Web Analytics Made Easy - Statcounter

جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران در بیانیه‌ای از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام خواستند در برابر فشار‌های سیاسی برخی جریانات تسلیم نشوند و fatf را خردمندانه رد کند. به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران در بیانیه‌ای از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام خواستند در برابر فشار‌های سیاسی برخی جریانات تسلیم نشوند و fatf را خردمندانه رد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این بیانیه آمده است:   دولت تدبیر و امید از ابتدای روی کار آمدن خود تمامی توجه خود را به خارج معطوف کرد و چاره حل مشکلات اقتصادی و مسیر پیشرفت کشور را در سازش با دشمنان قسم خورده جمهوری اسلامی جستجو کرد.   برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) که مدت‌ها کشور را درگیر خود نمود، حاصل همین نگاه بود که اکنون بی حاصلی آن جدای از زیان‌هایی که همراه داشت، برای هر انسان عاقل و منصفی عیان گشته است   جالب اینجاست که دولتمردان پس از نقض مکرر و صریح برجام توسط ۵+۱ و مشاهده بی حاصلی این قرارداد، به جای پذیرش اشتباه خود و خروج از آن، تحقق ثمره برجام را منوط به پذیرش کامل لوایح FATF دانستند، لوایحی که به اذعان کارشناسان، منجر به بسته شدن تمام راه‌های دور زدن تحریم‌ها برای کشورمان و فشار مضاعف بر معیشت مردم خواهد شد.   اکنون در اواخر عمر دولت، مجددا شاهد مطرح شدن این مساله و امکان تصویب آن توسط مجمع تشخیص مصلحت نظام هستیم، موضوعی که تحت عنوان پذیرش مشروط مطرح می‌شود، حال آنکه مقتضای لوایح پالرمو و CFT, آشکارسازی مسیر نقل و انتقالات مالی جمهوری اسلامی برای دشمنان است و در هر صورت نمی‌توان خلاف آن عمل کرد.
از طرفی، بدعهدی و بهانه جویی آمریکا و کشور‌های اروپایی و عدم استقلال نهاد‌های بین المللی اکنون نه تنها برای جمهوری اسلامی بلکه برای جهانیان روشن گشته است، با این وصف چگونه میتوان امید به ایجاد گشایش از سوی آنان حتی در صورت پذیرش و اجرای FATF داشت؟   راه حل مشکلات اقتصادی، همان چیزی است که تاکنون بار‌ها توسط رهبر معظم انقلاب بیان شده است و آن اتخاذ راهبرد خنثی سازی تحریم‌ها به جای تکاپو در جهت رفع آن هاست. اگر دولت محترم نیمی از مقداری که دغدغه رفع تحریم دارد، دغدغه خنثی سازی آن را داشت و در جهت تقویت ساخت درونی اقتصاد و پیاده سازی سیاست‌های اقتصاد مقاومتی می‌کوشید، به مراتب وضعیت اقتصادی بهتر از اکنون بود. اما افسوس که لجاجت‌های سیاسی و عبرت نگرفتن از تجربه‌های پیشین، مانع بزرگی بر سر پیشرفت و تعالی کشور در هشت سال دولت یازدهم و دوازدهم بوده و هست.
جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران صراحتا مخالفت خود را با پذیرش لوایح پالرمو و CFT اعلام داشته و از مجمع تشخیص مصلحت نظام، خواستار تصمیم گیری خردمندانه و انقلابی در راستای منویات امام خامنه‌ای - مدظله العالی- و تسلیم نشدن در برابر فشار‌های سیاسی برخی جریانات است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مجمع تشخیص مصلحت نظام لایحه FATF جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران مجمع تشخیص مصلحت نظام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۱۰۴۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فشار وزیرجنگ اسرائیل بر نتانیاهو برای پذیرش آتش بس در غزه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، برخی منابع عبری زبان از جمله شرکت رادیو و تلویزیون رسمی رژیم صهیونیستی موسوم به کان در گزارشی درباره توفق آتش بس گفته‌اند که گالانت به عنوان وزیر جنگ از نتانیاهو خواسته است تا در جلسه کابینه جنگ این توافق را تایید کند.

براساس این گزارش، گالانت به نتانیاهو گفته است که توافق خوب است و باید تصویب شود و این فرصتی است برای بازگرداندن گروگان‌ها.

پیش از این، شبکه ۱۴ تلویزیون رژیم صهیونیستی از درگیری لفظی میان مقامات صهیونیست در جلسه کابینه این رژیم خبر داده بود. به گزارش این شبکه صهیونیستی «ایتمار بن گویر» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی به دلیل آنچه توقف جنگ در غزه عنوان کرده، خواهان برکناری «یوآف گالانت» وزیر جنگ این رژیم شده است.

بر اساس این گزارش، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در پاسخ به بن گویر گفته است: نصیحت‌های شما را نمی‌خواهم. ما به زودی وارد رفح خواهیم شد.

