Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار قرآن و فعالیت‌های دینی خبرگزاری فارس با پیشنهاد آستان مقدس امام حسین (ع) روز عید مبعث به عنوان روز جهانی قرآن کریم نام‌گذاری شده است.

پیشنهاد عتبه حسینی برای نام‌گذاری ۲۷ رجب به عنوان روز جهانی قرآن

مهدی دغاغله استاد قرآن و نماینده عتبه حسینی در جنوب کشورمان در گفت‌وگو با فارس با اشاره به این خبر گفت: با توجه به نزول قرآن کریم در روز ۲۷ ماه رجب بر قلب پیامبر (ص) این روز با پیشنهاد عتبه امام حسین (ع) به عنوان روز جهانی قرآن نام‌گذاری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در پی شیوع بیماری کرونا و خانه‌نشینی بسیاری از مردم جهان از جمله مسلمانان، عتبه حسینی در بررسی‌های مختلف برای اجرای برنامه‌های غیر حضوری پیشنهاد اجرای برخی برنامه‌های قرآنی را طرح کرد و در این راستا به همت دارالقرآن حرم موضوع پرداختن به امت واحد اسلام در چنین شرایطی مطرح شد.

نماینده عتبه حسینی در جنوب کشور قرآن کریم را عامل وحدت و نقطه مشترک همه مسلمانان دانست و گفت: از این رو پیشنهاد شد به مناسبت بعثت پیامبر (ص) این روز به عنوان روز جهانی قرآن کریم نام‌گذاری شود. تا در چنین شرایطی که بیماری در دنیا فراگیر شده جهان اسلام با وحدت و یکپارچگی حول محور قرآن کریم به مبارزه با مشکلات بپردازند.

وی ادامه داد: نام‌گذاری این روز تنها برای تذکر به امت مسلمان و یک اقدام سمبلیک بین‌المللی است و باید بدانیم همه روزهای سال روز قرآن هستند.

راه حل همه مشکلات و رنج‌های بشر در قرآن است

این پیشکسوت قرآنی کشور با اشاره به اینکه راه حل همه مشکلات و رنج‌های بشر در قرآن است، گفت: پیامبر (ص) در روز قیامت از امتش بابت مهجوریت قرآن شکایت می‌کند و با توجه به آیه «وَقالَ الرَّسولُ یا رَبِّ إِنَّ قَومِی اتَّخَذوا هٰذَا القُرآنَ مَهجورًا» مهجوریت قرآن بر هیچ پوشیده نیست که بارزترین دلیل این مهجوریت عدم توجه به قرآن در سختی‌ها و بحران‌ها است.

نام‌گذاری روز قرآن تذکری برای فراموش نکردن نعمت بزرگی به نام قرآن است

دغاغله گرامی‌داشت روز جهانی قرآن را تذکری برای یادآوری وجود این نسخه شفابخش دانست و گفت: اینکه پیشنهاد شده یک روز از سال را به عنوان روز جهانی قرآن گرامی‌ بداریم به این دلیل است که فراموش نکنیم خداوند قرآن را به عنوان بزرگترین نعمت برای ما نازل کرده و ما از وجود چنین گوهر گران‌بهایی غافل هستیم.

استقبال اساتید جهان اسلام از نام‌گذاری مبعث به روز جهانی قرآن

وی از مشارکت و موافقت قاریان بزرگ جهان اسلام با نام‌گذاری روز مبعث به عنوان روز جهانی قرآن کریم خبر داد و گفت: پس از ارائه پیشنهاد نام‌گذاری روز عید مبعث به عنوان روز جهانی قرآن بسیاری اساتید قرآن جهان اسلام خصوصاً قاریان مصری از این پیشنهاد استقبال کردند.

