Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسلم دالوند می گوید: سمن ها از نظر ماهیت و برنامه باید صدای مردم در دولت باشند ولی متاسفانه در عمل ما شاهد این امر نیستیم و در بسیاری از موارد در اجرای طرح‌ها و برنامه‌ها و تعامل و همکاری لازم صورت نمی‌گیرد.

خبرگزاری برنالرستان - باشگاه جوانی : مسلم دالوند یکی از جوانان موفق و با اخلاق دورودی است ایکه  تحصیلات خود را در مقطع کارشناسی ارشد دررشته مترجمی زبان انگلیسی به اتمام رسانده  و هم اکنون نیز سوپروایزر آیلتس و مدیر آکادمی سفیر دانش افلاک است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دالوند فعالیت هایی از جمله راهنمای گردشگری ، مدیر داخلی آژانس توریستی تفریحی، مدرس حرفه ای دوره های آیلتس و تافل، مدیر آموزشی و سوپر وایزر انستیتو بین المللی زبان های خارجی سما وابسته به دانشگاه آزاد دورود، مدرس دروس دانشگاهی، مترجم مسابقات ورزشی جهانی، مترجم انواع متون انگلیسی، آشنایی کامل به زبانهای فرانسه و عربی، تسلط به فن بیان و اصول مدیریتی، مدیر توانمند در حوزه‌های گردشگری، مشاور ارشد زبان های خارجه و گواهینامه های بین المللی و فعال و تسهیلگر اجتماعی را در کارنامه خود به همراه دارد.

ایجاد منشور نخبگان شهری ، راه اندازی اتاق‌های فکر جوانان، فراهم نمودن بستری برای پژوهشگران و نخبگان جوان، ایده پردازی و فعالیت های فرهنگی و پژوهشی، راه اندازی کارگاه تولید ماسک و توزیع ماسک رایگان در مناطق محروم، فعالیت های جهادی و آموزشی در نخستین روزهای شیوع کرونا، ضدعفونی کردن معابر و توزیع الکل و تمجید از کادر درمان، برگزاری کارگاه های پیش و حین و بعد از ازدواج جهت پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و افزایش سلامت نهاد خانواده، برگزاری جشنواره استعداد یابی و کشف استعداد به منظور پژوهش و برنامه‌ریزی برای رشد و بالندگی نوجوانان و جوانان از جمله محورهای فعالیت سمن سفیر دانش افلاک را به مدیریت او تشکیل می دهد.

* سمن ها محور هم افزایی و خلاقیت و محل شکوفایی نبوغ جوانان

مدیر سمن سفیر دانش افلاک دورود می گوید : سمن ها بهترین جایگاه برای هم‌اندیشی و تبادل نظر و خلاقیت برای شکوفایی توانایی‌ها و ظرفیت‌های جوانان عزیزهستند نکته مهم در تحقق این امر همدلی و مشارکت و کارگروهی است چرا که ماهیت سمن‌ها مشارکت جمعی و تسهیل گری در راستای شناسایی آسیب ها و رشد و شکوفایی است به دلیل حضور جوانان نخبه و علاقه‌مند و با انگیزه سمن ها دارای توان تخصصی و مهارتی بسیار بالایی هستند که با مشارکت جمعی و تبادل نظر و ایده پردازی می توانند در شکوفایی نبوغ جوانان تاثیر بسزایی داشته باشند رویکرد جدیدی که با مشارکت مجموعه ملی جوانان با عنوان تشکیل کمیسیون‌های تخصصی در سمن‌ها شکل گرفت می‌تواند گام بسیار مثبتی در این زمینه باشد.

* حضور سمن ها و رشد اجتماعی و فرهنگی جامعه

دالوند می افزاید: بدون شک سمن‌ها نقش کلیدی تری در شناسایی و پیشگیری آسیب‌های اجتماعی دارند سمن‌ها نیروهای جهادی و  داوطلبانه ای هستند که از دل ملت برخاستند و اکثرا کنشگرانی هستند که دغدغه های اجتماعی دارند و با مشکلات مردم آشنا هستند سازمان‌های مردم‌نهاد با آموزش صحیح و برنامه‌ریزی و هم اندیشی نقش به سزایی در روند آگاهی بخشی و رشد فرهنگی و توسعه پایدار و اشتغال و کاهش فقر و غیره در جامعه دارند سمن ها می توانند با کمک به اصلاح و بهبود امور مردم و عدالت‌خواهی و تزریق روحیه و امید در جامعه موجب بالا رفتن سطح اعتماد مردم و صمیمیت و همدلی شوند روحیه داوطلبی تعهد و مسئولیت پذیری از جمله شاخص‌های منحصربه‌فرد سمن ها است بالاخص در بحران ها نقش مهم و کلیدی در جلب مشارکت عمومی و بسیج آحاد مردم ایفا می کند

