Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام حاجی زاده از تشکیل مرکز مشاوره در بخش بندپی غربی شهرستان بابل به منظور پاسخگويي به افراد و رفع مشكلات و آسيب‌هاي جامعه در بعد فرهنگي و اخلاقي همچون طلاق، اعتياد، خانواده و سایر موارد خبر داد.

خبرگزاری شبستان_گروه اجتماعی_ فرزانه تهجا: توسعه شهرها و افزایش آسیب های اجتماعی یکی از معضلات پیش روی جوامع امروزی است و از سوی دیگر دامنه گسترش آسیب های اجتماعی فقط به شهرها محدود نشده و روستاهای زیادی با اشکال دیگری از اسیب ها درگیر هستند حجت الاسلام محمد علی حاجی زاده از جمله افرادی است که در کسوت امام جمعه بخش بندپی غربی از شهرستان بابل استین همت بالا زده و با راه اندازی مرکز مشاوره تلاش می کند تا گره از مشکلات مردم در این شهرستان را باز کند در همین رابطه گفتگویی با وی به شرح زیر اریه می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

 

 

مرکز مشاوره بندپی در چه حوزه ای فعالیت می کند؟

این مرکز به منظور پاسخگويي به افراد و رفع مشكلات و آسيب‌هاي جامعه در بعد فرهنگي و اخلاقي همچون طلاق، اعتياد، خانواده و سایر موارد راه‌اندازی شده است که امیدواریم منشا خیر و برکات برای این منطقه باشد.

 

هدف از تاسیس این مرکز مشاوره چیست؟ انتشار ویروس کرونا چه تاثیری در فعالیت این مرکز داشته است ؟

باوجود اینکه شیوع ویروس منحوس کرونا سبب شده بود تا کمی از برنامه‌های فرهنگی و اجرایی در کشور محدود شود؛ اما در جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان این موضوع را با جدیت پیگیر کردیم تا با راه‌اندازی آن به موضوع خانواده و آسیب‌هایی که فضای مجازی، اینترنت، شبکه‌های اجتماعی و برخی کانال‌ها به این کانون و به ویژه نسل جوان ضربه می‌زند، از این طریق این آسیب‌ها را کاهش دهیم؛ از این‌رو مرکز مشاوره خانواده‌ای را تأسیس کردیم.

با راه اندازی این مرکز به دنبال این هستیم که بخشی از مشکلات خانواده‌ها و نسل جوان را حل کنیم و در حد توان، آسیب‌های اجتماعی موجود که خانواده‌ها را تهدید می‌کند، کاهش دهیم.

 

جامعه هدف مرکز مشاوره را توضیح دهید؟ مهمترین موضوع حوزه خانواده چیست؟

بحراني‌ترين مسئله در جامعه، بحث طلاق در حوزه خانواده است، جامعه‌ي هدف در ايجاد مركز مشاوره ارائه خدمات به تمام افراد جامعه است. متاسفانه دشمنان با شبهه‌افکنی و جنگ رسانه‌ای که در جهان به راه‌اندخته‌اند به دنبال حذف کانون گرم خانواده هستند؛ بنابراین باید برای حفظ و بقای این مجموعه تمامی توان خودمان را به کار بگیریم تا در این جنگ فرهنگی دشمنان را شکست دهیم.

 

محل تشکیل دفتر مشاوره در این شهرستان کجاست؟

 این مرکز مشاوره به دلیل نوپابودن در حال حاضر در دفتر امامت جمعه فعالیت می‌کند، فعلا بخشی از دفتر در روزهای پنجشنبه به مرکز مشاوره اختصاص داده شده و در اختیار کارشناسان و مشاوران قرار گرفته است تا در آینده مکان مناسبی را برای این کار در نظر بگیریم.

آیا فقط در این مرکز مشاوره ارایه می دهید؟

پس از راه‌اندازی مرکز مشاوره، کارگروه تخصصی مشاوران خانواده را نیز ایجاد کردیم که اعضای این کارگروه را مشاورانی از آموزش و پرورش تشکیل می‌دهند و آن ها در مدارس نیز به ارائه مشاوره‌ می‌پردازند.

بخش قابل توجهی از جامعه امروز را نسل جوانی تشکیل می‌دهد که در مدارس به عنوان دانش‌آموز مشغول به تحصیل هستند؛ بنابراین مشاوران فعال در آموزش و پرورش به خوبی با آسیب‌هایی که دانش آموزان و نسل جوان را تهدید می‌کند، آشنا هستند و جلساتی را نیز برای خانواده‌های دانش آموزان برگزار می‌کننند که این تجربیات در مرکز مشاوره بسیار به ما کمک می‌کند و می‌تواند در رشد و بالندگی کار موثر واقع شود.

مهمترین داروی موثر برای درمان اختلالات روحی و روانی از نظر مشاوران چیست؟

کارشناسان مشاوره خانواده در این مرکز به صورت جداگانه پاسخگوی مراجعه‌کنندگان زن و مرد هستند، در حال حاضر تربیت مشاوران اسلامی به صورت پایه‌ای و اساسی بسیار مهم است تا این معضلات اخلاقی و خانوادگی که هر روز به شکلی ظهور پیدا می‌کند، به صورت اساسی ریشه‌یابی و حل شود. با توسعه مرکز مشاوره در این منطقه به یقین از تجربیات مشاوران و کارشناسان دیگر نیز در حوزه‌های مختلف استفاده می کنیم.

