Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-26@06:43:56 GMT

استقبال آمریکا ازتدابیرهند برای کشمیر

تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۱۰۶۴۲

وزارت خارجه آمریکا با اعلام اینکه از گام‌های تازه دهلی‌نو در خصوص احیای عادی‌سازی سیاسی در کشمیر استقبال می‌کند، تاکید کرد که این مساله در جریان رایزنی دوجانبه آنتونی بلینکن با همتای هندی او مطرح شد. ناطقان: به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، ند پرایس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت: ما از گامهایی برای برگشت قلمرو اتحادیه جامو و کشمیر به حالت عادی اقتصادی و سیاسی مطابق با ارزش‌های دموکراتیک هند استقبال می کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

او افزود: همانطور که قبلا گفته ایم، آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا در حال حاضر چند فرصت یافته تا با همتای هندی خود رایزنی های دوجانبه و چهارجانبه داشته باشد.

ند پرایس در پاسخ به اینکه آیا مساله کشمیر در تماس تلفنی نهم فوریه بلینکن با وزیر خارجه هند مطرح شد، گفت نمیخواهد فراتر از بیانیه آن روز صحبت کند. او به بیانیه ای که بعد از آن تماس منتشر شد، اشاره داشت. طبق آن بلینکن و همتای هندی او درباره مسائلی که "دغدغه مشترک" بود و همچنین تحولات منطقه ای رایزنی داشتند.

دولت بایدن بارها گفته است که از نزدیک تحولات منطقه کشمیر را دنبال میکند. اوایل همین ماه دفتر جنوب و مرکز آسیا در وزارت خارجه آمریکا از تصمیم دهلی نو برای از سرگیری خدمات اینترنت ۴جی در کشمیر استقبال کرد. این تصمیم حدود یک سال و نیم بعد از آن گرفته شد که پارلمان هند وضعیت نیمه خودمختاری کشمیر را لغو کرده و آن را به دو سرزمین تحت کنترل فدرال جامو و کشمیر و لداخ تقسیم کرد.

این تصمیم هند پس از آن گرفته شد که دولت بایدن از خواسته دهلی‌نو از توییتر برای تعلیق حساب‌هایی که با عملکرد دولت مودی در رابطه با اعتراضات کشاورزان این کشور مخالف هستند، انتقاد کرد.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز چهارشنبه همچنین گفت، مناسبات آمریکا با هند و پاکستان بازی مجموع صفر نیست. او تاکید کرد که روابط واشنگتن با پاکستان اهمیت دارد چرا که دو کشور دغدغه های مشترک دارند. اشاره او به خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان و نقش بالقوه اسلام آباد در وضعیت امنیتی در طول خط دیورند بود.

ند پرایس افزود: وقتی بحث سیاست خارجی آمریکا در میان باشد، آنها گزاره مجموع صفر نیستند. ما روابط مولد و سازنده ای داریم. این به بهای روابطی که ما با طرف دیگر داریم، نیست. آمریکا یک شراکت استراتژیک جامع جهانی با هند دارد. همچنین دهلی نو برای واشنگتن در منطقه هند – پاسیفیک اهمیت دارد. منبع: ایسنا برچسب ها: استقبال ، آمریکا ، تدابیر هند ، کشمیر

منبع: ناطقان

کلیدواژه: استقبال آمریکا تدابیر هند کشمیر وزارت خارجه آمریکا دهلی نو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۱۰۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور بلینکن در چین هم‌زمان با تصویب بسته کمک نظامی به تایوان از سوی واشنگتن

وزیر خارجه آمریکا، که هم‌زمان با تصویب بسته کمک نظامی واشنگتن به تایوان به چین سفر کرده، گفت که واشنگتن به‌دنبال رقابت اقتصادی سالم با پکن است.

به گزارش مشرق، آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا که با هدف حل تنش‌ها میان واشنگتن و پکن با هدف توسعه روابط دوجانبه به چین سفر کرده است، از پکن خواست تا زمینه فعالیت شرکت‌های آمریکایی در این کشور را فراهم کند.

بلینکن آنچه را که واشنگتن به‌عنوان رویه‌های تجاری ناعادلانه چین توصیف می‌کند، در نشست با مقامات دولتی محلی چین در مرکز مالی شانگهای مطرح کرد.

وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد: بلینکن با مقام ارشد شهر، دبیر حزب حاکم ملاقات کرد و نگرانی‌های خود را در مورد سیاست‌های تجاری چین و شیوه‌های اقتصادی آن مطرح کرد.

بلینکن تاکید کرد که آمریکا به‌دنبال رقابت اقتصادی سالم با چین و زمینه بازی برابر برای کارگران و شرکت‌های آمریکایی فعال در چین است.

در این بیانیه آمده است: دو طرف بر اهمیت روابط بین مردم آمریکا و چین، از جمله گسترش مبادلات بین دانشجویان، دانش‌پژوهان و بازرگانان تاکید کردند.

واشنگتن و چین به‌طور فزاینده‌ای بر سر نحوه عملکرد شرکت‌های آمریکایی در چین و صادرات و ظرفیت تولید چین اختلاف نظر دارند. این اختلافات همچنین در پی آنچه حمایت پکن از مسکو در جنگ با اوکراین خوانده شده، تشدید شده است.

انتظار می‌رود سفر بلینکن به چین که تازه‌ترین ارتباط میان مقامات ارشد دو کشور است، شامل رایزنی درباره مسائل مختلفی از اقتصادی گرفته تا سیاسی و نظامی باشد.

هم‌زمان با ورود آنتونی بلینکن به چین، جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا با امضای مصوبه کنگره مبنی بر اعطای بسته کمکی چند میلیارد دلاری آمریکا به تایوان، آن را اجرایی کرد. این بسته شامل ۸ میلیارد دلار کمک در جهت مقابله با حمله نظامی احتمالی چین است.

بلینکن قرار است روز جمعه در پکن با وانگ یی، وزیر خارجه چین دیدار کند. همچنین احتمالا او قرار است دیداری نیز با شی جین‌پینگ، رئیس‌جمهور چین داشته باشد.

دیگر خبرها

  • انتصاب فرستاده جدید آمریکا در خاورمیانه؛ نمایش جدید بایدن در غزه
  • هشدار چین به آمریکا: بین تقابل و همکاری یکی را انتخاب کنید
  • حضور بلینکن در چین هم‌زمان با تصویب بسته کمک نظامی به تایوان از سوی واشنگتن
  • ریابکوف: هدف بلینکن تضعیف روابط روسیه و چین است
  • درخواست بلینکن از چین: با شرکت‌های آمریکایی عادلانه رفتار کنید
  • (ویدیو) استقبال سرد چینی‌ها از بلینکن
  • استقبال سرد چینی‌ها از بلینکن
  • بلینکن وارد چین شد
  • سفر وزیر خارجه آمریکا به چین در بحبوحه اختلافات عمیق
  • بیانیه حماس درباره مذاکرات توافق آتش‌بس