Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی رمضانی، مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد استان قزوین گفت: نزدیک به 5 تن گوشت قربانی به همت موسسه حضرت خدیجه(س) و برنامه به سمت خدا در بین نیازمندان شناسایی شده که با همکاری کانون‌های مساجد در سطح استان قزوین شناسایی شده بودند؛ توزیع شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح قزوین؛ حجت الاسلام علی رمضانی در نشست خبری که ظهر امروز(شنبه) به مناسبت سالروز تاسیس کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور برگزار شد؛ اظهار کرد: جوانگرایی در مدیریت کانون مساجد ایجاد شده و امیدواریم طی چند سال آینده این موضوع نِمود عینی‌تری پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به فعالیت 362 کانون فرهنگی هنری در سطح استان قزوین افزود: با تلاش‌های صورت گرفته در سال جاری مراحل اولیه تأسیس 40 کانون دیگر نیز در حال انجام است تا تعداد کانون‌های مساجد استان برای معرفی ظرفیت‌های مساجد افزایش یابد.
مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان قزوین با اشاره به اجرای طرح "ایران قوی" تصریح کرد: امیدوار هستیم تا بتوانیم از بستر ایجاد شده در فضای مجازی به نحو شایسته‌ای بهره ببریم و در این راستا طرح "ایران قوی" گامی در جهت شناسایی و معرفی الگوهای برتر بوده و به دنبال فرصت سازی در فعالیت‌های فرهنگی هستیم.
وی در ادامه عنوان کرد: قرآن و سیره اهل بیت(ع)، مسجد و گام دوم انقلاب اسلامی، پیشرفت و امید به آینده و مقاومت و عزت ایران اسلامی چهار محور تعریف شده در طرح "ایران قوی" است.
رمضانی بیان کرد: طرح "ایران قوی" در سه شبستان و ۱۲رواق با عناوینی چون همدلی، رسانه، دانش، نمایش، فیلم، ترنج، کارآفرینی، ساماندهی، کتاب و همچنین با ۴۸ فعالیت از هفته دفاع مقدس تا ۲۶بهمن سال جاری در قزوین اجرا شد.
وی ابراز کرد: فعالیت‌های انجام شده در قالب طرح ایران قوی ارزیابی می‌شود و در مرحله اول داوری، پنج کانون به عنوان کانون‌های برتر در شهرستان‌های قزوین و البرز و بوئین زهرا انتخاب شدند.
این مقام مسئول با اشاره به سایر فعالیت‌های کانون‌های مساجد استان گفت: در سال جاری جشنواره‌ها و مسابقات مختلفی در سطح کانون‌های مساجد برگزار شد که از جمله آنها شمیم نیایش، پویش سوگواره غدیر و مسابقه طراحی و نقاشی غدیر است.
وی با اشاره به اجرای رزمایش کمک مومنانه عنوان کرد: نزدیک به پنج تن گوشت قربانی به همت موسسه حضرت خدیجه(س) و برنامه به سمت خدا در بین نیازمندان شناسایی شده که با همکاری کانون‌های مساجد در سطح استان قزوین شناسایی شده بودند؛ توزیع شد. رمضانی ابراز کرد: در شرایط کنونی نیازمند تغییر روش در استفاده از کارکرد مساجد هستیم تا بتوانیم از بستر مساجد بیشترین رشد، بالندگی و اندیشه را خصوصا در مبانی اعتقادی داشته باشیم؛ چراکه مسجد می‌تواند التیامی بر دردهای مختلف مردم باشد.
وی در ادامه گفت: باید بسترها و زیرساخت‌ها را در مساجد ایجاد کنیم تا از فرصتی با عنوان فضای مجازی بهره‌مند شویم که سایت بچه‌های مسجد نگاه جدیدی را در بحث فضای مجازی ایجاد کرد.
مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد استان قزوین بیان کرد: مسجد بستر مناسبی برای فعالیت‌های مختلف است؛ البته باید فضای همدلی بین نهادهای مختلف در مسجد ایجاد شود تا بتوانیم از این فرصت استفاده کنیم.
وی عنوان کرد: مجموعه کانون‌های مساجد نیز چندین سالی است که روش‌ها را تغییر داده و از روش سنتی وارد فضای مجازی شده و از این طریق فعالیت‌ها را پیگیری می‌کند و بر این اساس سامانه زیست بوم فضای مجازی بچه‌های مسجد راه‌اندازی شده است.
رمضانی در پایان گفت: سامانه زیست بوم فضای مجازی بچه‌های مسجد با هدف کشف، پرورش و بکارگیری خلاقیت‌های فرهنگی هنری بچه‌های مسجد، اشتراک‌ گذاری تجارب فعالان مساجد، ایجاد منبعی عظیم برای تولید دانش‌‌های بومی، ارتقاء توان شناسایی نیازها و حل مشکلات فرهنگی اجتماعی همچنین کمک به سیاستگذاران و مدیران فرهنگی کشور برای تصمیم‌ گیری صحیح و دقیق ایجاد شده است.
انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: کانون های مساجد استان بچه های مسجد شناسایی شده فرهنگی هنری استان قزوین فضای مجازی ایران قوی فعالیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۳۰۴۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت گره گشایی از مسایل محلات و تربیت نیروی انسانی تراز انقلاب

