Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی جزئیات و نحوه ارسال آثار به همایش ملی علوم انسانی و حکمت اسلامی را تشریح کرد. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، حجت‌الاسلام و‌المسلمین خسروپناه، معاون علوم انسانی و هنر  این دانشگاه، در نشست خبری «همایش ملی علوم انسانی و حکمت اسلامی» با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی در دوره جدید دغدغه تعالی علوم انسانی دارد، گفت: هدف از تعالی سازی علوم انسانی و هنر، روزآمدی و بومی‌سازی و حکمی‌سازی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانشگاه آزاد اسلامی در این راستا دوره های متعدد توانمندی اساتید برگزار کرده است.

وی افزود: برای انتقال آموزه های اساتید حوزه علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی به حوزه پژوهش و تحقیق و دیگر دانشگاه ها، برگزاری اولین همایش ملی علوم انسانی و حکمت اسلامی تدوین و در شورای سیاست گذاری و هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی تصویب شد. در این راستا دانشگاه های تهران، شهید بهشتی، پیام نور، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، مؤسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی (ره)، جامعه المصطفی العالمیه و دیگر مراکز علمی و پژوهشی با دانشگاه آزاد اسلامی همکاری خواهند داشت.

معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه مجوز برگزاری همایش ملی علوم انسانی و حکمت اسلامی از پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) اخذ شده است، اظهار داشت: این همایش در 13 محور با موضوع های حکمت اسلامی و تعالی روانشناسی، جامعه شناسی، تعلیم و تربیت، علوم سیاسی، علوم اقتصادی، مدیریت، فقه و حقوق، ادبیات و زبان شناسی، هنر، شهرسازی و معماری، فرهنگ و تمدن اسلامی، خانواده و فضای مجازی برگزار می شود.

 خسروپناه ادامه داد: 13 کمیسیون تخصصی مربوط به محورهای یادشده، تعریف شده است که هر یک از آنها به صورت مستقل و در استان های اصفهان، کرمانشاه، مرکزی، قم، کردستان، سیستان و بلوچستان، خوزستان، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی، کرمان، یزد و واحدهای تهران شمال و علوم و تحقیقات تشکیل شده اند. سیاست‌گذاری و نظارت بر کمیسیون های 13 گانه برعهده سازمان مرکزی و اجرا برعهده استان هاست.

جزئیات نحوه همکاری اعضای هیئت علمی با دانشگاه آزادثبت قرارداد 1000 واحد فناور و دانش‌بنیان در سامانه سطح‌بندی مراکز رشد دانشگاه آزاد

 

معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: پیش همایش های تخصصی در محورهای 13 گانه از یکم تا شانزدهم تیرماه 1400 با حضور اندیشمندان، محققان و شخصیت های برجسته ایرانی و خارجی از کشورهای آمریکایی، اروپایی، جهان عرب، شرق آسیا و... برگزار خواهد شد. پنل های اصلی همایش از 9 تا 24 آبان ماه و اختتامیه همایش 26 آبان 1400 برگزار می شود.

وی با اشاره به مهلت ارسال مقالات به نخستین همایش ملی علوم انسانی و حکمت اسلامی، گفت: علاقمندان شرکت در این همایش از نهم اسفندماه 1399 تا 30 اردیبهشت 1400 فرصت دارند چکیده مقالات خود را برای داوری به دبیرخانه همایش ارسال کنند. همچنین سایت اولین همایش ملی علوم انسانی و حکمت اسلامی به نشانی http://hikmah.iau.ir/ برای اطلاع رسانی، دریافت و ارزیابی چکیده مقالات در اختیار علاقمندان قرار گرفته است. مقالات تأییدشده در این همایش، ضمن ارائه در پنل های تخصصی و انتشار در مجموعه مقالات همایش، در مجلات معتبر علمی دانشگاه آزاد اسلامی به چاپ خواهد رسید.

