Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@08:24:11 GMT

شنیدن اصوات الکترونیک با «آتش رنگ»

تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۲۴۲۷۹

شنیدن اصوات الکترونیک با «آتش رنگ»

به گزارش خبرگزاری مهر، آلبوم موسیقی «آتش رنگ» به آهنگسازی فرزاد فضلی از روز شانزدهم اسفند توسط انتشارات «ساز آواز» منتشر شد.

«آتَش رَنگ» اثر تازه منتشر شده فرزاد فضلی پس از آلبوم های «کاشفان فروتن فردا»، «رویای گریز» و «رهگذری نامنتظر» در ژانر موسیقی کلاسیک و الکترونیک است.

بخش اول آلبوم شامل چهار قطعه برای ارکستر زهی (با استفاده از اصوات الکترونیک در قطعه یک و چهار) با نام های «سوسوی سایه ها»، «آتَش رَنگ»، «کوچ و پنجره»، «خانه نیما» و «الهام» است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بخش دوم از ۲ قطعه الکترواکوستیک برای ویلن با نوازندگی ارغوان گیو و الکترواکوستیک برای پیانو و هارپ تشکیل شده است.

آلبوم موسیقی «آتَش رَنگ» از امروز شانزدهم اسفندماه برای علاقمندان در دسترس خواهد بود.

کد خبر 5162830 علیرضا سعیدی

منبع: مهر

کلیدواژه: آلبوم موسیقی موسیقی تلفیقی موسیقی ایرانی فیلم سینمایی تئاتر ایران جشنواره بین المللی نمایش عروسکی تهران مبارک فیلم کوتاه سریال ایرانی رادیو سلامت موسیقی ایرانی برنامه تلویزیونی آلبوم موسیقی ویروس کرونا حضور هنر ایران در جهان مسعود ده نمکی شبکه پنج سیما کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۲۴۲۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات سازهای لاکچری آزاد می‌شود؟

واردات سازهای موسیقی که از سال ۱۴۰۰ ممنوع شده، باز هم در حال بررسی است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، سازهای موسیقی از سال 1397 در بین کالاهای دسته چهارم قرار گرفتند و از سال 1400 و به علت ارزبر بودن، واردات‌شان ممنوع شد.

واردات یازده کانتینر ساز در سال 1400 و البته توقیف آنها در گمرک هنوز از یادها نرفته است. در آن سال، واردکنندگان ساز که منافع بسیاری در این کار داشتند، بسیار تلاش کردند تا واردات ساز را یا حداقل آزادسازیِ یازده کانتینر سازِ توقیف شده در گمرک را عملی کنند؛ و البته در نهایت نتوانستند.

این درحالی است که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دو سال گذشته نامه‌نگاری‌های زیادی با وزارت صمت داشته تا دیدگاه‌ها و مواضع خود را درباره واردات ساز بیان کند و نباید فراموش کنیم که  وزارت فرهنگ درباره واردات یا عدم واردات ساز، تصمیم‌گیرنده نیست و فقط می‌تواند نظر خود را به وزارت صمت اعلام کند.

مدیرکل دفتر موسیقی: در کنسرت قربانی ما پای قانون ایستادیم

در همین حال، بررسی‌ها نشان می‌دهد که وزارت فرهنگ موضع سختگیرانه‌ای نسبت به واردات ساز ندارد.

حالا خبر رسیده که تصمیم گیری درباره واردات یا عدم واردات ساز باز هم در حال بررسی است.

واردات ساز به طور کامل مربوط به سازهای غربی است. این سازها در بازار بسیار گران و معمولاً موردِ استقبال قشرِ لاکچری نشینِ جامعه هستند.

واردکنندگان ساز بیش از هر چیزی به واردات ویلن و پیانو علاقه دارند که قیمتی گزاف دارد و سود بسیاری هم نصیب واردکنندگان می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کارگران به تولید هویت می‌بخشند
  • فیلمی از سورپرایز جالب مردم در کنسرت توسط گرشا رضایی
  • معماری و شهرسازی، آلبوم هویتی یک منطقه در تاریخ است 
  • معماری آلبوم هویتی یک منطقه در تاریخ است + تصویر
  • اتصال نسخه الکترونیک به بیمه‌های تکمیلی تا یک ماه دیگر
  • واردات سازهای لاکچری آزاد می‌شود؟
  • شنیدن فهرست بهاری خوانندگان در اردیبهشت/ «غزه» همچنان مهم است!
  • ◄ نرخ جدید عوارض آزادراه ها در سال 1403 منتشر شد + جدول
  • آموزش عامل شکل‌گیری روان است
  • (ویدئو) انتشار تصویر عجیب از «بنیامین بهادری»