Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/لرستان یک متخصص بیماری‌های عفونی گفت: میکروفن یکی از آلوده‌ترین اشیاء به عفونت‌های تنفسی است.

دکتر محمدرضا ناظر در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: متاسفانه اشتباهی که رایج است افراد هنگام سخنرانی با استفاده از میکروفن ماسک خود را برمی‌دارند.

وی اضافه کرد: این درحالیست که میکروفن یکی از آلوده‌ترین اشیاء به عفونت‌های تنفسی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این  متخصص بیماری‌های عفونی گفت: حتی بیماری داشتیم که از طریق میکروفن به بیماری مونونوکلئوز عفونی (Infectious mononucleosis) مبتلا شده است.

ناظر بیان کرد: دیگر بیماری‌های تنفسی نظیر آنفلوآنزا، کرونا، ویروس‌ها و ... مسلما از طریق میکروفن راحت‌تر منتقل می‌شود.

وی در خصوص انتقال بیماری کرونا از طریق محیط‌های مسقف با بیان اینکه  تهویه داخل مغازه‌ها و مکان‌های مسقف در ادارات و پاساژها نصب  شود و فعال باشد، گفت: چنانچه مکان‌های مسقف تهویه خوبی نداشته باشند زدن ماسک به تنهایی جوابگو نیست،  اظهار کرد: باید تهویه‌ها را در این مکان‌ها چندبرابر تقویت کرد.

این متخصص عفونی بر رعایت موازین بهداشتی(شستن مکرر دست‌ها) به خصوص در جاهای عمومی و شلوغ تاکید کرد و ادامه داد: افراد از دست دادن به همدیگر خودداری کنند، مهمترین نکته این است که فرد بیمار در جامعه حضور نیابد و چنانچه مجبور به حضور در بین افراد شد حتماً ماسک بزند و موازین بهداشتی را رعایت کند.

این استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی لرستان هدف از ماسک زدن را در ۸۰ درصد موارد جلوگیری از انتقال ویروس کرونا دانست و بیان کرد: با توجه به  انتقال  ویروس باید اقدامات جدی برای مهار کرونا انجام داد.

انتهای پیام
 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی آنفلوآنزا کرونا میکروفن همه باهم علیه کرونا همه با همه علیه کرونا همه با هم کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۲۱۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطر افزایش ابتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در فصل گرم سال

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، حسن شیخی، گفت:همه ساله با فرا رسیدن فصل گرما و تکثیر و فعالیت کنه‌ها، بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو که یک عفونت ویروسی و به شدت واگیردار است از طریق تماس با حیوان آلوده و در هنگام ذبح و تماس با امعاء و احشاء آلوده منتقل می‌شود. 

وی اظهارداشت: بنابراین کشتار دام‌ها در کشتارگاه و رعایت اصول بهداشتی در هنگام کشتار، نقش بسیار مهمی در پیشگیری از بیماری دارد.

سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان ابرکوه، ادامه داد:گوشت دام‌های ذبح شده، باید ۲۴ ساعت و امعاء و احشای دام ۴۸ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه یخچال نگهداری شود تا با تغییراتی که پس از مرگ در بافت لاشه اتفاق می‌افتد این ویروس از بین برود، لذا از شهروندان خواست تا گوشت موردنیاز خود را از واحد‌های تحت‌نظر دامپزشکی خریداری کرده و یا از گوشت‌های بسته‌بندی شده هویت دار استفاده کنند.

وی در پایان از دامداران خواست در صورت مشاهده کنه از له کردن آن با دست به شدت پرهیز کنند.

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • با عوارض ناشی از گازگرفتگی حیوانات چه باید کرد؟
  • این سبزی ضد سرطانی متخصص تسکین عفونت های تنفسی
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • دلیل لرز و بدن درد بدون تب چیست؟
  • دانشگاه علوم پزشکی سبزوار: بیماری مالاریا نداشته ایم
  • خطر افزایش ابتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در فصل گرم سال
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • آنچه باید درباره سندرم ناخن زرد بدانید
  • آنچه باید سندرم ناخن زرد بدانید