Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرستاده ویژه سازمان ملل در امور میانمار از شورای امنیت خواست تا اقدامی فوری علیه خونتای این کشور انجام دهد.

 به نقل از خبرگزاری رویترز، این درخواست از سوی کریستین شرانر، فرستاده ویژه سازمان ملل در امور میانمار پس از آن مطرح شد که معترضان علیه کودتای نظامی در میانمار و براندازی دولت مدنی در این کشور توسط نیروهای امنیتی میانماری کشته شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کشور جنوب شرق ‌آسیا از اول فوریه سال جاری میلادی و براندازی دولت آنگ سان سوچی، رهبر دوفاکتوی میانمار و دستگیری وی به همراه چند تن دیگر از مقام‌های ارشد و سیاستمداران، در آشوب و ناآرامی به سر می‌برد.

بر اساس اعلام سازمان ملل، بیش از ۵۰ معترض به خونتای میانمار کشته شده‌اند. معترضان خواستار آزادی سوچی هستند اما ارتش میانمار این مساله را رد می‌کند.

فرستاده ویژه سازمان ملل در امور میانمار در نشست غیر علنی شورای امنیت که روز جمعه برگزار شد، گفت: چند نفر دیگر باید در میانمار کشته شوند تا ما اقدامی علیه خونتا انجام دهیم؟ این مساله مهم است که شورای امنیت اقدامی فوری، قاطع و منجسم در قبال نیروهای امنیتی میانماری انجام دهد و در کنار مردم این کشور قرار گیرد.

ارتش میانمار می‌گوید، در جلوگیری از اعتراضات خویشتندار بوده و در عین حال، گفته است که به آنها اجازه نمی‌دهد ثبات کشور را تهدید کنند.

امروز (شنبه) نیز معترضان در مرکز شهر یانگون شعار "دموکراسی، مساله ماست" و "انقلاب باید پیروز شود" سر می‌دادند.

کشته شدن معترضان در میانمار به دست نیروهای امنیت این کشور خشم جهانیان را تحریک کرده است.

مون جائه این، رئیس جمهوری کره جنوبی در توئیتی نوشت: استفاده از خشونت علیه معترضان در میانمار باید متوقف شود.

وی همچنین خواستار آزادی سوچی و سایر بازداشتی‌ها و برقراری دموکراسی در میانمار شد.

ژانگ جون، سفیر چین در سازمان ملل نیز گفت: تمامی طرف‌های درگیر در میانمار باید خویشتندار و آرام باشند. ما نمی‌خواهیم شاهد بی ثباتی و ناآرامی در میانمار باشیم./ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۲۲۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایروانی: شروع‌کننده جنگ علیه اسرائیل نبودیم

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، امیرسعید ایروانی سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد در نامه ای به رئیس دوره ای شورای امنیت و آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل گفت: ادعای غیرمستند و ارجاعات ناصواب علیه جمهوری اسلامی ایران در نامه مورخ ۸ آوریل ۲۰۲۴ نماینده رژیم اسرائیل در سازمان ملل متحد خطاب به دبیرکل و رئیس شورای امنیت (S/۲۰۲۴) را رد می‌ کند.

ارشدترین دیپلمات جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل تصریح کرد: ادعای مطروحه نامه مزبور بی اساس و صرفاً تلاش مذبوحانه رژیم اسرائیل برای منحرف کردن توجه بین المللی از جنایات شنیع و اقدامات نسل کشی است که توسط این رژیم آپارتاید علیه مردم فلسطین در نوار غزه انجام می شود.

ایروانی گفت: چنین ادعاهای بی‌اساسی همچنین تلاشی گمراه کننده با هدف سرپوش گذاشتن و مشروعیت بخشیدن به تجاوزات مداوم رژیم اسرائیل علیه لبنان و نقض مستمر قوانین بین المللی، منشور سازمان ملل متحد و قطعنامه های ۱۵۵۹ (۲۰۰۴) و ۱۷۰۱ (۲۰۰۶) شورای امنیت سازمان ملل است.

او تصریح کرد: به همین ترتیب، اتهامات موجود در نامه مورخ ۱۳ آوریل ۲۰۲۴ نماینده رژیم اسرائیل در سازمان ملل متحد خطاب به رئیس شورای امنیت (S/۲۰۲۴/۳۰۴) کاملاً بی اساس بوده و قاطعانه مردود است. همانطور که در نامه مورخ ۱۳ آوریل ۲۰۲۴ (S/۲۰۲۴/۳۰۵) ما تأکید شده است، اقدام جمهوری اسلامی ایران در ۱۳ آوریل ۲۰۲۴ در راستای اعمال حق ذاتی خود در چارچوب دفاع از مشروع و ذیل ماده ۵۱ منشور سازمان ملل متحد بوده است.

سفیر جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل گفت: اقدام جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به تجاوزات نظامی مکرر رژیم اسرائیل، به ویژه حمله نظامی این رژیم در ۱ آوریل ۲۰۲۴ علیه اماکن دیپلماتیک ایران برخلاف بند ۴ ماده ۲ منشور سازمان ملل متحد اتخاذ شد.

ایروانی ادامه داد: «مجددا تاکید می‌نماید که جمهوری اسلامی ایران هرگز شروع کننده جنگ علیه رژیم اسرائیل نبوده و در آینده نیز قصد انجام آن را ندارد. با این حال، جمهوری اسلامی ایران حق ذاتی خود ذیل قوانین بین المللی برای پاسخ به هرگونه استفاده از زور یا اعمال تجاوزکارانه علیه حاکمیت، تمامیت ارضی، امنیت و منافع ملی خود محفوظ می‌دارد.»

سفیر ایران در سازمان ملل در پایان خواسته است که این نامه به عنوان سند شورای امنیت ثبت و توزیع شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکنش سازمان ملل به خشونت پلیس آمریکا علیه معترضان حامی فلسطین
  • ایروانی: شروع‌کننده جنگ علیه اسرائیل نبودیم
  • لاپید خواستار اعزام فوری حریدی‌ها به خدمت اجباری شد
  • ۵۸ درصد صهیونیست‌ها خواستار برکناری فوری نتانیاهو هستند
  • هشدار وزیر خارجه انگلیس درباره پیامدهای تروریستی خواندن سپاه
  • اکثریت صهیونیست‌ها خواستار استعفای نتانیاهو هستند
  • شناسایی سپاه به عنوان سازمان تروریستی به سود ما نیست | وقتی می پرسم آیا اقدام بیشتر علیه سپاه ضروری است، پاسخ منفی است
  • سازمان ملل خواستار تحقیقات مستقل درباره گورهای دسته جمعی در غزه شد
  • گفت‌وگوی نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در امور سوریه با «خاجی»
  • برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در یزد