Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا عبدعلی ناصری روز یکشنبه در مراسم درختکاری در کشت و صنعت امام خمینی (ره) در شمال اهواز افزود : از ابتدای برداشت نیشکر تاکنون چهار میلیون و ۷۰۰ هزارتن نیشکر از اراضی واحدهای هفتگانه شرکت توسعه نیشکر برداشت شده که از این میزان نیشکر تاکنون بیش از۵۰۰ هزار تن شکر تولید شده است.
وی با بیان اینکه ۸۲ درصد اراضی نیشکری برداشت شده اظهار داشت:در سال جهش تولید و در سایه تلاش‌های جهادگونه کارگران و کارکنان این شرکت تا پایان فصل برداشت، تولید شکر با برداشت ۵.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵میلیون تن نیشکراز۶۰۰ هزار تن عبور خواهد کرد.
مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی افزود: افزایش ۲ برابری تولید شکرعیدانه خانواده بزرگ توسعه نیشکر به مردم ایران در سال جهش تولید است و دستیابی به این میزان تولید، مانع از واردات شکر به کشور خواهد شد.
برداشت نیشکر از ۲۸مهرماه امسال درسطح حدود ۶۲هزارهکتار از اراضی شرکتهای کشت و صنعت سلمان فارسی ، امام خمینی(ره)، میرزاکوچک خان ، دهخدا ، حکیم فارابی ، امیرکبیر و دعبل خزاعی برداشت شده و پیش بینی می شود در صورت مساعد بودن شرایط جوی برداشت نیشکر تا پایان ماه جاری به پایان برسد.

کاشت چهار میلیون نهال
مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی در این آیین اظهار داشت: پایداری محیط زیست، ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی از رویکردهای اصلی این شرکت در نهضت درختکاری است و در این راستا تاکنون بیش از چهار میلیون اصله نهال در مجموعه کشت و صنعت های توسعه نیشکر کاشته شده است.

ناصری اظهار داشت:شرکت توسعه نیشکر پیشگام در توسعه و حفظ منابع طبیعی است و فعالیت‌های گسترده ای را برای ایجاد و گسترش فضای سبز در برنامه کاری خود قرار داده و در تکریم انسان و طبیعت به عنوان دو سرمایه اساسی چرخه تولید و منابع انسانی، ادای وظیفه کرده است.
وی افزود:توسعه فضای سبز و کاشت درخت تنها به محیط درونی واحدهای هفتگانه نیشکری خوزستان محدود نیست و توجه به محیط پیرامونی نیز همواره مد نظر بوده و در همین زمینه، شرکت کشت و صنعت نیشکر میرزا کوچک خان و امیرکبیر عملیات کاشت نهال را در حاشیه جاده اهواز - خرمشهر انجام دادند.
ناصری عنوان کرد: در سال جاری در راستای طرح توسعه فضای سبز در واحدهای هفت‌گانه شرکت توسعه نیشکر وصنایع جانبی خوزستان بیش از ۱۶۰ هزار نهال مثمر و غیرمثمر کاشته شده است که این روند همچنان ادامه دارد.
مدیرعامل توسعه نیشکر با بیان اینکه نیشکر منجی جنگل‌ها و حافظ محیط زیست است افزود: نیشکر تنها محصولی است که دورریز ندارد و باگاس باقیمانده فیبری از ساقه نیشکر در تولید کاغذ، ام دی اف، نئوپان و خوراک دام کاربرد دارد که یکی از مزایای محصولات تولیدی با باگاس نیشکر، مقرون به صرفه بودن در مقایسه با نمونه‌های تولید شده از چوب و سایر مواد موجود در طبیعت است.
ناصری با اشاره به روند ساخت کارخانه کاغذ در این شرکت، اظهار داشت: حفظ محیط زیست، جلوگیری از برداشت بی‌رویه‌ و تخریب جنگل‌ها و جلوگیری از قطع سالانه‌ حداقل ۶ میلیون اصله درخت از تاثیرات راه اندازی کارخانه تولید کاغذ از باگاس نیشکر است که تا سه سال آینده با مشارکت ستاد اجرایی فرمان امام به بهره برداری می رسد.
بنا به این گزارش فرمانده قرارگاه کربلا در جنوب غرب کشور در آیین روز درختکاری در کشت و صنعت امام خمینی (ره) گفت:شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی از جمله صنایع مهم و مولد خوزستان است که کشور را در مسیر خودکفایی در تولید محصول راهبردی شکر قرار داده است.
سردار احمد خادم سیدالشهدا با اشاره به اهمیت درخت و درختکاری و طبیعت سرسبز از نگاه قرآن و آموزه های اهل بیت(ع) افزود:اقدام‌های موثری در کشت و صنعت های توسعه نیشکر در زمینه کاشت درختان مثمر و غیرمثمر از جمله نخل و اکالیپتوس انجام شده که این اقدام‌ها در کنارحفظ منابع طبیعی و تلطیف هوا، موجب رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال می‌شود.
وی  با اشاره به تحقق شعار مقام معظم رهبری در سال جهش تولید گفت: در سالی که از سوی مقام معظم رهبری به نام جهش تولید نامگذاری شده است، اراده و تلاش مدیران، کارگران و پرسنل شرکت توسعه نیشکر موجب دستیابی به رکوردهای بی سابقه در این شرکت و افزایش دو برابری تولید شکر شده است.
فرمانده قرارگاه کربلا در جنوب غرب کشور با بیان اینکه صنعت نیشکر ظرفیت عظیمی برای خوزستان و کشور است افزود:این شرکت علاوه بر تولید شکر، در صنایع جانبی از جمله تولید الکل طبی، ام دی اف، خمیرمایه و خوراک دام  گام های موثری  در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و مقابله با تحریم ها برداشته است.
به گزارش ایرنا عملیات اجرایی واحدهای هفت‌گانه نیشکری خوزستان درسطح ۸۴ هزار هکتار در جنوب و شمال اهواز از دهه ۷۰ شروع  شد و از ابتدای دهه ۸۰ یکی پس از دیگری به بهره‌برداری رسید.
این کشت و صنعت‌ها به تنهایی حدود ۴۰ درصد شکر کشور را تامین می‌کنند.
واحدهای نیشکری هفت تپه و کارون در شمال خوزستان از دیگر واحدهای مستقل تولید شکر در استان هستند.
نیاز سالانه کشور به شکر ۲.۲ میلیون تن است که از این میزان ۱.۵میلیون تن در داخل تولید و حدود۷۰۰هزار تن شکر خام از خارج وارد می‌شود که بخش مهمی از شکر خام (زرد) وارداتی در شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی خوزستان به شکر سفید تبدیل می‌شود.

