Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل بانک ملی ایران گفت: سالیانه بیش از ۳۰۰ میلیون یورو ارز از کشور برای واردات کارت‌های بانکی و یا دستگاه‌های پوز خارج می‌شود که با موبایلی شدن پرداخت‌ها، در این بخش صرفه‌جویی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از ایبنا، محمدرضا حسین‌زاده، مدیرعامل بانک ملی ایران درباره طرح پرداخت موبلیلی که به تازگی از سوی بانک مرکزی رونمایی شده است، گفت: ضمن تشکر از رییس کل بانک مرکزی بابت صدور مجوز و دستورالعمل به شبکه بانکی برای حذف کارت های بانکی و انجام تمامی پرداخت‌ها از طریق QR کد، باید توضیح داد که بانک ملی ایران از سال ۹۸ زیرساخت‌های این کار را آماده کرده بود، زیرا بر این اساس که بسیاری از کشورهای پیشرفته چند سال پیش این مسیر را طی کرده بودند، پیش‌بینی می‌شد که بانک مرکزی نیز در نهایت در این مسیر قدم خواهد گذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه اضافه کرد: QR کد در رویداد ملی شو ۳ سال ۹۸ به صورت آزمایشی رونمایی شد و حال که بانک مرکزی این مصوبه را صادر کرده با فراغ بال بیشتری به این کار اقدام خواهیم کرد. بر اساس QR کد، تمامی دریافت و پرداخت‌ها از طریق گوشی‌ها صورت می‌گیرد که برای بانک‌ها و صنایع کشور صرفه‌جویی زیادی به دنبال دارد.

مدیرعامل بانک ملی ایران در این خصوص یادآور شد: سالیانه بیش از ۳۰۰ میلیون یورو ارز از کشور برای واردات کارت‌های بانکی و یا دستگاه‌های پوز خارج می‌شود. به مرور هزینه کرد برای قطعات آنها، رول کاغذ و ... حذف خواهد شد. علاوه بر این، کار شکیل و با کلاسی هم به حساب می‌آید.

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: خروج ارز قیمت ارز ارز کارت های بانکی بانک ملی ایران بانک مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۲۸۱۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

­سرقت با شگرد تعویض کارت بانکی در مترو


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سردار گودرزی گفت: فروردین‌ماه امسال، زن جوانی به پایگاه هفتم پلیس آگاهی مراجعه کرد و هنگامی که مقابل کارآگاهان قرار گرفت گفت؛ در مترو قصد داشتم بلیط بخرم که مرد میانسالی نزد من آمد و با چرب زبانی کارتم را برای کمک کردن در پرداخت گرفت، اما ساعتی بعد با پیامک بانکی برداشت پول متوجه شدم که وی یک کارت بانکی دیگر در اختیارم گذاشته است. 

وی افزود: کارآگاهان در نخستین‌گام برای تحقیقات میدانی راهی ایستگاه مورد نظر شدند و با بازبینی دوربین‌های مداربسته هویت متهم را شناسایی کردند که در ادامه نیز مشخص شد وی از افراد زیادی سرقت کرده است. 

سردار گودرزی ادامه داد: کارآگاهان در گام بعدی با روش‌های علمی و بررسی‌های تخصصی مخفیگاه متهم را شناسایی و پس از هماهنگی‌های لازم با مرجع قضایی وی را در یک عملیات منسجم دستگیر کردند. 

سردار گودرزی گفت: متهم پس از انتقال به پایگاه هفتم پلیس آگاهی هدف تحقیقات قرار گرفت و به جرم سرقت از کارت بانکی مال باخته با شگرد تعویض کارت اعتراف کرد. 

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ با بیان اینکه متهم، برای روشن شدن زوایای پنهان پرونده در اختیار کارآگاهان پایگاه هفتم پلیس آگاهی قرار گرفت، خاطرنشان کرد: چنانچه شهروندان با این شگرد هدف سرقت قرار گرفته‌اند می‌توانند به شعبه اول بازپرسی دادسرای تهران و پایگاه هفتم پلیس آگاهی مراجعه کنند

دیگر خبرها

  • ابطال ۲۳ هزار کارت سوخت تاکسی فاقد بیمه شخص ثالث
  • آزادی ۲ زندانی جرائم غیر عمد در همدان
  • سقف تراکنش‌ خرید از کارت‌های بانکی افزایش یافت
  • ­سرقت با شگرد تعویض کارت بانکی در مترو
  • سرقت با شگرد تعویض کارت بانکی در مترو
  • گمرک به جای بانک مرکزی، شفاف سازی کرد/ ۲۴ میلیارد دلار برای ۱۰۰ واردکننده/ لیست دقیق دریافت کنندگان دلار ۲۸۵۰۰ تومانی را منتشر کنید
  • درباره کلاهبرداری به روش اسکیمر چه می‌دانید؟
  • گمرک به جای بانک مرکزی، شفاف سازی کرد/ ۶۶ میلیارد دلار برای ۱۰۰ واردکننده/ لیست دقیق دریافت کنندگان دلار ۲۸۵۰۰ تومانی را منتشر کنید
  • افشای لیست ارزبگیران توسط گمرک با وجود وعده بانک مرکزی
  • اسکیمر چیست و چگونه در دام کلاهبرداران اسکیمری نیفتیم؟