Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/ایلام نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام گفت: تلاش برای رفع مشکل دیگران خصوصاً اقشار ضعیف و نیازمند، انسانها را به تعالی می رساند.

حجت الاسلام و المسلمین "الله نور کریمی تبار"  در دیدار با تعدادی از مدیران و کارکنان کمیته امداد استان ایلام که در آستانه هفته احسان و نیکوکاری و سالروز تأسیس کمیته امداد صورت گرفت بیان کرد: یکی از مشکلات دنیای سرمایه داری در جهان امروز این است که افراد اغلب برای رفع  مشکلات خود و انباشتن به دارایی های خود تلاش می کنند و چندان به فکر دیگران نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: خوشبختانه در کشور ما حس نوعدوستی و کمک به دیگران از دیرباز وجود داشته و  تعیین مناسبتهایی همچون هفته احسان و نیکوکاری در ترویج چنین سنتهای حسنه ای بسیار تأثیرگذار بوده است.
امام جمعه ایلام  در ادامه با عنوان اینکه استان ایلام در ابعاد مختلفی ظرفیتهای کم نظیری برای توسعه دارد گفت: اگر از همه این ظرفیتها استفاده شود با توسعه اشتغال زایی محرومیت ها به حداقل می رسد .
کریمی تبار در ادامه به برخی فعالیتهای کمیته امداد اشاره کرد و گفت: سیاست توانمند سازی و ایجاد شغل برای مددجویان و ایجاد درآمد پایدار برای آنان از بهترین رویکردهای کمیته امداد بوده که در نتیجه چنین سیاستی خانواده های بسیاری در سالهای اخیر از افرادی مستمری بگیر و نیازمند به افرادی توانمند و تولید کننده تبدیل شده اند.
وی تصریح کرد: در زمینه ساخت و تهیه مسکن برای نیازمندانئهم شاهد تلاش های کم نظیر کمیته امداد بوده ایم  و اینکه هم اکنون در برخی شهرستانها و مناطق این استان نیاز مسکن قشر مددجو با تلاش کمیته امداد به صفر رسیده است قابل ستایش است.
امام جمعه ایلام فعالیت امدادگری را از مشاغل بسیار ارزشمند جامعه برشمرد و گفت: در این فرایند ارتباز کارکنان کمیته امداد با قشر مددجو ارتباطی از نوع اداری نیست بلکه یک ارتباط صمیمانه، عاطفی و محبت آمیز است که باعث آرامش بخشیدن به خانواده های مددجو می شود.

توانمند سازی و ایجاد درآمد با ثبات برای خانواده ها گفتمان اصلی کمیته امداد است
"قنبر موسی نژاد" ، مدیرکل کمیته امداد استان ایلام، نیز در این دیدار اظهار کرد:  توانمند سازی و ایجاد درآمد با ثبات برای خانواده ها همچنان گفتمان اصلی کمیته امداد بوده  و اعتقاد داریم هر کسی از جامعه مددجویی که توانایی کار و فعالیت داشته باشد باید وارد عرصه شود و کمیته امداد زمینه این مهم را فراهم خواهد کرد.
وی با اشاره به فعالیتهای  اشتغال زایی کمیته امداد گفت: در حالی که سال گذشته  میزان تسهیلات پرداختی به مددجویان از محل تبصره ۱۶ بانکها  ۸۰ میلیارد تومان بوده است این رقم امسال تاکنون به ۱۲۰ میلیارد تومان رسیده است و تاکنون ۱۰۰ درصد این تسهیلات جذب شده است.
موسی نژاد تصریح کرد: بر این اساس امسال تاکنون برای بیش از هشت هزار نفر نیازمند در این استان شغل ایجاد شده است و از طریق راهبران شغلی نیز ۲ هزار و ۴۰۰ نفر و از طریق کاریابی نیز ۳۸۰ نفر به کارگیری شده اند.
وی به مشارکت خوب مردم استان ایلام در دستگیری از نیازمندان اشاره کرد و گفت: امسال علی رغم مشکلات اقتصادی زیاد و بیماری کرونا، خوشبختانه میزان مشارکت مردم استان در کمک به نیازمندان نسبت به سال گذشته ۶۰ درصد افزایش داشته است.
مدیرکل کمیته امداد استان ایلام تأمین مسکن نیازمندان را یکی دیگر از خدمات شاخص کمیته امداد عنوان کرد و گفت: خوشبختانه با تلاشهایی که صورت گرفته هم اکنون نیاز مسکن مددجویان واجد شرایط در برخی شهرستانهای استان از جمله دهلران، بدره و سیروان به صفر رسیده است و در زمینه مسکن خانواده های ایتام فاقد مسکن نیز همه این خانواده ها تا نیمه سال آینده صاحب مسکن می شوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی منطقه ایلام کمیته امداد توانمند سازی استان ایلام خانواده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۱۲۵۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مددجویان خراسان‌جنوبی هزار و ۳۶۲ متر مربع فرش به بازار عرضه کردند

