Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، مجید یزدان پناه در جلسه مدیران کل و معاونان آموزش و پرورش و سازمان صدا و سیما استان کرمانشاه؛ از پخش برنامه‌های درسی و راه‌اندازی استودیو کلاس درس در بستر شبکه زاگرس کرمانشاه در دوران بحران کرونا قدردانی کرد و افزود: صدا و سیما کرمانشاه در این بحران در اطلاع رسانی و در اختیار گذاشتن امکانات خود انصافا در کنار آموزش و پرورش استان بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی همچنین به اهمیت بالای اطلاع رسانی برنامه های آموزش و پرورش به خانواده ها و دانش آموزان در وضعیت کرونایی اشاره کرد و گفت: ما تاثیر فراوان اطلاع رسانی در بحران زلزله را دیدیم و توانستیم با استفاده از اطلاع رسانی این بحران، سرانه آموزشی را در مناطق زلزله زده استان به بالای میانگین کشوری برسانیم.

یزدان پناه در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت آموزش حضوری پایه های اول و دوم دبستان اشاره کرد و گفت: کلاس‌های اول و دوم پایه و بنیان تحصیلی دانش آموزان را شکل می دهند اگر درس این پایه ها برای دانش آموزان درست جا نیفتد تا پایان مقاطع تحصیلی با مشکل مواجه خواهند شد و این واقعیتی است در بستر فضای مجازی دانش آموزان اول و دوم نمی توانند درس فرا بگیرند. آنها حتما باید سرکلاس حاضر باشند تا یاد بگیرند به همین جهت است اطلاع رسانی صدا و سیما برای تغییر ذهنیت والدین و حضور آنان سرکلاس ضروری است.

۷۰ رشته تربیتی، پرورشی در آموزش و پرورش کرمانشاه اجرا می‌شود

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان کرمانشاه نیز در این جلسه از پتانسیل و ظرفیت های مختلف فرهنگی، آموزشی، هنری، قرآنی و آوایی این معاونت در راستای تولید محتوا برنامه های صدا و سیما خبر داد و گفت: این معاونت حدود ۷۰ رشته در زمینه های مختلف با ۹۰ هزار ساعت نفر آموزش سالیانه در دست اجرا دارد که می تواند ظرفیت بسیار بالای را در اختیار برنامه های  صدا و سیما قرار دهد.

سید مجتبی موسوی همچنین به برنامه های محتوایی این معاونت در بستر فضای مجازی مانند پخش کلیپ و فیلم کوتاه در زمینه تربیتی دانش آموزان اشاره کرد و گفت: آموزش و پرورش در راستای ارتقای سبک مهارت های زندگی، توانمندسازی، سبک زندگی ایرانی، اسلامی، پرداختن به آسیب های اجتماعی برنامه های متعددی در دست تهیه دارد و در این زمینه ۲ نهاد می توانند هم افزایی بالایی در استفاده از ظرفیت هم داشته باشند.

موسوی همچنین از صدا و سیمای کرمانشاه خواست دانش آموزان، معلمان نمونه، نخبه، خلاق و نوآور استان را در راستای ارتقای فرهنگ جامعه و همچنین تشویق دانش آموزان و معلمان برنامه های متعدد ویژه ای تهیه و به جامعه معرفی کند.

وی همچنین خواستار تشکیل یک کمیته اجرایی مشترک برای پیشبرد برنامه های تفاهمی بین سازمان صدا و سیما و آموزش و پرورش استان شد.

دانش آموزان کرمانشاه ۱۰ درصد اضافه وزن پیدا کردند

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش کرمانشاه نیز در این جلسه با اشاره به طرح «کوچ» وزارت آموزش پرورش برای جلوگیری و مهار اضافه وزن و چاقی دانش آموزان گفت: میانگین اضافه وزن دانش آموزان قبل از بحران کرونا، ۲۱ درصد بود که به ۳۱ درصد رسیده است و این سلامت دانش آموزان را به خطر انداخته است.

