Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، دارای معلولیت جسمی است و روزگارش بسیار دشوارتر از آنچه دیگران دارند می‌گذرد. تنها دغدغه این روزهای او چادر است. همان روپوشی که دشمن برای برداشتن آن برنامه‌ها دارد. اما او غمگین از آن است که نمی تواند چادر بر سر کند. دلیلش هم معلولیت و ناتوانی در حمل آن؛ همین شده تا این دختر جوان  دغدغه خود را در فارس من به ثبت برساند، به امید آنکه شاید یک نفر پیدا شود و برای هم قامتان آن چادری طراحی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این کاربر فارس من با ثبت سوژه " درخواست طراحی و دوخت چادر ویژه معلولان" این گونه نوشت: "معلولی هستم از استان خراسان رضوی، علی‌رغم علاقه‌ای که به بحث حجاب و عفاف دارم اما به دلیل معلولیت توانایی همچنین با توجه به نبود محصولی مناسب برای بانوان معلول پوشیدن چادر معمولی برایم سخت است همچنین با توجه به تمایل برخی دیگر از معلولین به حجاب، درخواستی مبنی بر طراحی و دوخت چادری ویژه معلولان هستم که بتوانند به راحتی از حجاب برخوردار باشند."

 

نامش فاطمه کسایی نایینی است، از دیار خراسان و همسایه قدیمی امام رضا(ع) و تنها ۲۴ سال بیشتر ندارد، آن طور که پیش تر نوشتیم، چادر برایش اهمیت بالایی دارد و می خواهد طرحی در حد و شأن او و هم قطارهایش دوخته شود. او هدف از این کمپین را این گونه تشریح می‌کند: ما می خواهیم  چادری طراحی شود که ویژه معلولان باشد و با آن بتوان به راحتی تمامی فعالیت‌های روزمره خود را انجام دهیم و در عین حال نیز حجاب را رعایت کرده باشیم.

 

این بانوی دغدغه مند، تأکید می‌کند: این چادرهایی که در بازار وجود دارند، نمی‌تواند برای ما مفید باشند، من به تنهایی دارای مشکلات راه رفتن هستم و نمی توانم به راحتی امورات شخصی خود در مکانهای عمومی را انجام دهم چرا که مشکل در راه رفتن دارم.

 

خانم کسایی، به برخی از مشکلات خود هنگام استفاده از چادرهای معمولی اشاره می‌کند و می‌گوید: حتی وقتی از چادرهای افراد معمولی استفاده می کنم در آستانه زمین خوردن هستم و نمی توانم تعادل خورد را حفظ کنم. با این حال ضرورت دارد که چادری طراحی شود تا بتواند نیاز ما معلولان به این امر مهم را فراهم کند.

 

این بانوی خراسانی، در بخش دیگری از این گفت‌وگو دلیل استفاده نکردن از چادرهای امروزی را این گونه توصیف می‌کند: اساسا به چادر خیلی علاقه دارم اما به دلیل همین که چادرهایی در اندازه ما نیست نمی‌توانیم آن را بپوشیم،  اما مساله علاقه من به چادر به خاطر تحقیقاتی است که درباره مساله حجاب داشته‌ام.

وی با انتقاد از وضعیت صنف پوشاک، خاطرنشان می کند: شما بیبنید آیا امروز چادری برای ما پیدا می شود حالا چه ملی باشد یا چادر دانشجویی و ...، این چادرها را ممکن نیست بتوانیم بپوشیم.

این فعال اجتماعی، از فعالیت خود در فضای مجازی و تولید محتوای مربوط به حجاب سخن گفت و تاکید می‌کند: ۵ سال است که فعال حوزه  عفاف حجاب هستم و در شبکه اجتماعی اینستاگرام به تبلیغ حجاب می‌پردازم و تحقیقاتی درباره فرهنگ پوشش و حجاب به پایان رسانده‌ام.

 

او تحصیلات و زندگی شخصی خود را چنین روایت می کند: از ولیچر استفاده نمی‌کنم و می توانم با مشقت راه برم اما با این حال تحصیلات خود را تا مقطع کاردانی ادامه و در رشته مدیریت خانواده مشغول به تحصیل هستم.  نظرم حجاب امری واجب است کما اینکه در سوره احزاب آیه ۵۹ به این موضوع اشاره شده است.

 

خانم کسایی با انتقاد از زنان بدحجاب، عنوان کرد: وقتی به حرم امام رضا(ع) می روم چادر می پوشم اما عکس این موضوع را در افراد سالم و عادی جامعه می بینم که در جامعه و حتی حرم امام رضا (ع) چادر نمی‌پوشند و این جای تاسف دارد.

 

وی به یکی از پست های منتشر شده درباره دعوت به تولید چادر مخصوص معلولان اشاره کرد و گفت: در اینستاگرام پستی را منتشر کردم که بیایید برای معلولان هم چادر طراحی و تولید کنید که با توهین و ادبیات سخیف برخی ها مواجه شدم.