به گزارش خبرنگار مهر، علی‌اکبر نخعی صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا کنون مددجویان این نهاد تعداد ۲۹۷ تخته فرش به متراژ هزار و ۳۶۲ متر مربع فرش دستباف تولید کردند که این تولیدات توسط امداد و فروش مستقیم بافنده به ارزش ۴۲ میلیارد و ۳۶۵ میلیون ریال در استان و تهران به فروش رسیده است.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد خراسان جنوبی با بیان اینکه استعدادسنجی قالیبافان و مشاوره شغلی آنها به صورت چهره به چهره از رویکردهای اساسی این نهاد در ایجاد طرح‌های قالیبافی است افزود: پس از طی این مراحل متقاضیان بافت فرش جهت انتخاب نوع فرش و تکمیل پرونده به واحد اشتغال مربوطه معرفی می‌شوند که با تهیه امکانات نقشه و مواد اولیه مورد نیاز توسط امداد طرح راه اندازی می‌شود.

نخعی فرآیند بافت فرش توسط مددجویان تحت حمایت را این طور توضیح داد: در مرحله بافت فرش، استادکار ناظر طرح ماهیانه و به صورت منظم بر روند بافت آن نظارت کرده و پس از اتمام بافت، ضمن ارزیابی و قیمت گذاری، فرش تولیدی مددجوی تحت حمایت امداد توسط شرکت صنعت آفرینان مرکز خریداری و وجه آن پس از کسر بدهی مواد اولیه به حساب مددجو واریز می شود.

وی صنعت فرش را آمیخته با فرهنگ و تمدن زنان و مردان توانمند کشور دانست و اظهار کرد: صنعت قالیبافی میراث گذشتگان این استان است که به نسل امروز منتقل شده که علاوه بر تولید فرش‌های با کیفیت به معیشت خانواده خود نیز کمک قابل توجهی کنند.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد خراسان‬ جنوبی‬ با بیان اینکه کار نظارت، آموزش و هدایت فرش‌بافان و بازاریابی فروش توسط کارشناسان این نهاد انجام می‌شود، افزود: بیشتر بافندگان فرش دستباف را زنان مددجو و سرپرست خانوار تشکیل می‌دهند که از نظر تأمین مواد اولیه، نظارت بر تولید فرش، برگزاری کلاس‌های آموزشی دوره‌ای مورد حمایت قرار می‌گیرند.

نخعی در پایان خاطر نشان کرد: در سال جاری نیز با همکاری بافندگان و اساتید فرش استان آذربایجان شرقی در حال آموزش و توسعه بافت فرش با گره ترکی هستیم که سبک جدیدی دربین مددجویان استان است.

کد خبر 6093726

دیگر خبرها

  • زیرساخت‌های لازم برای توانمند سازی معتادان متجاهر در استان کرمان وجود ندارد
  • بهره گیری از ظرفیت‌های منطقه آزاد کیش با هدف خودکفایی مددجویان کمیته امداد
  • اعطای ۹۱۰ میلیارد تومان تسهیلات به مدد جویان البرز
  • نصب پنل‌های خورشیدی برای مددجویان خاتم
  • هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی برای مددجویان استان کرمانشاه
  • ارائه خدمات پزشکی به ۲۰۰۰ نفر از مددجویان زنجانی
  • توزیع ۳۶۲۷ دستگاه لوازم سرمایشی وگرمایشی میان مددجویان کمیته امداد
  • هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی کمیته امداد برای مددجویان
  • مددجویان خراسان‌جنوبی هزار و ۳۶۲ متر مربع فرش به بازار عرضه کردند
  •  رشد ۴۶ درصدی جمع‌آوری زکات فطره و کفاره در نطنز