Web Analytics Made Easy - Statcounter

عباس تابش، پنجشنبه در نشست کارگروه تنظیم بازار استان فارس در شیراز افزود: این مساله به جهاد کشاورزی ابلاغ شده و امیدواریم در تنظیم بازار استان‌ها هم مصوب شود و جهاد کشاورزی موظف است واحدهای متخلف را برای تشکیل پرونده به تعزیرات و در نهایت به سازمان صنعت، معدن و تجارت معرفی کند و علاوه بر این حق تخصیص نهاده برای دور بعدی به آنها را نیز ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس سازمان حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، با بیان اینکه قیمت فعلی مرغ بر اساس قیمت ۵۰ درصد نهاده کنجاله آزاد و دولتی است و ۱۵ درصد ذرت آزاد و دولتی است، اظهار داشت: امروز همه استان‌ها می‌گویند که ما مازاد بر نیازمان جوجه‌ریزی داریم و بخشی از تولید گوشت تولیدی استان را به استان‌های همجوار ارسال می‌کنیم، این یعنی نه تنها هیچ استانی کمتر از نیاز خود مرغ تولید نمی‌کند بلکه همه آنها بیشتر از نیاز خود تولید دارند.
تابش اضافه کرد: ما بر روی کاغذ، مازاد بر نیاز کشور تولید مرغ داریم اما در شبکه‌ها مرغ پیدا نمی‌شود.
این مقام مسوول گفت: برنامه‌ریزی ما برای ماه‌های بهمن و اسفند، ۱۳۰ میلیون قطعه جوجه‌ریزی بود که این ذخیره سازی ماهانه جوجه در کشور را افزون بر ۲۰ میلیون قطعه افزایش می‌دهد.
تابش افزود: باید دقت بیشتری در جوجه‌ریزی داشته باشیم که نهایتا نتیجه آن خروج نهاده‌های دامی از جوجه‌ریزی‌ها به شبکه غیر رسمی در بازار نشود.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت بیان کرد: امسال باید متفاوت تر از سال‌های گذشته، حضور در بازار، احراز تخلف و صدور پرونده برای متخلفان بالا برود تا مردم احساس کنند که ما پیگیر مسائل در این زمینه هستیم، برای این کار سه خودرو برای استان فارس تدارک دیده‌ایم و استاندار هم قول داده که به لحاظ تامین خودرو کمک کند تا بازرسان ما متحدالشکل در بازار حضور داشته باشند.
تابش گفت: البته با این شرایط اگر تعداد بازرسان را ۱۰ برابر هم کنیم پاسخگو نخواهد بود، بنابراین باید به سمت استفاده از سامانه‌های نوین بازرسی برویم.
رییس سازمان حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، در مورد قیمت مصوب شکر نیز بیان داشت: ما شکر برای فروش به قیمت هر کیلو ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان در کشور نداریم بلکه بهای هر کیلو شکر همه واحدهای تولید کننده این محصول برای مصرف کنندگان ۶ هزار و ۶۵۰ تومان است، بنابراین اگر کارخانه‌ای امروز این کالا را به ازای هر کیلو ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان بفروشد، تخلف کرده است.
تابش ادامه داد: شکر کیلویی ۱۱ هزار ۵۰۰ تومان فقط برای واحدهای صنعتی و صنفی است.

برچسب‌ها سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان شیراز گوشت مرغ تخم مرغ فارس شکر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان شیراز گوشت مرغ سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان شیراز گوشت مرغ تخم مرغ فارس شکر اخبار کنکور مصرف کنندگان جوجه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۱۱۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واحدهای تولیدی راکد و نیمه‌تعطیل کردستان شناسایی شود

رئیس کل دادگستری کردستان گفت: مسئولان قضایی استان باید در راستای تحقق شعار سال کارخانجات و واحدهای تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل کردستان را شناسایی کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، حجت‌الاسلام سید حسین حسینی امروز در جلسه با شورای معاونین، روسای دادگستری و دادستان‌های حوزه‌های تابعه قضایی استان در سنندج، اظهار داشت: مدیران قضایی استان در سال‌جاری باید حضور پررنگ‌تری در میان مردم داشته باشند و درخواست‌های حقوقی و قضایی آنها را رسیدگی کنند.

وی با اشاره به نامگذاری سال‌جاری از سوی مقام معظم رهبری به جهش تولید با مشارکت مردم، افزود: مسئولان قضایی استان باید در راستای تحقق شعار سال ضمن شناسایی کارخانجات و واحدهای تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل و اعلام این واحدها به ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان، اهتمام جدی داشته باشند.

رئیس کل دادگستری استان کردستان تصریح کرد: سند تحول قضایی و اجرای برنامه‌های عملیاتی قوه قضاییه در سال 1403 باید محور حرکت فعالیت‌های دستگاه قضایی استان در سال جدید باشد و با اتخاذ تدابیر و برنامه‌ریزی مدون، این برنامه در دادگستری استان اجرایی شود.

وی بر تکریم مراجعان به دستگاه قضایی تأکید کرد و گفت: یکی از مصادیق بارز این موضوع، پاسخگویی صحیح به سؤالات و درخواست‌های ارباب رجوع است و همچنین ارزش قائل شدن قضات و کارکنان اداری برای وقت مردم است.

حسینی خطاب به رؤسای دادگستری و دادستان‌های حوزه‌های قضایی استان بر تعیین تکلیف پرونده‌های محکومان به قصاص تأکید کرد و یادآور شد: قضات باید در صدور قرار تأمین منجر به بازداشت با دقت بیشتری عمل کنند.

رئیس کل دادگستری استان کردستان اضافه کرد: قضات امسال باید در راستای مختومه کردن پرونده‌های قضایی توام با اتقان آراء تلاش و جدیت بیشتری داشته باشند تا زمینه رضایت‌مندی بیشتر مردم استان فراهم شود.

انتهیا پیام/481/

دیگر خبرها

  • ۲۵ درصد زعفران تولیدی در داخل مصرف می‌شود
  • احیای واحدهای تولیدی راکد در دستور کار دولت است
  • تولید و عرضه به بازار کفی طبی نانویی
  • رشد اعتبارات سفر دولت در استان سمنان/ واحدهای تولیدی جان گرفتند
  • واحدهای تولیدی راکد و نیمه‌تعطیل کردستان شناسایی شود
  • پهپاد ارزان قیمت راهی بازار مصرف می شود
  • بررسی آخرین وضعیت سیب ذخیره شده در سرد خانه های آذربایجان غربی
  • بازار سیاه تایر از بین می‌رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد
  • بازار سیاه تایر از بین می رود!
  • آبرسانی به واحدهای تولیدی سردشت دزفول+فیلم