Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار غلامرضا سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین صبح امروز در چهارمین مجمع عمومی جبهه مردمی اقتصاد مقاومتی اظهار داشت: در فرهنگ غنی اسلامی ما مبانی فکری و اعتقادی بسیار روشنی برای جهاد اقتصادی و تحقق اقتصاد مقاومتی مردم سالار وجود دارد و از اندیشه های بلند انقلابی امامین انقلاب اسلامی برخورداریم. 

وی با بیان اینکه امام توانست با مدیریت الهی و مردمی ولایت فقیه چالش بزرگ جنگ را به یک گنجینه برای انقلاب تبدیل کنند، اظهار داشت: مردم باید در همه امور سالار خودشان باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

سردار سلیمانی با ا‌شاره به اینکه مدل اقتصادی که بعد دفاع مقدس اعمال شد خسارت های سنگینی به ملت وارد کرد، تصریح کرد: نظام جمهوری اسلامی حجم سنگینی از خدمات را انجام داده و می دهد و تحیر برانگیز است و این در حالی است که در شهرهای ما حجم عظیمی از ساختمان های دولتی ساخته می شود که در معیشت مردم تاثیری ندارند و سفره مردم را می بلعند. 

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با تاکید بر اینکه خسارت هایی که از مسیر اقتصادی که در از سه دهه گذشته از دولت سازندگی شروع شد و تداوم پیدا کرد باعث لرزش دیوارهای اقتصاد کشور شد، بیان داشت: وقتی زلزله و سیل رخ می دهد همه تلاش می‌کنند تا کمکی بکنند و این در حالی است که خسارت هایی که این روش اقتصادی به کشور ما زده، قابل مقایسه با سیل‌ها و زلزله ها و تخریب ها نیست. 

وی با اشاره به اینکه روزی که کارگزاران سازندگی سکان اداره کشور را برعهده گرفتند رهبر انقلاب فرمودند برنامه های توسعه نباید منجر به له شدن محرومین زیر چرخ‌های توسعه شود، تصریح کرد: سخنگوی حزب کارگزاران سازندگی همان زمان رسما مصاحبه کرد و گفت که له شدن بخشی از مردم در زیر چرخ های توسعه اجتناب ناپذیر است. آن الگو جز فقر و تبعیض و رانت و اختلاف طبقاتی و توزیع غلط ثروت دستاورد دیگری ندارد. 

وی افزود: اگر خطر بزرگی مثل زلزله و سیل احساس کنیم و تلاش کنیم همه جوان ها و ظرفیت ها را فارغ از دیوانسالاری سازماندهی کنیم به سرعت به موفقیت می رسیم. 

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه توانایی اینکه هر جوانی که می خواهد در عرصه اقتصاد کشور شاغل باشد آمادگی آموزش داریم تصریح کرد: می توانیم زنجیره های تولید را حمایت کنیم و بسترهایی ایجاد کردیم که بدون تصدی‌گری از سرخوشه های تولید و کارآفرینی حمایت کنیم تا در مسیر صادرات قرار بگیرند.

سردار سلیمانی ضمن تاکید بر اینکه باید برای فرهنگ کار و تولید هم برنامه داشته باشیم، اظهار داشت: سازمان بسیج سازندگی در حال تهیه طرحی هست که در سال 1400  هر سربازی در سپاه که از خدمت فارغ می شود علاقه مندی خود را به شغلی را به ما اعلام کند.

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: سردار غلامرضا سلیمانی سازمان بسیج مستضعفین اقتصاد کشور ملت ایران سازمان بسیج مستضعفین سردار غلامرضا سلیمانی سازمان بسیج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۰۶۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیپلماسی انرژی دولت سیزدهم، راهبردی برای توسعه روابط ایران با همسایگان

یک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با اشاره به توجه ویژه دولت سیزدهم در توسعه همکاری‌های اقتصادی ایران با کشور‌های همسایه، دیپلماسی انرژی دولت را به عنوان راهبردی مهم در راستای تحقق آن هدف معرفی کرد.

گروه نفت و انرژی بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «سید جواد حسینی کیا» عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفتگو با بازارنیوز پیرامون دیپلماسی فعال انرژی دولت سیزدهم اظهار کرد: در حال حاضر نگاه این دولت، افزایش تعاملات با کشور‌های همسایه و منطقه است. دولت سیزدهم در طول چند سال گذشته سعی داشته به جای دست پا زدن برای افزایش همکاری‌های اقتصادی ایران با چند کشور اروپایی، روابط خود با کشور‌های همسایه را توسعه و تعمیق دهد. این دولت سعی کرده با اتخاذ چنین رویکردی منافع ملی ایران را به بهترین نحو ممکن محقق سازد.


این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس تصریح کرد: افزایش تعاملات ایران با کشور‌های همسایه در حوزه انرژی یقیناً منفعت بسیار زیادی را برای کشورمان به ارمغان خواهد آورد. تداوم دیپلماسی انرژی دولت سیزدهم می‌تواند به افزایش ثبات سیاسی در منطقه و همینطور تامین منافع تمامی کشور‌های همسایه منتج شود؛ لذا، این سیاست دولت به نفع ایران و همه کشور‌های مجاور خواهد بود.


وی تاکید کرد: یکی از مهمترین ویژگی دولت سیزدهم این است که به جای چشم دوختن به نتیجه مذاکرات، به فکر سیاست گذاری‌های فعال در راستای فروش نفت و گاز و استفاده از درآمد‌های حاصله برای رشد اقتصادی کشور است. بر اثر همین سیاست گذاری‌ها بود که ما توانستیم زمینه را برای فروش منابع نفت و گاز را فراهم کنیم و به رشد اقتصادی مطلوب سال گذشته برسیم.


وی در پایان خاطرنشان کرد: رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی و فروش نفت و گاز کشور بر اثر سیاست گذاری‌های درست و تلاش مسئولان به دست آمد. تجربه ثابت کرده است، هر جا به داشته هایمان اتکا کرده‌ایم و به توان داخلی اعتماد داشتیم، نتیجه خوبی برای اقتصاد ایران حاصل شده است.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: نفت خام ، گاز ، صادرات نفت ، دیپلماسی انرژی ، وزارت نفت ، دولت سیزدهم لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T9z

دیگر خبرها

  • جلوی وارد شدن خسارت به خانه‌های روستای مختاران گرفته شد
  • لزوم اجرای وعده صادق اقتصادی در کشور
  • بهره‌برداری از 1100 مسکن محرومین توسط بسیج سازندگی در خراسان رضوی
  • محرومیت زدایی از ماموریت‌های گروه‌های جهادی برای کمک به مردم
  • عضو انجمن اقتصاددان ایران: سنگینی بار عدم پرداخت بدهی گازی پتروشیمی‌ها بر دوش مردم است
  • عضو انجمن اقتصاددان ایران: سنگینی بار عدم پرداخت بدهی گازی پتروشیمی ها بر دوش مردم عادی است
  • دیپلماسی انرژی دولت سیزدهم، راهبردی برای توسعه روابط ایران با همسایگان
  • بخش خصوصی؛ضدتحریم،ارزآور
  • ‌مشارکت مردم در جهش تولید به صورت مستقیم و فردی باشد
  • بخش خصوصی؛ ضد تحریم، ارزآور