* سمن ها در جهت رفع مشکل جوانان پای کار بوده اند

او معتقد است:  البته که سمن ها  همیشه پای کار جوانان و مردم بوده و هستند و مهمترین دغدغه این روزهای جوانان  اشتغال و ازدواج است که همیشه در صدر مطالبات نمایندگان و موکلان جوانان قرار داشته است از آنجا که سمن‌ها پل ارتباطی دولت و ملت می باشند با برگزاری جلسات متعدد و تعامل و هم‌اندیشی و تشکیل کمیسیون و تبیین برنامه‌های راهبردی و طرح‌های توانمندسازی به جد پیگیر مشکلات و مطالبات جوانان هستند معتقدم برای رفع مشکلات جوانان باید به جوانان میدان داده شود جوان سرشار از امید و نشاط و انگیزه است تجربه نشان داده است هر جا به جوانان اعتماد کردیم جواب گرفتیم ضمن اینکه برای معضلات جوانان باید به صورت هدفمند و کاربردی برنامه ریزی شود شایسته است مسئولین امر نگاه ویژه تری به این امر داشته باشند تا بتوان با همدلی و همکاری گام های جدی تری را در این عرصه برداشت.

* سمن ها بهترین راه مشارکت قانونی جوانان در امور مختلف جامعه

مدیرسمن  سفیر دانش افلاک دورود ادامه می دهد : با توجه به ماهیت سمن و تعامل دو سویه با دولت و اهداف مشترک از قبیل پر کردن شکاف مردم و مسئولین ، مشاوره ، نقد عملکرد ، افزایش آگاهی های اجتماعی ، ایجاد هماهنگی و انسجام و همچنین حضور فعال جوانان در ستاد فرمانداری ها می توان بر این جمله صحه گذاشت که سمن ها بهترین راه مشارکت قانونی جوانان در امور مختلف جامعه است.

* نقش سمن ها در ایجاد آرامش و امنیت جوانان

دالوندبیان می کند: نظر به ماهیت و تنوع در زمینه فعالیت‌های سمن بسیاری از جوانان جذب این نهادها می شوند که موجب کاهش بسیاری از ناهنجاری‌های اجتماعی و افزایش سلامت روانی جامعه می‌شود و با مشارکت خودجوش جوانان در اجرای طرح ها و کارگاه ها احساس خودباوری و هویت‌یابی می‌کنند و این بستر فرصتی برای جوانان فراهم می کند تا به جای گرفتار آمدن در باتلاق تهدیدات‌ اجتماعی و فضای مجازی با دانش افزایی و آموزش توانایی های آشکار و نهان خود را نیز کشف کند و در بستر کار تیمی و مشارکت خدمات ارزنده ای به جامعه ارائه دهد که موجب رشد نبوغ و شکوفایی نیز می‌شود و مقدمات آرامش و امنیت روح و روان برای جوانان فراهم می شود.

* سمن ها پل ارتباطی مردم و مسئولین

او عنوان می کند: سمن ها از نظر ماهیت و برنامه باید صدای مردم در دولت باشند ولی متاسفانه در عمل ما شاهد این امر نیستیم و در بسیاری از موارد در اجرای طرح‌ها و برنامه‌ها و تعامل و همکاری لازم صورت نمی‌گیرد که همین امر یکی از مطالبات و انتقادات دبیران و اعضای محترم سمن هاست سازمان‌های مردم نهاد از دل مردم برخاسته اند و اکثرا کسانی هستند که دغدغه های اجتماعی و فرهنگی دارند از طرفی به دلیل کار جهادی و دلی همواره پابه پای مسئولین و حتی جلوتر از آنها به ویژه در بحران‌ها در صحنه بوده و هستند و تعاملات بسیار خوبی برقرار کرده‌اند و به همین دلیل به راحتی می‌توانند پل ارتباطی مستحکم و مطمئنی برای مردم و مسئولین باشند تشکیل کمیسیون‌های تخصصی و حضور مشاوران جوان در دستگاه‌های دولتی از دیگر اقدامات ارزنده تعاملات مردم و سمن ها و مسئولین می باشد که در شناسایی نقاط ضعف و قوت و رفع مشکلات بسیار ثمربخش میباشد انتظار داریم مسئولین محترم سطح تعاملات خود را با اعضای سمن ها و جوانان بیشتر کنند و با اعتماد و اتکا به این سرمایه‌های ارزنده رسالت حقیقی خویش را جهت اعتلا و پیشرفت علمی و فرهنگی کشور عزیزمان ایفا نمایند

