Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، حامد مظاهریان معاون شهرداری تهران در حضور و بازدید چند ساعته خود از منطقه ۲۱ گفت: در بیشتر مناطق تهران فرصت برای انجام و تکمیل مگاپروژه ها به انتها رسیده ولی در منطقه ۲۱ این قابلیت استثنایی با توجه به وجود زمین‌ها و فضاهای بزرگ مقیاس و همچنین بافت مسکونی زیر ده درصدی دیده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در بازدید از پروژه‌های محله محور در منطقه ۱۶؛ کوچه‌های رنگی محله باغ آذری و خزانه بخارایی، پروژه فرهنگی ورزشی میثاق، مجموعه ورزشی بهمن نجفی و نخستین موزه محلات بازدید صورت پذیرفت از اجرای موفق پروژه‌ها در منطقه ۱۶ ابراز رضایت کرد و اظهار داشت: منطقه ۱۶ در پی اجرای تدابیر و سیاستگذاری شهرداری تهران اکنون موجب رضایت حداکثری شهروندان منطقه شده است.

همچنین مظاهریان در ابتدای نشست هم اندیشی با شهردار و مدیران شهری ورودی غربی پایتخت افزود: در تاریخ ۱۱۴ ساله بلدیه، تغییر رویکرد کنونی که مدنظر مدیریت ارشد شهری کلانشهر تهران مبنی بر اینکه تهران؛ از کوچه‌ها آغاز می‌شود، به نوعی تحول بزرگی به شمار می‌رود؛ چراکه توجه به شهروندان ساکن محله‌ها که سرمایه‌های اصلی شهر محسوب می‌شوند بسیار ضروری به نظر می‌رسد.

وی در ادامه تاکید کرد: توجه به پروژه‌های کوچک مقیاس در سطح محله‌های شهر تهران که شهروندان همه روزه با آنها سروکار دارند، نتیجه تغییر رویکرد مدیریت شهری است و نگاهی متفاوت که به محله و اهمیت ساکنین آن محله وجود دارد.
معاون برنامه‌ریزی، توسعه شهری و امور شورای شهرداری تهران تصریح کرد: شهرداران مناطق و نواحی غیر از انجام امور روزمره شأن، به درب خانه‌های شهروندان مراجعه کنند، تک تک شأن را بشناسند، با آنان هم صحبت شوند و نیازها و خواسته‌های محله‌ای از پایین به بالا مجال طرح پیدا کند به طوری که یکی از عناصر مبحث توسعه پایدار که برنامه‌ریزی از پایین به بالا و مشارکتی است محقق شود.

در ادامه این نشست رجب زاده شهردار منطقه ۲۱ گفت: هم اکنون و پس از گذشت ۶ ماه از حضورم در این منطقه، با افتخار می‌توان گفت که با ۶۵ درصد، رتبه دوم پیشرفت فیزیکی پروژه‌های کوچک مقیاس و توسعه محله‌ای از آن منطقه ۲۱ است.
وی ادامه داد: پروژه‌های توسعه محله‌ای یکی از افتخارات مدیریت شهری در دوره حاضر است و یکی از خلاء های سنواتی بودجه در شهر تهران محسوب می‌شد، مردم نقش مشارکت خودشان در توسعه شهر را به صورت واضح می‌بایست ببینند تا بیش از گذشته در کنار مدیریت شهری باشند.

شهردار منطقه ۲۱ در ادامه افزود: توجه به تقسیم عادلانه پروژه‌های توسعه محله‌ای در سطح محله‌های ۱۳ گانه ورودی غربی پایتخت در سال ۱۴۰۰، به عنوان اصلی ترین عامل در برنامه‌ریزی ها مدنظر قرار گرفته است.
وی یادآور شد: تمرکز اصلی ما در مجموعه مدیریت شهری منطقه ۲۱ بر این بود که پروژه‌ها واقعاً متناسب با نیازهای اساسی هر محله تعریف و مورد اجرا واقع شود.

رجب زاده با اشاره به طرح ایجاد پلازا در میدان کمال‌الملک افزود: این میدان با قدمتی قریب به ۴۰ سال و نامگذاری کمال‌الملک نقاش شهیر ایرانی بر آن، متأسفانه هیچ اثری از هنر و نقاشی در آن مشاهده نمی‌شد، لذا با هدف ایجاد فضایی تحت عنوان "درنگ در شهر؛ توسعه فضاهای عمومی" با محوریت عابرین پیاده، این مکان به پلازای شهری و محلی پایلوت و شاخص برای تعاملات و همچنین برپایی رویدادهای فرهنگی و هنری تبدیل خواهد شد.

وی افزود: سند توسعه منطقه ۲۱، در نخستین روزهای حضورم برای اولین بار مورد پایش و تدوین قرار گرفت، هم اکنون برنامه‌های کوتاه و بلند مدت طبق این سند تعریف و پیش بینی می‌شود.

شهردار منطقه ۲۱ خاطرنشان کرد: تلاش ما بر این است تا محدوده منطقه با وجود این همه ظرفیت، به مقصد گردشگری، فروشگاهی و تفرجگاهی تبدیل شود. با انجام این اقدامات شب مرگی و تمرکز صنعتی از این منطقه زدوده خواهد شد.
لازم به ذکر است، در این نشست تخصصی شهردار منطقه ۲۱ به ارائه گزارشی تفصیلی در خصوص پروژه‌های بزرگ و کوچک مقیاس در دست انجام این منطقه در حوزه‌های مختلف پرداخت.