امروز دانشمندان غربی تنها درمان و دارو موثر بدون عوارض برای رفع اختلالات روحی و روانی و مشکلات جوامع بشری را داروی معنوی می‌دانند، اخلاق معنوی، گم شده بشریت در عصر کنونی است؛ بنابراین مشاوران باید این جاذبه را در بین مردم ایجاد کنند تا مردم جذب فضای معنوی شوند نه فضاهای مجازی که هدف آن فروپاشی خانواده‌ها و غوطه‌ور شدن در منجلاب گناه است.

پایان پیام/34

منبع: شبستان

کلیدواژه: مشاوره افتتاح خانواده مرکز مشاوره راه اندازی خانواده ها آسیب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۳۷۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین منشور مشاوره خانواده نهایی شد

به گزارش خبرگزاری مهر، انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور در همایش روز جهانی مشاوره گفت: یکی از مسوولیت‌های معاونت امور زنان و خانواده در سند مهندسی و فرهنگی، تدوین منشور مشاوره خانواده است که به تدوین نهایی رسیده و پس از طی مراحل قانونی اعلام خواهد شد.

وی افزود: برای برنامه‌ریزی در پیشگیری یا کاهش طلاق، برنامه مدونی در ستاد زن و خانواده در دولت تصویب و پلتفرم همساز برای زوجین نوپا ایجاد شد و مشاوره برای زوجین و مهارت های زندگی به آنها آموزش داده می شود.

وی با اشاره به صفر شدن پشت نوبتی مستمری زنان سرپرست خانوار، گفت: خدمات و حمایت هایی مشاوره ای به هنگام روانشناسی، خدمات حقوقی و توانمندسازی نیز باید صورت گیرد.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور با اشاره به نقش روانشناسان در امیدآفرینی، افزود: نقش روانشناسان در شادی آفرینی در زندگی در روح و جان بشر و تلاش برای بهینه بودن و زیبا زندگی کردن افراد بر کسی پوشیده نیست. در درمان بیماری های جسمی توصیه به روان آرام و سالم و روح شاداب می شود و این روح و روان است که می تواند سلامت جسم را تضمین کند یا به او برگرداند.

خزعلی ایجاد انگیزه، امید آفرینی، عشق و نشاط با توجه به شناخت توانمندی ها را مهمترین نقش روانشناس دانست، گفت: نقش روانشناسان برای جلوگیری از ناهنجاری ها و آسیب ها بر کسی پوشیده نیست و روانشناسان در ارتقای بینش، روش، دانش، کنش و واکنش نقش اساسی دارند و این روانشناسی سلامت و روانشناسی کمال است و روانشناسان می توانند توانمندی های فرد را به خوبی شناسایی کنند و قوه ها، داشته ها، ظرفیت ها و استعدادهای فرد را تبدیل به عمل و فعلیت و زندگی اور را متحول کنند.

ارائه یک میلیون و ۷۰۰ هزار مشاوره تلفنی بهزیستی به مردم

مهری سادات موسوی معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور نیز در این جلسه با بیان اینکه سازمان بهزیستی اولین تشکیلات دولتی است که علم روانشناسی و مشاوره را توانسته وارد ساختار اجرایی کند، گفت: ۹۴ مرکز دولتی و ۳ هزار و ۱۷۴ مرکز مشاوره غیر دولتی در سال ۱۴۰۲ حدود یک میلیون نفر را طی دو میلیون و ۷۵۰ هزار جلسه مورد مشاوره قرار دادند.

وی افزود: در راستای عدالت اجتماعی و دسترسی عموم افراد به خدمات مشاوره خط ۱۴۸۰ سال گذشته یک میلیون و ۷۰۰ هزار مشاوره تلفنی ارائه داده است و در سال جاری ارتقای خط و ارتباط با سایر خطوط در دستور کار قرار دارد.

موسوی با اشاره به اختصاص یاری برگ به خانواده های کم بضاعت و مددجویان سازمان بهزیستی، اظهارداشت: برنامه های دیگری مثل مشاوره های به افراد در شرف طلاق، دوره های آموزشی پیش از ازدواج، مهارتهای زندگی و فرزندپروری ارائه می شود که به سلامت روان جامعه کمک می کند.

معاون سلامت اجتماعی بهزیستی کشور با بیان اینکه حدود ۲۲ سال پیش مسوولیت صدور پروانه فعالیت مراکز مشاوره به سازمان بهزیستی واگذار شده است، گفت: ۳ هزار و ۱۷۴ مرکز در این سال‌ها همراه بهزیستی بودند و نظارت های مختلفی بر روی این مراکز انجام می شود.

کد خبر 6092732

دیگر خبرها

  • نماز جمعه تهران به امامت حجت‌الاسلام ابوترابی‌فرد اقامه می‌شود
  • دفتر نظارت و ارزیابی ویژه استاندار در لرستان راه‌اندازی می‌شود
  • منشور مشاوره خانواده تدوین و نهایی شد
  • تدوین منشور مشاوره خانواده نهایی شد
  • سازش ۶۷ درصد پرونده‌های ارجاعی به مشاوران کلانتری‎های سیستان و بلوچستان
  • گردهمایی ائمه جمعه استان فارس در سپیدان
  • ارمغان روانشناسان و مشاوران، بهرورزی و فضیلت مندی در زندگی
  • مراقبت از جایگاه وکلا و کارشناسان دادگستری ضروری است
  • ارمغان روانشناسان و مشاوران، بهرورزی و فضیلت مندی در زندگی 
  • فعالیت بیش از ۷۰ مرکز خدمات مشاوره‌ای در استان اردبیل