Web Analytics Made Easy - Statcounter

تحریم، تورم و از همه مهمتر نوسانات نرخ ارز باعث شده که چرخ ماشین ها نچرخد و در این بازار آشفته ماشین شاهد تعمیرگاه هایی هستیم که مملو از ماشین های خارجی هستند که قطعه آنها پیدا نمی شود و یا اینکه به علت بالا بودن قیمت قطعه ناتوان از تعمیر آن هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصر همدان، با گشت و گذاری بر مکان های تعمیر اتومبیل در شهرها و در همدان محله ای به نام چاپارخانه که در قدیم به تعمیر و ساخت انواع ابزار کشاورزی و ماشین‌آلات سبک و سنگین اختصاص یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تراشکاران، فروشندگان ابزارآلات خودرو، تعمیرکاران و... سالهاست در این چاپارخانه در بین این همه سیاهی در پی روزی حلالند.

اما این روزها در این محل ماشین های خارجی زیادی را می بینیم که کنار تعمیرگاه افتاده اند و از نبود قطعات رنج می برند.

ماشین هایی که شاید قیمت آنچنانی هم ندارند اما کار خانواده ای را راه می انداختند و حالا مدت زیادی است که گوشه ای افتاده و در حال از بین رفتن هستند چرا که حتی قطعه آن پیدا نمی شود که صاحبش آن را بفروشد.

یکی از صاحبان این ماشین ها در همدان به خبرنگار ما گفت: متاسفانه 5 ماه است که ماشین خراب شده و قطعه آن را پیدا نمی کنم.

وی افزود: امروز به تهران رفتم و از بازار شوش تهران یک قطعه تهیه کردم که حالا تعمیرکار می گوید جنس فیک است و دوام چندانی ندارد.

شهروند همدانی با بیان اینکه علاوه بر قیمت بالای قطعات خودروهای خارجی افزایش چندین برابری داشته است گفت: تعمیرکاران هم از این موضوع سوء استفاده می کنند و چون چندین تعمیرکار محدود در سطح شهر وجود دارد حق دستمزد چندین برابر دریافت می کنند.

ماشین هایی که در اتحادیه ها نرخ نامه ندارند

این مرد همدانی گفت:باید به ماشین های بی کیفیت داخلی روی بیاوریم چرا که نگه داشتن ماشین خارجی هم هزینه بالایی دارد و هم اینکه تعمیرگاه ها سوء استفاده می کنند و چندین برابر دستمزد می گیرند، وقتی هم به اتحادیه مراجعه می کنیم برای ماشین های خارجی نرخ ندارند.

خودورهای تیراژ پایین خارجی مستهلک شده و قطعه ندارند

حسن کریمی سنجری، کارشناس خودرو در گفت و گو با خبرنگار ما گفت: در شرایط غیر تحریمی تمام واردات تحت کنترل است و شرکت هایی قطعات را وارد می کنند که قرارداد خدمات پس از فروش دارند یعنی غالب شرکت های وارد کننده به نوعی موظف هستند که با یک شرکت خدمات دهنده قرارداد ببندند.

وی افزود: ولی وقتی که تحریم می شویم اصولا از این شرکت ها واردات ممنوع می شود و اصولا شرکت ها هم عملا ورشکست و از دور خدمات دهی خارج می شوند.

این کارشناس خودرو گفت: این وسط یک عده تاجر وجود دارند که واردات قطعه را انجام می دهند که برای آنها خودروهایی مدنظر است که تیراژ بالایی دارند و خودروهای کم تیراژ برای تاجر به صرفه نیست.

سنجری ادامه داد: برخی اوقات خودروهای خارجی در کشور تولید کننده هم از دور خارج می شوند و عملا از رده تولید خارج می شوند و به همین دلیل قطعات هم خوب ساپورت نمی شوند،بنابراین مشکل دقیقا مربوط به عدم آزاد بودن واردات و تحریم ها و تیراژ کم خودروهای خارجی.