کد خبر 5163172

منبع: مهر

کلیدواژه: حامد مظاهریان شهرداری تهران محله محوری شهرداری تهران سازمان تامین اجتماعی وزارت آموزش و پرورش شورای شهر تهران کمیته امداد امام خمینی ویروس کرونا قوه قضاییه محسن حاجی میرزایی درختکاری متروی تهران بنیاد شهید و امور ایثارگران هلال احمر جمهوری اسلامی ایران سامانه بارشی بازنشستگان شهردار منطقه ۲۱ مدیریت شهری پروژه ها محله ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۲۸۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به‌روزرسانی نقشه راه هوشمندسازی شهرداری اصفهان

دستیار ویژه شهردار در امور هوشمندسازی و مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان گفت: ویرایش سوم نقشه راه هوشمندسازی شهرداری این کلان‌شهر با حضور اعضای کمیسیون هوشمندسازی و حمل‌ونقل شورای اسلامی شهر اصفهان رونمایی شد.

سعید فردانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به به‌روزرسانی نقشه راه هوشمندسازی شهرداری اصفهان اظهار کرد: از ویژگی‌های نسخه جدید این نقشه راه می‌توان به مشخص شدن ابعاد و الزامات هوشمندسازی، شاخص محور شدن اهداف، زمان‌بندی آن‌ها و توجه به بلوغ شهرداری و شهر در مرحله آغاز یا توسعه پروژه‌ها در طول سه سال آینده برای شهرداری اصفهان اشاره کرد.

وی افزود: ویرایش سوم نقشه راه هوشمندسازی شهرداری اصفهان چهاردهم اسفند ۱۴۰۲ با حضور اعضای کمیسیون هوشمندسازی و حمل‌ونقل شورای اسلامی شهر اصفهان رونمایی شد.

دستیار ویژه شهردار در امور هوشمندسازی و مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان تصریح کرد: ویژگی‌های جدید نقشه راه در سه محور خدمات شهرداری، شهروندی و موضوعات شهری تفکیک شده است، این دسته‌بندی به پایش شاخص‌های هر محور برای کنترل پیشرفت برنامه و پروژه‌ها به‌صورت متوازن در هر سه محور و به هوشمندسازی شهر اصفهان کمک خواهد کرد.

فردانی گفت: بهره‌وری و کارایی در ارائه خدمات، حمل‌ونقل عمومی، پارکینگ‌ها، تقاطع‌ها، همچنین کاهش آلودگی هوا، آبیاری فضای سبز و مدیریت هزینه‌های نگهداری آن، تعمیرات (نت) و انرژی در شهر بر اساس برنامه ۱۴۱۰ شهرداری اصفهان و برگزاری بیش از ۳۰ جلسه در طول هفت ماه با معاونت‌ها، ادارات کل و سازمان‌های شهرداری اصفهان از موضوع‌های اولویت‌دار شهرداری اصفهان است.

وی ادامه داد: نقشه راه هوشمندسازی ارائه شده با بیش از ۶۰ طرح، بر اساس مستندات هوشمندسازی شهرهای فیلادلفیا (مرکز ایالت پنسیلوانیا آمریکا) کاردیف (مرکز کشور ولز بریتانیا) استانداردهای سری ISO ۳۷۱ xx و مقالات معتبر علمی درباره شهر هوشمند (از جمله گزارش سال ۲۰۱۸ مؤسسه مکینزی) استخراج و برای اجرا تا ۱۴۰۷ ارائه شده است.

فردانی اضافه کرد: بر اساس طرح‌های مذکور و نیازسنجی انجام شده از معاونت‌های شهرداری اصفهان، ۳۵ پروژه برای ۱۴۰۳ تعیین شده است.

وی با اشاره به پروژه‌های ۱۴۰۳ خاطرنشان کرد: این پروژه‌ها شامل پروژه‌های مرکز پایش و مدیریت هوشمند شهر، توسعه شبکه ارتباطی شهر، پلتفرم اینترنت اشیا شهر هوشمند، توسعه تقاطع‌های هوشمند شهر اصفهان و افزایش بلوغ هوشمندسازی در آن‌ها، اجرای پایلوت منطقه شهرداری به‌صورت غیرحضوری، پایش تخلفات شهری و توسعه سامانه‌های موجود با رویکرد افزایش بلوغ هوشمندسازی در آن‌ها همچون شبکه ارتباطی فیبر نوری اختصاصی شهرداری، مدیریت مکان‌مند ناوگان خودروهای شهرداری، سامانه رصد و پایش اطلاعات شهرداری (رصا) و ابزار یکپارچه مدیریت داده‌ها است.

کد خبر 748995

دیگر خبرها

  • از بین رفتن کلونی‌های معتادان متجاهر در تهران
  • شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه | امروز پاتوق معتادان متجاهر در تهران نداریم
  • رنگارنگ‌ترین محله‌های شهری جهان
  • خود را به رویکرد امنا برای تغییر مدیریت مجلس آینده پایبند می‌دانم
  • ◄ رویکرد ترافیک‌ زای شهرداری تهران در زمینه توسعه پارکینگ
  • محله کم‌برخوردار حصه در مسیر توسعه‌ است
  • به‌روزرسانی نقشه راه هوشمندسازی شهرداری اصفهان
  • اقدامات دوره ششم مدیریت شهری اراک در راستای توسعه شهری است
  • ابرپروژه مسکونی تهران در محله یاخچی آباد با ۱۰ هزار واحد ساخته می شود
  • حفظ چنار ۸۰ ساله در پروژه احداث سرای محله باغ فردوس | ببینید چطور گوهر سبز در دل ساختمان ۵ طبقه زنده ماند