Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، عبدالکریم جمیری نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به دیدار خود با وزیر اقتصاد و دارایی بیان کرد: مدتی قبل بازدیدی از انبارهای سازمان جمع آوری اموال تملیکی استان بوشهر داشتم، میزان عمده ای از اجناس و کالاهای موجود در این انبارها اجناس تخریب و فاسد شده‌اند، متأثر شدم که چرا  از این اجناس برای رفع محرومیت مردم و تأمین نیاز نیازمندان استفاده نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: این مشکل ضمن تحمیل هزینه‌های گزاف انبارداری و نگهداری، به علت انقضا و تخریب کالاها، موجب تضییع حقوق اموال دولت می شود.

رئیس مجمع نمایندگان استان بوشهر با بیان اینکه مسئولان استان درخصوص تعیین تکلیف کالاهای قاچاق و متروکه در انبارهای سازمان اموال تملیکی دغدغه زیادی دارند عنوان کرد: با وجود تلاش های صورت گرفته به دلیل طولانی بودن فرآیند فروش متمرکز کالا در کمیسیون مرکزی، تعیین تکلیف کالاها به کندی صورت می گیرد.

بیشتر بخوانید

مردم توقع دارند با این همه نعمت، محرومیتی در بوشهر نباشد/ برای گرفتن اعتبارات جزئی باید به دولت التماس کنیم بوشهر در شاخص‌های توسعه شهری و روستایی، پایین‌ترین رتبه‌ها را دارد روند ترخیص کالا‌های رسوبی تسریع شود

جمیری، درجه بالای دما و نبود انبارهای مناسب برای اقلام غذایی و فاسدشدنی را از عوامل تخریب کالا در انبارهای سازمان اموال تملیکی استان بوشهر دانست و گفت: در دیدار با وزیر اقتصاد پیشنهاد دادیم کمیسیونی برای تعیین تکلیف کالاهای موجود در انبارهای سازمان جمع آوری اموال تملیکی تشکیل شود و از این فرصت برای تنظیم بازار و تأمین مایحتاج عمومی مردم به ویژه اقشار کم درآمد و محروم استفاده شود.

او بیان کرد: اعضای این کمیسیون شامل استاندار به عنوان رئیس، رئیس کل دادگستری استان به عنوان جانشین، مدیرکل اقتصاد و دارایی استان، مدیر سازمان جمع آوری اموال تملیکی استان و مدیر کل تعزیرات حکومتی استان خواهند بود.

نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس یازدهم افزود: اگر کمیسیون با اختیارات قانونی تشکیل شود می‌تواند به سرعت اموال را تعیین تکلیف کند و از تخریب بیشتر آن جلوگیری شود.

جمیری گفت: وزیر امور اقتصادی و دارایی این موضوع را قبول داشت و قول داد به طور جد موضوع را دنبال کند تا به سرعت عملیاتی شود.

او تاکید کرد: این موضوع را تا حصول نتیجه پیگیری خواهم کرد و به طور قطع اگر مشکلی در این مسیر به وجود آید از همه ظرفیت های قانونی برای جلوگیری از تضییع حقوق بیت المال استفاده می کنیم.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نماینده بوشهر اموال تملیکی کالای متروکه کالای قاچاق محرومیت انبارهای سازمان اموال تملیکی تعیین تکلیف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۳۲۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بافت تاریخی بندر بوشهر با مشارکت مردم بازآفرینی می‌شود

حسین حیدری در هفتمین اجلاس مجمع رؤسای کمیسیون شهرسازی و معماری شورا‌های اسلامی و معاونین شهرسازی شهرداری‌های کلانشهر و مراکز استان‌ها در سالن اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر اظهار داشت: بازآفرینی شهری در واقع یکی از رویکرد‌ها و ره‌یافت در موضوع شهری بود و دنیا در ادامه تفکرات نوسازی به آن رسیده است.

وی بیان داشت: تمام تلاش بازآفرینی و خلق فضا‌ها و مکان‌های شهری برای این است که مردم زندگی استاندارد و با کیفیت داشته باشند.

شهردار بوشهر افزود: توجه به اجتماعات محلی در قالب ایده‌های بازآفرینی تلاش می‌شود بر خلاف روال سابق در ایده بازآفرینی مورد توجه قرار گیرد.

حیدری بیان داشت: اگر با منطق بازآفرینی به این فضا‌ها نگاه شود می‌توان به رفع کمبود مسکن و ایجاد فرصت‌هایی برای زندگی از طریق بازگرداندن مکان زیست و زندگی در زیستگاه‌های شهر کمک شود.

وی گفت: همچنین نابرابری‌های فضایی ترمیم، و اشتغال و کار ایجاد و آسیب‌های اجتماعی در این مناطق کنترل و در نهایت استاندارد و کیفیت زندگی ارتقا پیدا می‌کند.

شهردار بوشهر با بیان اینکه بازآفرینی شهری بدون مشارکت مردم به نتیجه مورد نظر نمی‌رسد اظهار داشت: مردم بهره بردار نهایی و اصلی هستند و بازآفرینی با سه رکن سازمان‌ها، سمن‌ها و جامعه محلی و بخش خصوصی قابل اجراست.

وی گفت: مهمترین مشکل در فرآیند بازآفرینی شهری عدم هماهنگی و نگاه شهری سازمان‌ها به عنوان ذی مدخل در کشور است، همین عدم هماهنگی مشکلات عدیده را به وجود آورده است.

حیدری بیان داشت: وقتی سازمان‌ها هماهنگ عمل نمی‌کنند و منافع سازمانی خود را بسیار مد نظر قرار می‌دهند، همین امر باعث می‌شود که پروژه‌ها زمان بر و هزینه بر باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف حدود ۴ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • صدور رای از دادگاه انقلاب برای ۲۷ هزار و ۹۰۰ دستگاه وسیله نقلیه
  • تعیین تکلیف ۱۸ هزار و ۸۳۵ ردیف کالا در حوزه گمرکات و اموال تملیکی
  • تعیین تکلیف بیش از ۳ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • صدور ۹۱۰ رای برای تعیین تکلیف اموال متروکه در گمرکات خوزستان
  • ضرب‌الاجل منطقه آزاد قشم برای ثبت انبارهای کالا
  • تامین سبد غذایی مردم با رویکردی عقلانی
  • سرمایه وقف به سمت رفع نیاز مردم در حرکت است
  • بافت تاریخی بندر بوشهر با مشارکت مردم بازآفرینی می‌شود
  • جزئیات صورتجلسه کمیسیون اصل ۹۰ درباره سامانه اعتبارسنجی/ سازمان تامین اجتماعی، ثبت احوال و فراجا ترک فعل کردند؟