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، سردار حسن شاهوارپور بیان کرد: اجرای طرح حلقه‌های صالحین در پایگاه‌های مقاومت بسیج مساجد کشور طی چند سال اخیر دستاورد‌های فراوان تربیتی داشته است.

وی ادامه داد: ده‌ها هزار نفر در رده‌های سنی مختلف در مساجد خوزستان در قالب طرح شجره طیبه صالحین سازماندهی شده است و برنامه‌های مختلف تربیتی، آموزشی و تفریحی برای این اعضا در طول سال برگزار می‌شود.

فرمانده سپاه خوزستان با تاکید بر اینکه طرح شجره طیبه صالحین موج تربیتی در همه مساجد ایجاد کرده است گفت: شهرستان دزفول با سوابق طولانی فرهنگی و فعالیت چشمگیر مساجد و جلسات قرآن یکی از شهر‌های نمونه و قابل الگوبرداری در استان و کشور است.

وی ادامه داد: تشکیل قرارگاه استانی تعلیم و تربیت در شهرستان‌ها به منظور بررسی وضعیت شبکه تربیتی مساجد شهر‌های مختلف، بازدید از فعالیت‌ها و هم اندیشی در مورد اقدام‌های آینده حلقه‌های صالحین است که نخستین نشست استانی این قرارگاه در سال جاری در دزفول برگزار شد.

سردار شاهوارپور افزود: اعضای قرارگاه تعلیم و تربیت با تشکیل پنج تیم، به طور همزمان در پنج مسجد هر شهر حاضر و ضمن بازدید از مساجد فعال و بررسی فعالیت حلقه‌های صالحین، محتوای جلسات مساجد بررسی برنامه‌های آینده هم اندیشی می‌شود.

وی با اشاره به بازدید از تعدادی از مساجد دزفول در قالب قرارگاه استانی تعلیم و تربیت گفت: کار‌های بسیار خوبی در مساجد دزفول در حال انجام است و فعالیت گسترده مساجد این شهر امیدآفرین و بی نظیر است که این ظرفیت‌ها باید تقویت شود.

امیدآفرینی مهمترین ماموریت دستگاه‌های فرهنگی است

زعیم حوزه‌های علمیه خوزستان نیز در این نشست با بیان اینکه امید و امیدآفرینی مهمترین ماموریت دستگاه‌های فرهنگی است، گفت: علاوه بر تلاش برای حل نقاط ضعف و مشکلات، نباید از نقاط قوت موجود غافل بود.