«ماشاالله پروین» با اشاره به اینکه طبق آمار ۷۴ درصد بیماران حاد کرونایی اضافه وزن داشته اند، چاقی را مادر بیماری به ویژه دیابتی و قلبی دانست و گفت: یکی از دغدغه ها آموزش و پرورش حفظ سلامت دانش آموزان و کنترل اضافه وزن آنها است زیرا بدون سلامت آنها نمی توانند آموزش ببینند.

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش در بستر فضای مجازی و شبکه شاد برای ورزش کردن دانش آموزان  برنامه های مختلفی اجرا می کند، از صدا و سیما خواست در این راستا با آموزش و پرورش هم افزایی بیشتر داشته باشند.

پروین همچنین با اشاره به پایان سال و چهارشنبه سوری از صدا و سیما خواست در راستا روشنگری و اطلاع رسانی به خانواده برنامه های متعددی تهیه کنند.

دانش آموزان را به سمت انتخاب رشته های فنی هدایت کنیم

همچنین محمدرضا بسامی معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان کرمانشاه در این جلسه خواستار توجه بیشتر خانواده ها به انتخاب رشته دانش آموزان با اطلاع رسانی صدا و سیما شد و گفت: باید با برنامه سازی و آگاه سازی دانش آموزان را به سمت انتخاب رشته های فنی و حرفه ای سوق دهیم که هم به نفع خودشان است و هم به نفر جامعه و کشور است.

بسامی در بخش دیگری از سخنان خود از ارایه کلاس های کنکور رایگان صدا و سیما قدردانی کرد و گفت: طی سه سال گذشته وضعیت بحرانی کنکوری استان چهار پله با اجرای مختلف ارتقا یافته است اما همچنان نیاز به توجه بیشتری در این زمینه هستیم.

در ادامه این نشست «هرمز نوروزی‌فرد» معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان کرمانشاه نیز با اشاره به اینکه این معاونت ۲ سال پیاپی در امر ریشه کردن بی سوادی بزرگسال در کشور رتبه اول کسب کرده است، با قدردانی از صدا و سیما کرمانشاه در توجه به سوادآموزی خواستار توجه و هم افزایی بیشتر به نهضت سواد آموزی و فرهنگ سازی در این حوزه شد.

استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت حدود ۳۵۰ هزار دانش آموز و ۲۶ هزار معلم دارد.      

برچسب‌ها مدارس صدا و سیما کرمانشاه آموزش مجازی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس صدا و سیما کرمانشاه مدارس صدا و سیما کرمانشاه آموزش مجازی اخبار کنکور آموزش و پرورش استان استان کرمانشاه دانش آموزان صدا و سیما اطلاع رسانی اضافه وزن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۲۸۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب ۳ هزار نیروی دبیری در خراسان رضوی در سال جاری

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: ۳ هزار نیروی دبیری در خراسان رضوی با برگزاری آزمون استخدامی در اردیبهشت امسال جذب آموزش و پرورش می‌شوند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از نیشابور، محمود رضایی در گردهمایی مدیران آموزش و پرورش خراسان رضوی در مدرسه خیام نیشابور، ضمن ارائه گزارشی از عملکرد شهرستان‌ها و نواحی آموزش و پرورش خراسان رضوی خواستار اهتمام و توجه ویژه شهرستان‌ها و نواحی در برگزاری مطلوب امتحانات نهایی با استفاده از حداکثر ظرفیت ادارات و تبیین و گفتمان سازی برای دبیران در شورای دبیران و دانش آموزان و اولیا شد.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش خراسان رضوی با اشاره به برگزاری مطلوب پایگاه های مطالعاتی نوروزی، خواستار تداوم این طرح به صورت مستمر در شهرستان ها و نواحی آموزش و پرورش خراسان رضوی شد.

