Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرتضی بختیاری گفت: خوشبختانه میزان دانش آموزان محروم از تبلت و گوشی‌های هوشمند کاهش پیدا کرده است.

به گزارش برنا؛ سال تحصیلی جدید در حالی از ۱۵ شهریورماه امسال برگزار شد که همه چیز تحت تأثیر شیوع ویروس کرونا قرار داشت و متاسفانه همچنان این شرایط برقرار است. «سردرگمی» را می‌توان به عنوان مشکل مشترک بین دانش‌آموزان و اولیا، مدیران و معلمان مدارس، مسئولان آموزش و پرورش و تصمیم‌گیران حوزه آموزش دانست مشکلی که همچنان حل نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طی سال‌های گذشته برخی از بی عدالتی‌ها را می‌شد در فاصله آموزشی بین مدارس غیرانتفاعی و مدارس دولتی دید جایی که افراد توانمند از نظر مالی شرایط بهتری را برای فرزندان خود فراهم می‌کردند اما کرونا بار دیگر این بی‌عدالتی را نمایان کرد و حالا نیز برخی از دانش‌آموزان در مناطق کم‌برخوردار و محروم و دانش‌آموزانی که خانواده آنها بنیه مالی قوی ندارد برای حضور در کلاس‌های مجازی با مشکلات جدی روبرو شده‌اند و نهادهای حمایتی در تلاش هستند تا تعداد دانش آموزان محروم از تبلت و گوشی هوشمند را کاهش دهند.

مرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) در گفتگو با خبرنگار برنا با اشاره به عدم دسترسی برخی دانش آموزان به تبلت یا گوشی‌های هوشمند برای آموزش دروس خود گفت: رهبر معظم انقلاب در صحبت‌های خود با وزیر آموزش و پرورش بر حضور قوی‌تر صدا و سیما و سامانه‌های آموزشی مانند شاد برای تدریس کودکان تاکید فرمودند تا آموزش در دسترس همه خانواده‌ها قرار داشته باشد اما دانش آموزانی نیز هستند که دسترسی به تبلت و گوشی هوشمند ندارند.

او درمورد اقداماتی که تاکنون برای تامین تبلت و گوشی دانش آموزان محروم صورت گرفته است، افزود: در کمیته امداد امام خمینی (ره) در تلاش هستیم تا با کمک مردم و خیرین اقدامات موثری را برای تهیه تبلت برای کودکان خانواده‌های نیازمند انجام دهیم و خوشبختانه هم‌افزایی‌های خوبی صورت گرفته است تا 250 هزار دانش آموز تحت سرپرستی کمیته امداد در کل کشور بتوانند به وسایل آموزشی مانند تبلت دسترسی پیدا کنند.

بختیاری در پاسخ به این سوال که محل تامین این تبلت‌ها از کجاست؟ تصریح کرد: از آنجایی که نمی‌توانیم تبلت‌ها را از خارج وارد کنیم، با شرکت زیرمجموعه ستاد اجرایی فرمان قراردادی منعقد کردیم تا ضمن حمایت از تولیدات داخلی این کمبود را جبران کنیم که خوشبختانه میزان دانش آموزان محروم از این امکانات مقداری کاهش پیدا کرده است.

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) در پایان گفت: تولید داخل جوابگوی همه نیاز ما نیست بنابراین در تلاش هستیم تا ظرفیت خود را افزایش دهیم و به دست دانش آموزان بیشتری تبلت و گوشی هوشمند برسانیم.

//انتهای پیام:۳

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کمیته امداد امام خمینی تبلت مرتضی بختیاری دانش آموزان محروم تبلت و گوشی هوشمند دانش آموزان محروم کمیته امداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۲۰۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت یک معلم درحوزه تدریس به دانش آموزان خاص

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان؛ میر حافظ حسینی که از سال ۱۳۹۲ تا کنون به دانش آموزان نابینا آموزش می‌دهد با برجسته سازی وسایل آموزشی ازجمله وسایل ریاضی و جغرافیا و علوم زمینه آموزش ساده را برای دانش آموزان نابینا فراهم کرده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


این معلم پرتلاش در جشنواره جایزه معلم بهمن سال ۱۴۰۲ در تهران برگزیده شد.

دیگر خبرها

  • فیلم؛ بازی دانش آموزان با مرگ برای رسیدن به مدرسه
  • اقتصاد مقاومتی با اتکا به تولید داخل محقق می‌شود
  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی
  • ۱۰۰ نفر در استان داوطلب تسهیل گری در محرومیت زدایی
  • ۳۰۲ نفر جذب آموزش و پرورش قزوین خواهند شد
  • سؤالات امتحانات نهایی سخت بوده است؟
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»
  • روایت یک معلم درحوزه تدریس به دانش آموزان خاص