Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشاور وزیر بهداشت بر ضرورت ارتباط مباحث میان رشته‌ای دین و سلامت با علوم دیگر تاکید کرد و گفت: باید به انجام برنامه‌ها و اقداماتی که مطالعات دین و سلامت را با روشمندی خاص خود در دانشگاه‌ها به جریان می اندازد، توجه بیشتری داشته باشیم.

به گزارش ایسنا، دکتر باقر لاریجانی در دیدار با نایب رییس و دبیر کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی در نظام سلامت گفت:واقعیت این است که ما در کنار قرآن، این دریای پر گوهر و مواج نشستیم و تشنه بر می‌خیزیم؛ اقدامات انجام شده توسط دبیرخانه کمیسیون در زمینه مطالعات سلامت و دین کارهای ارزشمندی هستند و البته دو ملاحظه قابل توجه در این خصوص وجود دارد که یکی عدم انتظار و ادعای تحول در علوم عالم و دیگری عدم غلبه جنبه سلبی بر سایر جنبه های ممکن در پیشبرد امور است؛ نکته دیگر این‌که در خصوص فهم و برداشت از روایات و آموزه‌های اهل بیت(ع) فهم عمیق و همه جانبه دشوار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشاور وزیر بهداشت همچنین افزود: مسیری که کمیسیون در پیش گرفته مسیر خوب و عالمانه‌ای است، اما فرصت مانند برق و باد می‌گذرد و به نظر می‌رسد باید علاوه بر کار عمیق و بنیادین، به انجام برنامه‌ها و اقداماتی که مطالعات دین و سلامت را با روشمندی خاص خود در دانشگاه‌های ما به جریان بیاندازد توجه و اهتمام وجود داشته باشد. در این راستا ما در فرهنگستان و گروه اخلاق پزشکی آماده همکاری و مشارکت در فعالیت ها هستیم.

رییس گروه آموزش پزشکی فرهنگستان علوم پزشکی در خصوص مطالعات قرآن و سلامت گفت: راجع به قرآن و سلامت کارهای زیادی می شود انجام داد اما واقعیت این است که این امر میان رشته‌ای و نیازمند ارتباط عمیق و روشمند میان علوم انسانی و علوم سلامت و علوم قرآنی است و کمیسیون باید به وظیفه سیاستگذاری و حمایتی خود بپردازد و با تقسیم کار میان دانشگاه‌ها، موضوع را مدیریت و راهبری کند. به نظر من در وزارت بهداشت کارهای توسعه‌ای و اساسی را باید به کمک مناطق آمایشی انجام داد و با تقسیم کار و حمایت از دانشگاه های مجری می‌شود ظرف مدت کوتاهی اقدامات جریان ساز و تحولی انجام داد.

به گزارش مفدا، در این جلسه دکتر لاری، معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، نایب رییس و دبیر کمیسیون قرآن و سلامت ضمن معرفی این کمیسیون و اشاره به سوابق و برنامه‌های آن، بر ضرورت پیشبرد امور با بهره‌گیری از ظرفیت‌های صاحب نظران و اساتید وزارت بهداشت و دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی اشاره نمود و به آمادگی معاونت فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت در خصوص تحقق اهداف سند راهبردی توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآن در نظام سلامت، تأکید کرده و از دکتر لاریجانی برای عضویت در کمیته راهبری سند توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی در نظام سلامت دعوت به عمل آورد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: رشته های میان رشته ای وزارت بهداشت دین و سلامت آموزش عالی دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۰۶۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی فرهادی، سخنگوی آموزش و پرورش در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا مبنی‌بر اینکه برنامه آموزش و پرورش برای عدم هدایت تحصیلی دانش‌آموزان چیست، اظهار کرد: هدایت تحصیلی دانش‌آموزان یکی از ظریف‌ترین و مینیاتوری‌ترین اقدامات است که باید در آموزش و پرورش صورت بگیرد.

وی افزود: این کار در مقطع متوسطه اول با بهره‌گیری از توان مشاوره دقیق روان‌شناختی و تحصیلی در مدرسه انجام شود و به نیرو‌های کیفیت‌بخشی و مشاور در مدرسه وابستگی دارد. فرهادی ادامه داد: زمانی‌که یک انحراف در آمار می‌بینیم؛ در بخش‌های نرم‌افزاری و فکری دچار خطا هستیم و در امکانات مشکلی وجود ندارد. در دبیرستان‌ها امکاناتی که رشته‌های دیگر و دانش‌آموزان تحربی دارند، دانش‌آموزان ریاضی نیز بهره‌مند هستند.

انتخاب رشته تحصیلی ناظر بر بازار اشتغال است

سخنگوی آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: نکته دوم ناظر بر بازار اشتغال است و نوع اطلاع‌رسانی برای مشاغل در کشور و تحقیقات صورت می‌گیرد. نهاد‌هایی که در آموزش و پرورش همکار هستند و در سند تحول برای آنها وظیفه‌ای تعیین شده، مراقب باشند که خلاف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اقدام نکنند و تبلیغات کاذب شکل بگیرد.

در میان فارغ‌التحصیلان هنرستانی کم‌ترین بیکاری را داریم

وی با اشاره به برنامه ششم و هفتم توسعه، اضافه کرد: در این برنامه قرار است دانش‌آموزان در رشته‌های فنی‌حرفه‌ای و کاردانش با یک ضریب بالای پنجاه درصد هدایت شوند و در میان فارغ‌التحصیلان هنرستانی کم‌ترین بیکاری را داریم؛ به عبارت دیگر، بیکار نداریم، زیرا دانش‌آموزان مهارت دارند.

فرهادی ادامه داد: بسیاری از دختران در رشته‌های کامپیوتر و طراحی و دوخت، هنری و صنایع دستی نه‌تنها بیکار نداریم، بلکه با افزایش بیشتر تقاضا در حرفه آموزش‌دیده روبرو هستند.

هنرستان‌ها برای همه رشته‌ها الگو موفقی هستند

سخنگوی آموزش و پرورش با بیان اینکه هنرستان‌ها برای نه‌تنها برای رشته‌های ریاضی بلکه برای هنرستان‌ها الگوی موفقی است و باید به آنها مشاوره دقیقی ارائه دهیم، ابراز کرد: برای رشته ریاضی ما در آموزش و پرورش وظیفه مشاوره دقیق ارائه دهیم که ناظر بر استعداد‌های خدادادی و علایق است تا در این رشته تحصیل کنند.

وی در پایان افزود: رشته بنده ریاضی و فیزیک است و معتقد هستم مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است و باید این موضوع با جدیت دنبال شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • آئین اختتامیه جشنواره سفیران سلامت با تجلیل از فعالان سلامت
  • تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • ضرورت ایجاد ساختار مناسب برای پیاده‌سازی علوم انسانی با جهان‌بینی الهی
  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • پارسانیا: باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم
  • باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم
  • مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است