Web Analytics Made Easy - Statcounter

ستاره سوئدی تیم فوتبال میلان در ادامه جنجال‌آفرینی‌های چند وقت اخیرش، به خاطر گرفتن یک موتورسیکلت برای رسیدن خودش به یک برنامه، مورد انتقاد واقع شد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، زلاتان ابراهیموویچ ستاره سوئدی تیم فوتبال میلان در حالت عادی مستعد خبرسازی و جنجال‌آفرینی هست چه برسد به زمانی که فرصتی مانند ایفای نقش یک مجری یک رویداد بزرگ و ملی مانند فستیوال موسیقی «سن‌رمو» ایتالیا به او داده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در یکی از حساس‌ترین مقاطع فصل برای میلان، زلاتان که به دلیل مصدومیت این روزها نمی‌تواند روسونری را همراهی کند، سرگرم مجری‌گری در جشنواره موسیقی معروف ایتالیایی‌‌هاست و در این روزهای اخیر هم با اظهارات و اقداماتش بر جذابیت‌های این رویداد افزوده است. جدیدترین اقدام او هم نشستن پشت ترک یک موتورسوار کاملاً غریبه برای فرار از ترافیک و به موقع رساندن خودش به برنامه‌اش بوده است. این حرکت او به خاطر خطراتی که برایش داشت به خصوص به دلیل فیلم گرفتن از خودش پشت موتور، با انتقاداتی همراه بوده اما ستاره 39 ساله میلان می‌گوید چاره‌ای نداشت جز اینکه چند کیلومتر آخر مسیرش را با موتورسیکلت طی کند وگرنه باید قید اجرای خود در کنار دوست صمیمی خود سینیشا میهایلوویچ (سرمربی تیم فوتبال بولونیا) را می‌زد.

ابراهیموویچ درباره این ماجرا گفت:بعد از هدر رفتن سه ساعت از وقتم در اتومبیل، به راننده‌ام گفتم که در خودرو را باز کند تا خودم مابقی مسیر را برم. یک موتوری را نگه داشتم و از او پرسیدم می‌تواند مرا تا سن‌رمو ببرد؟ می‌دانم که ممکن است غیرممکن به نظر برسد. به همین خاطر هم از خودم پشت موتور فیلم گرفتم چون اگر این کار را نمی‌کردم کسی حرفم را باور نمی‌کرد که من برای آمدن به این مراسم موتور گرفته‌ام.

زلاتان در واکنش به انتقادات از او به خاطر به خطر انداختن خودش هم گفت: ریسک کرده‌ام؟ شاید همینطور باشد اما من از ریسک کردن نمی‌ترسم، ضمن اینکه چاره‌ای دیگری برای به موقع رساندن خودم به این مراسم نداشتم. فقط دو نفر شاهد موتورسوار شدن من بودند، یکی راننده موتور بود و نفر دیگر دوستم. آنها به من یک مکان‌یاب دادند تا موقعیتم را دنبال کنند و اگر موتورسوار مرا به ناکجاآباد می‌برد، بتوانند مرا پیدا کنند.

در همین حال رادیو مونت‌کارلو هم با موتوسواری که ایبرا را به برنامه‌اش رساند و خودش را فرانکو معرفی کرد، مصاحبه‌ای انجام داد. او که از قضا طرفدار پروپاقرص میلان هم هست، درباره اتفاقی که برایش رخ داد گفت: من داشتم به خانه برمی‌گشتم و در ترافیک گیر افتاده بودم. چشمم به یک ون سیاه افتاد که دو نفر داخل آن بودند. یکی از آنها شبیه ابراهیموویچ بود. از خودم پرسیدم این واقعاً ایبراست؟ همان موقع راننده ون شیشه‌ پنجره‌اش را پایین آورد و به من گفت:«ایبرا می‌پرسید که آیا می‌توانی او را به سن‌رمو ببری؟» من هم پاسخ دادم:«البته که می‌توانم. او را می‌رسانم! هیچ مشکلی نیست. خوشبختانه یک کلاه ایمنی اضافه همراهم داشتم. به همسرم زنگ زدم و گفتم که دارم همراه با ابراهیموویچ به سن‌رمو می‌روم. باورش نمی‌شد! من معمولاً فقط آخر هفته‌ها از موتور استفاده می‌کنم و قبل از این هم هرگز با موتور وارد بزرگراه نشده بودم. زلاتان می‌خواست خودش موتور را براند اما به او گفتم نه ایبرا خودم می‌رانم. من طرفدار میلانم. زلاتان هم گفتم که پیراهنش را برای من خواهد فرستاد.

میهایلوویچ: زمانی با زلاتان رفیق شدم که از او ضربه خوردم!

 

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در صفحه اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: میلان زلاتان ابراهیموویچ میلان زلاتان ابراهیموویچ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۲۵۶۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی

آفتاب‌‌نیوز :

پژوهشکده سامانه‌های هوشمند شهید رضایی دانشگاه صنعتی شریف میزبان روح‌الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری برای رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی بوده است.

