Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران (ایسکانیوز)، پنل ارائه مقالات درمان بیماری کووید ۱۹ در نخستین کنگره دیجیتال مدیریت و درمان کووید ۱۹ با حضور سید علی دهقان معاون درمان بیمارستان امام خمینی (ره)، امید مرادی مقدم فوق تخصص مراقبت ویژه و عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران و عضو کمیته علمی مراقبت ویژه مقابله با کرونا و نسیم خواجوی راد دبیر علمی کنگره با ارائه چهارمقاله برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این پنل سیده مژده میرمحمدی دانشجوی کارشناسی ارشد بیوتکنولوژی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گرگان با موضوع بازکاربردیابی دارویی به روش بیوانفورماتیک به‌منظور شناسایی کاندیدهای دارویی بالقوه برعلیه کووید ۱۹؛ شیما مرادنژاد دانشجوی کارشناسی ارشد آموزش بهداشت و ارتقا سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران مقاله‌ای را با عنوان تأثیر کووید ۱۹ بر ۷۵ بیمار مبتلابه نقص ایمنی« آیا سرکوب سیستم ایمنی روند بالینی را تغییر می‌دهد؟»

فرزین حلب چی عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران مقاله‌ای با عنوان شرکت منظم در برنامه‌های ورزشی به‌عنوان یک عامل احتمالی در پیش‌بینی پیامد بالینی بهتر در میانسالان مبتلابه نشانه‌ها و علائم بیماری کووید ۱۹ و نازنین رهنما متخصص رادیوانکولوژی از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مقاله‌ای را با عنوان رادیوتراپی دوز کم تمام ریه در پنومونی ناشی از کووید ۱۹،  نتایج یک مطالعه پایلوت را ارائه کردند.

گفتنی است، در این پنل پیرامون پیشگیری از بیماری کووید ۱۹ از طریق برنامه‌های ویژه ورزشی و پاسخ به سؤالات مربوط به مقالات ارائه‌شده، انجام شد.

انتهای پیام/

زینب میرسلطانی کد خبر: 1090480 برچسب‌ها بیماری کووید-۱۹ کرونا ویروس دانشگاه علوم پزشکی تهران

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: بیماری کووید ۱۹ کرونا ویروس دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشگاه علوم پزشکی تهران بیماری کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۲۵۵۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی در شهرستان دلفان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان لرستان؛به مناسبت هفته سلامت، بیمارستان تخصصی صحرایی شهدای عملیات حاج عمران با حضور پزشکان متخصص در رشته های قلب، چشم پزشکی، داخلی، اطفال، اورولوژی، پوست، مغز و اعصاب، روانپزشکی، زنان و زایمان، متخصص تغذیه، جراح عمومی، دندانپزشک و پزشک عمومی، با همکاری سپاه حضرت ابوالفضل(ع) استان، سپاه ناحیه مقاومت بسیج شهرستان دلفان، دانشگاه علوم پزشکی لرستان، بسیج جامعه پزشکی استان، شبکه بهداشت و درمان، هلال احمر و بخشداری میربگ، برای ارائه ی خدمات تخصصی به مردم شریف این منطقه شد. 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان،با بیان اینکه ارائه ی خدمات تخصصی در مناطق محروم وظیفه ی همه ما است،گفت:این اقدام جهادی در راستای انتقال خدمات تخصصی از سطح شهرها و مراکز بیمارستانی استان به مناطق کم برخوردار روستایی وبرای گرامیداشت هفته سلامت انجام شد و ارائه ی اینگونه خدمات، نیز تداوم دارد.

 دکتر بهرام دلفان افزود:در این اقدام جهادی علاوه بر ارائه ی خدمات تخصصی و ویزیت رایگان، خدمات رادیولوژی، بینایی سنجی، تغذیه، روانشناسی، تزریقات، آزمایشگاه، مشاوره خانواده، مشاوره تخصصی جوانی جمعیت و خدمات داروخانه ای ارائه می شود. 

دیگر خبرها

  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • دانشگاه علوم پزشکی سبزوار: بیماری مالاریا نداشته ایم
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی در شهرستان دلفان
  • افتتاح دفتر همکاری‌های علمی تاجیکستان و علوم پزشکی شیراز
  • الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟
  • افتتاح دفتر همکاری‌های وزارت تندرستی جمهوری تاجیکستان و دانشگاه علوم‌ پزشکی شیراز
  • بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است