فشارها بر نتانیاهو برای پذیرش توافق آتش بس در حالی است که او در آستانه محکوم شدن در دادگاه بین المللی بدلیل جنگ علیه غزه است و وبگاه خبری آکسیوس به نقل از منابع خود اعلام کرد که اعضای مجلس سنای آمریکا با مقامات ارشد دیوان کیفری بین‌المللی برای جلوگیری از صدورر حکم بازداشت برای مقامات تل آویو دیدار کردند.

گفته شده است در این دیدار، سناتورها نگرانی خود را از احتمال صدور حکم بازداشت علیه مقامات اسرائیلی به دادگاه ابراز کردند.

پیش از این روزنامه صهیونیستی اسرائیل هیوم گزارش داده بود که مسئولان صهیونیست با اعضای کنگره آمریکا تماس‌هایی برقرار کرده‌اند. بر اساس این گزارش، تماس‌های مذکور در راستای اعمال فشار بر دیوان کیفری بین المللی و ممانعت از صدور حکم بازداشت سران رژیم صهیونیستی برقرار شده است.

اسرائیل هیوم اضافه کرد: برخی طرف‌ها در آمریکا از تل آویو در غائله صدور حکم بازداشت احتمالی دیوان کیفری بین المللی حمایت می‌کنند.

در همین ارتباط شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که نتانیاهو از خانواده‌های اسرای صهیونیست خواسته دیوان کیفری بین‌المللی را جهت جلوگیری از صدور حکم بازداشت او و دیگر مقامات تل آویو تحت فشار قرار دهند.

به تازگی پایگاه مرکز مطالعاتی العربی الجدید در مقاله‌ای به بررسی اقدامات فوری محافل قضائی و دیپلماتیک رژیم صهیونیستی که نشان از وحشت این رژیم از احتمال صدور حکم بازداشت قضائی ضد سرکردگان تل‌آویو حکایت دارد، پرداخت و نوشت که رژیم صهیونیستی هجمه قضائی و دیپلماتیک گسترده‌ای را برای ممانعت از صدور حکم دادگاه لاهه ضد مسئولان ارشد سیاسی و نظامی خود به کار گرفته است، اما محافل صهیونیستی امکان موفقیت این تلاش‌ها را بسیار اندک می‌دانند.

همچنین پیشتر مقامات اسرائیل به جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا هشدار داده بودند که اگر دادگاه بین‌المللی کیفری (لاهه) حکم بازداشت سران و مقامات ارشد اسرائیل را صادر کند، تل‌آویو سلسله پاسخ‌هایی را علیه تشکیلات خودگردان فلسطین آغاز خواهد کرد که به فروپاشی آن منجر شود.

در روزهای اخیر گزارش‌هایی در رسانه‌های رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه دیوان کیفری بین المللی در حال آماده شدن برای صدور حکم بازداشت برای بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر، هرزی هالوی رئیس ستاد ارتش و یوآو گالانت، وزیر جنگ این رژیم است.

نتانیاهو مدعی شده که اگر حکم بازداشت صادر شود، «رسوایی در مقیاس تاریخی» خواهد بود.

به نوشته آکسیوس «یکی از اقدامات احتمالی (اسرائیل) می‌تواند ورشکستگی تشکیلات خودگردان از طریق مسدودکردن انتقال درآمدهای مالیاتی باشد؛ تشکیلات خودگردان اداره کرانه باختری اشغالی را بر عهده دارد.

رژیم صهیونیستی از طرف فلسطینی‌ها مالیات جمع‌آوری می‌کند و براساس توافقنامه اسلو در سال ۱۹۹۴ ماهانه به تشکیلات خودگردان انتقال می‌دهد.

کد خبر 6097741

دیگر خبرها

  • تجلیل امیرعبداللهیان از ایستادگی ملت ‌و گروه‌های مقاومت فلسطینی در برابر صهیونیست‌ها
  • فشار وزیرجنگ اسرائیل بر نتانیاهو برای پذیرش آتش‌بس
  • فشار وزیرجنگ اسرائیل بر نتانیاهو برای پذیرش آتش بس در غزه
  • کسی احساس تکلیف کند در برابر مشکلات تسلیم نمی‌شود
  • تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • اخطار محسن رضایی به تک‌روی و سهم‌خواهی برخی جریانات / سعید محمد به گله‌مندی پرداخت
  • محسن رضایی: سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • محسن رضایی: تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • مصلحت قطعی همچنان در انتظار تصمیم مجمع تشخیص مصلحت نظام
  • عضو ارشد حماس: آمریکا نتانیاهو را تحت فشار قرار دهد تا تصمیمی سیاسی بگیرد که منجر به توافق آتش بس شود/ رژیم صهیونیستی به دلایل سیاسی داخلی هنوز نتوانسته تصمیم لازم برای رسیدن به توافق را اتخاذ کند