Web Analytics Made Easy - Statcounter

دفتر بودجه کنگره آمریکا پیش‌بینی می‌کند بدهی فدرال آمریکا در ۲۰۲۱ به خاطر هزینه‌های بالای مربوط به بحران کرونا تا ۱۰۲ درصد تولید ناخالص داخلی این کشور افزایش یابد و تا ۲۰۵۱ به ۲۰۲ درصد برسد. - اخبار اقتصادی -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، دفتر بودجه کنگره آمریکا در آخرین پیش‌بینی بلند مدت خود اعلام کرد بار بدهی فدرال آمریکا طی 30 سال آینده دو برابر شده و به 202 درصد از تولید ناخالص داخلی آن می‌رسد که نتیجه رشد کسری بودجه و افزایش نرخ بهره خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید.

 این دفتر پیش‌بینی می‌کند بدهی فدرال آمریکا در 2021 به خاطر هزینه‌های بالای مربوط به بحران کرونا تا 102 درصد تولید ناخالص داخلی این کشور افزایش یابد. این هزینه ها طی یک دهه آینده از بین رفته و کسری بودجه سالانه آمریکا را به متوسط 4.4 درصد از تولید ناخالص داخلی می‌رساند. کسری بودجه آمریکا در حال حاضر برابر با 10.3 درصد است.

 ولی پیش بینی می‌شود کسری بودجه از 2032 تا 2041 به طور متوسط تا 7.9 درصد از تولید ناخالص داخلی افزایش یابد و طی دوره 2042 تا 2051 به 11.5 درصد از تولید ناخالص داخلی برسد.

 این پیش‌بینی‌ها تاثیرات احتمالی بسته محرک اقتصادی 1.9  تریلیون دلاری جو بایدن و طرح‌های او را برای سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌ها، آموزش و تحقیقات در نظر نگرفته است.

اقتصاد چین تا 2028 از آمریکا پیشی می‌گیردسود بانک‌های آمریکا 36.5 درصد در 2020 کاهش یافت

 عامل اصلی افزایش بدهی آمریکا در دهه‌های آینده از نظر تحلیلگران دفتر بودجه کنگره این کشور، فرضیه افزایش نرخ بهره به دنبال بهبود اقتصاد از بحران کروناست. این دفتر پیش‌بینی می‌کند سود اوراق قرضه 10 ساله خزانه‌داری آمریکا از متوسط 1.6 درصد در دوره 2021 تا 2025 ، تا 3 درصد طی دوره 2026 تا 2031 افزایش یافته و در 2051 به 4.9 درصد برسد.

 سوده اوراق قرضه 10 ساله آمریکا طی هفته‌های اخیر با توجه به خوش‌بینی در مورد رشد اقتصاد این کشور و نگرانی از افزایش احتمالی تورم در آینده، افزایش یافته و به 1.55 درصد رسیده است. این رقم در بیشتر روزهای سال گذشته میلادی کمتر از یک درصد بود.

 تحلیلگران دفتر بودجه کنگره آمریکا عقیده دارند نرخ بالاتر بهره هم کسری سالانه را افزایش می‌دهد و هم نسبت بدهی را به تولید ناخالص داخلی.

 انتهای پیام/86

منبع: تسنیم

کلیدواژه: درصد از تولید ناخالص داخلی بدهی فدرال آمریکا دفتر بودجه کنگره پیش بینی کسری بودجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۱۴۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار نشریه اقتصادی درباره رکود تورمی در آمریکا

نشریه بیزینس اینسایدر در گزارشی هشدار داد که آخرین داده‌های وزارت بازرگانی آمریکا درباره اقتصاد کلان، نشان می دهد که اقتصاد این کشور ممکن است به سمت رکود تورمی حرکت کند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، نشریه بیزینس اینسایدر در گزارشی هشدار داد که آخرین داده‌های وزارت بازرگانی آمریکا درباره اقتصاد کلان، نشان می دهد که اقتصاد این کشور ممکن است به سمت رکود تورمی حرکت کند.

این نشریه در ادامه اضافه کرد که این داده‌های ناامید کننده حکایت از "چالش‌های سخت" پیش رو برای اقتصاد آمریکا دارد.

گزارش روز پنج‌شنبه همچنین نشان داد که تولید ناخالص داخلی این کشور با نرخ سالانه تنها 1.6 درصد در سه ماهه اول سال جاری میلادی افزایش یافته که بسیار کمتر از پیش‌بینی‌های 2.5 درصدی است.

ترامپ: اقتصاد آمریکا طی یک سال آینده سقوط می‌کندپیش بینی وارد شدن اقتصاد آمریکا به رکود در 2024

رشد کندتر از حد انتظار اقتصاد آمریکا به دنبال افزایش 3.4 درصدی ثبت شده در اکتبر تا دسامبر 2023 و 4.9 درصدی در سه ماهه قبل از آن رخ داده است.

دیوید دونابدیان، مدیر ارشد سرمایه گذاری در بانک سی‌آی‌بی‌سی، به این رسانه گفت: این گزارش بدترین حالت ممکن بود (چراکه) رشد کندتر از حد انتظار همراه با تورم بالاتر از حد انتظار رخ می‌دهد.

بر اساس این گزارش، رشد ضعیف اقتصاد و افزایش قیمت‌های مصرف‌کننده نشانه‌های بارز رکود تورمی است که با کندی اقتصادی و افزایش تورم در یک دوره زمانی طولانی مشخص می‌شود.

ایالات متحده آخرین بار در دهه 1970 دچار رکود تورمی شد، زمانی که با سقوط اقتصاد، تورم دو رقمی رخ داد. سیاستگذاران این کشور با افزایش نرخ بهره بانکی تا 20 درصد به این رکود تورمی واکنش نشان دادند و قیمت ها را کاهش دادند اما اقتصاد را وارد رکود عمیق‌تری کردند.

در ماه مارس، فدرال رزرو (بانک مرکزی آمریکا) از افزایش نرخ بهره صرف نظر کرد و آن را بین محدوده هدف 5.25 تا 5.5 درصد بدون تغییر باقی گذاشت. نشست بعدی کمیته بازار آزاد فدرال رزرو در اول ماه مه برنامه ریزی شده است.

در عین حال، شاخص قیمت هزینه‌های مصرف شخصی، که توسط فدرال رزرو به عنوان معیار کلیدی تورم استفاده می‌شود، با سرعت سالانه 3.4 درصد افزایش یافت که بیشترین جهش را در یک سال گذشته نشان می‌دهد.

اداره تجزیه و تحلیل اقتصادی گزارش داد که هزینه های مصرف کننده در ایالات متحده در ژانویه تا مارس 2.5 درصد افزایش داشته است که نسبت به رشد 3.3 درصدی در سه ماهه چهارم سال 2023 و پیش بینی 3 درصدی کاهش نشان می‌دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بدهی خارجی ایران کمتر از ۲۶ کشور خاورمیانه و آسیای مرکزی شد
  • هشدار نشریه اقتصادی درباره رکود تورمی در آمریکا
  • بدهی ابر بدهکاران بانکی؛ بیش از ۷۰ درصد پایه پولی کشور
  • «مالیات برعایدی سرمایه» چرا صدای ۲ درصد از جامعه را درآورد؟
  • پیش‌بینی قیمت طلا/ نگاه سرمایه‌گذاران به فلز زرد
  • تعاملات دستگاه‌ برای برگزاری انتخابات سالم افزایش یابد
  • فرانسه از فهرست ۱۰ اقتصاد برتر جهان حذف می‌شود
  • رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی: فقط ۱۰ درصد پزشکان از شغل خود راضی هستند
  • نزول رشد اقتصادی دور از انتظار اولین اقتصاد جهان
  • نرخ تورم در آمریکا همچنان بازهم افزایشی شد