Web Analytics Made Easy - Statcounter

در طول ۱۱ ماهه سال جاری بیش از ۳۲۴ هزار تن آند و بالغ بر ۲۵۵ هزار تن کاتد مس تولید شده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد به ترتیب ۱۸ و ۱۴ درصدی تولید را تجربه کرده است.

 طبق آمار منتشر شده توسط شرکت ملی صنایع مس ایران، از ابتدای سال جاری تا پایان بهمن‌ماه، ۲۵۵ هزار و ۷۸۷ هزار تن کاتد و ۳۲۴ هزار و ۱۶۰ تن کاتد تولید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این رابطه، اردشیر سعمد محمدی- مدیرعامل شرکت ملی مس ایران ضمن تاکید براینکه این افزایش تولید کاتد و آند مس علیرغم تمام محدودیت‌های حاصل از شرایط شیوع کرونا، حاصل شده است، گفت: میزان تولید در مدت مذکور، بیانگر این است مس ایران از تولید سال گذشته قاطعانه عبور کرده است.

وی ضمن اشاره به تحریم این شرکت و عنصر مس، افزود: در این شرایط وجود برخی مشکلات طبیعی بوده است اما برخلاف همه این مشکلات، موفقیت‌های مطلوبی حاصل شده است. به عنوان نمونه از جمله این موفقیت‌ها را می‌توان در حوزه اکتشافات، حفاری ۹۱ هزار متری دانست. ضمن اینکه در تلاش هستیم تا پایان سال جاری، به ۱۰۰ هزار متر هم برسیم.

سعدمحمدی از شرایط مطلوب در حوزه فروش به دنبال شرایط مناسب تولید خبر داد و گفت: یقین دارم با حمایت‌های مسئولان و تلاش همکاران، مس ایران به سمت دستیابی به رکورد های تاریخی جدیدی در حرکت است.

این در حالی است که این مدیر معدنی در آخرین نشست خبری خود خود نیز ضمن اشاره به اجرای ٢٩ طرح در دست اجرای شرکت ملی مس ایران، اعلام کرد که دو میلیارد دلار درآمد فعلی این شرکت در افق ١۴٠۴، دو برابر خواهد شد و به ۴.۵ میلیارد دلار ارتقا پیدا خواهد کرد. ضمن اینکه با اجرای کامل طرح‌ها، شرکت ملی مس ایران جزو ۱۰ شرکت برتر دنیا در تولید مس قرار خواهد گرفت.
(ایسنا)

برچسب ها: مس ایران ، نشست خبری ، رکورد تاریخی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000NGS

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: مس ایران نشست خبری رکورد تاریخی مس ایران شرکت ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۳۲۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولید نفت ایران در سال جاری

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، جواد اوجی، وزیر نفت، در مراسم امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی، اظهار داشت: امروز کار بسیار بزرگی اغاز شده، بحث سرمایه‌گذاری شرکت‌های پتروشیمی و هلدینگ‌ها در توسعه بخش بالادست گاز می‌تواند ثمرات بسیار خوبی برای کشور به همراه داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اوجی: در رشد تولید نفت و گاز رکورد خواهیم زد

وی افزود: در جلسات برگزار شده و بررسی‌های صورت گرفته، شرکت‌های پتروشیمی نشان داده‌اند که می‌توانند به‌خوبی پروژه‌های بزرگ نفت و گاز در بخش بالادستی را با کمک شرکت‌های E&P مدیریت کنند.

وزیر نفت با بیان اینکه "امسال تولید نفت ایران جهش خواهد کرد و در تولید گاز هم با افزایش مواجه خواهیم بود"، گفت: ۶ میلیون تن به ظرفیت تولید پتروشیمی اضافه می‌شود و ۵۰ هزار بشکه به ظرفیت پالایش نفت کشور افزوده خواهد شد.

وی ادامه داد: هم بر اساس آمار بانک مرکزی و هم بر اساس آمار مرکز آمار ایران، رشد اقتصادی نفت و گاز بیسار خوب بوده و در برخی سه‌ماهه‌ها رشد بالای ۲۵درصدی داشته‌ایم.