حجت‌الاسلام و‌المسلمین خسروپناه در پایان خاطرنشان کرد: هدف از برگزاری این همایش، توجه به حکمت اسلامی به عنوان یکی از پارادایم های علوم انسانی است و تلاش داریم با نظریه پردازی در حوزه حکمت انسانی، نشان دهیم که حکمت اسلامی نه تنها برای جامعه ایران و جهان اسلامی مفید است، بلکه برای تمام بشریت نیز سودمند و سبب خیر خواهد بود.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانشگاه های جمهوری اسلامی ایران علوم انسانی دانشگاه آزاد دانشگاه های جمهوری اسلامی ایران علوم انسانی دانشگاه آزاد معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۲۹۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه دیدارهای سال جدید با معاونت‌ها و مراکز سازمان مرکزی، صبح امروز با حضور در معاونت علوم پزشکی، با معاون، مدیران و کارکنان این حوزه دیدار و گفت‌وگو کرد.

وی در این نشست با قدردانی از زحمات و خدمات دکتر نفر در معاونت علوم پزشکی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی تنها مؤسسه غیردولتی کشور است که در آموزش پزشکی فعالیت دارد و ان‌شاءالله در سال جاری شاهد یک جهش در این حوزه باشیم. افزایش دوبرابری تخت‌های بیمارستانی در تهران، یکی از بخش‌های جدی برنامه پنج ساله این معاونت است که نشان از اهمیت حوزه بهداشت و درمان در دانشگاه آزاد اسلامی دارد.

دکتر طهرانچی با اشاره به قرار گرفتن رشته روانشناسی بالینی و دامپزشکی ذیل معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: حوزه سلامت دانشگاه آزاد اسلامی یک مدیریت جامع دارد و می‌تواند کارهایی انجام دهد که نظام گسسته قادر به آن نیست. ویژگی دانشگاه آزاد اسلامی این است که از هر دو وزارت علوم و بهداشت، رشته و دانشجو دارد. این موضوع باعث شده از حوزه علوم پزشکی برای دیگر حوزه‌ها الگو بگیریم. به عنوان نمونه؛ امروز مفهوم عرصه و پایه در حوزه مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی شکل گرفته و این مدارس عرصه تعلیم و تربیت هستند. بدین ترتیب معاونت علوم تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی به صورت همزمان امور مربوط به حوزه آموزش و پرورش و وزارت علوم را پیگیری می‌کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: این اتفاق باید با شتاب بیشتری در حوزه روانشناسی بالینی، دامپزشکی و مهندسی پزشکی رخ دهد و اساتید این رشته‌ها به دو گروه عرصه و پایه تقسیم شوند. در مرحله بعدی نیز با تقویت رشته زیست‌شناسی باید بخشی از این رشته که مربوط به حوزه علوم پزشکی است، در این قالب قرار گیرد. نگاه ما در دانشگاه آزاد اسلامی این است که برای رشته‌های تحصیلی پیشران‌های موضوعی داشته باشیم.

وی با اشاره به ویژگی‌های رشته روانشناسی گفت: بخشی از اعضای هیأت علمی روانشناسی مأمور به حوزه علوم پزشکی هستند. بخشی از روانشناسی که مربوط به حوزه دانش آموزان و مدارس می‌شود نیز ذیل دانشکده‌های تعلیم و تربیت اسلامی و بخش دیگر نیز ذیل معاونت علوم انسانی و هنر قرار دارد اما نباید خط و مرزی بین آنها باشد.

وی افزود: امسال باید تحرکات جدی در حوزه علوم پزشکی داشته باشیم چرا که هزینه‌های این حوزه افزایش یافته و برای جبران آن، باید تدبیر کرد. به همین دلیل، موضوع «عرصه و پایه» یک برنامه جدی در دانشگاه آزاد اسلامی است. این دانشگاه به عنوان تنها دانشگاهی که جامع رفتار می‌کند، می‌تواند برای کشور فرصتی به وجود آورد که بتوانیم از این الگو در جاهای دیگر استفاده کنیم.

