Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-07@11:28:54 GMT

مزایای حذف فیزیک کارت‌های بانکی

تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۱۷۰۵۷

مزایای حذف فیزیک کارت‌های بانکی

خبرگزاری آریا - حذف فیزیک کارت‌های بانکی و پرداخت الکترونیکی بر بستر موبایل، امنیت پرداخت مشتریان را بالا می‌برد چرا که از کارت استفاده نمی‌شود؛ بنابراین ریسک کپی کردن کارت‌ها نیز کاهش می‌یابد.
به گزارش خبرگزاری آریا ، معاون بازاریابی و عملیات شرکت تجارت الکترونیکی ارتباط فردا با اشاره به تصمیم اخیر بانک مرکزی برای حذف فیزیک کارت ها و استفاده از بستر موبایلی گفت: این روش پرداخت، یکی از روش هایی است که می تواند به کاهش یا حذف کارت های فیزیکی منجر شود ، کارت هایی که تولید و نگهداری و صدور مجدد آنها هزینه هنگفتی بر شبکه بانکی کشور تحمیل می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضمن اینکه به دلیل پشتیبانی استاندارد EMV نیز این مهم با اهمیت ارزیابی شده و سطح استاندارد سرویس را در شبکه بانکی کشور ارتقا می دهد.
فرشید اردوانی در گفت و گو با ایبِنا تصریح کرد: این روش پرداخت، امنیت پرداخت مشتری را بالا می برد چرا که از کارت استفاده نمی شود؛ بنابراین ریسک کپی کردن کارت ها کاهش می یابد؛ اما از سوی دیگر مواردی هم به عنوان چالش و مانع این روش وجود دارد که باید به آنها توجه کرد؛ نخست اینکه شرکت های PSP حتما باید به شاپرک متصل شده باشند.
وی ادامه داد: مورد بعدی اینکه در این روش در واقع کارت فیزیکی را بر روی اپلیکیشنی در موبایل خود خواهیم داشت، در حال حاضر یک اپ توسط شرکت خدمات انفورماتیک تهیه شده و برنامه های دیگر که رجیستر شده باشد هنوز معرفی نشده است. نکته دیگر که باید به آن توجه داشت این است که موبایل ها باید هوشمند و قابلیت NFC داشته باشد؛ هرچند که براساس آمارها، درصد دارندگان گوشی هوشمند در کشور فراتر از 60 درصد جمعیت کشور اعلام شده ولی تعداد کم گوشی های مجهز به تکنولوژی NFC یک از عوامل محدود کننده کاربرد آن است.
معاون بازاریابی و عملیات شرکت تجارت الکترونیکی تاکید کرد: شبکه پایانه های فروش نیز باید به طور عملیاتی NFC را ساپورت کند و در حین کار بشود استفاده لازم را از آنها داشت. تاکنون حداقل 5 بانک این روش را رونمایی کرده اند و با توجه به پیش بینی زیرساخت های فنی لازم توسط بانک مرکزی و بکارگیری سامانه های سهند و مانا این روش از امنیت لازم برخوردار است و در مجموع، این روش پرداختی با اقبال جهانی مواجه بوده و ما هم باید این مسیر را طی کنیم و اگر چالش های آن را اصلاح کنیم به طور قطع جواب می دهد.
اردوانی گفت: باید در کنار این طرح، دیگر روش ها را نیز مانند امکان استفاده از ظرفیت پرداخت یارها را فراهم کنیم و آنها این قابلیت را داشته باشند که بتوانند با استفاده از بارکد دو بعدی که یا روی اپلیکیشن موبایلی جنریت می شود یا بر روی پایانه فروش بارکد ظاهر می شود نیز کار کنند. اینها روش های کم هزینه ای است که به نظر می رسد می توان در محدوده روش های پرداخت CNP استفاده کرد.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کارت ها روش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۱۷۰۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جرایم رانندگی به اعتبارسنجی بانکی اضافه می‌شود

