Web Analytics Made Easy - Statcounter

در پی برخی گمانه‌زنی‌ها از تصمیم «دونالد ترامپ» برای مشارکت در رقابت‌های انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴، گروهی از طرفداران وی با برگزاری راهپیمایی در «منهتن» با مخالفان وی درگیر شدند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، علیرغم آنکه سه ماه از پایان ریاست‌جمهوری «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور پیشین آمریکا می‌گذرد، طرفداران و مخالفان وی همچنان با برگزاری راهپیمایی‌هایی در شهر‌های مختلف ایالات متحده که بعضی از آن‌ها به تقابل و خشونت منتهی می‌شود، ادامه می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



طبق گزارش روزنامه انگلیسی «دیلی میل»، طرفداران ترامپ بعد از ظهر جمعه به وقت محلی در خیابان پنجم «منهتن» نیویورک با به دست گرفتن پرچم‌هایی راهپیمایی کردند که بر روی آن‌ها نوشته شده بود: «ترامپ ۲۰۲۴».

طرفداران ترامپ در راهپیمایی روز گذشته پرچم‌های زیادی با مضمون «ترامپ آمریکا را نجات می‌دهد»، حمل می‌کردند و انواع مختلفی از پرچم‌هایی در حمایت از رئیس‌جمهور پیشین آمریکا در بین هواداران وی مشاهده می‌شد.

در یکی از تصاویری که از این مراسم منتشر شده است، طرفداران ترامپ در حالی دیده می‌شوند که پرچم بسیار بزرگی را به دست گرفته‌اند که در آن عکس «نانسی پلوسی» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا شبیه به یک «اهریمن» نقاشی شده بود.

در جریان راهپیمایی روز جمعه، طرفداران ترامپ با مخالفان وی و اعضای جنبش چپ مستقل ضدنژادپرستی «آنتیفا» و طرفداران جنبش «جان سیاهپوستان اهمیت دارد» درگیر شدند و در نهایت به بازداشت ۶ نفر ختم شد.

طبق این گزارش، ترامپ یکشنبه شب گذشته در کنفرانس اقدام سیاسی محافظه‌کاران، ایده تفکر به شرکت در رقابت‌های انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ را آشکارا به سخره گرفت.

وی لیستی از دستاورد‌های دوران ریاست‌جمهوری خود را ارائه داد و دوباره ادعا‌های بدون سند و مدرک خود در خصوص پیروزی در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ را تکرار کرد و گفت: «چه کسی می‌داند؟ شاید تصمیم بگیرم برای بار سوم آن‌ها را شکست دهم».

برخی گزارش‌ها نشان می‌دهد که ترامپ به همپیمانان خود گفته که به شدت در حال بررسی شرکت در رقابت‌های انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ است.

بلومبرگ گزارش کرده است که ظاهراً ترامپ به دنبال یک معاون جدید برای جایگزینی «مایک پنس» معاونش است، زیرا پنس، ترامپ را در پیشبرد ادعا‌های تقلب گسترده در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ همراهی نکرده است.

از زمان اعلام نتایج انتخابات ریاست‌جمهوری سوم نوامبر ۲۰۲۰ (۱۳ آبان ماه) و تأیید «جو بایدن» بعنوان رئیس‌جمهور جدید آمریکا، ترامپ در مناسبات مختلف با زیرسؤال بردن فرایند شمارش آراء، ادعا‌های تقلب گسترده در انتخابات را مطرح کرد، ولی سند و مدرکی در این زمینه ارائه نکرد و ده‌ها شکایت تیم حقوقی وی برای رسیدگی به تخلفات انتخاباتی در دادگاه‌های مختلف آمریکا به شکست منتهی شد.

سخنرانی‌های تحریک‌آمیز ترامپ، خشم طرفداران وی را برانگیخت تا جایی‌که در تاریخ ششم ژانویه (۱۷ دی) کنگره آمریکا در حال شمارش آرای مجمع گزینندگان (الکترال کالج) برای تایید نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری سوم نوامبر بود که بعد از اعتراض چند قانونگذار آمریکایی به نتیجه رأی‌گیری در ایالت آریزونا، ترامپ از هوادارانش خواست تظاهرات به اصطلاح مسالمت‌آمیز برگزار کنند.

حامیان ترامپ، اما در جمعیت بسیار گسترده به کنگره حمله کرده و بعد از درگیر شدن با نیرو‌های امنیتی، راه خود را به درون ساختمان و اتاق‌های مختلف آن باز کردند. در جریان این حمله، پنج نفر از جمله یک نیروی پلیس کشته شدند.

ترامپ در همین ارتباط و بابت «تحریک به شورش»، دومین بار مورد استیضاح قرار گرفت، اما در دادگاه مجلس سنا مورد تبرئه قرار گرفت. پس از تبرئه ترامپ در جلسه دادگاه مجلس سنای آمریکا، رهبر اکثریت دموکرات و رهبر اقلیت جمهوری‌خواه این مجلس اذعان کردند وی در حقیقت گناهکار بود.

دونالد ترامپ در شرایطی توانست از این استیضاح به سلامت بیرون بیایید که وی پیشتر در زمان حضورش در ریاست جمهوری یک بار در رسوایی موسوم به «اوکراین گیت» مورد استیضاح قرار گرفت، اما این استیضاح هم در رای گیری سنا به تاریخ ۱۷ بهمن ۱۳۹۸ ناکام ماند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: هوادارن ترامپ مخالفان ترامپ درگیری در منهتن انتخابات ریاست جمهوری طرفداران ترامپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۲۵۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنایه بایدن به ترامپ: با یک بچه ۶ ساله رقابت می‌کنم

ضیافت شام پر زرق و برق جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا با خبرنگاران و سیاستمداران و کمدین‌های سرشناس شنبه شب در حالی برگزار شد که مخالفان جنگ غزه در بیرون سالن شعار می‌دادند.

به گزارش یورونیوز، در حالی که بسیاری از میهمانان در میان شعار‌های «شرم بر شما» و «فلسطین را آزاد کنید»، خود را به محل رویداد رساندند، جو بایدن از در دیگری به مراسم رسید و در طول سخنرانی‌اش هیچ اشاره‌ای به جنگ اسرائیل با حماس نکرد.

روز شنبه ۲۷ آوریل (۸ اردیبهشت) معترضان در بیرون محل برگزاری مراسم در هتل هیلتون واشنگتن تجمع کرده بودند و تصاویر ۱۲۵ خبرنگار کشته شده در جنگ غزه را در بیرون ساختمان به نمایش گذاشتند.

معترضان یک پرچم بزرگ فلسطین را نیز از پنجره‌ای بر روی نمای بیرونی هتل به نمایش درآوردند.

اما شرکت‌کنندگان در ضیافت سالانه رئیس جمهوری نیز حرفی از جنگ غزه نزدند. بایدن نیز از این فرصت تنها برای شوخی و هشداردهی در مورد مبارزه دونالد ترامپ برای بازپس‌گیری منصب ریاست جمهوری استفاده کرد.

او در بخشی از سخنانش با اشاره به رئیس جمهوری پیشین آمریکا، او را «دون چُرتی» نامید و گفت: «بله، سن هم مطرح است. من آدم بالغی هستم که دارم با یک بچه شش ساله رقابت می‌کنم.»

«چرتی» لفظی است که دونالد ترامپ برای خود بایدن به کار می‌برد.

بایدن ۸۱ ساله افزود: «معاون من در واقع از من حمایت می‌کند، اما مایک پنس، معاون پیشین ترامپ، ازتأیید او برای نامزدی در انتخابات خودداری کرده است.»

وی در سخنرانی ده دقیقه‌ای‌اش، با اشاره به خطر روی کار آمدن دوباره ترامپ ۷۷ ساله، بخش مهمی از اظهارات غیرشوخی‌اش را به «تهدید جدی علیه دموکراسی» اختصاص داد. او با یادآوری پرونده اتهامی ترامپ در پیوند با پرداخت حق‌السکوت به استورمی دنیلز، هنرپیشه پورن، گفت: «دونالد اخیرا روز‌های سختی را پشت سر گذاشته است که می‌شود اسمش را گذاشت طوفانی.»

«استورمی» در زبان انگلیسی به معنی «طوفانی» است.

دونالد ترامپ که بر خلاف سنت رایج، هیچ گاه در طول حضورش در کاخ سفید این مراسم شرکت نمی‌کرد، در ضیافت شنبه شب نیز حضور نداشت.

در این مراسم، یکی از معدود موارد اشاره به جنگ غزه از سوی کلی اودانل، رئیس انجمن خبرنگاران مطرح شد که به طور گذرا کشته شدن حدود صد خبرنگار در جنگ ۶ ماهه اسرائیل علیه حماس در غزه را یادآوری کرد. اودانل در شبی که تا حد زیادی به روزنامه‌نگاری اختصاص داشت، از خبرنگارانی که در سرتاسر جهان بازداشت شده‌اند، از جمله ایوان گرشکویچ در روسیه و آستین تایس که گمان می‌رود در سوریه بازداشت شده باشد، یاد کرد. خانواده‌های هر دو خبرنگار مانند ضیافت‌های قبلی در این مراسم حضور داشتند.

سازمان‌دهندگان تظاهرات در بیرون هتل هیلتون گفتند که هدف آن‌ها جلب توجه به تعداد بالای روزنامه‌نگاران فلسطینی و سایر روزنامه‌نگاران عرب است که از زمان آغاز جنگ در ماه اکتبر توسط ارتش اسرائیل کشته شده‌اند. بیش از ده‌ها روزنامه‌نگار در غزه هفته گذشته نامه‌ای نوشتند و از همکاران خود در واشنگتن خواستند که این ضیافت شام را به طور کامل تحریم کنند.

در آن نامه آمده بود: «تلفاتی که صرفا به خاطر انجام وظایف خبرنگاری به ما تحمیل می‌شود، سرسام‌آور است. ما در معرض بازداشت، بازجویی و شکنجه توسط ارتش اسرائیل هستیم، همه این‌ها به دلیل "جنایت" صداقت روزنامه‌نگاری است.»

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف
  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند
  • کنایه بایدن به ترامپ: با یک بچه ۶ ساله رقابت می‌کنم
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • بایدن: قصد دارم با ترامپ مناظره کنم
  • تلنگری به طرفداران گفتمان سازش
  • پنج سناریوی عجیب انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا
  • بلومبرگ: تیم اقتصادی ترامپ به دنبال مقابله با کشورهایی است که دلارزدایی می‌کنند