 

این بانوی علاقه مند به حجاب و عفاف، خاطرنشان کرد: طراحانی که لباس‌ها و چادرهای مخصوص معلولان را می خواهند تولید کنند سعی کنند از دکمه‌های دو طرفه و حتی لباس‌های دارای زیپ استفاده کنند چرا که این برای معلولان جسمی بهتر است و به راحتی می‌توانند از آن بهره مند شوند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: حجاب امام رضا معلولان چادر فارس من خبرگزاری فارس حجاب اسلامی معلولان مذهبی امام رضا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۲۰۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت بر بازار پوشاک یک ضرورت‌ است

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله حبیب الله شعبانی در خطبه‌های نماز جمعه شهر همدان بیان کرد: عمل به تقوا در بین مسئولان به معنای انجام دادن وظایف قانونیشان است.

وی ادامه داد: روند عفاف و حجاب در طول یک سال و نیم گذشته، سبب نگرانی شدید خانواده‌ها شده است.

شعبانی افزود: فارغ از هر نوع دیدگاهی، همه خانواده‌ها بر این باور هستند که رها کردن این فضا به ضرر همه جامعه است.

وی تصریح کرد: واقعیت اجتماعی نشان می‌دهد استمرار این مسیر باعث آسیب همگانی در جامعه می‌شود.

امام جمعه همدان با بیان اینکه در مدت انجام طرح نور، تأثیرات خوبی را در سطح جامعه شاهد هستیم، گفت: باید از کسانی که از پلیس تذکر گرفتند و به آن تمکین کردند و فرهیختگی از خود نشان دادند، تشکر کنم.

شعبانی با اشاره به اینکه در عرصه حجاب و عفاف نیازمند اقناع سازی هستیم، اظهار کرد: بالغ بر ۲۷ دستگاه در حوزه عفاف و حجاب مسئولیت دارند و پلیس آخرین مرحله است

وی اضافه کرد: دولت، قرارگاه عفاف و حجاب و نهادهای فرهنگی گزارشی از فعالیت‌های فرهنگی در عرصه حجاب و عفاف را ارائه دهند.

شعبانی با اشاره به اینکه نظارت بر بازار پوشاک یکی از ضرورت‌هاست، گفت: در روابط بین الملل شرق و غرب تفاوتی ندارد، مهم حرکت در مسیر منافع اقتصادی کشور است.

وی با بیان اینکه اگر این توافق نامه‌ها اجرایی شود، چالش جدی برای تحریم‌ها خواهند بود، افزود: دولت اجرایی شدن توافق‌نامه‌ها را با تمام توان پیگیری کند.

امام جمعه همدان با اشاره به مردم باید اثرات این سفرها و قراردادها را در زندگی روزمره خود ببینند، گفت: امروز وظیفه مسئولان و متولیان، حمایت از کارگران و جامعه کارگری است.

شعبانی ادامه داد: حمایت از جامعه کارگری تنها افزایش چند درصدی حقوق نیست، چرا که با وجود تورم کارگر از تورم عقب می‌ماند و مهم طراحی ساز و کار اقتصادی مناسب است.

وی با بیان اینکه باید از کارفرما حمایت شود تا او هم بتواند از کارگر حمایت کند، گفت: تجمعات دانشجویان بر علیه نسل کشی کودکان در غزه در کشورهای مدعی حقوق بشر، با هجوم پلیس به آن‌ها همراه شده است.

امام جمعه همدان بیان کرد: زمانی که عده‌ای به صورت مسلح قصد براندازی کشوری را دارند، این کشورها دم از حقوق بشر می‌زنند، اما در برابر دانشجویان کشور خودشان چنین رفتارهایی انجام می‌دهند.

شعبانی با اشاره به اینکه مدعیان دروغی حقوق بشر، آبروی شعار آزادی بیان را برده‌اند، گفت: اقدامات یک روحانی در سریال مشاور، می‌تواند به الگویی برای مساجد سراسر کشور و معرفی مسجد به عنوان محور حل مشکلات مردم تبدیل شود.

کد خبر 6089160

دیگر خبرها

  • بارورسازی ابر‌های کشور‌های همسایه علت بارش‌های سیل‌آسای ایران بود؟
  • بارورسازی ابرهای کشورهای همسایه ربطی به بارش سیل‌آسای ایران ندارد
  • خلیج فارس جزو هویت ملی ایران
  • گزیده خطبه های نماز جمعه شهرهای کهگیلویه و بویراحمد
  • نظارت بر بازار پوشاک یک ضرورت‌ است
  • کارگران نقش مهمی در استقلال اقتصادی کشور دارند
  • امنیت شغلی کارگران و معلمان باید تأمین شود
  • تجلیل از خیران همراه کمیته امداد در فارس
  • ساخت مسکن برای بیش از ۱۴ هزار خانواده دارای ۲ معلول به بالا در کشور
  • شهرستان مهر میزبان شاعران