همچنین شناسایی دانش آموزان ترک تحصیلی و بازمانده از تحصیل، شرکت حداکثری دانش آموزان در جشنواره نوجوان خوارزمی، هدایت تحصیلی، استفاده از ظرفیت مشاورین، هادیان فنی در جهت آگاه سازی و انتخاب رشته مطلوب دانش آموزان، طراحی کتاب"بحث راه نهایی" برای استفاده دانش آموزان در امتحانات نهایی، فعال سازی هنرستان‌های در جوار صنعت در شهرستان‌ها، شرکت هنرجویان در المپیادهای شایستگی محور از نکاتی بود که رضایی به آن اشاره کرد.

وی با اشاره به برگزاری مرحله اول کنکور سراسری 1403 که در اردیبهشت ( برخلاف سال گذشته که در دی ماه بود ) برگزار شد، دلیل آن را عدم تطبیق و مغایرت با بودجه بندی درسی با تصمیم شورای سنجش و پذیرش که متشکل از سازمان سنجش و وزارت آموزش و پرورش هست، عنوان کرد.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش خراسان رضوی از جذب 3هزار نیروی جدید در آموزش متوسطه خراسان رضوی در آزمون استخدامی پیش رو در اردیبهشت 1403 نیز خبر داد و گفت: یکی از ماموریت های مهم حوزه‌ آموزش متوسطه اداره کل خراسان رضوی انتخاب بهترین ها برای تربیت نسلی در تراز انقلاب اسلامی است.

حذف محدودیت انتقال دائم به کلانشهر مشهد

معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش خراسان رضوی نیز گفت: 139 نفر در استان به عنوان معلم نمونه منطقه ای و هشت همکار خانم و یک همکار آقا در سطح استان برگزیده شده اند، همچنین 5 نفر از همکاران کیفیت بخشی استان به همراه منتخبین کشوری در 12 اردیبهشت دیدار با مقام معظم رهبری خواهند داشت.

سلطانی، درباره تغییر سمت، نقل و انتقالات و انتصابات بیان کرد: تغییر سمت و تبدیل انتقال موقت به دائم را در اردیبهشت پیش از شروع فرایند نقل و انتقالات انجام می‌دهیم. در دستورالعمل انتقال موقت به دائم امسال، محدودیت انتقال به کلانشهر مشهد برداشته شده و معلمان با 3 سال انتقال موقت و 5 سال سابقه تجربی یا 2 سال انتقال موقت و 10 سال سابقه تجربی یا یک سال انتقال موقت و 20 سال سابقه تجربی تا 31 شهریور 1403 می توانند انتقال خود را به دائم تبدیل کنند.

وی ادامه داد: همکاران کمیسیون پزشکی هم که سال گذشته انتقال موقت بوده اند با تایید کمیسیون پزشکی که تایید کند همچنان فرد دارای مشکل پزشکی است، می توانند به انتقال دائم تغییر وضعیت دهند و همه این موارد در صورت درخواست خود فرد خواهد بود.

معاون پژوهش، برنامه ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش خراسان رضوی افزود: همکاران خرید خدمات که به تازگی رسمی شده اند و همکارانی که به دلیل داشتن فرزند زیر دو سال به صورت استثنا انتقال موقت داشته اند باید به محل خدمت قبلی خود بازگردند.

سلطانی یادآور شد: همکارانی که با انتصاب اداری منتقل شده اند باید حداقل سابقه 7 سال به بالا داشته باشند تا بتوانند در منطقه جدید به مدرسه بازگردند، در غیر این صورت تعهد 5 سال کار در منصب اداری را دارند و در صورت منتقل شدن به مدرسه بدون داشتن این شرایط به مبدا خود برگشت داده می شوند ضمن اینکه مجوز انتصاب نیروی کارشناس مسئول به بالاتر باید از اداره کل گرفته شود.

اجرای طرح مهارت‌های ورزشی مدارس

سرپرست معاونت تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش خراسان رضوی نیز گفت: تخصیص اعتبار وزارت بر اساس عملکرد استان ها صورت می‌گیرد که این تخصیص اعتبار به ادارات فعال در سطح مناطق و شهرستان ها نیز براساس میزان عملکرد آنها با توجه به شاخص اعلام شده، انجام می شود.

