Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-04-27@22:25:06 GMT

اشتغال ۱۲۷۰ نفر کردستانی در بخش شیلات

تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۱۳۸۱۲

مدیرشیلات جهاد کشاورزی استان کردستان گفت: تا پایان بهمن امسال حدود ۶ هزار تن انواع آبزیان از مرزهای استان به کشور عراق صادر شده است که سهم کردستان حدود ۲۰ درصد است.

حمید حسین‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در سنندج اظهار کرد: پیش‌بینی‌های تولید و تکثیر ماهی در منابع آبی استان را تا پایان  سال جاری حدود ۱۰ هزار و ۳۵۰ تن عنوان کرد و افزود: این در حالی است که تولید آبزیان در منابع آبی کمی بیش از ۶ هزار تن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: کردستان در سه بخش تولید ماهیان سردآبی، منابع آبی صید و  صیادی و سایر آبزیان ( ماهیان زینتی و زالو) فعالیت می‌کند.

وی یادآورشد: هم اکنون در بخش صید و صیادی ۶ تعاونی و در بخش ماهیان سردآبی بجز از مزارع خرد و منفرد حدود ۹ تعاونی تولیدی در استان فعالیت دارند.

حسین‌پور گفت: بخش شیلات استان برای بیش از یک هزار و ۲۷۰ نفر در استان اشتغال ایجاد کرده است.

وی افزایش تولید ماهیان سردآبی در پایاب سدها، مزارع خرد تیپ و دومنظوره کشاورزی و تشکیل تعاونی‌های صیادی در منابع آبی و توسعه سایر آبزیان را از برنامه‌های شیلات استان عنوان کرد.

وی اذعان کرد: در سال جاری بیش از ۶۰ میلیارد ریال تسهیلات از منابع مختلف به آبزی‌پروری پرداخت شده است.

مدیرشیلات جهاد کشاورزی استان کردستان گفت: تا پایان بهمن امسال حدود ۶ هزار تن انواع آبزیان از مرزهای استان به کشور عراق صادر شده است که سهم کردستان حدود ۲۰ درصد است.

وی با اشاره به افزایش نهاده‌ها و صادرات ماهی قزل‌آلا و افزایش قیمت اینگونه ماهی‌ها، اظهار کرد: در جلسه کمیته مشترک شیلات با حفاظت محیط زیست و آب منطقه‌ای مدت زمان صید تعاونی‌های صیادی استان با هدف تامین نیاز مصرفی شب عید مردم تا پایان سال تمدید شده است.

به گفته وی، قیمت ماهی‌های عرضه شده توسط تعاونی‌های صیادی از سایر پروتئین‌های حیوانی در استان با قیمت مناسب و پایین‌تری عرضه می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس، کردستان در زمینه تولید ماهی در منابع آبی آب‌های داخلی رتبه چهارم و در زمینه تولید ماهیان سردآبی رتبه شانزدهم کشور را داراست.

سرانه مصرف ماهی استان کمی بیش از ۶ کیلوگرم است، که این میزان نصف سرانه مصرف کشوری است، برای رسیدن به شاخص مطلوب باید تولید و تکثیر ماهیان و آبزی پروری توسعه یابد.

برچسب ها: کردستان ، شیلات ، پرورش ماهی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000NDj

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: کردستان شیلات پرورش ماهی ماهیان سردآبی منابع آبی تولید ماهی تا پایان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۱۳۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین مولد سالم تولید ایمن و پایدار را به‌دنبال دارد

ایسنا/هرمزگان مدیرکل شیلات هرمزگان با اشاره به اینکه تامین مولد سالم و با کیفیت می‌تواند باعث تولید ایمن و پایدار شود، اظهار کرد: تامین خوارک خوب و مغذی برای آبزیان از اهمیت ویژه و خاصی در صنعت تکثیر و پرورش آبزیان به ویژه میگوی پرورشی برخوردار است.

 اولین جلسه کارگروه فنی و بهداشتی تکثیر و پرورش میگوی هرمزگان با حضور مدیرکل شیلات استان، نماینده دامپزشکی، مدیر عامل اتحادیه تولید کنندگان و صادر کنندگان‌ آبزیان، معاون سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی، معاون آبزی پروری شیلات، رئیس گروه میگو شیلات، رئیس گروه ترویج شیلات و آبزیان، رؤسای شیلات شهرستان‌ها و جمعی از فعالان تکثیر و پرورش میگوی استان شامگاه در سالن جلسات اداره کل شیلات برگزار شد.

مسعود بارانی -مدیرکل شیلات- پیگیری رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و فنی در مزارع و مراکز تکثیر میگو توسط بخش خصوصی، تغییر ساختار مزارع پرورش میگو، ایجاد هماهنگی بیشتر بین تولیدکنندگان و دستگاه‌های متولی در جهت رفع موانع تولید، بیمه لاروهای تولیدی و مراکز تکثیر میگو از اهم برنامه‌های شیلات استان برای سال زراعی پیش رو است.

وی تاکید کرد: تامین مولد سالم و با کیفیت علاوه رشد شاخص‌های کیفی و کمی می‌تواند محصولاتی اقتصادی و بهبینه‌تری را نیز فراهم سازد.

بارانی همچنین، نمونه‌برداری از آب ورودی مزارع پرورش میگو با همکاری دامپزشکی، برگزاری نشست علمی در جهت تغییر ساختار مزارع پرورش میگو توسط اتحادیه تولید کنندگان و صادر کنندگان استان، طرح تیپ الگویی برای مزارع ۲۰ هکتاری و تغییر ساختارمزارع تکثیرو پرورش میگو با همکاری نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان و برگزاری جلسه با استانداری و سازمان جهاد کشاورزی را از اهم موضوعات مطرح شده در این نشست خواند.

به گزارش ایسنا، در این نشست حاضران درجلسه به بیان مسائل و چالش‌ها و همچنین ارائه راهکارهای پیشنهادی خود پرداختند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود
  • لزوم جذب مشارکت بخش خصوصی برای اتمام طرح‌های نیمه تمام استان
  • مسمومیت ۱۰ کردستانی بر اثر مصرف قارچ سمی
  • تولید ۸۰ درصد تورهای ماهیگیری در سیستان و بلوچستان
  • تامین مولد سالم تولید ایمن و پایدار را به‌دنبال دارد
  • کلنگ احداث طرح زنجیره تولید و پرورش ماهیان سردابی
  • استقبال تعاونی ها از مجموعه پرورش ماهی در قفس خلیج گرگان
  • صادرات بیش از ۵ میلیون دلار کالا از تعاونی‌های شهرستان کاشان
  • نقش مهم تعاونی ها در جهش تولید
  • شرکت بیش از ۲۶ هزار کردستانی در کنکور سراسری