Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران (ایسکانیوز)، حسین سالار آملی در نشست سالانه معاونت گسترش زبان و ادبیات فارسی و ایران‌شناسی در خارج از کشور که شنبه، توسط مرکز همکاری‌های علمی و بین‌المللی در محل سالن شهدای جهاد علمی این وزارت برگزار شد، اظهار کرد: ۵۸ هزار و ۲۰۰ نفر دانشجوی خارجی در مقاطع مختلف در رشته زبان و ادبیات فارسی در دانشگاه‌های کشورمان تحصیل می‌کنند که سرمایه عظیمی به شمار می‌روند که از سرتاسر جهان جهت تحصیل در این رشته به کشورمان می‌آیند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قائم مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل گفت: سیاست‌های ما این گونه است که هر فردی که تمایل داشته باشد در رشته زبان و ادبیات فارسی در ایران تحصیل کند، وی را پذیرفته و بورسیه تحصیلی اعطا کنیم.

وی در ادامه افزود: در سال ۲۰۲۰، حدود ۷۲ هزار مدرک علمی به زبان فارسی به ثبت رسیده است و این حجم از علم به زبان فارسی مبنایی است برای آن که کشور ما و زبان و ادبیات فارسی در منطقه به عنوان زبان اول علم مطرح باشد. هم‌اکنون حدود ۸ هزار و ۹۰۰ نفر در دانشگاه‌های خارج از کشور مانند ازبکستان، آلمان، ترکیه، ژاپن و افغانستان و کشورهای دیگر در حال تحصیل در این رشته هستند.

قائم مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل خاطرنشان کرد: حدود ۲۰۰ مرکز آموزش زبان و ادبیات فارسی و ایران شناسی در سرتاسر دنیا داریم و با ۶۵ کشور جهان ارتباط هدفمندی در این زمینه داریم و تاکنون ۷ دوره آزمون سامفا که از معتبرترین آزمون‌های سنجش استاندارد مهارت‌های زبان فارسی است را برگزار کرده‌ایم. همچنین حدود ۲ هزار و ۳۰۰ دانشجوی خارجی تحت پوشش آموزش مجازی زبان فارسی هستندکه نشان از فعالیت‌های اثرگذار مرکز همکاری‌های علمی و بین‌المللی وزارت علوم است.

سالار آملی در خصوص سیاست‌های وزارت علوم تصریح کرد: در بخش توسعه زبان و ادبیات فارسی، نهادهای مختلفی همچون بنیاد سعدی، وزارت امور خارجه و انجمن‌های علمی مرتبط با زبان فارسی مشغول به فعالیت هستند. همچنین دانشگاه‌های ما از استقلال برخوردار هستند و کلیه امور توسط دانشگاه و هیئت امنای دانشگاه برنامه‌ریزی می‌شوند.

رئیس مرکز همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت علوم در پایان سخنان خود با بیان اینکه هم اکنون دارای ۲۰۰ کرسی در دنیا هستیم که مواد درسی و کتب مورد نیاز این مراکز را برای آنها ارسال می‌کنیم، گفت: در زمینه تهیه کتاب، تفاهم‌نامه همکاری با سازمان سمت برای انتشار کتاب‌های جدید مورد نیاز معاونت گسترش زبان فارسی منعقد خواهد شد. حدود ۶۰۰ نفر از کشورهای خارجی نیز در این رشته در حال تحصیل هستند که زمانی که به کشورهای خود باز می‌گردنند وظیفه پشتیبانی و آموزش این زبان را در کشورهای شان برعهده دارند و امیدواریم که با پشتیبانی و همکاری همه دوستان بتوانیم باعث توسعه این میراث باارزش ایرانی باشیم.

گفتنی است در پایان این نشست، تفاهم نامه همکاری با سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی دانشگاه‌ها برای انتشار کتاب های جدید مورد نیاز معاونت گسترش زبان فارسی و ایران شناسی در خارج از کشور توسط حسین سالار آملی قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل و رئیس مرکز همکاری های علمی و بین المللی وزارت علوم و محمد ذبیحی رئیس سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی دانشگاه‌ها به امضا رسید.

انتهای پیام/

عاطفه نظارتی‌زاده کد خبر: 1090508 برچسب‌ها وزارت علوم، تحقیقات و فناوری آموزش زبان فارسی زبان فارسی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: وزارت علوم تحقیقات و فناوری آموزش زبان فارسی زبان فارسی مرکز همکاری های علمی زبان و ادبیات فارسی زبان فارسی وزارت علوم بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۲۵۹۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکست سکوت رسانه‌های فارسی زبان در برابر اعتراضات دانشجویان آمریکا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، «برخورد پلیس با اندک دانشجویان یکی دو دانشگاه در آمریکا براساس قانون بوده است.»، «پلیس در این برخورد‌ها هیچ رفتارخشونت آمیزی نداشته و این دانشجویان بودند که علیه پلیس و دیگر دانشجویان خشونت به خرج داده اند.»

این روایت رسانه‌های فارسی زبان خارجی از جنبش دانشجویی در آمریکاست که برای آزادی فلسطین در حدود ۶۰ دانشگاه آمریکا و چندین دانشگاه در اروپا آغاز شده و در حال گسترش است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

دیگر خبرها

  • نشست سراسری مدیران گروه‌ها و اعضای هیئت علمی رشته علوم اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی
  • تناقض عجیب در پذیرش دانشجویان خارجی و کیفیت دانشگاههای ترکیه
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • همکاری وزارت علوم و معاونت علمی در حوزه دارایی‌های فکری
  • شکست سکوت رسانه‌های فارسی زبان در برابر اعتراضات دانشجویان آمریکا
  • تأکید مدیر شبکه آموزش بر پاسداشت زبان فارسی و شعر و موسیقی اصیل ایرانی
  • اهمیت ویژه به پاسداشت زبان و ادبیات فارسی ، شعر و موسیقی اصیل ایرانی در شبکه آموزش
  • وزارت علوم برنامه های مطلوبی برای ماندن نخبگان در کشور تدوین کرده است
  • تدوین برنامه های مطلوب وزارت علوم برای ماندن نخبگان در کشور