 150 بهورز در مشهد ؛ امسال
  • ماندگاری نیروی کار خراسان رضوی به کمتر از ۶ ماه رسید
  • بانوی خیراندیش مشهدی منزل خود را به بنیاد دانشگاهی فردوسی اهدا کرد
  • گسترش فرهنگ ایران زمین در پیوستگی ملی
  • حمایت دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد از طرح نور
  • تجمع در مشهد در حمایت از گشت حجاب نیروی انتظامی
  • تصمیم‌گیری‌های کلان زیارتی با کمک «مرکز ملی داده‌های زیارت»
  • غبارروبی و عطرافشانی گلزار شهدای گمنام دانشگاه فرهنگیان مشهد