Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار گیلان رویکرد رهبر معظم انقلاب در توجه به توصیه های بهداشتی را برای همگان، الگویی در عمل به مصوبات ستاد کرونا خواند و بر لزوم آگاهی افزایی از مسئولیت اجتماعی مردم و حفظ سلامت عمومی و نیز تقویت بازرسی‌ها از بازار برای رعایت الزامات بهداشتی تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان؛ دکتر ارسلان زارع ظهر امروز (شنبه) در جلسه ستاد استانی مدیریت کرونا گیلان به قرار داشتن در روزهای پایانی سال و فرا رسیدن نوروز اشاره و بیان کرد: در این ایام به روال هر سال، شاهد جنب‌وجوش های اجتماعی در بازار برای خرید هستیم ولی با در نظر داشتن وضعیت شیوع بیماری، باید زمینه ای فراهم شود که علاوه بر کاهش ترددها، الزامات بهداشتی و مراقبتی، پیوسته از سوی همه آحاد جامعه رعایت گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با یادآوری این نکته که کووید ۱۹ یک بیماری فراگیر جهانی با قابلیت همه گیری گسترده است، گفت: بر این مبنا، مراعات توصیه های ارائه شده بویژه فاصله گذاری اجتماعی، در قطع زنجیره شیوع بیماری موثر است.

نماینده عالی دولت در گیلان به کوشش و تلاش‌های مستمر و یک ساله کادر فداکار درمان برای تامین سلامت جامعه اشاره و خاطرنشان کرد: این‌که تک تک مردم برای بازتوانی کادر بهداشتی و درمانی، از رفت و آمدهای غیرضروری، پرهیز کرده و نسبت به رعایت توصیه های مراقبتی، اهمیت و حساسیتی بیشتر از قبل قائل باشند؛ یک وظیفه ملی است.

وی به وضعیت ثابت بیماری کرونا در گیلان و کنترل آن طی روزهای اخیر اشاره و بر ضرورت استمرار این روند با جدی گرفتن دستورالعمل های بهداشتی تأکید کرد.

دکتر زارع ادامه داد: در پیش گرفتن سبک جدید زندگی سازگار با کرونا، راهی است که می‌تواند مسیری ایمن در مواجهه با تهدیدات این بیماری، فرا روی ما بگشاید.

وی به نمایش نمودار میزان رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در ۳۱ استان کشور در ستاد ملی مقابله با کرونا اشاره و اضافه کرد: کم توجهی به توصیه ها و عادی انگاری، هشداری جدی محسوب می شود که همگان باید توجه داشته باشند.

استاندار گیلان رویکردهای رهبر معظم انقلاب را الگوی عملی رعایت توصیه های بهداشتی دانست و تصریح روز گذشته ایشان مبنی بر لزوم توجه همگان به تصمیمات ستاد ملی مقابله با کرونا را یادآور شد و گفت: آگاهی افزایی آحاد شهروندان از مسئولیت اجتماعی و ضرورت توجه به حفظ سلامت عمومی، می‌تواند بسترساز مشارکت دوباره مردم در مدیریت کرونا بویژه در ایام نوروز باشد.

دکتر زارع افزود: انتظار دارم صداوسیما و کمیته رسانه و فضای مجازی؛ نسبت به تولید محتوای اثربخش در این زمینه اقدام کنند.

وی به برگزاری آیین های ملی و مناسبت های مذهبی با شکلی جدید و متمایز از قبل، در بستر فضای مجازی طی یک سال گذشته اشاره و خاطرنشان کرد: در این راستا شاهد همکاری های آگاهانه ای از سوی مردم بوده ایم و لازم است این رویکرد؛ در مورد عید نوروز پیش رو نیز استمرار یابد.

وی با یادآوری تأکیدات پیوسته در جلسات پیشین ستاد استانی مدیریت کرونا مبنی بر ضرورت فراهم سازی بسترهای ارائه خدمات الکترونیک به شهروندان گفت: با توجه به امکان افزایش حضور مردم در بازارها و مراکز خرید، باید این مهم تقویت شده و اطلاع رسانی های لازم نیز در این خصوص صورت گیرد.

نماینده عالی دولت در گیلان دانشگاه علوم پزشکی و کمیته نظارت ستاد مدیریت کرونا را موظف به تقویت بازرسی ها از بازار، اماکن عمومی، پایانه های مسافربری، مطب پزشکان و رعایت الزامات بهداشتی کرد و افزود: از تمامی ظرفیت های رسانه ای برای ارائه آگاهی به مردم و تشویق آنان به خریدهای اینترنتی یا در صورت نیاز به خرید حضوری، رعایت فاصله اجتماعی و استفاده از ماسک در مکان های تجاری، بهره گرفته شود.

وی اجرای خوب طرح محله‌محور موسوم به شهید سلیمانی را یاریگر موثر کادر درمان دانست و گفت: اجرای مرحله دوم این طرح توسط بسیجیان آموزش دیده، کادر بهداشتی، عوامل هلال احمر ودیگر دست اندرکاران با مشارکت و همکاری مردم فهیم ، مورد انتظار است.

استاندار گیلان همچنین با گرامیداشت هفته احسان و نیکوکاری اظهار کرد: مردم استان گیلان همواره در انجام کارهای خیر، از بهترین ها بوده اند و بویژه طی یک سال اخیر و پس از شیوع کرونا، در هنگامه‌های مختلف و پویش‌هایی همچون کمک های مومنانه، از یاری به همنوعان خویش دریغ نکرده اند.

وی از مردم فهیم و نیک اندیش استان برای مشارکت در دستگیری از نیازمندان دعوت کرد.

