Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-30@06:16:50 GMT

زنده شدن مرده روی میز کالبد شکافی

تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۲۱۸۲۶

زنده شدن مرده روی میز کالبد شکافی

یک شهروند هندی که گواهی فوت وی پس از تصادف شدید با موتور توسط پزشکان صادر شده بود روی میز کالبدشکافی و حین آزمایش‌های پس از مرگ ناگهان زنده شد و علائم حیات از خود بروز داد.

فرد یاد شده یک شهروند ۲۷ ساله هندی و از ساکنان شهر ماهالینگ‌پور در ایالت کارناتاکا است که هفته گذشته پس از تصادف شدید با موتور با شرایط بحرانی به بیمارستانی خصوصی در این شهر منتقل شد و پزشکان پس از معاینات اولیه از مرگ وی خبر داده و برایش گواهی فوت صادر کرده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خانواده این فرد که هویت وی توسط خبرگزاری‌ها فاش نشده پس از مطلع شدن از ماجرا، او را به بیمارستانی دولتی در نزدیکی محل بیمارستان خصوصی منتقل کردند تا مراحل کالبدشکافی و آزمایش‌های پزشکی پس از مرگ روی او انجام شود. این آزمایش روز دوشنبه انجام شد و آن‌طور که نزدیکان فرد یاد شده به خبرنگاران و رسانه‌های محلی گفته‌اند یکی از متخصصان آسیب‌شناسی جسد هنگام معاینه ناگهان متوجه می‌شود که بدن او در حال تکان خوردن است.

خبرگزاری فرانسه با تهیه گزارشی ضمن پوشش این خبر، صحت ماجرا را با استناد به سخنان یک مسئول خدمات بهداشتی بیمارستان مورد تأیید قرار داد و به نقل از وی اعلام کرد که مرد جوان بلافاصله در بیمارستان دیگری بستری شد و حال او رو نیز به بهبود است.
به گفته این فرد پزشکان هنگام معاینه اولیه پس از تصادف دقت لازم به خرج نداده و در وظیفه خود سهل‌انگاری کرده بودند. در گزارش فرانس‌پرس به نقل از این منبع آمده است که خانواده مرد جوان هنوز شکایتی رسمی در خصوص سهل‌انگاری پزشکان ارائه نکرده‌‌اند.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۲۱۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی آرتروز ۸ سال زودتر، با هوش مصنوعی و یک آزمایش خون

محققان دانشگاه دوک (Duke) آمریکا با یک آزمایش خون جدید و با کمک هوش مصنوعی توانستند تا هشت سال زودتر از تشخیص آسیب ساختاری توسط اشعه ایکس، تعیین کنند که آیا فرد به آرتروز زانو مبتلا می‌شود یا خیر. محققان دقت این آزمایش را حدود ۷۷ درصد محاسبه کردند که نسبت به روش‌های دیگر، رقم خوبی محسوب می‌شود.

به گزارش دیجیاتو،  محققان می‌گویند با آزمایش خون می‌توان آرتروز زانو را در افرادی که هنوز علائمی در آن‌ها ایجاد نشده است و تا هشت سال قبل از اینکه اشعه ایکس قادر به تشخیص تغییرات در استخوان‌های آن‌ها باشد، شناسایی کرد. در این پژوهش، محققان خون ۲۰۰ فرد را که در اولین نمونه‌گیری از خونشان هیچ علامتی از آرتروز نداشتند، تجزیه‌وتحلیل کردند.

تشخیص زودهنگام آرتروز با استفاده از آزمایش خون

استئوآرتریت (Osteoarthritis) یا آرتروز شایع‌ترین شکل آرتریت است و بیش از ۳۲.۵ میلیون بزرگسال در ایالات‌متحده به آن مبتلا هستند. این بیماری در ابتدا به‌عنوان یک بیماری «ساییدگی» شناخته می‌شد؛ زیرا زمانی رخ می‌دهد که غضروف داخل یک مفصل (معمولاً در دست‌ها و زانوها) از بین می‌رود. این امر باعث می‌شود استخوان زیرین در طول زمان تغییر کند و منجر به درد، سفتی و تورم شود.

بااین‌حال، اکنون شواهد نشان می‌دهد که نوعی التهاب می‌تواند محرک اصلی آسیب مفصلی در آرتروز باشد. این بدان معناست که نوعی «بیومارکر» (زیست‌نشانگر) یا علامت قابل اندازه‌گیری در بدن وجود دارد که می‌تواند نشان دهد که این بیماری مدت‌ها قبل از اینکه آسیب ساختاری قابل تشخیص باشد، شروع می‌شود.

محققان در این پژوهش از مجموعه خون ۲۰۰ فرد استفاده کردند؛ این افراد درواقع از سال ۱۹۸۹ به‌صورت سالانه از نظر استئوآرتریت مورد ارزیابی قرار می‌گرفتند. حدوداً ده سال بعد، نیمی از این افراد به آرتروز مبتلا شدند. به همین دلیل می‌توان بیومارکر‌های این افراد را طی سال‌های مختلف سنجید.

محققان با استفاده از هوش مصنوعی، شش پروتئین را در نمونه‌های خون افراد شناسایی کردند که نشان می‌دهد فرد به استئوآرتریت مبتلا می‌شود یا خیر. این پروتئین‌ها هشت یا چهار سال قبل از تشخیص با پرتو ایکس، در خون آن‌ها مشاهده شده بود.

با تشخیص این پروتئین‌ها، می‌توان با دقت ۷۷ درصد تشخیص داد که آیا فرد در آینده به آرتروز مبتلا می‌شود یا خیر. این روش در مقایسه با دقت حدود ۵۰ درصدی روش‌های مبتنی بر وزن و سن و همچنین دقت ۵۷ درصدی روش‌های مبتنی بر درد زانو، رقم خوبی محسوب می‌شود.

دیگر خبرها

  • پیش بینی آرتروز ۸ سال زودتر، با هوش مصنوعی و یک آزمایش خون
  • تازه داماد ۲۰ ساله‌ای که بعد از تیرخلاص جیش‌الظلم زنده ماند
  • جزئیات تازه از مسمومیت پزشکان با مشروبات الکلی تقلبی در شیراز
  • پیشگویی ترسناک نوستراداموس زنده جهان؛ منتظر تاریکی مطلق باشیـد!
  • دمیده شدن دوباره امید در کالبد دریاچه ارومیه/ حال خوش این روزهای نگین فیروزه‌ای آذربایجان
  • آیا رئیس جمهور آرژانتین مشکل روانی دارد؟
  • چمبر تست دما و رطوبت چیست؟
  • مصدومیت ۶ نفر در پی تصادف تریلی و پراید
  • جزئیات خودکشی یک فوق‌تخصص روماتولوژی | سمیرا آل‌سعیدی که بود و چرا دست به خودکشی زد؟
  • گزارش سازمان ملل از زنده به گورشدن ۲۰ نفر در بیمارستان ناصر