دغاغله در خصوص چهره‌های قرآنی حمایت‌کننده از طرح روز جهانی قرآن کریم گفت: اساتید و قاریانی چون احمد ابوالقاسمی، قاسم مقدمی، سید جواد حسینی، غلامرضا شاه میوه اصفهانی، مسعود عنایتی‌مقدم، کریم منصوری، عبدالرسول عبایی، ناصر دغاغله و بسیاری از چهره‌های قرآنی دیگر برای بزرگداشت روز جهانی قرآن‌کریم اعلام آمادگی کرده‌اند. همچنین

به گزارش فارس چندی پیش عبدالهادی فقهی‌زاده معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از تلاش برای ثبت روز قرآن خبر داده بود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: قرآن امام حسین ماه رجب پیامبر مهدی دغاغله روز جهانی قرآن 27 رجب روز جهانی قرآن کریم عتبه حسینی جهان اسلام نام گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۳۶۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک ۳ میلیاردی شورای شهر قزوین برای بازسازی مهد قرآن کریم

رئیس شورای اسلامی شهر قزوین از کمک سه میلیارد تومانی این نهاد برای بازسازی و تجهیز مهد قرآن کریم در این شهر خبر داد.

علی فرمانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قزوین اظهار کرد: در راستای تحقق سیاست‌های شورای ششم در حوزه فعالیت‌های قرآنی، اعضای شورا با مساعدت سه میلیارد تومانی برای تجهیز و بهسازی ساختمان مهد قرآن کریم موافقت کردند.

وی افزود: حمایت از فعالیت‌های قرآنی و ترویج فرهنگ قرآنی یکی از سیاست‌های مهم شورای ششم است که در مسیر تحقق آن تاکنون اقدامات خوبی صورت گرفته است و نباید از توسعه همه‌جانبه شهر قزوین از جمله ترویج فرهنگ قرآنی و توسعه آن در جامعه غافل بمانیم.

رئیس شورای اسلامی شهر قزوین با اشاره به مساعدت سه میلیارد تومانی شورای شهر قزوین پیرامون تکمیل و تجهیز ساختمان مهد قرآن کریم خاطرنشان کرد: سال گذشته اعضای شورا با لایحه شهرداری قزوین پیرامون خرید ساختمان دانشگاه آزاد واقع در خیابان دارایی و واگذاری آن به صورت اذن در انتفاع به مهد قرآن کریم استان موافقت کردند و در حال حاضر نیز برای ارائه خدمات مطلوب به جامعه قرآنی، مساعدت سه میلیارد تومانی برای تجهیز و مرمت این ساختمان را مصوب کردند.

فرمانی با اشاره به حذف کارت رفاهی ورزشی کارمندان شهرداری، تصریح کرد: به منظور ارتقای سلامت کارکنان شهرداری، کارت‌های رفاهی ورزشی از جمله استخر ارائه و پرداخت مبالغ نقدی در این ردیف حذف شود.

وی گفت: سال گذشته سرانه ورزشی که در قالب کارت‌های استفاده از استخر برای کارکنان شهرداری تعریف شده بود، حذف و در ازای این کارت‌ها مبالغ نقدی به حساب کارکنان واریز شد.

رئیس شورای اسلامی شهر قزوین افزود: این اقدام سبب شد تا سرانه ورزشی خانوار شهرداری حذف شود و پول‌های دریافتی در مسیر ورزش هزینه نشود. ضرورت دارد تا شهرداری قزوین مجدد کارت‌های استخر را برای استفاده کارکنان شهرداری در نظر بگیرد.

کد خبر 747781

دیگر خبرها

  • موزه پبده از بی نظیرترین موزه‌های کتب و نسخ خطی قرآن کریم
  • پای پیشکسوتان صنایع دستی به ارگ کریم‌خانی شیراز باز شد
  • مشارکت ۳۲۵ نفر در مسابقات قرآنی شرکت گاز خراسان جنوبی
  • اجتماع دانشجویان قائم شهر در حمایت از قیام جهانی دانشجویی
  • دو ایرانی در مسابقات قرآن مالزی
  • استقبال بازار جهانی از محصولات دانش بنیان وطنی
  • استقبال موسیالا از پیوستن امباپه به بایرن مونیخ
  • ماریو گومز: به خاطر بازی در فیورنتینا، پیشنهاد رئال مادرید را رد کردم!
  • قاری و حافظ قرآن اعزامی به مسابقات مالزی تعیین شدند
  • کمک ۳ میلیاردی شورای شهر قزوین برای بازسازی مهد قرآن کریم