* انتظارات مسئول سفیر دانش افلاک از مسئولین

دالوند تاکید می کند: مسئولین محترم هرجا که تریبون دار هستند با شعار جوان باوری و جوان یاوری آغاز می‌کنند ،انتظار  داریم به شعارها و قول هایی که در قبال جوانان عزیز ما می دهند عمل کنند و با حمایت‌های مالی و معنوی و حضور عزیزان  مسئول در کنار جوانان موجب افزایش روحیه و انگیزه و نشاط آنها می‌شود اگر این ظرفیت‌ها و پشتوانه ها با کار جهادی و انقلابی جوانان همراه شود اتفاقات  خوبی در اشتغالزایی و نخبه پروری و توسعه شهری و کاهش آسیب‌های اجتماعی و دیگر موارد رقم خواهد خورد جوانان ما مظهر تلاش و طلایه‌داران رشد و شکوفایی هستند و همواره میدان‌دار و راهگشا بوده اند با دانش و توان داخلی و حضور پررنگ جوانان در عرصه‌های مختلف شاهد رشد و شکوفایی روز افزون کشور عزیزمان هستیم و امید آن داریم که با همدلی و مشارکت در راستای تحقق شعار خدمت رسانی و کار جهادی برای تحقق عدالت و پیشرفت گام مهمی برداریم

گفت وگو:عاطفه صادقی - برنا لرستان

 

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جوانان سمن دورود تعامل و هم آسیب ها طرح ها سمن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۲۸۳۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روحانی: پاسخ من به شورای نگهبان به زودی منتشر می‌شود تا مردم از سطح درک اعضای این شورا از مسائل حیاتی کشور مطلع شوند!

به گزارش جماران؛ حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسن روحانی در جلسه دوره‌ای خود با وزیران و معاونان رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم که دیروز برگزار شد، با تبریک روز کارگر و معلم به این دو قشر مهم جامعه، راه‌حل مشکلات کشور را مشارکت مردم در همه زمینه‌ها عنوان کرد و گفت: وقتی در مسائل اجتماعی و فرهنگی به نظر مردم اعتنا نمی‌کنیم، آن‌ها در مسائل اقتصادی و سیاسی حامی ما نخواهند بود. باید مشارکت واقعی در همه زمینه‌ها داشته باشیم. مگر قدرتی غیر از مردم داریم؟ 

روحانی با اشاره به روزهای سخت کشور در ۴۵ سال گذشته، از جنگ تحمیلی هشت ساله تا تحریم‌های هسته‌ای، اظهار داشت: در روزهای سخت، عمده توان ما برای عبور از مشکلات متکی به حضور مردم بود. مردم با حاکمیت همفکری و همکاری و کمک می‌کردند یا خواست حاکمیت را قبول می‌کردند. در جنگ ۸ ساله اگر مردم نمی‌آمدند و اگر بسیج نبود، ما توان آن را نداشتیم در برابر عراق بجنگیم. اگر صنایع وارد نمی‌شدند ما گلوله توپ و خمپاره نداشتیم. فقط با نیروی مسلح، ارتش و سپاه و ژاندارمری مشکلات حل نمی‌شد.

رئیس دولت تدبیر و امید با تأکید بر اینکه اگر مردم از حکومت فاصله گرفتند، اداره جامعه سخت خواهد بود، افزود: ما در دولت دوازدهم با مشکلات ویژه‌ای روبه‌رو بودیم. گویا داعش و ترامپ و کرونا کافی نبود که اقداماتی هم در داخل شد تا دولت را زمین بزنند. در طول ۴ سال دولت دوازدهم به مردم گفتند اگر ما بیاییم مسائل شما را در کوتاه‌مدت حل می‌کنیم. در اقتصاد و سیاست و سیاست خارجی به مردم قول دادند، گفتند برجام دولت قوی می‌خواهد. اما ضربه کاری میزان مشارکت در انتخابات ۱۴۰۰ پس از انتخابات کم‌رمق مجلس در سال ۱۳۹۸ بود. وقتی مردم کنار زده می‌شوند و در امور کشور مشارکت ندارند، چطور می‌خواهند مشکلات را حل کنند؟

او رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند. چون اکثریت مردم پشتوانه برجام بودند، این قانون به تصویب رسید وگرنه نمی‌گذاشتند برجام تحقق پیدا کند. وقتی ۷۳ درصد مردم در انتخابات حضور پیدا کردند معلوم است از دولت منتخب حمایت می‌کنند، وقتی مشارکت زیر ۵۰ درصد شد، مشخص است چه مشکلاتی پیدا می‌کنیم؟ روزی در منطقه افتخار می‌کردیم انتخاباتی با ۸۰ و ۸۴ درصد مشارکت برگزار می‌کنیم، حالا باید حسرت انتخابات کشورهای همسایه را بخوریم.

