Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول بسیج دانشجویی کهگیلویه و بویر احمد با اشاره به شیوع کرونا در کشور و وضعیت بحرانی منطقه سی‌سخت گفت: از وزارت بهداشت انتظار داریم که هرچه سریعتر نسبت به واکسینه کردن افراد حادثه دیده در این مناطق اقدام کند.

مسعو پرهیزگار، مسئول بسیج دانشجویی استان کهگیلویه و بویر احمد در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به فعالیت گروه‌های جهادی در مناطق زلزله زده سی‌سخت گفت: گروه‌های جهادی بسیج دانشجویی با وقوع زلزله در ساعات اولیه در کنار مردم حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



پرهیزگار مطرح کرد: در همین راستا گروه‌های جهادی در حوزه‌های سلامت، بهداشت و درمان و عمرانی برای خدمات رسانی به مردم وارد سی سخت شدند.


مسئول بسیج دانشجویی استان کهگیلویه و بویر احمد تصریح کرد: ما برای ارائه خدمات بهتر به مردم زلزله زده، منطقه سی سخت را تقسیم بندی کردیم و بر این اساس بخشی از مناطق سی‌سخت تحت پوشش گروه‌های جهادی قرار گرفت که در این راستا، توانستیم نیاز‌های اساسی مردم را شناسایی کنیم.


وی افزود: خدمت رسانی نیرو‌های جهادی وارد فاز جدیدی شده است تا چند روز آینده فاز آواربرداری و ساخت و ساز خانه‌های تخریب شده از سوی بنیاد مسکن، قرارگاه خاتم الا نبیا، بسیج و دیگر نهاد‌ها آغاز خواهد شد.


پرهیزگار ادامه داد: در این راستا، نیرو‌های جهادی بسیج دانشجویی استان در حال آماده سازی برای ورود به فاز آواربرداری و ساخت و ساز هستند.

بیشتر بخوانید:

دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در مناطق زلزله زده سی‌سخت خدمت رسانی کردند راه‌اندازی سامانه «اتاق وضعیت آنلاین» برای بررسی نیازهای مردم مناطق زلزله‌زده سی‌سخت خدمت رسانی قرارگاه جهادی در مناطق زلزله زده سی‌سخت


مسئول بسیج دانشجویی کهگیلویه و بویر احمد اظهار کرد: رویه اولی ما حضور نیرو‌های جهادی در کنار مردم برای تامین مایحتاج و نیازمندی‌های آنان همچنان ادامه دارد، ولی قالب کار گروه جهادی تخصصی به سمت ساخت و ساز پیش خواهد رفت.


وی گفت: با توجه به اینکه جهادگران از سراسر کشور برای کمک رسانی به این منطقه می‌آیند، مسئله‌ای دیگری که برای ما  نگران کننده است تشدید بیماری کرونا در مناطق زلزله زده دناست که وزارت بهداشت و سایر نهاد‌های دولتی باید در این زمینه فکر جدی کنند.


پرهیزگار اظهار داشت: در این راستا، گروه‌های پزشکی بسیج دانشجویی و بسیج پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی استان اقداماتی مانند انجام تست کرونا در ابتدای ورودی شهر سی‌سخت انجام  می دهند، اما ممکن است بیماری کرونا در سطح شهر گسترش پیدا کند.


مسئول بسیج دانشجویی استان کهگیلویه و بویر احمد تاکید کرد: بر این اساس ما از وزارت بهداشت انتظار داریم که هرچه سریعتر نسبت به واکسینه کردن مردم و افراد حادثه دیده در مناطق زلزله زده سی‌سخت اقدام کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مناطق زلزله زده سی سخت بسیج دانشجویی بیماری کرونا وزارت بهداشت مناطق زلزله زده سی سخت کهگیلویه و بویر احمد بسیج دانشجویی استان مسئول بسیج دانشجویی گروه های جهادی وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۲۰۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان،محمد علی مجذوبی افزود: این آمار شامل ۱۲۱ هزار و ۱۱۸ دُز واکسن خوراکی و ۴۰ هزار و ۷۰۰ دُز واکسن تزریقی می‌شود.

او گفت: واکسن فلج اطفال تکمیلی همزمان با دیگر نقاط کشور برای گروه‌های هدف دارندگان کودک زیر پنج سال شامل فرزندانی که احتمال می‌رود همراه مادران خود در زندان باشند، اتباع خارجی و کارگران فصلی سیار و کودکان ساکن در مراکز تجمعی همزمان با آغاز هفته سلامت شروع شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی همدان افزود: نوبت اول واکسیناسیون از دوم تا چهارم اردیبهشت ماه به گروه‌های هدف خورانده شد و مرحله بعدی یا همان نوبت دوم یکماه دیگر آغاز می‌شود.

مجذوبی با بیان اینکه تیم‌های سیار در شهرستان‌های همدان، نهاوند، ملایر و رزن حضور دارند، گفت: برخی افراد غیر بومی در مزارع کشاورزی همدان به صورت فصلی فعالیت دارند بنابراین با شناسایی و مراجعه به این مراکز نسبت به واکسینه کردن کودکان زیر پنج سال در برابر فلج اطفال اقدام می‌شود.

دیگر خبرها

  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • افزایش ۳۰ درصدی خوابگاه متاهلین دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان
  • بازدید هیات مالزی از کمک ها به زلزله زدگان هرات
  • قرارگاه جهادی زیرکوه درحال خدمت‌رسانی به سیل زدگان/۳۰ مورد امداد
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • جذب پرستاران در مراکز درمانی اولویت وزارت بهداشت
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران