Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزشی دانشگاه تهران گفت: برنامه‌ای را به عنوان اجرای دو وجهی در مقطع کارشناسی از مدت‌ها پیش پیگیری می‌کرد، به این صورت که دانشجویان مقطع کارشناسی علاوه بر این که در دوره خودشان در یک رشته تحصیل می‌کنند، می‌توانند در رشته دیگری هم ۱۵ تا ۲۰ واحد درس اخذ کرده و ظرفیت و توانایی خود را افزایش دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«حسین حسینی» معاون آموزشی دانشگاه تهران در گفت‌وگو با ایلنا، درباره آموزشی مجازی که از اواخر سال ۹۸ تا کنون ادامه داشته و مزایای آن اظهار داشت: ما همواره با بحران‌هایی رو به رو بوده و هستیم مانند پدیده ترافیک در شهرهای بزرگ و مشکلات مربوط به محیط زیست. یا در روزهایی که هوا شدیدا آلوده بود مجبور بودیم کلاس‌هایمان را به هر شکلی برگزار کنیم، حتی نشست‌هایی در سطح دانشگاه‌ها و بیرون دانشگاه‌ها برگزار می‌شد که هزینه‌هایی در پی داشت اما اکنون با رویه فعلی می‌توان هر جلسه‌ای در هر جای دنیا با کمترین هزینه برگزار کرد. این ویژگی اکنون یک ظرفیت محسوب می‌شود. 

وی ادامه داد: یکی از اهداف ما در سالی که گذشت این بود که با وجود درگیری با کرونا نگذاریم آموزش متوقف شود و فرایند و روند آموزش به هر شکل حرکت خود را استمرار ببخشد. دومین نکته‌ای که وجود داشت این بود که در فعالیت‌های اجرایی در درون دانشگاه کندی ایجاد نشود. 

حسینی افزود: امسال تمام فرآیندهای اجرایی شامل ورود دانشجو، برگزاری آزمون‌های اختصاصی، دکتری، ورودی دانشجویان و دانش آموختگی دانشجویان انجام شد و ما در طول تحصیل پاسخگوی مشکلات دانشجویان بودیم و هستیم. این روند فعالیت‌های اجرایی به عنوان یک موضوعی مهم مورد توجه ما بود و در آن توقفی ایجاد نشد. 

وی در خصوص شرایط اعضای هیات علمی گفت: در مورد اعضای هیئت علمی هم همین طور است مثل ارتقا و ترفیع، پذیرش، استخدام و تبدیل وضعیت اعضای هیئت علمی که همگی امور اجرایی است در دانشگاه‌ها انجام شد و تلاش بر این بود که روند اجرایی این اقدامات و کارها در دانشگاه‌ها متوقف نشود. در نهایت مقرر شد در قوانین و مقررات آموزشی دانشگاه انعطاف‌پذیری داشته باشیم و در عین حال چارچوب‌ها و قوانین و مقررات دانشگاه را هم چندان دست خوش تغییر نکنیم. 

معاون آموزشی دانشگاه تهران درباره یکسان بودن میزان ورودی‌ها و خروجی‌های دانشجویان و اهمیت آن گفت: به نظر می‌آید اکثر دانشگاه‌های کشور در این حرکت موفق بودند. ما در دانشگاه تهران طبق آخرین آمار چند روز پیش بالغ بر ۱۲۰۰۰ نفر دانش آموخته در سال ۱۳۹۹ در همه مقاطع داشتیم و تقریبا همین مقدار پذیرش دانشجو در سال داریم. این نشان داد ما امسال به تناسب پذیرشمان دانش آموختگی داشتیم. از این جهت که یکی از مسائل مهم در دانشگاه‌ها تنظیم میزان ورودی و خروجی‌ها است و اگر تنظیم‌ها در این زمینه انجام نشود در پذیرش‌های سال بعد دچار اختلال خواهیم شد. 

وی افزود: به عنوان مثال دانشجو، خوابگاه، امکانات آزمایشگاهی و کلاس می‌خواهد و اگر این ورودی و خروجی تنظیم شده نباشد و انباشت دانشجو را داشته باشیم پذیرش‌های سال بعد دستخوش مشکل می‌شود. ولی خوشبختانه این اتفاق نیفتاده است. در هر صورت ما توانستیم برنامه‌های امسال دانشگاه را محقق کنیم. 

حسینی درباره اهم برنامه‌های دانشگاه تهران گفت: دانشگاه تهران برنامه‌ای را به عنوان اجرای دو وجهی در مقطع کارشناسی از مدت‌ها پیگیری می‌کرد. به این صورت که دانشجویان مقطع کارشناسی علاوه بر این که در دوره خودشان در یک رشته تحصیل می‌کنند، می‌توانند در رشته دیگری هم ۱۵ تا ۲۰ واحد درس اخذ کرده و ظرفیت و توانایی خود را افزایش دهند. 

وی ادامه داد: از صد برنامه مقطع کارشناسی حدود ۷۰ برنامه دانشگاه مورد بازنگری قرار گرفته و امسال پیاده‌سازی و پذیرش دانشجو در رشته‌های دیگر آغاز کردیم. در مجموع فرایند آموزش عالی در کشور و در دانشگاه تهران به عنوان نماد آموزش عالی ایران و بزرگ‌ترین دانشگاه کشور در جریان بوده و امیدواریم بتوانیم سال آتی را هم به خوبی آغاز کنیم. 

معاون آموزشی دانشگاه تهران درباره میزان درخواست مرخصی یک ترم از سوی دانشجویان به علت مسائل ناشی از کرونا بیان کرد: از ترم بهمن ۹۸ تا تیر ۹۹ با چهار هزار مرخصی موافقت کردیم؛ یعنی به چهار هزار دانشجو در یک نیمسال مرخصی بدون احتساب در سنوات دادیم، ولی قطعا آمار ترم دوم کمتر است، زیرا مشکلاتی که در ترم اول داشتیم در ترم دوم کاهش پیدا کرد، اما بر حسب مورد تقاضاها بررسی می‌شود و اگر دانشجویی به دلیل شرایط کرونا و مسائلی که داشته دچار مشکل شده، قطعا دانشگاه مسائل اینها را مورد توجه قرار می‌دهد.

لینک کوتاه: asriran.com/003FNm

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: معاون آموزشی دانشگاه تهران مقطع کارشناسی دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۳۷۸۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی: چگونه در برابر ضرب و شتم دانشجویان ساکت هستید؟

اسماعیل چمنی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با ارسال ایمیلی خطاب به روسای دانشگاه‌های آمریکا گفت: جامعه جهانی توقع دارد که شما به عنوان یک دانشمند، این حملات را محکوم کنید و به دانشجویان نوع دوست خود فرصتی برای اعتراض بدهید.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، اسماعیل چمنی رییس دانشگاه محقق اردبیلی به روسای چند دانشگاه آمریکا ایمیل ارسال کرد.

متن ایمیل رئیس دانشگاه محقق اردبیلی به شرح زیر است:

از آزار و اذیت دانشجویان و دانشکده‌های عدالت خواه جلوگیری کنید

بنی آدم اعضای یکدیگرند که در آفرینش ز یک گوهرند

پروفسور گرامی کریستینا اچ پکسون، رئیس دانشگاه براون

پروفسور رودریگز،رئیس دانشگاه سیتی نیویورک (CUNY)

پروفسور دکتر کنت ای جسل، رئیس دانشگاه بین المللی فلوریدا،
پروفسور محترم دکتر ریچارد دی مک کالو، رئیس دانشگاه ایالتی فلوریدا،


گزارش‌های ناراحت کننده در مورد بازداشت چندین دانشجو و اعضای هیئت علمی مؤسسه شما توسط مجریان قانون، نگرانی قابل توجهی را برانگیخته است. دانشجویان و اساتید باید آزادی عمل داشته باشند تا آشکارا احساس انصاف و عدالت خود را به اشتراک بگذارند. رژیم سرنگون شده اسرائیل به عمد نسل کشی کرده و هزاران زن، کودک و مردم بی گناه را به قتل رسانده است. شرایط مخرب زندگی که بر فلسطینی‌ها تحمیل شده و آسیب‌های جسمی و روحی جدی که به بار آورده است، همگی فریاد اعتراض مردم با وجدان را برمی انگیزد. دانشجویان و جوامع علمی قادر به تحمل چنین خشونتی نیستند. به همین علت، هیچ فردی که برای آزادی ارزش قائل است نمی‌تواند در برابر آن مقاومت کند.

من درک نمیکنم که چگونه می‌توانید شاهد چنین اتفاقات ناراحت کننده‌ای باشید و ساکت بمانید.

جامعه جهانی توقع دارد که شما به عنوان یک دانشمند، این حملات را محکوم کنید و به دانشجویان نوع دوست خود فرصتی برای اعتراض بدهید. بی انصافی است که دانشجویان را در اختیار نیرو‌های ظالم قانون قرار دهیم.

دیگر خبرها

  • بازداشت بیش از ۱۰۰۰ دانشجوی معترض در ۲۵ دانشگاه آمریکا
  • مهارت آموزی به یک هزار دانشجو در واحد‌های صنعتی دزفول
  • ادامه حمایت دانشگاهیان سمنان از دانشجویان آمریکایی حامی غزه+ فیلم
  • رئیس دانشگاه محقق اردبیلی: چگونه در برابر ضرب و شتم دانشجویان ساکت هستید؟
  • ادامه حمایت دانشگاهیان سمنان از دانشجویان آمریکایی حامی غزه
  • خشم مردمی از برداشتن حجاب یک دانشجوی معترض توسط پلیس آمریکا
  • ویدئوی عجیب از وضعیت آموزشی دانشجویان دندانپزشکی 
  • جای دانشجو زندان نیست!
  • دانشجوی دانشگاه سوربن: پلیس ما را محاصره کرد و کتک زد
  • اجتماع دانشگاهیان دانشگاه یزد در حمایت از خیزش دانشجویان جهان