Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - رئیس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس با تاکید بر راه اندازی دفاتر بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در شهرستان‌های استان، گفت: دستاوردهای دفاع مقدس تمام شدنی نیست. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  ساری،  عباس بایرامی صبح امروز در نشست منطقه‌ای مدیران کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس منطقه سه کشور، هدف جلسه را انتقال ابتکارات، تجربیات و خلاقیت‌های مدیران بخش‌های مختلف عنوان کرد و اظهار داشت: ماموریت‌های بنیاد حفظ آثار باید در سطح شهرستانها هم پیگری شود چرا که دفاع مقدس تمام شدنی نیست و نیازمند این است که همه توان‌مان را بگذاریم تا کار در این حوزه بخوبی انجام شود

بایرامی ایجاد دفاتر شهرستانی را در همه استانها ضروری دانست و گفت: این ابتکار، یکی از تجربیات خوب استان مازندران بود و جای تقدیر دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان ادبیات، انتشارات و تاریخ بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس با بیان اینکه استان مازندران استان موفق و پیشتاز در حوزه تدوین نقش جامع استان در دفاع مقدس است، گفت: یکی از برنامه‌های در دست اقدام این سازمان در سال آینده موضوع طرح توسعه دفاع مقدس به صورت جامع بر مبنای پروژه‌های 68 گانه است که یک بخش آن در استانها اجرا خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه در این راستا در استان‌ها کارهای قابل توجه ای در حوزه‌های مختلف از جمله یگان‌ها، زنان، روحانیت انجام شد، گفت: استان مازندران با سازماندهی و بکارگیری رزمندگان، پیشکسوتان و فعالین حوزه دفاع مقدس اقدامات خیلی خوبی داشت و توانست جامع‌ترین کار را در این راستا انجام بدهد.

سرهنگ مجید جوشقانی» معاون روابط عمومی، تبلیغات و امور بین‌الملل بنیاد حفظ آثار نیز با اشاره به اهمیت و تاثیرگذاری فضای مجازی در جامعه گفت: هر چه در حوزه سخت‌افزاری کار کنیم اگر انعکاسی نداشته باشد، عملا کاری انجام نگرفته و تاثیری در جامعه نخواهد داشت و این حوزه نیازمند توجه است.

جوشقانی ادامه داد: موفقیت استان مازندران در این حوزه نشان‌دهنده مدیریت هوشمند، خلاق و مبتکرانه سردار ملکی است که باعث شده جریانی پویا در این مجموعه شکل بگیرد و نیروها انگیزه‌مند شوند.

معاون روابط عمومی، تبلیغات و امور بین‌الملل بنیاد مرکز انعقاد تفاهم‌نامه 38 بندی بین بنیاد حفظ آثار و صدا و سیما را در این راستا موثر دانست و با بیان اینکه بازی‌های رایانه‌ای مورد غفلت قرار گرفته است، گفت: طبق آمار سال 96 بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای هزار میلیارد گردش مالی بازی‌های رایانه‌ای در کشور بوده که قریب به 91 درصد آن بازی‌های خارجی بوده و باید به بخش نرم افزاری بیشتر توجه شود.

جوشقانی با اشاره به اینکه تجلیل از پیشکسوتان کاری ارزشمند و لازم است، تصریح کرد: بدنه نوجوان و جوان را نباید فراموش کنیم و بخش عمده فعالیت‌های ما باید متوجه اینها باشد که میراثدار هستند و با توجه به اینکه بازی‌های گیم از لحاظ درآمدی از هالیوود جلو زده است، باید توجه ویژه‌ای به این بخش بشود و طراحی مسابقات در این حوزه می‌تواند تاثیرگذار باشد.

انتهای پیام/ 681/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس بنیاد حفظ آثار استان مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۰۶۱۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم ایجاد پد بالگرد هلال احمر در شرق گیلان

ایسنا/گیلان فرماندار رودسر گفت: پد هلیکوپتر هلال احمر در شرق گیلان وجود ندارد که جهت مدیریت بحران، رفع این نقیصه ضروری است.

محمد حیدری ۶ اردیبهشت ماه در جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان رودسر، با بیان اینکه کانون های بحران در شهرستان رودسر شناسایی و مدیریت شوند، اظهار کرد: مسئله آموزش همگانی در پیشگیری از بحران جدی گرفته شود.

فرماندار رودسر با بیان اینکه پیشگیری موضوع مهم در مدیریت بحران و جلوگیری از خسارت های بزرگتر است، اظهار کرد: شهرستان رودسر با ۴۷ کیلومتر ساحل یکی از شهرستان های مستعد بحران های طبیعی برای مدیریت ساحل و غریق نجات، تبعات ناشی از سنبل آبی و آلودگی های دریایی است.

فرماندار رودسر با اشاره به وجود ۱۸ رودخانه پر آب و خروشان با ۲۷۰ کیلومتر طول در شهرستان رودسر و واقع شدن ۱۸ کانون بحران از نقطه شروع تا پایان این رودخانه ها تصریح کرد: اگر رودخانه ها در سطح شهرستان ساماندهی نشود به مردم آسیب جدی وارد می شود که متاسفانه غفلت های گذشته موجب شده تا امروز به نقطه بحرانی رسیده است.

وی با اشاره به اینکه در مدیریت ساحل ما با جان انسان ها مواجه هستیم، افزود: مدیریت ساحل نیازمند تجهیزات و امکاناتی است که حل این مشکلات این نیازمند اعتبارات استانی و ملی است.

فرماندار رودسر واگذاری سوله ساحل کلاچای به هلال احمر جهت تقویت امداد و نجات کوهستان،ساحل و جاده ای شهرستان را مورد تاکید قرار داد و گفت:پد بالگرد هلال احمر در شرق گیلان وجود ندارد که جهت مدیریت بحران رفع این نقیصه ضروری است.

وی با اشاره به ۱۸ رودخانه پر آب و خروشان با ۲۷۰ کیلومتر طول در شهرستان رودسر و واقع شدن ۱۸ کانون بحران از نقطه شروع تا پایان این رودخانه ها تصریح کرد: اگر رودخانه ها در سطح شهرستان ساماندهی نشود به مردم آسیب جدی وارد می شود که متاسفانه غفلت های گذشته موجب شده تا امروز به نقطه بحرانی رسیده است.

حیدری، آموزش های همگانی،ساماندهی انهار و رودخانه ها ، ترویج فرهنگ بیمه، تعمیر و نگه داری ماشین آلات ،تامین ماشین آلات آتش نشانی برای مراکز دهستان ها و شوراهای بخش و لایروبی انهار را مورد تاکید شهرداران،بخشداران و آب منطقه ای قرار داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • همایش روز شوراهای خراسان جنوبی برگزار شد
  • فاز نخست موزه دفاع مقدس زنجان سوم خرداد افتتاح می‌شود
  • انتشار فراخوان جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس و مقاومت
  • میزبانی استان کرمان از ۴ شهید گمنام در سالروز شهادت امام ششم
  • مسجد مقدس جمکران میزبان پیکر دو شهید گمنام می‌شود
  • کرمان در ایام شهادت امام صادق(ع) میزبان شهدای گمنام است
  • لزوم ایجاد فضای مناسب برای مشارکت مردم در تحقق شعار سال
  • لزوم حضور به موقع در بحران‌های طبیعی/وقوع۳۰ آتش‌سوزی در مراتع سقز
  • نگاه رهبر انقلاب به مسائل حوزه کتاب همه جانبه است
  • لزوم ایجاد پد بالگرد هلال احمر در شرق گیلان