آیت الله سیدمحمدعلی موسوی جزایری وجود مسوولان همدل را از جمله نقاط قوت خوزستان دانست و ادامه داد: گره گشایی از مسایل خوزستان نیاز به کار شبانه روزی تمام دستگاه‌ها دارد.

وی با اشاره به ضرورت مردم داری و حفظ ارتباط دستگاه‌های فرهنگی به ویژه امامان جمعه افزود: امامان جمعه باید مردمی باشند و ارتباط خود با مردم را حفظ کنند.

زعیم حوزه‌های علمیه خوزستان با تاکید بر اینکه دزفول از دیرباز در زمینه فرهنگ و علم الگو و پیشتاز بوده است گفت: تربیت علما و شخصیت‌های برجسته از جمله شیخ اعظم مرتضی انصاری از علمای بزرگ جهان اسلام و موسس فقه و اصول در دزفول نشان از غنای علمی این شهر دارد.

وی ادامه داد: حوزه علمیه دزفول در زمان نه چندان دور با داشتن اساتید و علمای برجسته و شاخص، مرجعیت علمی داشت و در بین علما زبانزد بود.

آیت الله موسوی جزایری با اشاره به سابقه درخشان فعالیت جلسه‌های قرائت قرآن در دزفول افزود: آغاز فعالیت قرارگاه تعلیم و تربیت خوزستان به منظور تقویت طرح شجره طیبه صالحین از دزفول اقدامی شایسته است.

وی با بیان اینکه مساجد باید محور فعالیت‌های اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی در محلات باشد بیان کرد: طرح اشتغال مسجد محور در برخی استان‌های کشور آغاز شده است که باید تلاش کرد این طرح در خوزستان نیز اجرایی شود.

سالانه صد‌ها برنامه مختلف فرهنگی در مساجد دزفول برگزار می‌شود

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج دزفول نیز در این نشست با تشریح برنامه‌های متنوع قرارگاه تعلیم و تربیت این شهرستان گفت: صد‌ها برنامه مختلف فرهنگی، هنری، آموزشی، ورزشی و تفریحی سالانه توسط این قرارگاه در مساجد دزفول برگزار می‌شود.

سرهنگ پاسدار بهروز حکمت پور با اشاره به ایجاد ۲ شبکه تربیتی و مدیریتی در قالب قرارگاه تعلیم و تربیت این شهرستان افزود: دزفول با داشتن سوابق فرهنگی، دینی و حوزوی جزو شهرستان‌های ممتاز فرهنگی خوزستان است.

وی یکی از ویژگی‌های بارز دزفول را وجود نیروی انسانی نخبه و مستعد دانست و ادامه داد: یکی از اهداف اصلی طرح صالحین تربیت نیروی انسانی در تزار انقلاب اسلامی است که با اقدام‌های انجام شده با رویش‌های فراوانی نسل‌های جدید در مساجد دزفول مواجه هستیم.

 

دیگر خبرها

  • تجربه زیستی از فضای کار اشتراکی مادران و کودکان در مساجد/ بستری برای رشد و تعالی خانواده
  • مسجد مهمترین پایگاه انقلاب و مردم/ مسلمانان از انتقام سخت فرزندان امام به وجد آمده‌اند
  • مساجد البرز به پرچم فلسطین مزین می‌شوند
  • عضویت ۱۰۶ هزار نوجوان در کانون‌های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی
  • تحول در رویدادها و برنامه‌های کانون‌های مساجد
  • اجرای طرح "مسجد، پایگاه قرآنی" در ۱۰۲ کانون فرهنگی هنری همدان
  • ارتباط مردم و مساجد از طریق مرکز ارتباطات مردمی مساجد
  • ۳۰۰ برنامه متنوع در کهگیلویه و بویراحمد برگزار می‌شود
  • ضرورت گره گشایی از مسایل محلات و تربیت نیروی انسانی تراز انقلاب
  • استفاده از ظرفیت‌های مردمی در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت