Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-05-05@19:50:15 GMT

وزیر صمت : جهش تولید محقق شد

تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۴۱۵۳۲

به گزارش سرویس اقتصادی جام نیـوز،  برخی کاربران با ثبت سوژه هایی با عنوان «نهضت حمایت از تولید داخل، اشتغالزایی و کارآفرینی به پا شود» و «استفاده از تولیدات داخلی گامی در جهش تولید» خواستار پیگیری این موضوعات شدند.

 

در این خصوص علیرضا رزم حسینی پس از افتتاح یک  واحد نساجی اظهار داشت: علی رغم همه محدودیت های ناشی از کرونا و تحریمها اما با تکیه بر برنامه راهبردی توسعه صنعت نساجی و پوشاک، در حال حاضر کارخانه های این حوزه چند شیفته کار می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی در خصوص افتتاح ریسباف ابریشم آرتا نیز گفت: این کارخانه ۱۰ سال به علت بدهی بانکی، غیر فعال بوده است که توسط یک کارآفرین از طریق مزایده مجدداً فعال و به چرخه تولید بازگشته است.وزیر صنعت، معدن و تجارت همکاری و تعامل تمامی ارکان حکومتی، دادگستری، نمایندگان مجلس، استاندار را برای راه اندازی مجدد این واحد تولیدی برای اشتغال آفرینی مثمر ثمر دانست.

 

رزم حسینی در خصوص افتتاح واحد تولید ام دی اف در شهرک صنعتی شماره دو اردبیل نیز گفت: در حوزه ام دی اف نیز ظرفیت‌های بسیار خوبی در کشور وجود دارد و کارخانه‌ها در حال توسعه و راه اندازی طرح های توسعه ای خود هستند.وی افزود: امسال ۴۸ واحد تولیدی راکد و غیر فعال در استان اردبیل به چرخه تولید بازگشته اند.

 

*تحقق منویات مقام معظم رهبری در خصوص جهش تولید

وی همچنین تصریح کرد: جهش تولید مورد توجه مقام معظم رهبری، امسال علی‌رغم همه محدودیت‌های ناشی از ویروس کرونا و همچنین تحریم‌های ظالمانه، محقق شده است.گفتنی است که وزیر صمت امروز دو طرح‌ شامل واحد تولیدی ام دی اف(MDF) شرکت زرین چوب آرتاویل و واحد تولیدی ریس باف ابریشم آرتا را در شهرک صنعتی شماره ۲ اردبیل افتتاح کرد.با بهره‌برداری از این طرح ها با حجم سرمایه گذاری ثابت ۳۵۰ میلیارد تومان برای ۹۰۰ نفر شغل ایجاد شد.

 

فارس

2025

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: وزیر صمت کرونا تحریم اقتصاد جام نیوز تولید واحد تولیدی واحد تولید جهش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۴۱۵۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک

یک کارشناس انرژی، استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی را از دلایل رونق استفاده از متانول به‌عنوان سوخت در جهان توصیف کرد.

سجاد نوروزی در گفت‌وگو با خبرنگار شانا درباره فرایند تبدیل متانول به بنزین (MTG) توضیح داد: در سال‌های اخیر استفاده مستقیم و غیرمستقیم از متانول به‌عنوان سوخت در دنیا رونق یافته است و برآورد می‌شود در آینده نیز این روند افزایشی باشد، بنابراین فناوری تبدیل مستقیم متانول به بنزین (MTG) می‌تواند در ایران هم مدنظر قرار گیرد.

استفاده بهینه از متانول مازاد با هدف رفع ناترازی انرژی

وی با بیان اینکه ایران ظرفیت بالایی برای تولید متانول دارد و بیش‌ از ۹۴درصد متانول تولیدی کشور صادر می‌شود، افزود: اکنون بنزین تولیدی کشور، حاصل پالایش نفت‌ خام در پالایشگاه‌هاست، اما در این فرایند بنزین تولیدشده حاصل تبدیل مستقیم متانول به بنزین است، بنابراین می‌توانیم از این ظرفیت تولیدی استفاده کنیم. شایان ذکر است در این فرایند مقداری هم محصول ال‌پی‌جی تولید می‌شود.

این کارشناس انرژی درباره کیفیت این فرآورده تصریح کرد: به ازای هر واحد MTG با ظرفیت یک میلیون و ۶۵۰ هزار تن در سال خوراک ورودی، حدود ۵۹۷ هزار تن بنزین با کیفیت بالا (با استاندارد یورو ۵) تولید می‌شود که معادل روزانه ۲.۵ میلیون لیتر بنزین به ازای هر واحد MTG است.

نوروزی گفت: این محصول افزون بر رفع ناترازی تولید و مصرف بنزین، ظرفیت ارزشمند صادراتی نیز دارد.

تبدیل متانول به سوخت در مسیر توسعه زنجیره ارزش

وی افزود: مجتمع‌های تولیدی ما این فرصت را پیدا خواهند کرد تا با استفاده بهینه از متانول مازاد، گامی بزرگ همسو با توسعه زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی و کاهش خام‌فروشی بردارند.

این کارشناس با اشاره به مدت‌زمان بهره‌برداری هر واحد MTG ادامه داد: زمان مورد نیاز برای احداث و سپس بهره‌برداری از هر واحد حدود دو سال است. این مدت‌زمان در مقایسه با پالایشگاه‌های متداول حدود یک‌چهارم خواهد بود.

نوروزی یادآور شد: کوتاه‌بودن اجرای پروژه و درنتیجه سرعت بازدهی اقتصادی، سرمایه‌گذاری در احداث واحدهای MTG را برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی بسیار مقرون‌به‌صرفه و سودده کرده است.

دیگر خبرها

  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک
  • بازگشت واحد تولیدی فرآورده‌های گوشتی سامان به چرخه تولید
  • جلوگیری از بیکار شدن ۷۸۰۰ کارگر استان مرکزی در سال گذشته
  • تامین ۷۰ درصدی لوله و اتصالات کشاورزی از تولیدکنندگان داخلی
  • خروج از ورشکستگی یک واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور
  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • هیچ واحد تولیدی به‌خاطر آرا قضایی در گرمسار تعطیل نشد