برچسب‌ها روز درختکاری خوزستان اهواز شکر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: روز درختکاری خوزستان اهواز روز درختکاری خوزستان اهواز شکر اخبار کنکور شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی کشت و صنعت جهش تولید تولید شکر هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۳۵۶۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان بر نقش کلیدی طبقه کارگر در رونق اقتصادی تاکید کرد

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب؛ علی محمدی با اشاره به فرارسیدن هفته کار و کارگر اظهارکرد: در شرایط اقتصادی امروز کشور که نیاز به رونق اقتصادی بیشتر از گذشته احساس می شود، طبقه کارگر نقش کلیدی در پیشبرد این هدف دارد. مدیرعامل شرکت فولاد اکسین بیان کرد: در دین مبین اسلام و روایات پیشوایان دینی مان، به کارگران توجه ویژه ای شده و از کار آنها به عنوان جهاد یاد شده است که این موضوع بار سنگینی بر دوش مسئولان برای اهمیت به دغدغه های این قشر را یادآور می شود.

محمدی در ادامه با اشاره به موفقیت های شرکت فولاد اکسین در سال گذشته و امسال، خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۲ و روزهای ابتدایی سال جاری، شرکت فولاد اکسین خوزستان با اتکا به کارگران جوان و متخصصان بومی خود موفق به ثبت رکوردهای بسیار خوبی در حوزه تولید و صادرات مانند کسب عنوان صادرکننده برتر کشور، شکستن دومین رکورد تولید تاریخ شرکت و آماده به کاری ۹۵ درصدی خط تولید شد که همگی آنها مرهون تلاش کارگران عزیز است.

وی افزود: در روزهای ابتدایی سال جاری نیز رکوردشکنی فولاد اکسین ادامه داشت و با همت بلند کارگران، شاهد ثبت میزان ۸۳ هزار و ۴۵ تن در تناژ تولید محصولات خاص با استاندار جهانی API بودیم که لبیک به شعارسال بود.

مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان با اشاره به دیدار کارگران این شرکت با رهبر انقلاب، تصریح کرد: کارگران فولاد اکسین پس از دیدار روز چهارشنبه با رهبر انقلاب روحیه مضاعفی برای تداوم موفقیت های شرکت و قدم نهادن در مسیر تحقق شعار سال خواهند داشت.

محمدی در پایان ضمن تبریک فرارسیدن هفته کار و کارگر به کارگران تلاشگر شرکت فولاد اکسین خوزستان گفت: مجموعه مدیریتی اکسین قدردان زحمات و تلاش های شبانه روزی این عزیزان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استان‌ها‌ از مرحلۀ تأمین زمین ‌‌طرح ملی مسکن عبور کرد‌ند
  • عبور از خام‌فروشی، رشد بهره‎‌وری و توسعه برداشت گاز با حرکت به سمت دانش بنیان شدن
  • نجات ۳ شرکت خوزستانی از ورشکستگی
  • شناسایی و مستندسازی ۲۰ نیاز فناورانه واحدهای صنعتی در خوزستان
  • نجات ۳ شرکت خوزستانی از ورشستگی با حمایت قضایی
  • امیدی که در «هفت‌تپه» زنده شد
  • مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان بر نقش کلیدی طبقه کارگر در رونق اقتصادی تاکید کرد
  • توسعه دزفول در گرو اجرای طرح‌های مصوبه سفر استاندار خوزستان
  • روز‌های خوب تولید در نیشکر هفت تپه
  • موفقیت‌های فولاد اکسین مرهون تلاش‌های کارگران است