Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه فرهنگی ایرنا از روابط عمومی پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری، روح‌ الله شیرازی در هجدهمین گردهمایی باستان شناسی ایران که به صورت مجازی برگزار شد گفت: در پایان آخرین روز هفدهمین گردهمایی سالانۀ باستان‌شناسی کشور (سی ام بهمن ۱۳۹۸) خبر همه‌گیری ویروس کرونا در ایران بر سر زبان‌ها افتاد و زندگی‌مان را دگرگونه ساخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به فعالیت های باستان شناسی صورت گرفته در یکسال گذشته تصریح کرد: در سال ۱۳۹۸ خورشیدی ۱۵۶ مورد مجوز فعالیت میدانی اعم از بررسی، کاوش و گمانه‌زنی صادر شده که از این تعداد ۱۳۲ مورد به انجام و ۲۴ مورد از این برنامه ها به دلایل گوناگون به انجام نرسیده است.

رییس پژوهشکده باستان شناسی با بیان اینکه اواخر سال ۱۳۹۸ با شیوع بیماری کرونا، تعداد مجوزهای صادره کاهش چشم‌گیری یافت افزود: مایه افتخار است که گزارش‌های کوتاه هجدهمین گردهمایی سالانۀ باستان‌شناسی ایران می‌تواند تصویری به نسبت جامع را از وضعیت مطالعات باستان‌شناسی در ایران ارائه دهد.
دبیر علمی هجدهمین گردهمایی سالانۀ باستان‌شناسی ایران افزود: گردهمایی سالانۀ باستان‌شناسی ایران همواره فرصتی بوده تا باستان‌شناسان ایران و جهان گردهم آیند و آخرین نتایج و دست‌آوردهای باستان‌شناسی ایران را معرفی و به تبادل نظر و اندیشه بپردازند و زمینه‌ برخورد آرا و اندیشه‌های علمی در این حوزه را فراهم کنند.
دبیر علمی هجدهمین گردهمایی سالانۀ باستان‌شناسی ایران با ابراز تأسف از محدودیت‌های امسال ناشی از فاصله‌گذاری اجتماعی برای پیشگیری از همه‌گیری کرونا، گفت: کرونا ما را وادار ساخت تا این رخداد بزرگ علمی باستان‌شناسی ایران را برخط برگزار کنیم و از اجتماع متخصصان امر در این زمینه محروم بمانیم.

وی اظهار کرد: در این سال برنامه‌های پژوهشی و کاوش‌های باستان‌شناسی نیز همچون سایر بخش‌های خصوصی و عمومی جامعه تحت تاثیر همه‌گیری این بیماری جدید قرار گرفت و ماهیت کار میدانی باستان‌شناسی که مستلزم فعالیت گروهی و بلند مدت تعدادی از کارشناسان و کارگران است، را تحت شعاع قرار داد.
شیرازی خاطرنشان کرد: با وجود این، پژوهشکده‌ باستان‌شناسی برای حفظ ایمنی افراد در برنامه‌های میدانی (با توجه به ماهیت و نیازهای باستان‌شناسی) دستورالعملی را تنظیم  و در آغاز هر فصل کاری به سرپرستان ابلاغ کرد.  
این باستان شناس خاطرنشان کرد: در سال گذشته بسیاری برنامه‌های پرسش‌محور پژوهشکده‌ باستان‌شناسی به دلیل محدودیت‌های مالی انجام نشد و بیشتر کاوش‌ها و بررسی‌های میدانی متمرکز بر برنامه‌های نجات‌بخشی و اضطراری بوده‌است.
دبیر علمی هجدهمین گردهمایی سالانۀ باستان‌شناسی ایران در ادامه به برخی از نتایج بدست آمده از چند پژوهش میدانی قابل توجه و معرفی شاخص‌ترین آنها نظیر گورستان ده دومن در مرز بین استان کهگیلویه و بویر و چهار محال و بختیاری، پژوهش‌های میدانی در حوزه باتلاق گاوخونی و حاشیه‌ کویر مرکزی ایران (دشت ورزنه)، کشفیات اتفاقی جالب در فلات مرکزی ایران؛ گورستان خاوه در ۴۰ کیلومتری جنوب شهر قم و در ارتفاعات خاوه-وشنوه پرداخت.

برچسب‌ها گردشگری پژوهشکده باستان شناسی میراث فرهنگی ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری پژوهشکده باستان شناسی میراث فرهنگی گردشگری پژوهشکده باستان شناسی میراث فرهنگی ایران اخبار کنکور باستان شناسی برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۲۸۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازبینی گزارش میدانی خبرنگار بی‌بی‌سی!

خبرنگار بی‌بی‌سی گفت: وقتی در یک پایگاه نظامی اسرائیل بودیم و فیلمبرداری تمام شد از ما خواسته شد که بخشی از گفته‌های سخنگوی فارسی‌زبان ارتش را حذف کنیم. - اخبار رسانه ها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، «کسری ناجی» خبرنگار بی‌بی‌سی گفت: وقتی در یک پایگاه نظامی اسرائیل بودیم و فیلمبرداری تمام شد، ارتش اسرائیل فیلم‌های ما را بازبینی کرد و از ما خواسته شد که بخشی از گفته‌های سخنگوی فارسی‌زبان ارتش را حذف کنیم.

.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وضعیت اضطراری؛ شرایط خیلی امیدوار کننده نیست / سر بی کلاه دو و میدانی در المپیک
  • سر بی کلاه دو و میدانی در المپیک؛وضعیت اضطراری
  • لحظه دوست داشتن و دوست داشته شدن، لحظه واقعی زندگی است
  • کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در اردبیل برگزار شد+فیلم
  • برنامه برای انضباط بخشی بیشتر در جهت روانسازی ترافیک
  • حکمت الله ملاصالحی مؤسس فلسفه باستان شناسی است
  • از ابتدا پیوند عمیقی میان فلسفه و باستان شناسی وجود داشته است
  • ضرورت تامین اعتبار برای کاوش‌های باستان شناسی حیله ور
  • ضرورت تامین اعتبار برای کاوش‌های باستان شناسی در روستای حیله ور
  • بازبینی گزارش میدانی خبرنگار بی‌بی‌سی!