Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس بنیاد مستضعفان با اعلام خبر زیر کشت رفتن بیش از ۱۰۰۰ هکتار از اراضی بنیاد مستضعفان گفت :در تامین امنیت غذایی مردم جدی هستیم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید پرویز فتاح در مراسم افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۱۰ طرح کشاورزی بنیاد مستضعفان با اشاره به اجرای این طرح‌ها در هفته منابع طبیعی و درختکاری اظهار کرد: این طرح‌ها در سال سخت تحریم و در پایان سالی که تورم و گرانی بیداد کرد و فشار مضاعفی را بر شانه‌های مردم وارد کرد، با همت جوان‌ها و متخصصین ایرانی، به ثمر نشست و دشمنان را ناکام گذاشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس بنیاد مستضعفان با اشاره به صبوری ملت ایران در برابر تمامی سختی‌ها و مشکلات گفت: دشمنان ما در ابتدای شیوع کرونا، از ورود ماسک به کشورمان هم جلوگیری کردند و حتی از ارائه دارو به بیماران کشورمان ممانعت به عمل آوردند ولی آنها نتوانستند ملت ایران را به زانو درآورند.

وی با تاکید بر اهمیت تلاش برای تأمین امنیت غذایی مردم کشور گفت: ما اگر در تولید به خودکفایی نرسیم، دشمنان به بهانه‌های مختلف، حتی از تأمین نیاز کشور به غذای مردم هم دریغ خواهند کرد و در چنین شرایطی ما چاره‌ای جز استقلال در این حوزه نداریم.

رئیس بنیاد مستضعفان گفت: بنیاد مستضعفان در حوزه کشاورزی و دامپروری کوتاهی نخواهد کرد و علی رغم کم صرفه بودن منافع اقتصادی این حوزه، برای تأمین امنیت غذایی مردم کشورمان با قدرت تلاش خواهیم کرد.

فتاح با بیان اینکه این طرح‌ها بر اساس آخرین تکنولوژی دنیا انجام شده است گفت: بنیاد مستضعفان در کنار ملت و دولت با تمام قوا ایستاده و تمام منافع فعالیت‌های بنیاد به صورت مستقیم و غیرمستقیم به مردم و مستضعفان خواهد رسید.

وی با بیان اینکه بنیاد مستضعفان در حوزه تولید شیر، رکوردهای قابل توجهی را ثبت کرده است افزود: ما در این مسیر به دنبال توسعه فعالیت‌هایمان هستیم و هم در حوزه دامپروری، هم حوزه باغداری و هم کشاورزی، بیش از گذشته فعال خواهیم بود و سرمایه گذاری سنگینی خواهیم داشت.

به گفته فتاح بسیاری از طرح‌های کشاورزی بنیاد مستضعفان در زمین‌های بی آب و علف و مواتی بوده که با تلاش‌های انجام شده، آباد شده و عوائد آن به مردم رسیده است.

رئیس بنیاد مستضعفان با اشاره به اشتغالزایی و افزایش تولیدات کشاورزی کشور توسط بنیاد مستضعفان گفت: در این ۱۰ طرح، حدود ۱۰۵۰ هکتار زیر کشت پسته، گردو، زیتون و صیفی جات رفته و ۱۰ هزار تن به ظرفیت تولید این محصولات در کشور اضافه خواهد کرد و بنیاد مستضعفان برای اجرای این طرح‌ها، ۳۵۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری کرده که اشتغال زایی برای بیش از ۲۲۴۰ نفر فراهم کرده که حتماً این طرح‌ها را توسعه خواهد داد.

وی با اشاره به استفاده بنیاد مستضعفان از آخرین تکنولوژی روز دنیا در این طرح‌ها گفت: یکی از نکات مورد توجه ما استفاده از تکنولوژی روز دنیا و بهره مندی از توان شرکت‌های دانش بنیان، برای ارتقا راندمان تولیدات در حوزه کشاورزی است و خوشبختانه امروز بخش قابل توجهی از محصولات تولیدی برخی از گلخانه‌های صیفی جات بنیاد مستضعفان به دلیل کیفیفت بالای محصولات آنها، صادر می‌شود و ارزآوری خوبی برای کشور دارند.

رئیس بنیاد مستضعفان اضافه کرد: البته تأمین نیاز داخلی مهمترین اولویت ما است و در این مسیر با سازمان‌ها و ارگان‌های مربوطه کاملاً هماهنگیم.

فتاح در ادامه با اشاره به هدف قراردادن بنیاد مستضعفان توسط دشمنان ملت ایران گفت: ترامپ در اواخر دورانت ریاست جمهوری خود، من و شرکت‌های بنیاد مستضعفان را در ۱۲ صفحه و برای چندمین بار تحریم کرد که این تحریم، نشان از بغض دشمنان از مسیر صحیح حرکت بنیاد مستضعفان است.