در این جلسه هریک از رئیسان کارگروه ستاد استانی مدیریت بیماری کرونای گیلان به ارائه گزارشی از روند اقدامات صورت گرفته پرداختند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: احسان و نیکوکاری رهبر معظم انقلاب استاندار گیلان مسئولیت اجتماعی مردم حفظ سلامت عمومی بازرسی ها از بازار الزامات بهداشتی مدیریت کرونا توصیه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۲۶۶۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دغدغه رهبر انقلاب پیرامون فرزندآوری و ازدواج مجرّدان

آنچه در ادامه می‌خوانید انتشار گزیده ای از بیانات مقام معظم رهبری در خصوص «سبک زندگی اسلامی در بخش خانواده» است که در شماره های مختلف تقدیم علاقه‌مندان می‌شود.

بخش حقیقی تمدن نوین اسلامی، آن چیزهائی است که متن زندگی ما را تشکیل می‌دهد که همان سبک زندگی است. این، بخش حقیقی و اصلی تمدن است، مثل مسئله‌ی خانواده، سبک ازدواج، نوع مسکن، نوع لباس، الگوی مصرف، نوع خوراک، نوع آشپزی، تفریحات، مسئله‌ی خط، مسئله‌ی زبان، مسئله‌ی کسب و کار، رفتار ما در محل کار، رفتار ما در دانشگاه، رفتار ما در مدرسه، رفتار ما در فعالیت سیاسی، رفتار ما در ورزش، رفتار ما در رسانه‌ای که در اختیار ماست، رفتار ما با پدر و مادر، رفتار ما با همسر، رفتار ما با فرزند، رفتار ما با رئیس، رفتار ما با مرئوس، رفتار ما با پلیس، رفتار ما با مأمور دولت، سفرهای ما، نظافت و طهارت ما، رفتار ما با دوست، رفتار ما با دشمن، رفتار ما با بیگانه.

همه اینها آن بخشهای اصلی تمدن است، که متن زندگی انسان است. «بیانات در دیدار جوانان استان خراسان شمالی، ۱۳۹۱/۰۷/۲۳»

مسئله‌ی فرزندآوری خیلی مسئله‌ی مهمی است. چند سال ما این مسئله را مطرح کردیم و گفتیم؛ خب یک عده از دخترخانم‌های خوب، خانمهای جوان قبول کردند و عمل کردند لکن در محیط عمومی جامعه اثری از این قضیه نیست. الان آمار فرزندآوری ما به قدر جانشینی هم نیست، یعنی کمتر از جانشینی است، الان این‌جوری است. این معنایش این است که ما تا سی سال دیگر یک جامعه‌ی پیر داشته باشیم.

خطر بزرگی است، این از همه‌ی خطرات بزرگتر است. این خیلی مهم است. این احتیاج به تلاش و کار دارد. مسلّماً راه‌هایی هم وجود دارد برای اینکه بشود این را درست کرد؛ باید بنشینید این راه‌ها را پیدا کنید.


یک [مسئله] هم ازدواج مجرّدان است. «وَ أَنْکِحُوا الْأَیامی‌ مِنْکُمْ وَ الصَّالِحینَ مِنْ عِبادِکُمْ وَ إِمائِکُمْ»(۱) این الان واقعاً [لازم است.] گاهی دخترهایی بدون آوردن نام یا گاهی هم با نام، به من نامه می‌نویسند که طالب ازدواجند و برایشان فراهم نمی شود. یکی از دعاهایی که بنده دائم میکنم برای ازدواج دخترها و پسرهایی است که مایل به ازدواجند و امکان ازدواج ندارند. فکر کنید ببینید چه کار باید کرد؟ همه‌ی اینها قابل علاج است. بایستی این را [علاج کرد].


در مسائل خانواده به نظر من روی این چند موضوع بخصوص باید تکیه کرد و باید راه‌های عملی پیدا کرد. یکی از کارهای بسیار اساسی در این زمینه فرهنگ‌سازی است؛ باید فرهنگ‌سازی کنید. ببینید چگونه می‌شود فرهنگ‌سازی کرد؛ بالاخره بروید افکار عمومی را درست کنید، یعنی یک کار بزرگ این است.

کار مردمی هم -که اشاره شد کارهای مردمی و اینها- کاملاً درست است. باید کار از دست مردم گرفته نشود، اگر چه دستگاه حکومت مسئولیت دارد، ما هم مسئولیت [داریم]، در مورد مسائل خانواده ما مسئولیت داریم، دولتها مسئولیت دارند، همه‌ی دستگاههای مختلف حکومتی مسئولیت دارند و باید به وظایفشان عمل کنند لکن این پویش مردمی و حرکت عمومی مردمی نبایستی متوقف بشود؛ کار اساسی را این می‌کند و دولتها بایستی کمک کنند. «بیانات در دیدار با فعالان و کارشناسان خانواده، ۱۳۹۸/۰۵/۲۴»

دیگر خبرها

  • تأکید استاندار لرستان بر تقویت رویکرد وحدت در استان
  • لزوم تقویت فرهنگ کار تیمی در سیستان و بلوچستان
  • نگاه قرآنی و تفسیری رهبر معظم انقلاب با سخن و کلام ایشان عجین است
  • رهبر انقلاب: در مسئله آموزش و پرورش مشکلات مادی، معیشتی، کاری و فضای آموزشی داریم
  • رهبر انقلاب: تشکر از معلم برای توجه دادن افکار عمومی به اهمیت معلم است
  • معلمان با رهبر انقلاب دیدار کردند
  • آغاز دیدار جمعی از معلمان با رهبر معظم انقلاب
  • حل مساله گردوغبار نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌ها است
  • دغدغه رهبر انقلاب پیرامون فرزندآوری و ازدواج مجرّدان
  • تعاون به عنوان رکن مهم مشارکت مردم، مورد تاکید رهبر معظم انقلاب است