رئیس‌جمهور ایران در دولت‌های یازدهم و دوازدهم با یادآوری وعده‌های مسئولان فعلی به مردم برای حل مشکلات اقتصادی و مقابله با فساد و راه‌اندازی سریع همه کارگاه‌های تعطیل‌شده اظهار داشت: امروز حتماً آن شرایط ویژه وجود ندارد؛ شرایط فروش نفت هم خیلی فرق کرده است. آن‌ها مدعی بودند همه با هم و یکدست هستند، به همدیگر کمک می‌کنند تا مشکلات حل شود. گفتند این‌ها بلد نیستند بورس را اداره کنند، ما می‌آییم اداره می‌کنیم. در این ۳۰ ماه دولت سیزدهم، ارزش بورس ۴۶ میلیارد دلار تنزل پیدا کرده درحالیکه در ۳۰ ماهه اول دولت یازدهم، ۸٫۵ میلیارد دلار رشد داشت. در ۳۲ ماه دولت یازدهم، قیمت سکه ۱۱ درصد تنزل کرد، نرخ دلار هم در طول ۳ سال اول دولت یازدهم فقط ۹٫۸ درصد افزایش پیدا کرد. در سه سال اول دولت یازدهم رشد پایه پولی ۵۲ درصد بود اما در این ۳۰ ماه اخیر، ۱۰۰ درصد شده است. تورم ۴۳ درصدی در مرداد ۹۲، در انتهای سال ۹۴ به ۸ درصد رسید و تا فصل اول سال ۹۷ هم تک‌رقمی ماند. بدانید که در تاریخ ایران فقط یک بار تورم ۴۰ درصدی در سه سال پشت سر هم را تجربه کردیم؛ آن هم زمان جنگ جهانی دوم از سال ۱۳۲۰ تا ۱۳۲۲ بود. شاید سال‌هایی تورم ۴۰ تا ۴۹ درصد هم تجربه کردیم اما اینکه سه سال متوالی از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ تورم بالای ۴۰ درصدی باشد را هرگز در ۸۰ سال اخیر تجربه نکرده بودیم.

روحانی دلیل بهبود شرایط اقتصادی در دولت یازدهم را امیدواری مردم و حمایت آن‌ها از حاکمیت و دولت دانست و افزود: در آن دوره انقلاب دیجیتال تحقق پیدا کرد. استارت‌آپ‌ها در آن ایام شتاب گرفتند. توسعه پهنای باند در فضای مجازی باعث شد مردم راحت شوند و بسیاری از مشاغل در آن بستر شکل بگیرد. امروز فضای مجازی چگونه است؟ در سالی که مقام معظم رهبری به عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری کردند، برخی سکوهای اقتصاد دیجیتال را می‌خواهند حاکمیتی کنند. بخش خصوصی را قبلاً خصولتی می‌کردند، الان خصومتی می‌کنند.

رئیس دولت تدبیر و امید ادامه داد: وقتی در توزیع قدرت مردم را مشارکت نمی‌دهیم، آن‌ها در اقتصاد هم مشارکت نخواهند کرد. وقتی در مسائل اجتماعی و فرهنگی به نظر مردم اعتنا نمی‌کنیم، آن‌ها در مسائل اقتصادی و سیاسی حامی ما نخواهند بود. باید مشارکت واقعی در همه زمینه‌ها داشته باشیم. مگر قدرتی غیر از مردم داریم؟ توان هسته‌ای و موشکی جای خود، اتفاقاً رشد اصلی توان هسته‌ای و موشکی در دولت تدبیر و امید رخ داد. مشکل ما ایران‌هراسی و کاهش قدرت بازدارندگی با قطعنامه‌های فصل هفتمی شورای امنیت بود که با حمایت جهانی از پیشنهاد جهان عاری از خشونت و افراطی‌گری از سوی ایران و برجام این فضا تغییر کرد. وقتی برجام امضا شد، اولین افرادی که به من تبریک گفتند دوستان منطقه‌ای ما؛ عراق و سوریه و جهاد اسلامی بودند. برجام بازدارندگی ایران را افزایش داد. در آن شرایط که مردم با ما بودند توانستیم مشکلات را حل کنیم و به سمت توسعه و پیشرفت برویم.