رئیس بنیاد مستضعفان با تاکید بر اینکه فعالیت‌های محرومیت زدایی و زیرساختی در بنیاد باید با سرعت بیشتری انجام شود گفت: کار جهادی به معنای کار مومنانه و با توکل بر خداوند است و خوشبختانه امروز، این کار جهادی در بنیاد مستضعفان و بخش محرومیت زدایی آن یعنی، بنیاد علوی در حال انجام است.

وی با بیان اینکه برای عبور از این مقطع سخت تاریخی، راهی جز تکیه بر توان داخلی نداریم گفت: توکل بر خداوند و کار مومنانه و جهادی، توفیقات را فراتر از برنامه ریزی ها خواهد کرد و در چنین شرایطی است که دست یاری خداوند آشکار می‌شود.

فتاح گفت: ما امروز تفاهم نامه‌ای برای شروع کار محرومیت زدایی در منطقه ماه نشان استان زنجان امضا می‌کنیم و این منطقه جزو مناطق هدف طرح آبادانی و پیشرفت بنیاد مستضعفان قرار خواهد گرفت.

رئیس بنیاد مستضعفان خاطرنشان کرد: ما افتخار می‌کنیم که نوکر ملت صبور ایران باشیم و تداوم انقلاب و مرام مولای ما راهی جز این نیست.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اجتماعی بنیاد مستضعفان سید پرویز فتاح رئیس بنیاد مستضعفان بنیاد مستضعفان طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۳۹۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی

ایسنا/آذربایجان غربی رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی از رفع تصرف از بیش از ۲۱۰۰ هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی استان در سال گذشته با ورود دستگاه قضایی خبر داد.

 ناصر عتباتی در گفت و گو با ایسنا افزود: در سال گذشته، دستگاه قضایی استان در راستای صیانت از اراضی ملی و طبیعی، با اقدامات خود از بیش از ۲۱۰۰ هکتار از اراضی ملی که مورد تعرض و تصرف عده ای افراد سودجو قرار گرفته بود با اقدامات قانونی خود و پای کار آوردن ادارات متولی رفع تصرف کرد.

وی ادامه داد: اقدامات قانونی که در این خصوص صورت گرفت شامل رفع تصرف بیش از ۳۴۹ هکتار در اجرای تبصره ماده ۵۵ و بدون ارجاع به محاکم، قلع و قم ۱۸۲ فقره در مساحتی بالغ بر ۱۵۹ هکتار، اجرای احکام خلع ید در ۱۱۳۷ فقره به مساحت بیش از ۱۲۴۷ هکتار بود.

رئیس کل دادگستری استان همچنین به اقدامات صیانتی در مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز اراضی زراعی و باغها در سال گذشته نیز پرداخت و گفت: دستگاه قضایی استان در سال گذشته به منظور مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز اراضی زراعی و باغها با تشکیل قرارگاه پیشگیری از تغییر کاربری غیر مجاز اراضی در استان و شهرستان ها با محوریت سازمان جهادکشاورزی استان، ۲۶۸۶ مورد تغییر کاربری غیر مجاز در سطح استان به مساحت بیش از ۸۲ هکتار را شناسایی و در اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها به تعداد ۸۰۲ مورد به مساحت بیش از ۱۵ هکتار و اجرای احکام قطعی محاکم کیفری به تعداد ۲۱۳ مورد به مساحت بیش از ۶ هکتار با تعداد ۱۰۱۵ مورد قلع و قمع مستحدثات از تغییر کاربری در این اراضی ممانعت به عمل آمد.

این مقام ارشد قضایی استان همچنین به رفع تصرفات غیر مجاز اراضی ساحلی، بستر و حریم رودخانه‌ها و انهار طبیعی هم اشاره و گفت: در سال ۱۴۰۲ از بیش از ۶۵ هکتار از تصرفات غیر مجاز اراضی ساحلی، بستر و حریم رودخانه‌ها و انهار طبیعی استان نیز رفع تصرف به عمل آمده است. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نهال‌کاری در ۵۰ هکتار از اراضی تفرجگاه عینالی تبریز
  • ۶۰ هزار هکتار شالیزار مازندران تجهیز و نوسازی شد
  • ۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود
  • بازگشایی و رفع تصرف ۹۱ هکتار از اراضی رودخانه‌ای
  • یک هزار و ۵۰۰ هکتار زمین در زنجان برای نهضت ملی مسکن تامین شد
  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی در استان آذربایجان غربی
  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • رفع تصرف و بازپس گیری ۳هکتار از اراضی ملی اشنویه
  • ۲۲ هزار هکتار از اراضی شهرستان بروجرد زیر کشت می‌رود
  • یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی؛ گل یا پوچ