انجام پژوهش‌های کاربردی ـ توسعه‌ای، تجاری‌سازی ایده‌های نو و پژوهش‌های فناورانه در حوزه دانش‌های نوین و سطح بالا، انجام فعالیت‌های ترویجی به منظور اعتلای نهضت نرم‌افزاری و توسعه صنایع کشور در بستر مناسب ارتباطی صنعت و دانشگاه و با بهره‌گیری از ساختار‌های چابک و پویا از ماموریت‌های این پژوهشکده است. از این رو این مرکز تحقیقاتی چشم‌انداز خود را "تبدیل شدن به یکی از اصلی‌ترین مراکز پیشرو در تجاری‌سازی ایده‌های فناورانه در حوزه دانش‌های نوین و سطح بالای کشور" تعریف کرده است.

یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان این پژوهشکده که با همکاری اعضای هیات علمی و برخی از محققان ایرانی مقیم خارج شکل گرفته است، پس از ۴ سال تحقیق و توسعه به دانش فنی ساخت موتور ۶ سیلندر با ظرفیت ۴۰۰۰ سی سی بنزینی خورجینی دست یافت.

دهقانی فیروزآبادی در آیین رونمایی از موتور ۶ سیلندر بنزینی خورجینی در جمع خبرنگاران گفت: قوای محرکه با حجم و توان بالای بنزینی انواعی از قوای محرکه هستند که در بسیاری از خودرو‌های استراتژیک و راهبردی و تاکتیکی کاربرد دارند.

وی با بیان اینکه این نوع موتور‌ها همچنین دارای کاربرد‌های تفریحی مانند خودرو‌های افرود را نیز دارند، اظهار کرد: این نوع موتور‌ها یک نیاز کاملا راهبردی است و کشور نیز در طی چند سال گذشته به آن موضوع رسید که کشور نیازمند دستیابی به دانش فنی این نوع موتور‌ها است. 

دهقانی اضافه کرد: بر این اساس یکی از شرکت‌های دانش بنیان که با حضور چندین نفر از اعضای هیات علمی و نزدیک به ۴۰ نفر از بهترین دانشجویان و فارغ‌التحصیلان و محققان کشور تشکیل شده بود، و در طی ۳ تا ۴ سال گذشته با ترسیم برنامه مطالعاتی عمیق، اقدام به کسب فناوری‌های موتور‌های ۶ سیلندر خورجینی ۴ لیتری دنیا کرد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری خاطر نشان کرد: این شرکت دانش بنیان امروز توانست نمونه مهندسی معکوس شده این موتور را با استاندارد‌های بالا تولید و رونمایی کند.

وی باتاکید بر اینکه رونمایی از این دستاورد، اثبات فناوری‌های موتور خورجینی ۶ سیلندر حجم بالا است، اظهار کرد: دانش فنی این محصول توسط پژوهشکده شهید رضایی دانشگاه شریف و محققان این شرکت دانش بنیان به دست امده و امیدواریم این جریان علمی قوی که از سوی محققان این شرکت ایجاد شده است، توسعه یابد و به زودی شاهد تولید این موتور‌ها برای کاربرد‌های خاص در کشور باشیم.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، فناوری‌های موتور را از فناوری‌های اصلی و کلیدی در هر سامانه‌ای توصیف کرد و یادآور شد: دانش فنی که در این شرکت و با حجم و کیفیت به دست آمده بسیار ارزشمندتر از خود محصول است، چون این دانش فنی قابل تسری به سایر حوزه‌ها است.

دهقانی با اشاره به حمایت‌های معاونت علمی از این طرح گفت: ما به عنوان پشتوانه اصلی حمایتی شرکت‌ها، بخشی از سرمایه گذاری در تحقیق و توسعه را بر عهده گرفتیم. ولی یکی از خوشحالی‌های ما این است که این شرکت در همکاری با چندین نفر از محققان ایرانی که در شرکت‌های بزرگ دنیا فعال بودند شکل گرفته و اجرای این تحقیقات سبب شد تا این افراد به کشور بازگردند تا دانش اصولی در کشور شکل بگیرد.

به گزارش ایسنا، "گیربکس مغناطیسی"، "طراحی و ساخت موتورسیکلت برقی اسکوتر آویتا" با سرعت ۱۵۰ کیلومتر بر ساعت، "آب شیرین کن خورشیدی" و "رونمایی از محصول فناورانه نرم افزار ابرسازه" از دیگر دستاورد‌های این پژوهشکده به شمار می‌رود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • الگری: یوونتوس چه چیزی برای رقابت با اینتر کم دارد؟ از مسئولان باشگاه بپرسید
  • آلگری: اول صعود به چمپیونزلیگ، بعد قهرمانی جام حذفی
  • ستاره میلان: از شدت سختی بازی‌های سری A شگفت‌زده شدم
  • ببینید | جهش ایران در تولید قوای پیشرانه، با ساخت نخستین موتور شش سیلندر بنزینی
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی
  • از قدرت و جذابیت لیگ ایتالیا غافلگیر شدم!
  • فناوری شبیه سازی Voice Engine چه خطراتی دارد؟
  • سپاهان به ستاره‌هایش استراحت می‌دهد!
  • اتفاق تلخ در میلان: آتش زدن پیراهن زلاتان (عکس)
  • فاو J6-460 در بورس کالا به فروش می‌رسد