هفتمین رئیس‌جمهور ایران، غفلت از امر توسعه کشور را نگران‌کننده دانست و گفت: کشورهای اطراف ما در منطقه به فکر توسعه همه‌جانبه هستند اما متأسفانه عده‌ای در داخل فقط به فکر حفظ قدرت یک جناح اقلیت هستند و حتی به فکر حفظ نظام و کشور هم نیستند. کشور بدون توسعه حفظ نمی‌شود. توسعه هم بدون مشارکت مردم، ورود سرمایه خارجی به داخل و رابطه درست با دنیا امکان‌پذیر نیست. الان طرح‌های عمرانی مهمی که در دوره ما ۶۰ تا ۹۰ درصد پیشرفت داشته را هم دنبال نمی‌کنند؛ فقط برخی مواردی که ما بیش از ۹۰ درصد پیش برده بودیم را به صورت محدود تکمیل می‌کنند.

روحانی خواستار حفظ کرامت مردم در عرصه اجتماعی در کنار حل مشکلات معیشتی آن‌ها شد و گفت: دو نمونه اصلی حکومت اسلامی، حکومت پیامبر عظیم‌الشان اسلام(ص) و مولا امیرالمؤمنین(ع) است؛ باید ببینیم در امر به معروف و نهی از منکر سیره آن بزرگان چه بود؟ قرآن در بحث حجاب از نگاه افراد شروع می‌کند. امیرالمؤمنین نه تنها زن بی‌حجابی که از کنار جمع یارانش عبور کرد را تنبیه نکرد بلکه به دیگران گفت چرا به او نگاه می‌کنند؟ باید بررسی کرد که دستگاه‌های فرهنگی و صداوسیما در طول ۴۵ سال گذشته توانستند دین‌داری مردم را بیشتر کنند؟ واقعاً کار پلیس این‌گونه نهی از منکر است و تعلیم این کار را دیده‌اند؟ امروز سر ساخت مسجد دعوا می‌کنند درحالیکه اول باید نمازخوان تربیت کرد، اگر نمازخوان بیشتر شد، آن‌ها خودشان مسجد درست می‌کنند. در مقولات اجتماعی کرامت و حیثیت مردم را باید حفظ کنیم. مگر در انقلاب کسی را به زور باحجاب کردیم؟ وقتی انقلاب شد بسیاری از زنان باحجاب شدند و حتی چادر به سر کردند.

او در پایان از انتشار پاسخ خود به نامه شورای نگهبان برای ردصلاحیت در انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری در آینده‌ای نزدیک خبر داد و تصریح کرد: من به ایرادات شورای نگهبان پاسخ خواهم داد تا مردم از سطح درک اعضای این شورا از مسائل حیاتی کشور مطلع شوند. موارد ردصلاحیت یکی ادعای اهانت به قوه قضائیه و شورای نگهبان است و دیگری عدم ایستادگی در برابر غرب و اشکال در اجرای برجام و… این پاسخ هم به این دلیل است که باور دارم جایگاه شورای نگهبان مقدس است و این شورا شکل گرفته تا مردم اطمینان حاصل کنند قوانین تدوین‌شده خلاف موازین اسلامی و قانون اساسی نیست. اگر داوری شورای نگهبان مورد تردید قرار بگیرد، به جمهوریت و اسلامیت ما ضربه وارد خواهد شد. مجلس اقلیت، دولت اقلیت و خبرگان اقلیت به نفع کشور و نظام نیست. به همین جهت باید احساس مسئولیت کنیم، ساکت ننشینیم و مردم را به مشارکت در همه امور و پشتیبانی از نظام و کشور تشویق کنیم

دیگر خبرها

  • موتور محرک اقتصاد در کشور مشارکت مردم است
  • روحانی: پاسخ من به شورای نگهبان به زودی منتشر می‌شود تا مردم از سطح درک اعضای این شورا از مسائل حیاتی کشور مطلع شوند!
  • مشارکت ارتش در اجرای طرح مردم یاری در مناطق مرزی و محروم کرمانشاه
  • نیروی انتظامی آماده تعامل بیشتر با مدیریت شهری است
  • نشست سراسری مدیران گروه‌ها و اعضای هیئت علمی رشته علوم اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی
  • لرستان استانی امن و فعال با مشارکت مردم
  • استاندار لرستان: امنیت استان حاصل مشارکت پلیس و مردم است
  • تاکید استاندار بر ضرورت ایجاد تعاونی‌های گردشگری در سیستان و بلوچستان
  • تعاملات مدیران دستگاه‌های اجرایی با اعضای شوراها افزایش یابد
  • تعامل و همدلی بین اعضا اولین اصل تشکیل شورای موفق است