Web Analytics Made Easy - Statcounter

سالار قاسمی روز شنبه در گفت وگو با ایرنا اظهارداشت: کمک های مردمی آموزش و پرورش ناحیه  چهار کرج به آموزش و پرورش نیمروز استان سیستان و بلوچستان بالغ بر ۲۰ میلیارد ریال است.

وی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش ناحیه چهار کرج به عنوان خواهرخوانده ی شهرستان نیمروز استان سیستان و بلوچستان انتخاب شده است، خاطرنشان کرد: طرح حامی یا خواهر خواندگی مدارس در سال ۹۷ توسط دفتر امور زنان و خانواده وزارت آموزش و پرورش اجرایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی هدف از اجرای طرح حامی را گسترش عدالت اجتماعی و کیفیت بخشی به فرایند آموزش مدارس مناطق محروم کشور ذکر کرد.

قاسمی بیان داشت: به موجب این طرح مدارس برخوردار در یک پیوند عاطفی و دوستانه حمایت از مدارس غیر برخوردار را بر عهده گرفته و درابعاد مختلف آموزشی، مالی، پرورشی و فرهنگی اقدام به تبادل تجربیات و دستاوردهای خود می کنند.

وی یادآورشد: اجرای این طرح در سه مدل حمایت مدرسه از مدرسه، حمایت خیران از مدارس و حمایت نهادهای دولتی و غیر دولتی ازمدارس طراحی شده که در اجرای طرح حامی آموزش و پرورش ناحیه چهار کرج و نیمروز از هر سه مدل نامبرده استفاده شده است.

وی تصریح کرد: در مرحله اول اجرای طرح حامی برون استانی، آموزش و پرورش ناحیه چهار کرج با همکاری مدارس، خیرین و نهادهای دولتی و غیر دولتی اقدام به انعقاد پیمان نامه و ارسال ۲۰۰۰ پک خانواده شامل مواد غذایی، پوشاک، لوازم ورزشی، اسباب بازی، کیف و کفش، ۵۰۰ پک بهداشتی مخصوص بانوان، ۱۲۰ پک بهداشتی مخصوص مدیران مدارس و ۱۵۰۰ عدد کیف حاوی پک کامل لوازم التحریر و مجموعه کتب کمک آموزشی مقاطع مختلف به منطقه محروم نیمروز کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش البرزادامه داد: کانال توانمند سازی معلمان نیمروزی نیز توسط دبیران و اساتید برجسته استان البرز ایجاد می شود.

قاسمی تاکید کرد: اجرای این طرح به ارتقاء کیفیت دانش آموزان مناطق محروم کمک کرده و زمینه دستیابی به این مهم را از طریق افزایش تعاملات و تبادلات فرهنگی فراهم می آورد.

برچسب‌ها مدارس سیستان و بلوچستان البرز محرومیت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس سیستان و بلوچستان البرز مدارس سیستان و بلوچستان البرز محرومیت اخبار کنکور آموزش و پرورش ناحیه سیستان و بلوچستان طرح حامی چهار کرج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۲۷۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرسودگی۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان گفت:متاسفانه بیشتر مدارس شهرستان قوچان بالای ۵۰ سال قدمت دارند و عملا استاندارد‌های لازم مدارس را ندارند و در حال حاضر ۷۰درصد مدارس قوچان فرسوده هستند.
جواد واعظ افزود:در حال حاضر شهرستان قوچان در حدود ۳۶ هزار نفر دانش آموز دارد که ۲۶۴۸ معلم وظیفه آموزش و پرورش آنها را برعهده دارند.

سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان گفت: آموزش و پرورش در حوزه‌های مختلفی فعالیت دارد که سه حوزه آموزشی عمرانی و پرورشی و تربیتی جزو سه اولولیت اول هستند و شاید بیشتر مردم حوزه آموزشی را مد نظر داشته باشند که خوشبختانه این اداره درسال گذشته فعالیت‌های خوبی در این حوزه داشته که در بخش پژوهش سرا که در حدود ۴ سال روبه تعطیلی رفته بود به ۲۶ رشته معرفی شد که در دو رشته از آنها حائز رتبه کشوری شده‌ایم همچنین در دانشگاه فرهنگیان امسال ۳۲ نفراز شهرستان پذیرفته شده اند.

واعظ افزود:در حوزه تربیتی و پرورشی، سال گذشته به عنوان اولین بار اعتکاف دانش آموزی با حضور بیش ۱۶۰۰ دانش آموز قوچانی برگزار شد.

سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان با اشاره به فعالیت‌های مربوط به مشارکت سیاسی گفت: برای اولین بار در حوزه مشارکت سیاسی و با هدف افزایش مشارکت عملی دانش آموزان در بحث انتخابات با هماهنگی شورای نگهبان ۵۰ حکم برای دانش آموزان به عنوان ناظر انتخابات صادر و از آنها در روند برگزاری انتخابات استقاده شد و نتیجه آن در مسابقه‌ای با قالب دل نوشته جمع آوری و به نفرات برتر جوایزی اهدا شد.

وی افزود: عملیات اجرایی این استخر در سال‌های گذشته آغاز و با اعتبار ۴۰ میلیارد تومانی در حال حاضر ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد البته هنوز در بحث انشعابات مخصوصا در حوزه آب نیازمند دو میلیارد و دویست میلیون تومان اعتبار هستیم، اما در تلاشیم برای سال جاری به بهره برداری برسد.

واعظ گفت: در بحث مجتمع رفاهی فرهنگیان نیز این مرکز در سال‌های گذشته بدهی‌هایی به ادارات شهرستان از جمله بحث مالیات داشته که تاکنون مجموعا حدود ۸۰۰ میلیون تومان شده است و امیدواریم با تمهیدات اندیشیده شده به زودی شاهد فعالیت مجدد آن باشیم.

 

 

 

 

دیگر خبرها

  • کار دانشگاه‌ها تربیت نیروی متخصص متناسب با ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان است
  • مهارت آفرینی در بستر دستگاه تعلیم و تربیت باید فراهم شود
  • کار اصلی مدارس و دانشگاهها؛ تربیت نیروی متخصص متناسب با ظرفیت های استان است
  • حدود ۳ هزار نفر جذب آموزش و پرورش البرز می شوند
  • فرسودگی۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان
  • اعطای بسته حمایتی معاونت علمی به یکصد استاد منتخب
  • مراد صحرایی: در دولت سیزدهم مرگ سند ۲۰۳۰ را اجرا کردیم / تغییر عناوین و حجم دروس مدارس برای اجرای برنامه‌های پرورشی
  • آموزش ۵ هزار نفر در سیستان و بلوچستان در حوزه اقتصاد دیجیتال
  • تغییر عناوین و حجم دروس مدارس برای اجرای برنامه‌های پرورشی
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان‌ و بلوچستان