 امتداد - معاون بانک مرکزی با بیان اینکه امسال مدل جدید اعتبار سنجی بانکی علمیاتی می‌شود، گفت: در مدل جدید عوامل جدید مانند محکومیت مالی، جرایم رانندگی، صدک بندی یارانه هم در نظر گرفته می‌شود و دیگر مانند روال فعلی رفتار افراد در پرداخت اقساط تسهیلات تنها ملاک رتبه بندی نخواهد بود.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، مهران محربیان، معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا درباره گلایه مردم از ساز و کار اعتبار سنجی بانک‌ها مبنی بر اینکه حتی با یک روز تاخیر در پرداخت اقساط، رتبه اعتبار سنجی آنها به طور قابل توجهی کاهش پیدا می‌کند در حالیکه ممکن است اقشاری مانند کارگران با تاخیر حقوق و دستمزد خود را از کارفرما دریافت کنند، اظهار داشت: مدل جدید اعتبار سنجی بانک‌ها هنوز به اجرا نرسیده و با اجرای مدل جدید نحوه امتیازدهی به افراد تغییر کرد و در مدل جدید رفتار افراد در پرداخت اقساط تنها یک بخش از اعتبارسنجی است. در حالی که در مدل فعلی تقریبا عمده امتیازدهی براساس رفتار افراد در پرداخت اقساط است و هر فردی که پرداخت به موقع نداشته باشد به رتبه پایین‌تر تنزل پیدا می‌کند. 

وی با بیان اینکه در مدل جدید تمام این موضوعات دیده شده، گفت: در مدل جدید اعتبارسنجی عوامل دیگری در رتبه دهی موثر خواهد بود و عواملی که در این مرحله اضافه می‌شود سابقه محکومیت‌های مالی است.

معاون بانک مرکزی تاکید کرد: همچنین از موضوعات جدید در مدل اعتبار سنجی صدک بندی یارانه‌ها است و از این پس افرادی که برای دریافت یارانه اعلام می‌کنند از دهک‌های پایین جامعه هستند دیگر نمی‌توانند وام بانکی با اعداد و ارقام بالا را دریافت کنند به عبارت دیگر سقف تسهیلات برای افراد با اطلاعات صدک بندی یارانه‌ها تعیین می‌شود.

محرمیان ادامه داد: در مدل جدید موضوعات مالیاتی، جرایم رانندگی، نحوه رفع تعهدات ارزی و سایر موضوعات مورد نظر در شبکه بانکی  اضافه خواهد شد و در مدل جدید رتبه بندی بسیار دقیق‌تر شده است.

وی در پاسخ به این سوال که مردم برای اصلاح رتبه خود در اعتبار سنجی باید چه اقدامی انجام دهند آیا پرداخت یک قسط زودتر به اصلاح رتبه کمک خواهد کرد، اظهار داشت: در مدل جدید تمام این موضوعات دیده شده و امسال هم این مدل جدید علمیاتی خواهد شد، در مدل فعلی هم مردم اگر در سررسید اقساط تسهیلات را بپردازند می‌توانند از کاهش رتبه جلوگیری کنند اما اینکه برای اصلاح رتبه اقساط یک ماه زودتر پرداخت شود، اثرگذار نیست و نمی‌تواند توصیه درستی باشد. 

محرمیان در پاسخ به این سوال که آیا در مدل جدید اعتبار سنجی رفتار افراد در پرداخت قبوض در نظر گرفته می‌شود،  افزود: در این مرحله فعلا رفتار مردم در پرداخت قبوض و پرداخت به موقع یا با تاخیر قبوض در نظر گرفته نمی‌شود.


برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • پاسخ عجیب بانک مرکزی به درخواست زوج‌های جوان: «هیچ بانکی اعتبار پرداخت وام ازدواج ندارد»
  • سارق کارت بانکی بیماران و کادر بیمارستان دستگیر شد
  • سقف روزانه تراکنش های بانکی در سال ۱۴۰۳ اعلام شد
  • مدل جدید اعتبارسنجی بانکی امسال عملیاتی می‌شود
  • ثبت‌نام یک کارت جدید بانکی با امکان سرمایه‌گذاری هوشمند
  • هشدار پلیس فتای سمنان درباره فروشنده های دوره گرد
  • سقف تراکنش‌های بانکی در یک روز چه قدر است؟
  • سقف روزانه تراکنش‌های بانکی چقدر است؟
  • جرایم رانندگی به اعتبارسنجی بانکی اضافه می‌شود
  • هشدار؛ مراقب این نرم افزار‌های جعلی باشید