دکتر طهرانچی خاطرنشان کرد: تجربه دانشگاه آزاد اسلامی نشان داد که دانشگاه‌های علوم پزشکی می‌توانند از وزارت علوم رشته بگیرند تا ضعف‌های جدی نظام آموزشی در تربیت نیروی انسانی رفع شود. واقعیت این است که سبد حوزه علوم پزشکی باید اقتصادی شود چرا که برخی رشته‌های این حوزه بسیار پرهزینه است و می‌توان از طریق رشته‌های دیگر، درآمدزایی کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه آنچه مسائل اقتصادی را حل می‌کند، برنامه داشتن و حرکت رو به جلوست، گفت: یکی از موضوعات مهم در دانشگاه آزاد اسلامی، توجه به حوزه معیشتی است. معیشت کارکنان تصویری از ارزش‌آفرینی آنان است و به همین دلیل هرچه ارزش‌آفرینی بیشتر باشد، پاسخ آن نیز در معیشت دیده می‌شود. به عنوان مثال؛ باغ کشاورزی که قنات خود را لایروبی نکند، بعد از چند سال خشک خواهد شد. باید به ارزش‌آفرینی سیستم ازجمله برخورد با دانشجو، کیفیت امور، بیمارستان‌ها و... توجه داشت. اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی یک اقتصاد دولتی و یارانه‌ای نیست؛ بلکه اقتصاد تلاش و تدبیر است.

وی ادامه داد: همه اجزای سیستم باید ارزش‌آفرینی کنند. در این صورت، می‌توان بازخورد آن را در بهبود معیشت دید. ارتقای معیشت در دانشگاه «به فرموده» نیست بلکه بازتاب عمل فردی مجموعه مدیران و کارکنان است. به عنوان نمونه؛ اجرای طرح پویش اشتغال بعد از چهار سال تصویر جدیدی از دانشگاه آزاد اسلامی را در جامعه شکل داده و جوانان فضای این دانشگاه را فضای اشتغال، نوآوری، کارآفرینی و... می‌دانند. در ایجاد فضای جدید تلاش‌های شبانه روزی و زحمات زیادی کشیده شده و این اقدام باعث شد هرساله بر تعداد دانشجویان ورودی دانشگاه آزاد اسلامی افزوده شود.

دکتر طهرانچی خاطرنشان کرد: در دهه گذشته، 5 سالی را تجربه کردیم که سالانه 150 هزار دانشجو کاهش می‌یافت اما در 5 سال بعدی که در آن قرار داریم، به همان اندازه به جمعیت دانشجویی اضافه می‌شود. این امر نتیجه همت مجموعه کارکنان و مدیران دانشگاه آزاد اسلامی است. تغییر سخت است اما باید محکم پای آن بایستیم. این تغییر رویه‌ها باعث افزایش اعتماد مردم به دانشگاه آزاد اسلامی شده است. افزایش اعتماد نیز منجر به رونق دانشگاه و رونق دانشگاه نیز منجر به بهبود و ارتقای معیشت می‌شود. بنابراین موضوع معیشت، کنش خودمان است.

لازم به ذکر است در ابتدای این نشست، محسن نفر معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی گزارشی از وضعیت این حوزه ارائه کرد و گفت: برنامه جدی معاونت علوم پزشکی دانشگاه، ارتقای کیفیت آموزش و خدمات‌رسانی بهداشتی و سلامتی است.

همچنین فرهاد ادهمی مدیرکل توسعه آموزش و امور دانشجویان، خانم دکتر وحدت مدیر خدمات سلامت و بیمارستان‌ها، خانم شریعتمدار رئیس اداره تجهیزات پزشکی، مرجانی مشاور حوزه دامپزشکی و خانم هاشمی مشاور حوزه روانشناسی معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی به ارائه گزارش‌هایی درخصوص فعالیت‌ها و اقدامات حوزه‌های متبوع خود پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • علم همراه با خلاقیت مسائل جامعه را حل می‌کند
  • اولین اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس - 1
  • نشست سراسری مدیران گروه‌ها و اعضای هیئت علمی رشته علوم اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی
  • رقابت داوطلبان شانزدهمین دوره المپیاد علوم پزشکی در دانشگاه آزاد یزد
  • برگزاری همایش حکمت مطهر در مراغه
  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • نخستین اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی آغاز به کار کرد
  • رویکرد حکمت بنیان کلید حکمرانی در سلامت
  • برگزاری همایش حکمت مطهر در خرم‌آباد
  • رقابت داوطلبان کنکور سراسری ۱۴۰۳ در دانشگاه آزاد اسلامی یزد