اوجی خاطرنشان کرد: رشد اقتصادی دولت نزدیک به ۶درصد بوده که نیمی از آن به‌خاطر رشد اقتصادی بخش نفت و گاز بوده است.

وزیر نفت از امضای تفاهم‌نامه با شرکت‌های پتروشیمی تولیدکننده متانول برای تولید بنزین در هفته اخیر خبر داد و گفت: حدود یک‌هفته پیش، تفاهم‌نامه‌ای به‌امضا رسید تا شرکت‌های پتروشیمی تولیدکننده متانول، به‌کمک رفع ناترازی بنزین بیایند و تولید بنزین کنند که این‌کار ظرف یک تا یک‌ونیم سال آینده به‌نتیجه خواهد رسید.

وی افزود: در واقع اکنون شرکت‌های پتروشیمی هم در زمینه تولید بنزین ورود کرده اند، هم در سرمایه‌گذاری بخش بالادستی، هم در جمع‌آوری گازهای همراه و هم در توسعه زنجیره ارزش ورود موفقی داشته‌اند که این چهار اقدام می‌تواند به تحول در توسعه صنعت پتروشیمی کشور و رونق اقتصادی منجر شود.

اوجی به برنامه‌های جمع‌آوری گازهای مشعل در غرب کارون اشاره کرد و گفت: ضمن بهره‌برداری از پروژه‌های NGL۳۲۰۰ و NGL۳۱۰۰ و طرح بیدبلند خلیج فارس، مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس آقای علی‌عسگری قول داده‌اند که در نیمه امسال جمع‌اوری گازهای شرق کارون محقق شود و با NGL۳۱۰۰ بخش دیگری از نیازهای پتروشیمی ماهشهر تأمین می‌شود.

وی ادامه داد: امسال ۷۹ پروژه نیمه‌تمام به ارزش ۱۶ میلیارد دلار با هدف جهش تولید به بهره‌برداری خواهد رسید، همچنین ۵۰ پروژه جدید نیز به ارزش ۲۵ میلیارد دلار در سال جاری آغاز می‌شود.

وزیر نفت در زمینه تأمین خوراک پتروشیمی‌ها گفت: سال گذشته ۸ درصد معادل روزانه ۵ میلیون مترمکعب گاز بیشتری به واحدهای پتروشیمی نسبت به سال قبل از آن داده شد که این مسئله منجر به جهش تولید و رسیدن تولید صنعت پتروشیمی به ۷۵ میلیون تن در سال ۱۴۰۲ بود.

وی افزود: قول می‌دهم امسال هم از نظر حجم و هم از نظر ارزش تولید، تولید بیشتری در صنعت پتروشیمی کشور رقم بخورد.

اوجی به صنایع و نیروگاه‌هایی که راندمان پایینی در مصرف گاز دارند هشدار داد و گفت: به مصارف نامتعارف و غیربهینه در صنایع و نیروگاه‌ها هشدار می‌دهم که اگر امسال به فکر افزایش بهره‌وری و افزایش راندمان نباشند، با جرایمی مواجه می‌شوند و سهمیه سوخت آنها بازبینی خواهد شد، چرا که نمی‌توانیم یک یا یک‌ونیم ماه در فصول سرد، گاز پتروشیمی‌ها را محدود کنیم اما در همان زمان، صنایع و نیروگاه‌ها به صورت غیربهینه و با راندمان پایین مصرف گاز داشته باشند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1228997 برچسب‌ها نفت

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۸ درصدی تولید پتروشیمی ارومیه در ۱۴۰۲
  • قطعی برق در ۸ شهرستان گیلان
  • قلعه تاریخی روستای تاج آباد کهنه در آستانه تخریب + تصاویر
  • برق برخی مناطق ۷ شهرستان گیلان فردا قطع می‌شود
  • روسیه در آستانه ساخت اولین نیروگاه هسته‌ای ازبکستان
  • خبر خوش برای استقلال در آستانه بازی با تراکتور
  • رشد ۶۰ درصدی تولید نفت در کشور
  • رشد ۱۰۴ درصدی تولیدات پتروشیمی شیراز
  • جهش تولید نفت ایران در سال جاری
  • افزایش ۱۰۴ درصدی تولید پتروشیمی شیراز در ۱۴۰۲