وی افزود: البته افزایش قیمت در تمام خودرو به خاطر نوسان ارز و دلار افزایش یافته و قطعه ای که قیمت آن یک یورو بوده با 4000 تومان خریداری می شده که در حال حاضر 4 برابر شده است.

این کارشناس خودرو گفت: بخش عمده افزایش قیمت قطعات خودروهای خارجی منحل شدن شرکت های است که قبلا خدمات ارائه می دادند .

وی با اشاره به وجود قطعات تقلبی در بازار خودرو گفت: در چنین بازار آشفته خودرو طبیعی است که یک سری افراد سودجو و دلال ورود کنند و برای اینکه یک قطعه ارزان بیاورند این قطعه فیک باشد و اینها همه ناشی از شرایط بد اقتصادی است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: خودروهای خارجی ماشین ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۲۱۸۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشتریان به نشان استاندارد و اصالت قطعات خودرو توجه کنند

محمدرضا آل‌سارا، رئیس اتحادیه فروشندگان لاستیک، روغن خودرو گفت:یکی از مهم‌ترین نکات این است که کالاهای مورد نیاز خودروی خود را از واحدهای صنفی خریداری کنند که دارای پروانه کسب است زیرا واحدهایی که دارای پروانه کسب هستند باید تهیه شود.

او در پاسخ به این سوال که چگونه روغن تقلبی را از اصلی تشخیص دهیم؟ اضافه کرد:روغن‌های تقلبی در یک بسته‌بندی دربسته است و تا در آن باز نشود تشخیص کیفیت آن بسیار مشکل است. تنها درصورتی قابل تشخیص است که آن واحد صنفی روغن را باز کند و بفهمد تقلبی هست یا خیر.

ال سارا اضافه کرد: البته راه دیگر این است که همه روغن‌های عرضه شده در بازار به آزمایشگاه تشخیص بروند. بازرسی و نظارت اگر توأم با متخصصان واحدهای صنفی باشد و به کارشناسان برای انجام این کار مراجعه شود، قطعا تأثیر مثبتی در بهبود اوضاع خواهد گذاشت.

او در خصوص نحوه خرید لاستیک گفت:به طور کلی باید  به نکاتی مانند داشتن علامت استاندارد ملی ایران یا بین‌المللی، نداشتن نقص و عیوب ظاهری مانند ناهمواری، ترک، حباب و… توجه کرد. خریداران لاستیک می‌توانند از طریق سامانه‌های پیامکی یا وب‌سایت‌های مربوطه اصالت لاستیک را استعلام کنند

برای خرید لاستیک نیز حتماً باید به فروشگاه‌های معتبر و دارای مجوز مراجعه کرد. همچنین به نکاتی مانند داشتن علامت استاندارد ملی ایران یا بین‌المللی، نداشتن نقص و عیوب ظاهری مانند ناهمواری، ترک، حباب و… توجه کرد. خریداران لاستیک می‌توانند از طریق سامانه‌های پیامکی یا وب‌سایت‌های مربوطه اصالت لاستیک را استعلام کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • مشتریان به نشان استاندارد و اصالت قطعات خودرو توجه کنند
  • رانت ۴ میلیارددلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • رانت ۴ میلیارد دلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • قیمت کارخانه‌ای خودرو ۸۰ درصد زیر نرخ بازار است
  • پیش‌بینی قیمت‌ها در بازار خودرو؛ وارداتی‌ها گران‌تر می‌شوند؟!
  • چالش تغییر تعرفه های گمرکی برای بازرگانان و فعالان اقتصادی
  • خودروهای مشهور با فروش غافلگیرکننده، از بیتل تا ماتیز و پژو 206 (+عکس)
  • نمایشگاه بین المللی خودرو در پکن آغاز به‌کار کرد+ تصویر
  • صعود ۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیونی قیمت سواری لوکس خارجی
  • نیسان سیلفی e-Power جدید ۲۰۲۳ + عکس خودرو خارجی، قیمت ماشین Nissan Sylphy و مشخصات محصول