رضا کشتی‌دار گزارش و عملکرد ادارات مناطق و شهرستان ها از طرح های اجرا شده و در حال انجام، از جمله طرح شهید طوقانی (آشنایی با ورزش پهلوانی و زور خانه ای)، طرح امیدستان ورزش، طرح فوتسال در مدارس پسرانه، طرح داژبال در مدارس دخترانه، طرح شهید خرازی (تربیت بدنی رایگان برای تمام سطوح و خانواده ها در روزهای پنج شنبه و جمعه) را بیان کرد.

وی در ادامه از اجرای طرح آموزش مهارت های ورزشی برای دانش آموزان در مدارس از اسفند سال گذشته در استان خراسان رضوی سخن گفت و یادآور شد: این طرح با مساعدت وزارت و اختصاص اعتبار در قالب این طرح به استان در قالب رشته های طناب زنی در دوره دوم دبستان پایه چهارم، تنیس روی میز در پایه پنجم و شنا در پایه ششم در شهرستان های دارای استخر در حال برگزاری است.

اجرای دوره های توانمندسازی همکاران تربیت بدنی، بازدیدهای مستمر از اماکن ورزشی مناطق و شهرستان ها، تخصیص اعتبار در قالب طرح شهید سلیمانی برای احداث زمین های ورزشی روباز در مدارس، پایگاه های تغذیه سالم و همچنین بهسازی و استانداردسازی سرویس ها و محیط های بهداشتی مدارس از دیگر نکاتی بود که کشتی دار به آن اشاره کرد.

تاکید بر توجه به اقامه نماز در مدارس

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی نیز خطاب به مدیران آموزش و پرورش استان گفت: با عنایت به این نکته که اولین چیزی که از انسان سوال می شود نماز است، توجه به نماز در تعلیم و تربیت و اهتمام مدیران مدارس به اقامه نماز در اولویت است.

حجت الاسلام حجت گنابادی نژاد، ضمن تقدیر و تشکر از اداره کل آموزش و پرورش استان خراسان رضوی برای برگزاری نماز و نقش آفرینی دانش آموزان در امر مکبری افزود: مدیران ارشد می توانند از این تجربه موفق و موثر در سطح وسیع استفاده کنند.

وی با تاکید به نقش مدیران ادارات و مدارس در رشد، تعالی و تکثیر استعداد های دانش آموزان، مهم ترین وظیفه مدیران را  فراهم کردن زمینه های ظهور و بروز استعدادها دانست و تاکید کرد: الزام دانش آموزان به انجام یک امر تاثیر خوبی نخواهد داشت و مدیران بهتر است زمینه ساز انجام فعالیت ها باشند.

گنابادی ‌نژاد پنج هدف و اولویت برای انجام فعالیت های اجرایی مدیران بیان کرد و افزود: فرزندان همانی می‌شوند که ما هستیم نه همانی که ما می‌خواهیم و این نقش عملی و کاربردی مدیران ادارات و مدارس را در انجام فعالیت ها پر زنگ تر می کند.

انتهای پیام/282

 

دیگر خبرها

  • پیش بینی ۵۲ میلیارد اعتبار در حوزه عمرانی آموزش و پرورش رزن
  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد
  • از متن تا حاشیه تغییر کتب درسی
  • آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتب درسی دانش‌آموزان
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • تغییر۱۰ درصد برنامه درسی دوره متوسطه اول به نفع مهارت‌آموزی
  • ۹۵ هزار نفر از دانش‌آموزان کرمانشاهی سفیر سلامت هستند
  • مدارس کار راهکاری برای کاهش ترک تحصیل / برنامه درسی هنوز برمبنای دهه ۶۰ است
  • زجر خلاقیت زیر زنجیر کتاب‌های درسی
  • جذب ۳ هزار نیروی دبیری در خراسان رضوی در سال جاری